F*** cu Karma!- raspunsuri

Ce se intampla cu karma?
- F*** cu Karma! Vreau sa-mi traiesc propria viata!
Asa trebuie sa-ti spui atunci cand realitatea care te inconjoara iti apare ca o proiectie cu susul in jos si nu stii de ce.
Te infricosezi, te uiti in jurul tau si nu stii ce sa faci..
Cum sa alegi?!

Citeste fragmentul din povestea unei prietene, raspunsul meu la rugamintea ei si ajut-o cu un sfat, o vorba buna..

"De aproximativ 5 ani de zile ma vad cu un fost coleg de facultate.
Spun ca "ma vad" intrucat nu am fost niciodata impreuna, desi am incercat in toate modurile cu putinta sa il conving ca are motive sa creada in mine si sa imi arate ca tine la mine.
Dar el tine mortis de fiecare data sa imi aminteasca ca nu este omul pe care mi-l doresc langa mine si ca o sa ma dezamageasca la un moment dat.
Am incercat de nenumarate ori sa ma retrag din "legatura" asta pe care o am cu el si de fiecare data incearca sa ma convinga sa nu renunt.
De aproximativ un an el si-a gasit pe altcineva, o fata care il intretine, lucru pe care eu nu l-as face niciodata si nu pentru ca nu tin la el, ci pentru ca nu mi se pare normal,  eu am impresia ca sta cu ea doar pentru banii pe care poate sa ii ofere, dar total dezinteresat cred ca tine doar la mine.
De cand l-am intalnit am simtit o conexiune ciudata intre noi, de parca il cunosteam de cand lumea si pamantul, ne intelegem doar din priviri si asta de la bun inceput. La fel e si din partea lui.
Simt ca pe undeva e un fel de karma intre noi iar sentimentul acesta ciudat de familiaritate fata de cineva care nici macar nu are taria de caracter de a recunoaste ca tine la mine m-a tras inapoi de fiecare data cand am promis ca pun punct. Mi-a fost teama ca poate el este acea persoana care imi este sortita si ca poate fac o greseala pe care as putea-o regreta tot restul vietii mele. Insa anii au trecut, iar eu simt ca cedez psihic, sufar din ce in ce mai mult si imi pun tot felul de intrebari carora nu reusesc sa le gasesc niciodata raspuns.
Nu ne-am mai vazut de 2 luni si tot de atata timp nu i-am mai vorbit deloc, dar el continua sa ma caute. Te rog sa ma crezi ca nu stiu ce sa mai cred sau sa fac..."


- F*** cu Karma! Vreau sa-mi traiesc propria viata!,
Asa trebuie sa-ti spui si sa faci!

M-ai rugat sa pritocesc astrograma destinului tau cu barbatul la care visezi si trebuie sa  refuz.

Nu am dreptul sa fiu partasa  la destinul tau.

Nu-ti pot spune  cum sa-ti traiesti pretioasa viata,

asa cum nu-i pot spune acelei viitoare mamici care m-a intrebat cand sa programeze nasterea prin cezariana

a pruncului sau din pantece..!

Pot spune, insa :

- F*** cu Karma, traieste-ti propria viata!

Copyright © diane.ro. 2014
F*** cu Karma!- raspunsuri F*** cu Karma!- raspunsuri Reviewed by Diana Popescu on februarie 24, 2014 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.