Horoscop: Ce haine ți se potrivesc, în funcție de zodie

Semnul tău zodiacal nu numai că îți determină personalitatea, dar poate afecta modul în care te îmbraci. Tot el influențează modul în care te prezinți în fața celorlalți.

Iată un rezumat al felului în care semnul tău zodiacal îți poate determina gusturile în materie de haine:

HOROSCOP BERBEC

Femeile din Berbec sunt încrezătoare și nu se tem să-și folosească farmecul atunci când se îmbracă. Lor le plac materialele sclipitoare, lucioase, și tocurile. Le plac mai degrabă gecile scurte decât cele mai lungi. De asemenea, iubesc culorile bleumarin și roșu.

HOROSCOP TAUR

Nativele din Taur se simt cel mai bine atunci când poartă haine lejere, precum blugii, puloverele și pantalonii largi, kaki. De asemenea, vor purta haine din poliester, fiindcă sunt mai ușor de întreținut. Ele se îmbracă mai lejer decât femeile din celelalte zodii și nu le place să poarte multe bijuterii.

HOROSCOP GEMENI

Acestor femei intelectuale le place să se îmbrace potrivit ocaziei și au o ținută diferită pentru fiecare dintre ele. Rochiile lungi și grațioase se potrivesc cu spiritul lor liber, dar le place să se îmbrace și la costum din când în când, pentru a-și evidenția statutul. De asemenea, le plac detaliile neobișnuite, cum ar fi o eșarfă cu imprimeu de leopard sau o floare la ureche.

HOROSCOP RAC

Femeilor din acest semn de apă le place să cumpere haine ce se potrivesc cu starea lor emoțională, ceea ce poate duce la o garderobă în care nimic nu se asortează. La lucru, se îmbracă obișnuit. Iubesc bijuteriile, în special perlele. Singura haină ce-i salvează garderoba este rochia neagră pentru cocktail.

Citeste restul articolului pe fabuloase.ro
Horoscop: Ce haine ți se potrivesc, în funcție de zodie Horoscop: Ce haine ți se potrivesc, în funcție de zodie Reviewed by Diana Popescu on februarie 18, 2014 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.