Cashback|cum sa primesti bani inapoi cand cumperi online?

Daca nu stiai, exista romani care iau bani inapoi daca isi fac cumparaturile online si de aceea se bucura de doua ori mai mult decat tine! Ei nu-si mai  fac griji ca-si vor cheltui o mare parte din venituri pe serviciile sau produsele preferate si vor ramane cu cardurile goale!
De ce?
Pentru ca  mediul online a umplut multora conturile si le-a golit pe ale altora, iar comerciantii au avut o idee geniala pe care au pus-o la bataie si pe care orice roman ar trebui s-o adopte atunci cand face cumparaturi online.
Ei s-au gandit la o colaborare intre producatori, furnizori si clienti, prin care sa-i recompenseze pe cumparatorii activi si fideli:
"Eu iti dau marfa mea, tu o vinzi omului. Acesta o cumpara azi, maine, dar cum sa facem sa vina si poimaine, tot la noi, mai ales, daca vrea sa plece in vacanta sau trebuie sa-si plateasca o datorie? "
Ideea de recompensa sau castig este veche de cand lumea, de aceea, orice comerciant fie producator, furnizor sau cumparator din lume este bucuros sa o foloseasca in beneficiul sau. Dar cand acestia devin parteneri, beneficiul se poate tripla si iata cum apar comisioanele!

Asa s-au inventat cashback-ul si site-urile care gazduiesc acest tip de parteneriat, prin care oricine poate compara ofertele magazinelor, serviciilor, le poate alege, se poate bucura primul de reduceri si vouchere , poate cumpara produse online si de ce nu, sa faca si economii, primind bani inapoi din cumparaturile lui! Grozava inventie!

Conceptul de cashback a aparut si in Romania, iar MrCashback.ro este unul din siteurile care a preluat ideea generoasa si vine in intampinarea ta pentru a te ajuta sa economisesti bani din cumparaturile online. Acesta are ca referinta site-urile renumite care practica acest tip de colaborare, TopCashback si Quidco, ce au o reputatie fara pata, drept dovada fiind comentariile entuziaste ale clientilor lor, din retelele de socializare, pe care le poti citi si tu online.



Asadar, ai doua optiuni: iti faci cont sau il folosesti pe acela de  Facebook, ca sa accesezi site-ul romanesc de tip cashback.
Te loghezi, si cum MrCashback.ro are un parteneriat cu peste 250 de magazine,  compari ofertele atat de diverse: produse pentru copii, femei si barbati, mancare, bauturi,  produse IT, auto, home&deco, etc. si  beneficiezi de  reduceri pana la 30% si vouchere.

Trebuie sa tii minte doar atat: sa-ti faci cumparaturile online prin MrCashback.ro!

Alegi furnizorul, produsul, comanzi si platesti. Transportul este adesea din partea casei, adica gratis.
Cat despre banii economisiti,  generati de cumparaturile tale online ii poti incasa oricand prin cont bancar, mandat postal sau numerar. .
Ca sa te bucuri din plin de cashback, cel mai bine ar fi sa-l aduni o data sau de doua ori pe an, pentru ca , trebuie sa stii, serviciile pe care le poti plati prin intermediul siteului nu sunt de loc de neglijat: poti rezerva bilete la teatru, de avion sau chiar mese festive pentru ocaziile fericite din viata ta. De asemenea, iti poti programa concediul din timp si cumpara la preturi avantajoase pachete turistice la munte, la mare sau in strainatate.

Si asa ai aflat cum  MrCashback.ro este locul unde cumparaturile online pe care le faci iti aduc bani inapoi si toata lumea e multumita! Chiar si eu.



Copyright © diane.ro.2014

Unde caut loc de munca pe internet?
Care este cel mai important instrument de promovare al afacerii tale?
Monedele FengShui- simboluri norocoase
Cashback|cum sa primesti bani inapoi cand cumperi online?  Cashback|cum sa primesti bani inapoi cand cumperi online? Reviewed by Diana Popescu on martie 26, 2014 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Salut, www.SellADeal.ro este cel mai generos site de CashBack din Romania si este prezent online inca din anul 2011. Pe langa CashBack poti primi si 5% din valoare cumparaturilor prietenilor pe care ii recomanzi. Tu ai cont?

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.