Game of Thrones, sezonul 4, episodul 10 / The Children

Duminica seara HBO va transmite filmul Game of Thrones (Urzeala tronurilor) sezonul 4 episodul 10, intitulat The Children (Copiii), episod ce incheie acest sezon! In sezonul 4 vom avea multe de vazut si lamurit: ce se intampla cu Zidul (The Wall), care va fi soarta lui Tyrion...
Sezon 4, episod 10, Game of Thrones
 In episodul 9 din Games of Thrones, nu am putut vedea nimic altceva decat batalia pentru Zid, intrigile din celelalte planuri ale filmului ramanand in suspensie. Poti vedea aici o prezentare video pe scurt a evenimentelor din filmul Game of Thrones (Urzeala tronurilor) sezonul 4 episodul 10, cu o traducere si subtitrare in limba romana realizata de mine:


In ultimul episod, am fost martorii afirmarii lui Jon Snow drept un adevarat lider, dar si a mortii iubitei sale Ygritte. In penultimul episod, in Westeros, am fost cu sufletul la gura urmarind lupta dintre Munte si Vipera, o scena marcata de o extrema violenta, la finalul careia piticul Tyrion pare a fi condamnat la moarte chiar de catre tatal sau. Va muri Tyrion sau nu? Se pare ca va ramane in viata intrucat il regasim printre personajele din sezonul 5! Gardienii Zidului se confrunta cu un nou si neobisnuit atac, Dany trebuie sa faca fata unor crude realitati, iar Bran ajunge sa invete ceva mai mult despre destinul sau.

Va reamintesc ca filmarile de pana acum din serialul Game of Thrones au avut loc in Irlanda de Nord, Malta, Scotia, Islanda, SUA si Maroc, si ca acest film a avut premiera la HBO pe 17 aprilie 2011.


Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Game of Thrones - Sezonul 4, episodul 8 / Muntele si vipera

Game of Thrones - Sezonul 4, episodul 9 / The Watchers on the Wall 

Game of Thrones, sezonul 5
Game of Thrones, sezonul 4, episodul 10 / The Children Game of Thrones, sezonul 4, episodul 10 / The Children Reviewed by Diana Popescu on iunie 14, 2014 Rating: 5

5 comentarii:

  1. Diana, cand apare horoscopul balantei pentru iulie?

    RăspundețiȘtergere
  2. Tyrion va surprinde din nou! Se pare ca e personajul favorit al autorului...

    RăspundețiȘtergere
  3. Iata, pe larg, ce se intampla in sezonul 4, episodul 10 din Game of Thrones (Urzeala tronurilor)...

    La Zid (the Wal) si dincolo de el

    Jon Snow iese pe poarta exterioara a Zidului si se indreapta catre nord, trecand printre victimele luptei din noaptea anterioara, spre tabara lui Mance Ryder. In cele din urma, este inconjurat de "salbatici", care il aduc in fata lui Mance, ce remarca ca poarta din nou straiele negre ale Paznicilor Zidului (Ciorilor). Mance il aduce pe Jon in interiorul cortului sau, si il intreaba daca si cum a fost tradator. Jon ii marturiseste ca ca ajunsese printre salbatici in urma unui plan pus la cale de Qhorin Halfhand, prin care urma sa se infiltreze in armata lui Mance, si ca Qhorin il trasese pe sfoara pe Mance, convingandu-l sa aiba incredere in Jon dupa ce ii permisese acestuia sa il omoare. Mance il intreaba pe Jon despre soarta lui Ygritte, iar Jon ii marturiseste ca ea fusese ucisa in batalia de la Castelul Negru, dar nu de catre mana sa. Apoi, Mance il intreaba pe Jon ce se petrecuse cu uriasul ce incercase sa forteze poarta zidului, iar Jon ii aduce la cunostiinta ca gigantul murise acolo, omorat de prietenul sau, Grenn. Mance mentioneaza ca numele uriasului era Mag the Mighty (Mag Atotputernicul) si ca era regele gigantilor, descinzand dintr-un neam ce traia in acele locuri cu mii de ani inainte ca Primii Oameni sa ajunga in Westeros... (Vezi maine continuarea)

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.