Horoscop iulie 2014 - Toate zodiile

In Horoscopul iulie 2014, toate zodiile sunt influentate in profunzime mai ales de  tranzitul lui Jupiter in Leu, revenirea lui Saturn in turnura directa in Scorpion si trecerea lui Uranus in aspect retrograd in Berbec. Daca primele doua majore evenimente astrologice sunt asociate cu transformari pozitive ale existentei, cel de-al doilea poate provoca deruta, mai cu seama atunci cand nu exista o adevarata armonie in interdependenta dintre lumea interioara si cea exterioara.
Horoscop iulie 2014
Horoscop iulie 2014
Prezenta lui Marte in Leu insufla incredere in sine, mandrie si chiar orgoliu personal, ne indruma care drumurile cel mai scurte si mai eficiente de implinire a telurilor si ne indeamna sa obtinem rezultate cat mai vizibile si mai rapide ale actiunilor noastre. Calatoria lui Venus in Rac poate destepta o intensa sensibilitate emotionala si necesita uneori prudenta in dragoste, in vreme ce iesirea lui Mercur din tranzitul sau retrograd si perindarea sa prin nu mai putin de trei zodii este de bun augur, dar nu ne fereste de unele probleme in comunicarea cu ceilalti. Iata cum se reflecta aceste tendinte in horoscopul lunii iulie 2014 pentru fiecare zodie in parte:

Racul are parte de o perioada norocoasa in comunicarea cu ceilalti, cu atat mai mult cu cat simtul de adaptare ii faciliteaza o armonioasa integrare in viata sociala. Sistemul propriu de valori devine din ce in ce mai important, iar perspectiva practica si marele sau potential de creativitate si energie ii fagaduiesc impliniri mai ales in finante si afaceri.

In Horoscopul iulie 2014 al Leului, atat singuratatea cat si regasirea printre oameni aduc avantaje daca sunt exploatate in mod judicios. Leul are prilejul de a alege graul de neghina in relatiile de prietenie, a-si relansa conexiunea cu familia, a beneficia de o atitudine optimista, pozitiva, in stare sa-l sprijine sa isi cladesca propriile oportunitati.

Daca reuseste sa treaca peste impulsul de a se impune cu orice pret, Fecioara tinde a se implini cu gratie si folos in lume, a se bucura de contactul cu amicii si oameni asemanatori ei in ganduri si idealuri. Reflectia, ajustarea obiectivelor si telurilor prin estimarea experientelor trecute reprezinta repere majore in horoscopul iulie 2014.

Balanta poate trece printr-o contradictorie oscilatie intre nazuinta de a relationa cu persoane capabile sa-i impartaseasca nazuintele si interesele, si ambitia de a-si materializa obiectivele individuale.

Scorpionul este in masura sa descopere noi perspective de viata si sa actioneze in consecinta, intr-o abordare mai eficienta si mai autentica a rolului sau in lume. Norocul ii este un bun tovaras mai cu seama in sfera sociala si cea profesionala.

In al sau horoscop iulie 2014, Sagetatorul isi limpezeste relationarea cu cei din jur, dar se confrunta cu dezideratul de a-si stapani impetuoasa sensibilitate emitionala. Proaspete demersuri si proiecte se impletesc cu posibile, promitatoare calatorii si cunoasterea unor persoane interesante de pe alte meleaguri.

Capricornul trebuie sa-si controleze si el o excesiva emotivitate, sa se straduiasca sa nu fie manipulat de altii si sa-si croiasca propriul sau drum prin viata, cu fermitate dar si cu diplomatie. Prieteniile mijlocesc niste mari transformari, relatiile cu familia se amelioreaza, iar conlucrarea cu cei din preajma permite numeroase realizari.

Potrivit horoscopului iulie 2014, Varsatorul tinde sa-si imbunatateasca stilul de viata, sa isi invigoreze legaturile de parteneriat si sa-si releve individualitatea intr-o favorabila interctiune sociala si profesionala.

Pestii sunt inclinati sa se concentreze catre sanatate, munca si metamorfozarea traiului zilnic, sa isi reevalueze si fortifice credintele sau filosofiile de viata, si isi calauzeasca bogata creativitate cu precadere catre viata profesionala.

Horoscopul iulie 2014 al Berbecului vesteste o febrila eliberare interioara si exterioara, o perioada a existentei traversata de originalitate, inspiratie, sinceritate in comunicare si bucuria de a trai.

Taurul pare a pune mai presus de orice valorile caminului si familiei, beneficiaza de o impresionanta vitalitate si concentrare mentala, stie cum sa se implice cu folos in societate, dar trebuie sa faca fata unor probleme in legaturile de parteneriat.

Conform horoscopului iulie 2014, Gemenii au oportunitatea sa-si dezvolte talentele si resursele interioare, sa isi impuna o pozitie de lider, sa-si intareasca relatiile de parteneriat, sa-si amelioreze starea de sanatate si sa aiba un rol mai mare in  sfera lor sociala.

Afla mai multe despre ceea ce rezerva viitorul apropiat fiecarei semn zodiacal dand click aici: Horoscop iulie 2014 - Toate zodiile
Horoscop iulie 2014 - Toate zodiile Horoscop iulie 2014 - Toate zodiile Reviewed by Diana Popescu on iunie 29, 2014 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.