Urmarit in vise | Interpretarea si semnificatia viselor


In cele mai multe interpretari onirice, semnificatia viselor in care esti urmarit este asociata cu simtaminte de ingrijorare sau neliniste din viata lucida. In astfel de vise, poti sa fii urmarit si sa fugi de un personaj infricosator, inspaimantator, un animal, un monstru sau cineva care vrea sa te raneasca ori chiar sa te omoare.

Lupta sau fuga reprezinta reactii instinctive in fata unei amenintari fizice dar, de cele mai multe ori, iti visezi adversarul mult mai puternic decat tine, asa ca singura solutie este sa incerci sa dispari din fata lui ori sa te ascunzi.

Vise in care esti urmarit
Urmarit in vise
Visul in care esti urmarit sugereaza ca te straduiesti sa eviti o problema din viata reala. Felul in care te porti in vis simbolizeaza modul in care te simti descoperit pe plan real, cu presiunile carora esti supus, cu temerile si dubiile tale personale. Probabil ca in loc sa te confrunti cu o anumita situatie stresanta, ai tendinta de a fugi de ea sau de a o ocoli.


Dezbracat in vis | Interpretarea si semnificatia viselor

Daca cineva te urmareste in vis, acest lucru poate avea de a face cu egocentrismul tau, cu incapatanarea ta sau cu lipsa ta de deschidere fata de ceilalti. Poate ca refuzi sa iei la cunostiinta un anumit punct de vedere ori o anumita sugestie, fara macar sa vrei cu adevarat sa asculti vreo parere care este diferita de a ta.

O alta cale de a analiza si interpreta visul de-a lungul caruia esti urmarit consta din a observa in ce fel urmaritorul tau poate reprezenta un aspect al personalitatii tale. Este posibil sa iti infranezi ori suprimi niste trasaturi ori simtaminte. Mania, gelozia invidia,frica si chiar dragostea intruchipeaza personajul amenintator din visul tau!

Cum descoperi cu adevarat ce este frica | O poveste cu talc

Fuga din fata unei persoane agresive din vis poate semnifica, pur si simplu, teama de a fi atacat in viata lucida. Astfel de vise sunt mult mai raspandite printre femei decat printre barbati, ele simtindu-se mai vulnerabile din punct de vedere fizic in societate.

Daca urmaresti o persoana in timp ce visezi, acest vis pare a scoate la lumina ambitia si perseverenta de a te focaliza catre ceva /cineva mult dorit. Intr-o interpretare alternativa, visul respectiv poate insemna ca te simti ramas / lasat in urma intr-o anumita dimensiune a existentei tale, si ca nazuiesti sa ii ajungi pe altii care ti-au luat-o inainte.

Frica de a fi parasit - Cauze, simptome, vindecare

Pentru a intelege in profunzime un vis in care esti urmarit, este necesar sa te intrebi  cine sau ce anume te "urmareste." Incerci sa fugi din fata unei anumite persoane sau situatii reale? Pe de alta parte, este indicat sa apreciezi distanta care te separa de urmaritorul tau, intrucat acest aspect iti sugereaza cat de aproape esti de infruntarea cu problema ta din viata reala pe care incerci sa o eviti. Daca urmaritorul pare sa se apropie de tine, inseamna ca nu mai poti ocoli multa vreme o confruntare. Dimpotriva, daca reusesti sa te indepartezi de cel/cea care te urmareste, probabil ca esti pe punctul sa te distantezi de respectiva problema.








Urmarit in vise | Interpretarea si semnificatia viselor Urmarit in vise | Interpretarea si semnificatia viselor Reviewed by Diana Popescu on iulie 08, 2014 Rating: 5

252 de comentarii:

  1. Diana, sunt fericită: nu am avut parte de asemenea vise pentru a fi nevoie să fie tălmăcite....:)) Cele mai urâte zise (2) au fost când aveam câțiva anișori și erau despre război....:)
    O zi frumoasă, Diana!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multa fericire pe mai departe Maria, si te mai astept pe blogul meu.

      Ștergere
    2. Buna Diana. te rog sa ma ajuti si pe mine cu o explicatie a unui cosmar ce il am de cateva seri in continu,visez ca sunt trimisa la magazin si in fata magazinului fuge spre mine un caine pasnic de la distanta si cand sa apropie de mine ma linge pe picior si cand are tendinta sa muste fug si ajung acasa ma pun in pat si incep sa vorbesc pe un site de socializare si la un momendat cum stau in camera se aude dupa perdea o voce de femeie care imi spune sa plec din casa si la un momendat ne bagand de seama ma simt sugrumata de gat si mi se tipa in ureche sa parasesc casa si incep sa ii raspun ca abia m-am mutat de ce sa plec si incep sa se perdelele din camera si cobor scarile spre iesire sa ii povestesc in colegei mele de camera si la un momendat in vis se facea ca ea era in capatul scarilor sus aratandu-se si era o fata tanara imbracata in lenjerie intima si un capot transparent negru care repeta sa parasim casa tipandu-se si dupa m-am trezit iesind din acel cosmar m-am uitat spre geam si mi sa parut ca vad un trup de femeie suplu si am fugit din camera de frica. te rog sa ma ajuti sa inteleg multumesc.

      Ștergere
    3. Buna. Poate fi vorba despre o amenintare care pluteste in aer avand legatura cu casa sau familia ta. La prima vedere, pare sa fie ceva placut, promitator, dar, in realitate, iti poate face mult rau daca nu o descoperi la timp si nu ii faci fata cu curaj. Am facut aici o exceptie, pt. ca, de obicei, nu raspund celor care nu sunt inscrisi pe site-ul meu.

      Ștergere
    4. visez acelasi vis app in fiecare zi doar ca personajele care ma urmaresc si vor sa ma omoare se multiplica iar eu sunt singur impotriva tuturor si eu nu fac altceva decat sa fug desii as vrea sa raman pe loc sa vad ce se intampla si cum reactioneaza ei dar si eu. de cva tmp visez o persoana ft periculoasa din viata reala caruia am sa.i dau cva foarte important doar ca momentat nu am acel cva pe care el il vrea cu pretul vietii mele. ma urmareste peste tot in vis impreuna cu multi altii iar eu oriunde m.as ascunde, oriunde m.as duce ma gaseste si de multe ori baga un cutit in mine sau ma inpusca, ce sa insemne? as fi ft recunoscator daca miar da cnv raspunsul acestui vis. multumesc

      Ștergere
  2. Buna Diana !
    Te rog mult sa-mi raspunzi pt ca ma inspaimanta destul de mult visul asta.
    Seara m-am trezit de mai multe ori doar ca stiu sigur ca asta l-am avut dimineata .
    Stiu ca eram o alta persoana(de gen masculin) care gandea asa : "Mi s-a facut cald, e aici, imi e frica" dupa care a zis : "-Iubito esti aici?", nu s-a auzit nicio voce ca raspuns asa ca dinou mi-a venit un gand in cap "A plecat...temperatura a revenit la normal, se joaca cu mine, asa cum facea si cand era vie,imi e dor de ea "

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, este un vis destul de complex, care aduce parca cu un film horror. Faptul ca te-ai visat ca si barbat poate fi un mesaj al laturii masculine din fiinta ta interioara (fiecare dintre noi, indiferent daca suntem femei sau barbati, avem o componenta masculina si una feminina, care, in mod ideal, ar trebuie sa fie in armonie). Ei bine, poate ca in cazul tau aceasta armonie s-a dezechilibrat. Feminitatea din tine isi cere drepturile, sar iti vine greu parca sa i le acorzi. Poate ca esti impiedicata de cineva sa te manifesti ca o femeie, cineva cae vrea sa te vada in continuare ca pe un copil si care iti refuza feminitatea.

      Ștergere
  3. Buna Diana,
    Ma poti ajuta te rog cu interpretarea urmatorului vis? Sunt in casa parintilor mei si la un moment dat ma urmareste (in camera sau oriunde as fi in casa) un duh sau un spirit infricosator. Incerc sa scap de el .... si ma trezesc agitat. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Acest vis poate avea de a face cu teama de moarte sau cu teama ca unul din parinti sa nu moara. Pe de alta parte, poate fi vorba despre un aspect al tau, al personalitatii tale, format in vremea copilariei, neconstientiat inca si care incearca sa iasa la suprafata.

      Ștergere
  4. De foarte mult timp ma visez dormind exact ca in realitate seara cand ma pun sa dorm numai ca in vis ma trezesc inspaimantata de frica pentru ca o persoana ma sperie,mereu apare cu alt aspect,este o fiinta umana care isi schimba infatisarea la fiecare vis dar stiu ca este ceva rau...un spirit sau poate chiar satana si ma chinui sa ma trezesc din somn in realitate spunand rugaciuni in vis,este foarte ciudat dar nu pot scapa de visele acestea stranii...nici nu imi mai doresc sa adorm,am inceput sa dorm doar 3-4 ore si asta cand incepe sa se lumineze afara

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca nu este vorba despre satana sau un spirit rau la propriu, ci despre reflectarea in vis a unei probleme "urate," cumva "inspaimantatoare" cu care te confrunti in lumea exterioara ori in lumea ta interioara. La mijloc poate fi o astfel de problema pe care o eviti, nu vrei sa o constientizezi sau sa ii gasesti rezolvarea tocmai din cauza faptului ca iti provoaca o mare temere. Incearca, asadar sa constientizezi acest aspect si apoi sa ii afli rezolvarea si cred ca vei reusi sa scapi de visele urate.

      Ștergere
  5. am visat de 2 ori ca aparam o fetita, nu stiu exact cine este, dar era o persoana foarte importanta pt mine , si fugeam de o alta persoana care vroia sa ne omoare pe amandoua, in ambele vise, totul se termina cand eu omor persoana care ne urmarea.... ce semnifica acest lucru?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fetita te poate reprezenta chiar pe tine, latura cea mai curata, inocenta a personalitatii tale. Probabil ca aceasta inocenta aparai de fapt in vis. Oricum, pe plan subconstient, te simti amenintata de o persoana sau o conjunctura din viata ta reala, pe care esti gata sa o elimini, sa "o omori" (metaforic) pentru a-ti pastra inocenta sau o parte valoroasa a sinelui tau, la care nu vrei sa renunti nici in ruptul capului.

      Ștergere
  6. Buna Diana!! Azi noapte am avut un vis ciudat... am visat ca fostul meu iubit, cu care inca mai vorbesc si inca mai tin la el, ma urmarea intrun castel eu eram foarte fericita ca ma urmarea ....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dupa cum singura marturisesti, inca mai tii la el. Nu pot sa stiu ce anume a determinat despartirea voastra, dar poate fi vorba (conform visului) despre faptul ca el nu a inteles ceva important despre tine. In in vis, el se straduieste sa te urmareasca in "castelul mintii ori al simtamintelor tale", un lucru care te bucura deoarece a trecut peste un anume egoism ori o anumita orbire, si face un efort sa te inteleaga cu adevarat.

      Ștergere
  7. Buna...am avut un vis care ma pus pe ganduri,se facea ca eram in oras si vroiam sa urc in tramvai dar am vazut niste fete pe care sincer vroiam sa le evit asa ca am decis sa merg cu autobuzul, in fata autobuzului am cazut si acesta a plecat inainte sa urc plus ca brusc se intunecase foarte tare,eram foarte speriata si am vrut sa o iau la fuga dar mi-am amintit ca imi lasasem geamta pe jos cand am cazut, m-am intors dupa ea si o tinea in mana un barbat destulde invarsta,pentru a o lua de la el a fost nevoie de putina forta fizica,dupa ce am castigat acesta a inceput sa ma urmareasca,schipota,...am intrat intr-un magazin cerand ajutorul vanzatorului dar acesta ma pacalit, eu nestiind ca erau de aceasi parte am fost rapita si m-am trezit pe un hol stand intinsa pe jos si plangand si multi oameni cunoscuti doar din vedere care ma priveam parca cu compasiune

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna Diana, ajuta ma si pe mine te rog daca ai timp si placere! Multumesc.
    Visul mamei (48 ani, rac): era in casa la noi in camera mea, era coplet goala camerai, era vijelie inauntru peretii erau gri ea incepe sa fie ridicata de la podea si isi spune ca asta r sfarsitul, isi face semnul crucii si e lasat jos iar vijelia se potoleste. Iese din camera usile erau intre deschis, fostele usi. Ajunge in camera in care am stat eu inainte si acolo se face camera goala doar cu un pat si o canapea. Pe pat era bunicul meu, tatal mamei care statea intins iar pe canapea eram eu intr o margine copil cam la 4, 5 ani ( nu este prima data cand ma viseaza copil la 4, 5 ani eu avand in prezent 25. Aveti idee de cr ma viseaza asa?) Iar in cealalta margina prietena mea (relatie de 6 luni, relatie buna, inca n am prezentat o mamei) avea o pisica in brate, avea 2 culori alb si negru, pisica fuge afara si aici se termina visul.

    Visul meu (25 ani, balanta) l am visat cand am dormit la prietena mea: stateam cu ea la geam ne uitam spre poarta, se vedea masina, era mult mai aproape .. curtea era mai mica in lungime, afara ploua incet si era innorat dar era luminos afara era un contrast lumios si aici sa terminat.

    Mai am un vis din 2002 dupa ce a murit bunica mea in acea seara: eram intr un hol si eu aveam un pistol in mana si trageam in ea si plangeam si ea imi spune sa ma calmez si eu tot trgeam si planram eram speriat. De wtunci n am mai visat o si ma gandesc de ce.
    Scz pt gramatica va scriu de pe tableta. Multumesc frumos!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Visul mamei tale poate semnifica ingrijorarea ei ca ti se poate intampla ceva rau, ceva ce ea nu poate controla sau in care nu are cum interveni. Pe de alta parte, tatal mamei tale poate fi asociat cu protectia pe care i-a oferit-o ei, iar in vis mama transfera acesta protectie catre tine, mai ale ca in ochii ei ai ramas si vei ramane copil.

      Ștergere
  9. Hei Diana
    Am avut un vis aseara in care eu ma ascundeam si deodata apare un baiat pe care il cunosc doar din vedere si se facea ca vrea sa ma omoare cu o ranga...si m-am trezit deodata plangand
    Ce poate insemna??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Baiatul cunoscut doar din vedere poate fi doar un simbol al unui barbat sau baiat care simti ca te ameninta indirect sau care intrece masura in felul cum se poarta cu tine.

      Ștergere
  10. Buna seara ..un spirit malefic care ma urmarea visul incepand in casa mea si terminandu se intr un tren..vrand sa ma prinda ,femeie fiind imbracata intr_o rochie rosie..suna cam senzual stiu:) dar chiar vroia sa imi faca rau din moment ce va scriu la 2 noaptea:)..in final stiu ca cineva vroia parca sa curete vagonul cu ceva apa sfintita ,..eu eram inconjurat de ceva oameni mai apropiati mie ca si familie..sper sa aveti vreo idee sa stiu daca ma pregatesc de o cina romantica cu 'd_na' sau imi fac o baie in apa sfintita sa o uit ..:))..o noapte frumoasa sa aveti plina de vise linistite..Bogdan

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Respectivul spirit malefic poate fi unul personal, un impuls interior violent sau patimas (rosul) care nu iti da pace si pe care il simti a fi necurat. De aceea, simti nevoia unei purificari, in care afectiunea oamenilor apropiati pare sa fie esentiala.

      Ștergere
  11. Buna diana,am visat ca ma urmarea un caine cu 3 capete dar inainte sa ma poata prinde am inchis poarta cu zavorul si nu a mai putut veni dupa mine.Cu mine mai aveam un caine tot cu trei capete dar era alb si mai mic decat cel care ma urmarea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Un caine mitologic cu 3 capete este Cerber, ce pazea poarta spre lumea subpamanteana, impiedicandu-i pe morti sa iasa si pe cei vii sa patrunda acolo. Poate ca ai reusit, asadar, sa treci dincolo de cineva care iti interzicea ceva (poate dincolo de constiinta ta), poate ca ai facut ceva care ti se pare gresit sau interzis, si te simti amenintat din aceasta cauza. Cainele alb si mai mic reprezinta in acest caz scuzele pe care incerci sa ti le gasesti.

      Ștergere
  12. De cele mai multe ori visele mele se desfasoara intr o padure..si mereu sunt urmarita de un urs sau un lup..dar de data aceasta am visat o un pui de caprioara intr o padure intunecoasa cu un contrast de culori greu de descris..in fine..puiul de caprioara venea destul de prietenos spre mine..ducandu ma undeva...dar deoadata eram acasa (in curtea mea) puiul de caprioara era agitat..vroia sa scape...devenind greu de stapanit..revenind in acea padure intunecoasa..visul meu continua diferit..sunt urmarita intr o casa mare,dar nu stiu de cine,fug foarte tare si ma ascund in dif camere..inchizand multe usi ...si pana la urma trebuie sa sar de undeva de sus pt a scapa...ce inseamna?

    RăspundețiȘtergere
  13. De cele mai multe ori visele mele se desfasoara intr o padure..fiind urmarita de un urs sau lupi..dar de data aceasta am visat un pui de caprioara intr o padure intunecoasa cu un contrast de culori greu de descris..in fine..caprioara vine destul de prietenoasa spre mine parca vroia sa ma conduca undeva..si deodata sunt in curte la mine..puiul de caprioara este destul de agitata si greu de stapanit..fugind in acea padure ...dupa visul continua diferit..sunt urmarita intr o casa cu multe scari de niste oameni..eu incerc sa scap ...fug din camera in camera o incui pe fiecare..dar la final trebuie sa sar de la un geam pt a scapa..ce inseamna?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Caprioara poate reprezenta instinctul tau, care este gata sa te sprijine atata vreme cat il urmezi. In lipsa acestuia, poti cade prada impulsului de a fugi de oameni, de a te inchide in tine insuti sau a le inchide acestora orice cale de acces catre tine.

      Ștergere
  14. Buna. Visele mele par citeodata atit de reale, ma visez in patul meu ca dorm si am impresia ca ma priveste cineva cum dorm ,mai exact vreo colega de camera (stau la camine ,ma inteleg foarte bine cu ele) si ma sperie, tresar si simt o presiune la cap care creste din ce in ce mai mult.Incerc sa mi controlez starea,sa ma gindesc la ceva frumos ,caci sunt constienta ca visez ,insa nu reusesc,aud harmalaie in somn,desi e liniste in camera.

    RăspundețiȘtergere
  15. Buna diana te rog sa ami raspunzi .eu sunt o sotie si o mamica. Tanara dar mereu visez barbati necunoscuti care ma vreau care predupun ca ma iubeste ai si vad la fata .dar ultimu vis a fos tot un barbat tot necunoscut tanar.dar si frumos si tot timpu an vis statea lanca mine si ma mangaia si mai spunea ca ma vrea.sa facem sex.dupa eu plecaseem spre casa si venea dupa mine si nu mai dadea drumu la maini eu ai spuneam ca trebuie sa plc acasa ca se antuneca el nu vb doar dar eu al antelegeam l.eu sm angercat sa fug si el fugea dupa mine.si asa sa treminat visu..astrpt rasp.tr pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu trebuie sa te ingrijorezi. Barbatii necunoscuti din astfel de vise pot fi, de fapt, o reflectare a sotului tau, pe care poate ca nu il intelegi intotodeaua sau cu care nu te-ai obisnuit inca. Pe de alta parte, acest vis poate semnifica tema ca nu cumva sotul tau sa se fi indepartat de tine.

      Ștergere
  16. Buna Diana.mi s-a parut interesant faptul ca detaliezi orice explicatie si cauti o explicatie cat mai reala.eu am o problema...de cate ori am un cosmar locatia este ori casa ori curtea bunicilor mei.bunicul a murit acum 7ani iar bunica acum 3 luni.dar locatia ,ca sa zic asa,imi apare de cand a murit bunicul.si ma pune pe gânduri ca am vise urâte numai acolo,in casa sau curte.ultima dată am visat ca ma fugarea un barbat,ciudat îmbrăcat adica ceva de la 1700-1800 asa era vestimentatia lui.si in timp ce ma urmărea a tăiat capul unui curcan si a continuat sa ma fugareasca cu un cutit in mana,vroia sa ma omoare.am reusit sa fug spre poarta dar m.am si ttrezit,probabil de frica....daca ai o parere,mi.ar plăcea sa.mi spui.
    multumesc frumos

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In prmul rand trebuie sa depasesti o temere (subconstienta) legata de bunic sau casa bunicilor. Poate ca ti s-a intamplat un lucru rau pe care ti l-ai ascuns de tine insati atunci cand erai mica si ai fost pe acolo. POate fi vorba despe o experienta traumatizanta pe care te-ai fortat sa o uiti. Mai vorbim.

      Ștergere
  17. Buna Diana eu am niste vise asemanatoare mereu visez baiatu kre imi place ori intalninduma cu el din intamplare si incepem sa vb de multe ori intr-un parc sau pe strada si la urma mereu ma saruta prima data fortat nu inteleg dc visez asta intre noi nu e nimic . Multumesc (dede)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Efuziunea senzuala care te stapaneste incearca sa isi gaseasca un obiectiv, un baiat sau un barbat. Nu te lasa in voia primei impresii si incearac sa selectezi pe cineva care te merita cu adevarat!

      Ștergere
  18. Buna! Am o prietena care a visat de la cam 8 ani ca o urmareste o fata si ca ii tot ucide familia,si se simte singura pe pamant(in vis)..acum ,din cate mi-a supus,e chiar speriata..o poti ajuta? Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Probabil ca un eveniment petrecut atunci cand au inceput aceste vise le-a declansat. Un eveniment neplacut, nefericit. Daca se straduieste si reuseste sa-si dea seama care a fost acel eveniment, are prilejul sa se elibereze de astfel de vise.

      Ștergere
  19. Bua!Te rog sa imi raspunzi!Am in fiecare noapte cosmaruri,intotdeuna ma lupt cu ceva rau care ma urmareste.Sunt in care vechi,ca un castel,reusesc greu sa ies ,apoi zbor dar imi e frica ,ma urmareste ceva si zbor prea jos,sau zbor prea sus ,vad peisaje foarte frumoase dat tot imi e frica.Lupta e in toate visele si vad apa mare,zapada intinsa ,munti sau cer si univers.Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Ceva din lumea exterioara sau din universul tau interior nu te lasa sa iti exprimi intru totul personalitatea, nazuintele. Casele vechi sau castelul pot indica un lucru care ti-a fost infiltrat in minte/suflet din copilarie sau de catre cineva mai in varsta. Ai capacitatea sa te inalti deaspura cenusiului cotidian si sa vezi frumusetea lumii, dar acel ceva/cineva iti sta in cale.

      Ștergere
  20. buna.numele meu este diana si am si eu o curiozitate.am visat intr o seara ca aveam o fetita de 1 an si sotul meu a visat in aceeasi seara ca eram insarcinata,si nu avem copii..asta inseamna ca e posibil sa fi ramas insarcinata?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Diana. Desi astfel de vise sunt de obicei o reflectie a nazuintelor tale si ale sotului, in unele, rare, cazuri, ele pot fi premonitorii, anuntand un eveniment viitor.

      Ștergere
  21. Păi am visat că eram la școala și ca banca mea avea nr.ul 8 ,a fost ciudat , era plina de sânge şi ziceam ca cineva vrea sa mă omoare , aveam zgarieturi pe mâini si picioare şi îmi era foarte frică

    RăspundețiȘtergere
  22. Buna, Diana. am avut un vis in care un om foarte mare si nergu la fata ma urmarea. Eu am inceput sa tip si sa fug. Dupa un timp m.am departat foarte mult de persoana respectiva incat nu il mai vedeam,dar continuam sa fug. La un moment dat am ajuns acasa si m.am trezit. Ce inseamna asta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate fi vorba despre o situatie de viata sau un aspect al personalitatii tale care te urmareste, nu iti da pace, dar de care reusesti pana la urma sa scapi.

      Ștergere
  23. Buna ... Mă macina foarte tare visul pe care l.am avut cu fostul meu iubit in vis imi spunea ca vine acasa ori pe 2 ori pe 7 martie nu stia sigur. De ce il visez va rog ajutati.ma!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt doua variante: fie iti doresti foarte mult ca el sa revina la tine si din cauza asta ai acest vis, fie un eveniment recent ti-a retrezit amintirea lui.

      Ștergere
  24. Păi sunt fată ,dar am visat că ma sarutam cu fete ce înseamna asta ,numele meu este Biamca ,mă poți ajuta? ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Bianca. Probabil ca acest vis nu reflecta ceva rau sau gresit, fiind mai curand legat de pretuirea ta fata de tine insati ca si fata. Ti se poate sugera de catre subconstient ca trebuie sa nu te lasi prada unui sentiment de inferioritate, ca este necesar sa iti iubesti intr-o sporita masura propria fiinta si sa iti apreciezi frumusetea.

      Ștergere
  25. Buna,Diana. Am avut cam de trei ori un vis sub forma asta: Ma aflu la mosica acasa cu un grup de persoane,nu are un inceput exact,pur si simplu incepe cu noi urmariti prin casa de un monstru (monstrul este diferit in toate visele) si peste tot e sange. Mereu pare ca monstrul "se joaca" cu noi, cu mintea noastra, omoara persoanele pe rand,in moduri diferite si sangeroase.Raman singura cu o persoana (la fel, persoana este diferita in vise, e o persoana pe care o cunosc,dar nu am o legatura chiar stransa cu ea) , fugim,iar din orasul unde sta mosica,parca ne-am teleporta la noi in sat si ne uitam in urma. Ceva ma indeamna sa ma intorc,si se sfarseste cu mine omorand monstrul,in ultimul vis l-am reinviat de cateva ori,mereu omorandu-l in moduri diferite.
    Teo
    Sper sa-mi raspunzi,multumesc anticipat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Teo. Pe de o parte, poate fi vorba despre ceva care iti place si ceva care iti displace la mosica. De aceea, chiar daca fugi de acolo in satul tau, simti indemnul de a te intoarce. De aceea omori monstrul dar il si reinvii. Pe de alta parte, la mijloc poate fi un aspect de al tau, de-al personalitatii tale care iti repugna si care poate te face sa te indepartezi de oameni.

      Ștergere
  26. Buna Diana.
    De cateva nopti incoace am avut niste vise similare.Visez ca sunt urmarita de o persoana,de sex masculin.Acea persoana avand dorinte erotice fata de mine in unele vise.In unul dintre vise fug prin casa,in alt vis prin locuri pustii iar in altul prin padure.Ti-as multumi,daca mi-ai putea raspunde.Oana :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Oana. Poate ca, in viata reala, esti nevoita sa te feresti de avansurile erotice ale unui barbat si acest lucru se reflecta in vis. Sau incerci sa te feresti, nu constientizezi, nu iti recunosti niste impulsuri erotice care care te strabat.

      Ștergere
  27. Bună, Diana! Am avut un vis în care eram într-o pădure frumoasă şi cântam..eram îmbrăcată în alb ... eram orfană şi pe cărare m-am întâlnit cu o bătrânică simpatică care mi-a propus să fiu fiica sa. Am acceptat bucuroasă şi m-a dus la o casă foarte veche în pustiu..acolo am realizat că bătrânica nu era drăguță deloc, ci era o femeie malefică care semăna mai mult la înfățişare cu un clovn. Avea o furculiță foarte lungă cu care omorâse deja un bărbat şi când m-a văzut ca o privesc pe furiş a început sa fugă după mine..țipam şi fugeam prin pădure dar tot la casa aceea ajungeam..eram în propria mea închisoare..murdară şi înfrigurată, opusul la cum eram înainte de a o cunoaşte. mi-a spus înainte de a mă trezi din vis că " nu o să scapi niciodată de aici, tot la mine vii mereu" şi râdea necontrolat..ce ar putea semnifica?

    RăspundețiȘtergere
  28. Bună ... am visat ca sunt în alt timp ...decât cel.prezent și e un barbat care mă urmărește și eu fug fug și mă ascund de el ... dar el e aproape sa mă găsească și omoară oameni în jurul meu chiar și copii ... Nu-l văd la fata și nu știu cine e ..... mă ascund in dulap ...sunt mica....și mă ascund cu haine ... nu înțeleg deloc visul ăsta dar m-am trezit cu o teama îngrozitoare .... ce poate fi ?

    RăspundețiȘtergere
  29. Mă numesc alexandra ...

    RăspundețiȘtergere
  30. Buna ... de doua seri imi apare in vis acelasi baiat in vis il cunosc ft bine iar cand ma trezesc nu imi pot da seama cn este tot ce imi amintesc este faptu ca ma cauta peste tot iar cand ma gaseste stam doar impreuna ... nu imi pot da seama ce semnifica acest vis ma poti ajuta?

    RăspundețiȘtergere
  31. Bună, Diana.. Ma numesc Nicoleta și am visat ca fostu meu a publicat o carte despre el ... Și a cumpărat-o și el și am cumpărat-o și eu și pe el l-a deranjat lucrul acesta și voia sa ma omoare..si m-a prins, m-a închis într-o camera, el traia pe o corabie, era pirat, și și-a trimis unu din oamenii lui cu o sabie sa ma omoare, ma rog.. Avea mai multe săbii cică sa se joace, cum e jocul ala la circ, știi? Ca cineva tine un mar deasupra capului și unu trebuie sa nimerească cu un cuțit mărul ala.. Asa și la mine, trebuia sa ma înjunghie într-un loc sensibil în asa hei încât sa mor direct.. Aveam și eu o sabie de autoapărare și ma aparam cu ea.. Și nu ma nimerea pana mi s-a rupt cotorul, ala de care țineam sabia și a venit spre mine cu sabia sa ma înjunghie în inima și eu m-am aparat cu piciorul și el a căzut jos și sabia din mana lui la fel și i-am luat-o și l-am înjunghiat și eu pe el într-o parte, în coasta, și am lăsat sabia acolo și sa sângereze sa moara de hemoragie.. Și după am plecat și m-am trezit. Ce poate semnifica? Dacă ma poți ajuta, te rog?

    RăspundețiȘtergere
  32. Bună, Diana. Am visat ca eram cu mama și cu mamaia într-o cabana și eu am plecat pana afara, la un stadion și îmi verificam horoscopul din zilele precedente și toate erau ca voi muri la subsol, subsolul, ai grija la subsol și tot asa și deodată ma suna mama ca sa vin acasă ca ii este foarte rău și m-am dus acasă, la acea cabanuta și intru în casa și ele erau în lift și liftul o luase razna și începuse sa coboare ușor, fără permisiunea lor și m-am dus sa apăs pe un buton "SOS" pentru lift și era prea târziu și ele murise.. Acest vis l-am mai visat și când eram micuță, când aveam 9-10 ani, acum am 16. Ma poți ajuta, te rog? Elena.

    RăspundețiȘtergere
  33. Buna, Diana. Am visat ca eram in casa bunicilor mei si la un moment dat sotie varului meu era exorcizata in camera de langa. Auzeam ca trebuie raschetata crucea de pe perete (cruce facuta de fumul de lumanare la usa dupa un botez). La un moment dat iese unchiul meu din camera lovind-o cu niste carpe pe spate, urmat de doua femeie in pelerine, una mai scunda, alta mai inalta. Dupa asta striga o verisoara la mine ca spiritul a iesit si ca trebuie sa ne ascundem undeva jos ca acesta sa nu intre in noi. Fugind in camara am simtit pe spate cum o mana ma prinde si ma trage. Am tasnit-o afara si m-am ascuns sub un rand de vie, rugandu-ma in continuu. M-am trezit brusc extrem de marcata de cele intamplate.

    RăspundețiȘtergere
  34. Buna Diana ma numesc Daniela aseara am avut un vis ciudat am visat ca eram intr-o casa ma ascundeam de cineva la prima vedere era barbat tot fugeam ba eram in casa ba afara saream gemul din nou in casa el incerca sa. Imi faca rau mai eram cu o fata nu o cunosc si ne ascunzeam in baie si inchideam usa cu cheia apoi iar eram pe afara ba in casa la sfarsitul visului era o femeie cu un cutit in mana iar cand am dat sa incui usa la baie a intrat a indreptat cutit spre mn apoi mi la dat mie in mana si mam trezit...mentionez cutitul era ascutit si mare dar cand mi la dat mie era mediu cu maner negru ma poti ajuta astept sa stiu ce inseamna mss o zi buna pwp

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Daniela. Imi cer iertare pentru intarziere, dar am multe pe cap in ultimul timp. Casa in care te aflai in vis era, probabil, una straina. Asta inseamna ca te pandeste o primejdie sau un lucru rau dintr-o conjunctura sau o situatie de viata noua, in care abia te-ai implicat sau in care esti pe punctul sa te implici. Baia visata indica faptul ca intimitatea ta poate fi incalcata de un barbat care, desi nu constientizezi asta, nu este pe atat de sincer cum incearca sa te faca sa crezi. Femeia care iti da cutitul esti tu insati. Este o latura a personalitatii tale care initial incearca sa iti faca rau, dar care apoi iti sare in ajutor. Poate fi vorba despre latura senzuala, dar nu sentimentala, a personalitatii tale...

      Ștergere
  35. Bună ziua! As dori să-mi spuneți ce ar putea semnifica urmatorul vis: in timpul nopții simt că vin niște hoți,încearcă să spargă ușa...am sentimentul că nu caută bunuri materiale. Reușesc să fug pe geam deși sunt la înălțime si fug lasandu-mi copilul mic singur in casa.Chem politia, însă eu mă simt urmărită de hoți și fug...ajung la niște tufe,un fel de boscheti...gramezi de culori diferite.Ma ascund in cele de culoare neagra.Vin niste hoți și se duc in boschetii de culoare alba,și vorbesc că vin alții din urma care vor veni in cei de culoare neagra,unde ma aflu eu...Fug mai departe..ajung la niste garduri din sârmă iar partea de gard cea mai expusă vizibilitatii este foarte inalta și sunt mai multe astfel de garduri,unul după altul,peste care trebuie să trec.Aleg să trec peste ele decât pe gardurile mai mici dar mai la lumina. Spre final mă aflu iar acasa,tot noapte..mă uit pe vizor și hoții incearca să deschidă ușa....Mă uit iar pe geam sa fug. Mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere
  36. Buna Diana. Am visat aseara ca ma uitam pe geam si vedeam un om care omoara caini si le pastreaza carnea iar inainte sa ma trezesc am visat ca acel om a dat foc la un catel si nu a murit era putin ars s-a ridicat si a plecat. Ce inseamna asta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Desi nu ai indeplinit conditiile pentru a-ti raspunde, am sa o fac pentru ca ti-ai dat totusi un nume. Visul tau semnifica faptul ca cineva incearca sa te indeparteze de prieteni sau sa iti minimalizeze relatiile cu ei. Cu toate acestea, aceste incercari nu au mereu sorti de izbanda.

      Ștergere
  37. am visat un coleg imbracat in negru ca pleca pe strada iar in spatele lui sa facut intuneric am plecat dupa el l am strigat dar m am speriat si m am intors inapoi ca imi era frica.ce inseamna asta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Raspund numai la comentariile celor inscrisi pe Blogger, Gogle+ sau/si pe site-ul meu (vezi rubrica din subsolul paginii)!

      Ștergere
  38. am visat ca eram intr un magazin cu multe perechi de cercei si am furat si eu una care imi placuse mult si i am bagat in buzunar ce inseamna ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tii neaparat sa fii vazuta mai frumoasa decat ti se pare ca esti, chiar daca acest lucru poate presupune o mica inselatorie (sau ceva perceput de tine ca o inselatorie).

      Ștergere
  39. buna diana. ma numesc irina am visat un coleg imbracat in negru ca pleca pe strada iar in spatele lui sa facut intuneric am plecat dupa el l am strigat dar m am speriat si m am intors inapoi ca imi era frica.ce inseamna asta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Irina. Inseamna ca cineva apropiat tie (nu neaparat acel coleg) este invaluit intr-un secret pe care il simti, dar pe care iti este teama sa-l afli sau sa-l descifrezi. Nu ar fi trebuit sa-ti raspund pentru ca, desi te-ai recomandat, te-ai inregistrat ca "Anonim."

      Ștergere
  40. buna,am visat ca eram la restaurant cu invitatii,imbracata in mireasa,sotul meu nu era cu mine,speram intr-un fel sa ma salveze,deoarece sotul surorii mele fugea dupa mine cu o sabie sa ma atace,s-a apropiat de mine si lovea deasupra capului si imi taia varful firelor de par,in vis eram ingrozita,am reusit sa fug pe scari si ma gandeam cum sa ajung la mama,mentionez ca ma inteleg bine si cu sotul si cu familia surorii,multumesc frumos

    RăspundețiȘtergere
  41. Esti OK E ADEVARAT TOTUL PE SAITU TAU BAFTA:

    RăspundețiȘtergere
  42. Salut Diana!
    Am avut un vis ieri noapte la care m'am gandit toata ziua si care imi amintesc foarte putin dar numai cand ma gandeam la vis ma binedispuneam.Am visat ca locuiam intr'o casa necunoscuta si era un baiat foarte bogat care era obsedat de mine incerca sa imi atraga atentia cu tot felul de cadouri si atentii dragute dar ma urmarea peste tot si era foarte gelos eu nu ii acordasem atentie pt ca nu imi placea felul lui dar in fond ma atragea si eu tot vroiam sa ii dau o lectie ca sa vada ca nu toate fetele ii cad la picioare pt ca are bani,visul sa terminat cand el mi'a oferit o suma de bani crezand ca asa o sa accept sa fiu cu el si eu l'am refuzat spunandu'i ca nu pot sa fiu cu el ca este rau .Am ramas putin remarcata de acest vis pt ca imi placea era o chimie erau niste sentimente pe care eu nu le avusem niciodata .Multumesc frumos

    RăspundețiȘtergere
  43. Hei Diana!te implor raspunde mi cat mai repede daca poti. Multumesc.
    Am visat ca eram pe holurile scolii si un coleg( B) voia sa ma prinda ca sa ia lumanarea pe care o tineam in mana...in final m am ascuns in spatele unui alt coleg(H) si am scapat
    Ce inseamna??!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Lumanarea simbolizeaza lumina la propriu, lumina ta spirituala sau sufleteasca in particular. Poate ca B incearca sa ti-o fure, dar celalat coleg este in stare sa te protejeze. Am facut o exceptie cu tine pentru ca, de obicei, răspund numai la comentariile sau interpretez visele celor care se împrietenesc cu mine înscriindu-se pe site-ul meu (vezi rubrica din subsolul paginii)!

      Ștergere
  44. Bună, Diana. Îți mulțumesc că te deranjezi să postezi informații atât de utile despre vise pe blogul tău. Dintre toate pe care le citesc de obicei când încerc să găsesc interpretarea unui vis, cele de aici mi se par cele mai aproape de adevăr.
    Deja am citit ce înseamnă să fii urmărit în vis, însă mă pierd în detaliile visului meu și tind să cred că înseamnă ceva mai mult de atât. Crezi că ai putea să interpretezi visul meu?
    În vis sunt chiar eu în carne și oase; simt și văd prin ochii mei. Se face că ajung într-o clădire (după ce am deschis o ușă interzisă, am trecut dintr=o cameră cu fereastră într-un tunel, am văzut două vulpi - una mai mică și una mai mare; cea mică moare, iar cea mare stă lângă ea; văd cum se descompune, ajunge schelet și se transformă în praf, cineva îmi taie părul apoi ajung într-o baie și de acolo o iau la fugă) și încep să alerg pe un hol. Atmosfera din acea clădire este una de epocă - poate din perioada interbelică. Un covor roșu mi se așterne în fața ochilor. Cum alerg pe hol văd separeuri în care există câte o masă rotundă imensă plină cu tot felul de mâncăruri, dulciuri și fructe. La una din mese stau două doamne cu pălării cu boruri largi și pene. Senzația este accea că persoanele care stau în separeuri au fiecare rolul lor acolo, dar e doar senzația aia. Apoi ajung într-un fel de birou cu lumină difuză, mobilier vechi unde mă opresc. Pe biroul de la intrarese găsesc niște bijuterii din aur (un lănțișor cu pandantiv). Apuc lănțișorul tot pe fugă, gata să o iau din loc. O prezență masculină se apropie. Nu știu dacă l-am văzut sau l-am smțit, dar pot să-l descriu. Nu simt că mă fugărește ci că eu fug de el. Senzația din vis când pun mâna pe bijuterii e că le iau pur și simplu nu că le fur. Apoi, nu mi-e foarte clar, dar mă văd sărind într-o apă unde se află mai mulți oameni necunoscuți, iar unul din ei mă cheamă ca și cum acolo voi fi în siguranță. Menționez că pandantivul era un smarald verde.
    Mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bună, Diana. a-i putea să dai o interpretare visului meu postat ca anonim în data de 8 iulie? Mulțumesc.

      Ștergere
    2. Buna, Vlen. Este un vis foarte complex si descris extrem de amanuntit. Desigur, visul tau debuteaza cu o interdictie peste care treci sau vrei sa treci, o interdictie care vizeaza un aspect subteran/adanc al vietii sau un simtamant profund de al tau. In ambele cazuri, nu mai ai cum sa ai de a face cu lumea exterioara sau cea a aparentelor. In acest asepct al vietii sau simtamant, trebuie sa alegi intre doua rele, intre doua viclesuguri. Asadar, pentru a trece peste interdictia impusa tie trebuie sa recurgi la o siretenie, dar nu la una mica, care se poate spulbera, ci la una mare. Parul taiat semnifica o eventuala pedeapsa pentru aceasta incalcare sau un sacrificiu tinand de aspectul tau exterior. Depasirea interdictiei are de a face cu un element din trecut, poate din trecutul unei rude sau a unei persoane indragite. Cu toate acstea, acel trecut te primeste cu respect, iti ofera placeri, dar te pune sa alegi iarasi intre doua alternative, care de aceasta data nu mai sunt la el de clare ca si in cazul "vulpilor." Pandativul pe care il iei si crezi ca ti se cuvine reprezinta veriga de transformare a trecutului in prezent, de "inverzire," reactualizare a trecutului. Un barbat apropiat sau bine cunoscut nu este insa de acord cu aceasta incursiune a ta, cu aceasta improspatare a trecutului. Apa in care te arunci semnifica viata, revitalizarea, iar oamenii, inclusiv cel care te cheama simbolizeaza lumea, regasirea ta benefica si mantuitoare in mijlocul lumii, ori eliberarea ta catre lume. Scuze, dar sunt obosita, si am sa incerc curand sa dau un sens unitar acestei interpretari a visului tau.

      Ștergere
    3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    4. Este arhisuficient că te deranjezi să răspunzi. Oricum, în general visez foarte mult, iar marea majoritate a viselor se desfașoară în alte lumi sau pe alte planete; sunt foarte colorate și pline de creaturi ciudate. Le găsesc fascinante, dar totodată mă intrigă....
      Mulțumesc de răspuns. :)

      Ștergere
  45. Menționez că sunt înscrisă pe site, dar doresc să postez ca anonim.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. In acest caz, cand imi scrii, spune-mi ca esti anonimul inscris de pe 8 iulie. Nu vad alta modalitate...

      Ștergere
  46. Hei,in noaptea asta am avut si eu un cosmar din urma careia m-am trezit agitata,chiar paralizata de frica. Se facea ca am ajutat o fata cu probleme de sanatate si m-am imprietenit cu ea. Si am luato la mine acasa deoarece in casa ei era in pericol. Cand am ajuns aprope de casa mea un om batran a facuto retardata si m-am enervat si m-am luat de el. Cbiar l-am pus la pamant. Si atunci mi-a zist stai sa vezi ce patesti si brusc totull devenea malefic. Am luat acea fata si am inceput sa fug inspre casa si el ne urmarea. Am ajuns in bloc si am asteptat puti sa fiu sigura ca usa de la intrare se inchide. Si l-am vazut prin geamul usii. Era furios si pt o clipa imi dadea imipresia ca e tata. Si atunci am fugit pe scari si am intrat in casa si l-am vazut pe tata in bucatarie. Prima data mi-a aruncat o privire urata si cand m-a vazut speriata m-am ascuns in spatele lui ca un copil mic si il puteam auzi pe acel barbat ca incearca sa intre.

    Sa iti spun putin despre mine. Poate ajuta. Tatal meu are probleme cu alcoolu. Cand consuma alcool devine o persoana violenta si "malefica" :) . Din aceasta cauza planuiesc sa ma mut singura. Si chiar peste 7 zile imi parasesc casa parinteasca. Parintii au incercat sa ma opreasca dar stiu ca atunci cand iau o decizie nu o mai schimb. Tata a zis ca nu mai bea. Dar pt ca nu e prima data prefer sa nu il cred si sa nu pierd sansa pe care o am.

    Sper sa ma poti ajuta cu visu. Desi parca am o vaga idee ce inseamna vreau si trebuie sa aud/citesc asta de la altcineva. Multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere
  47. BUNĂ, DIANA! Am si eu o întrebare: Ce înseamnă cand visezi persoane cunoscute cu coarne si cozi ca de reptile intr-un amurg galben palid cetos precum o imagine apocaliptică?
    Dar cel mai important este si cum: Am visat ca am dat de ei la o petrecere a lor si mi-au spus sa devin ca ei si sa beau o potiune, ca la ei ma pot distra cum vreau, nu ca in alte părți si voi fi msi puternica..dupa ce am varsat-o..au intrat repede in casa toti, iar eu ingrijorata i-am întrebat ce au patit...ei stateau ghemuiti si m-au avertizat ca eu chiar daca plec, tot langa ei ajung si gemeau acolo. Dupa ce am plecat de teama lor si am ajuns dintr-o data langa strada unde ajungeam acasă, brusc se facuse noapte, dar o masina cu faruri luminoase opreste langa mine, o persoana cunoscuta cândva draga mie, a oprit lângă mine, mi-a zambit și a început sa danseze precum un spiriduș, sa ma mai inveseleasca, deodată privește in spate meu speriat si ma roaga "orice ai face, sa nu privești în spate! " si m-a impins in lumina puternica a farurilor si s-a pus in fata mea...eu eram într-un neant... Nu stiam ce se întâmplă... Si cand pericolul a disparut, am revenit la aceeași imagine, lumina farurilor mai putin puternica decât se facuse cand am pasit in ea, dar el nu mai era, in schimb imi spuneau niște batrane speriate "pe el l-a luat norul negru, mai negru decat noaptea". Ma salvase, dar avem impresia ca dupa mine venea, ca erau spiritele rele ale acelor oameni cu cozi care m-au amenințat.
    Ce vrea sa înseamne asta...?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Incerc sa raspund si comentariilor anonime, dar, sincer, nu am mereu timp. Daca, vrei neaparat sa-ti rapund, si cat mai repede, te rog sa te inscrii pe site-ul meu. De altfel, atunci cand mi-ai scris, ai putut sa vezi scris foarte clar: "Raspund numai la comentariile celor care se imprietensc cu mine inscriindu-se pe site-ul meu (vezi rubrica din subsolul paginii).

      Ștergere
  48. Am visat ca eram intr-un cadru militar sau un institut ceva de genul , eram cu iubitul meu si amandoi vroiam sa fugim de acolo , am incercat sa furam niste benzina si sa facem plinul unei masini , si intre timp am vazut ca sefii mari dadeau tarcoale pe acolo , am luato la fuga , intrasem intr-o casa , militarii aia cautau pe unii cu care aveau droguri , dar imi era frica sa nu ne prinda si pe noi ca vrem sa fugim ! Cand sa ies din casa aia , dupa un colt sa vazut o umbra de un caporal ceva , imbracat la costumatie si cu sapca aceea , cu un caine in lesa rau negru ,rottweiler , apoi .dat inapoi imi era frica sa nu imi simta frica , m-am ascuns sub o canapea , sti cum se ridica canapeaua sa o lungesti , asa m-am ascun eu acolo ! Aveam telefonul in mana si l-am aprins sa bata lumina acolo , eram speriata sa nu ma prinda . Apoi m-am trezit , tin sa mentionez daca are vreo legatura cu viata reala ?! Eu si iubitul meu ne-am certat aseara rau apoi ne-am impacat , si sincer am niste temeri fata de el ca sa nu mai repete aceleas greseli ! Poate in vis am fost atentionata ! Imi spui si mie ce inseamna!? Multumesc anticipat !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Daiana. Este posibil sa iti simti amenintata relatia cu iubitul tau din cauza unei conjuncturi periculoase, a unei situatii de viata primejdioase. Daca ti-am inteles bine visul, la un moment dat ramai singura, atunci cand te ascunzi sub canapea. Acest lucru poate insemna ca pentru a "supravietui" , pentru a-ti pastra intact sinele, poti fi nevoita sa renunti chiar tu la aceasta relatie.

      Ștergere
  49. Buna seara.
    Sunt un tip de 31 de ani si am si eu o problema si asta nu de acum ci de cativa ani.deobicei cand eram foarte obosit dar mai nou mi se intampla si in seri normale.ma trezesc noaptea fugind înspre intrerupator încercând să aprind lumina cat mai repede si zică d cu voce ridicata "nu,nu,nu...".iar ultima oară am simtit ca lumina nu pot sa o aprind pana cand am tzipat încet ajutor si de abea atunci am reusit sa aprind lumina.ma poti ajuta?

    RăspundețiȘtergere
  50. Buna Diana!Te rog sa imi raspunzi.Am visat pt a doua oara 2 cai care pasteau si erau rai stiindu-i din primul vis....eram pe un camp cu fetita mea si o prietena la fel cu fetita ei....caii erau langa noi si erau legati...deodata au scapat si a inceput sa ma fugareasca unul maro ,m-a si lovit dar nu cu copita ci cu capul cumva ,apoi am luat copii si am fugit de el ...il simteam cu vine si imi era f teama si pt prietena mea care ramasese acolo...in primul vis a alergat si lovit pe cineva care nu cunosc....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Simti ca deasupra ta, a fetitei tale sau a amandorura pluteste o amenintare, o forta violenta deghizata sub un aspect banal, obisnuit, de toate zilele. Poate fi vorba despre un atac mai curand mental (calul te loveste cu capul), psihologic. Nu trebuie neglijata cifra 2: 2 cai, 2 mame, 2 fetite. Aceasta cifra poate sugera o relatie de-a ta in doi, sau, mai ales, un dezechilbru din aceasta relatie, un dezechilibru responsabil de amenintaea pe care o simti (subconstient).

      Ștergere
  51. Buna Diana,nu stiu cum se face ca 2, zile la rand am același vis, era un canal mare cu apa si o.masina trece prin apa uitandu_se la mine si razand ca si cum ar vrea sa fuga, in masina era o fata si un baiat ,iar fata imi zambeste mereu ,dar ca in visul de azi a uitat sa inchida geamurile si a intrat apa in masina, mie frica ca nu cumva iubitul meu sa fuga cu alta, nu cumosc acele persoane

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Acest vis poate sugera ca ai de trecut printr-o incercare aimpreuna cu iubitul tau. Este o interpretare scurta dar, de obicei, nici macar nu raspund celor care nu sunt inscrisi pe site-ul meu.

      Ștergere
  52. buna diana..sper sa ma poti ajuta si pe mn cu un vis...am visat ca eram o strada..acolo era un barbat necunoscut care pregatea un cal sa l puna la caruta...dar cand m a vazut calul..a inceput sa sara in sus .s a smuls din mainile omului si a venit in fuga la mine sa ma lovesca...din senin a mai aparut unul mai mare dar si mai rau..acela ma urmarea pe unde intram sa scap de el...tin minte ca unul era gri iar altul negru...intr un final am scapat de amandoi...nu m a lovit niciunul...ms mult si o zi buna

    RăspundețiȘtergere
  53. Buna Diana am avunt un vis foarte ciudat si inspaimantator eram intr-un oras(pe care nu il stiu) si mergeam singur pe strada goala si dintrodata ma uit in spate si vad un om cu o maca alba cu o fata trista si cand l-am observat m-am trezit direct si aveam o senzatie ciudata, inspaimantatoare, pe care am simtit-o si dupa ce m-am trezit. Ce poate insemna!!? :O

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate este vorba despre o masca si nu maca? Ai ajuns intr-o circumstanta a vietii care te insingureaza, mai ales ca nu vrei/poti sa-ti arati adevaratul sine. Imi pare rau, dar pentru a-ti raspunde mai detaliat trebuie sa te inscrii pe site-ul meu.

      Ștergere
    2. Cum ma inscrii?? Si da este vorba despre o masca nu o maca scuze.

      Ștergere
    3. M-am abonat pagini tale de Google+ si ti-am dat like pe facebook acum imi poti te rog frumos explica mai detaliat?

      Ștergere
    4. Multumesc, Andrei. Strada goala semnifica singuratatea ta sau sentimentul tau ca esti parasit de oameni. Atunci cand te uiti in spatele tau nu faci decat sa privesti intr-o oglinda. "A te uita in spate" inseamna de fapt necesitatea de a te uita la tine insuti asa cum esti in acest stadiu al vietii tale. Se impune, asadar, sa iti revezi personalitatea, viata, sa iti dai jos masca trista si sa te relansezi in viata. Culoarea alba a mastii poate reprezenta lipsa de vitalitate sau "O pagina lba" pe care nu trebuie sa intarzii sa iti scrii destinul.

      Ștergere
  54. Iti multumesc mult Diana, esti ce mai tare!! :) :*

    RăspundețiȘtergere
  55. Buna Diana. Visez de foarte mult timp persoane care par posedate, in transa, li se albesc ochii si uneori spun anumite incantatii iar eu de fiecare data spun rugaciunea in vis si redevin din nou obisnuiti la chip pentru cateva secunde dupa care se transforma din nou. M-ai putea ajuta sa inteleg ce semnifica ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Roxana. De obicei, un astfel de vis semnifica sau te avertizeaza ca niste oameni apropiati nu sunt la fel de binevoitori, bine intentionati, cum par la prima vedere. Inarmeaza-te cu prudenta pentru a nu fi lovit-a sub centura de cine te astepti mai putin.

      Ștergere
    2. Multumesc frumos! :) Este foarte adevarat, s-a adeverit.

      Ștergere
  56. Salut Dia! Am vista ca eram undeva aproape de mare, erau multe vipere acolo, Le-am ocolit si am ajuns pe malul marii dar acolo am dat de un anaconda. Am inceput sa zambesc nedumerita, mi se parea ironic.Nu imi era frica de serpi in vis dar imi dadeau o stare neplacuta. Umbland pe acolo am ajuns la o casa batraneasca, una din aia cu multe camere dand una in alta. Acolo locuia un batran care masacra catelusi, chiar atunci cand am intrat in curte un caine scheuna,doar ce i-a fost taiat un picior. M-am furisat prin casa, imi era destul de frica, am vazut un catelus mic stand pe un scaunel dar nu l-am salvat, era sleit de puteri. Cand am dat sa ies din casa, batranul m-a observat si a inceput sa se ia cu toporul dupa mine, simteam ca vroia sa ma omoare. In prima faza am luat-o la fuga dar apoi m-am intors si l-am infruntat, am inceput sa ma lupt cu el, il loveam cu toata forta mea si la un moment dat am gasit pe jos un fierastrau si am inceput sa ii tai gatul dar el continua sa se lupte cu mine si nu murea. Mi s-a mai intamplat sa am astfel de vise, unii adversari imi radeau in fata, pe unii puteam sa ii ucid dar altora orice le faceam continuau sa traiasca si atunci ma trezeam. Ti-as fi recunoscatoare daca mi-ai putea spune parerea ta! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Dan. Viperele si anaconda pot sugera o amenintare care pluteste deasupra ta, o amenintare legata de o persoana in varsta sau de cineva "batran" sufleteste, care are de gand sa iti distruga o relatie de prietenie. Confruntarea cu aceasta nu se sfarseste, acea persoana nu "moare" in vis pentru ca in viata reala nu poti ori nu reusesti sa te desprinzi de ea.

      Ștergere
  57. Salut. Să-l cred coșmar sau vis, nici nu prea contează cred, dar a fost, pot să zic, cel mai înspăimîntătot de pînă acum. Deci, dacă mi-ai putea explica ceea ce-am visat, ar fi excelent. Deci, să încep : Era seară, eram în satul bunicilor mei, sat în care mi-am petrecut aproape toată copilăria mea. Eram ieșită la o plimbare, cu telefonul în mînă, ascultînd muzică, era o liniște absolută! Eu la fel, eram destul de liniștită. La un moment dat, vine o mașină lîngă locul unde stăteam eu. Eu m-am speriat și am început să alerg acasă la bunei. Am trecut de un drum, crezînd că mașină stă tot acolo, și că nu mă mai urmărește, dar cînd am trecut de altul, am observat că nu e așa, și că mașina aia mă urmărește pe mine și nu e de bine. Eu pe drum, cînd alergam, am sunat pe o prietenă de acolo, din apropiere de casa bunicilor mei și i-am zis că intru pe la ea, să vorbim, dar nu i-am zis de mășină, de nimic. Am intrat la ea, crezînd că am scăpat de acea mașină. În timp ce eram cu ea, stînd parcă sub un acoperiș, văd că pe cer, o lumină de la un elicopter de ăla, mă caută. Dar nu m-a găsit pentru că noi eram sub acel acoperiș. După asta, eu am ieșit de la și trebuia să merg ceva pași pentru a ajunge la poarta bunicilor mei. În momentul cînd ies de la ea, mașina cotește și vine după mine cu o viteză maximă. Eu alerg parcă, dar în același timp observ că nu mai am puteri. Ajung în ogradă, luminile din casă sunt aprinse, văd ușa, cred că e încuiat, dar totuși mă decid să intru. Aveam noroc, era deschisă. Dar în momentul cînd am intrat în casă, observ că mașina a intrat și ea in ograda si s-a oprit, șoferul era un bărbat, așteptînd parcă să iasă. Eu am încuiat ușa de 2 ori și parcă simțeam că e sfîrșitul. Dar m-am trezit și habar nu am ce înseamnă asta. Mulțumesc. Aștept răspuns.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Amanda. Poate ca te simti amenintata de o persoana sau o situatie din viata ta reala si acest lucru se reflecta in vis. Desi incerci sa gasesti sprijin in prieteni (fara a le marturisi ce te framanta), sa iti afli siguranta in mijlocul familiei, nu poti scapa de respectiva amenintare. Daca, se intampla cu adevarat asa ceva, este necesar sa-ti deschizi inima, sa le marturisesti oamenilor apropiati ce se petrece, pentru a fi ajutata de acestia. Respectiva amenintare poate sa fie asociata cu un anume barbat sau/si cu trecerea intr-o noua etapa a vietii tale.

      Ștergere
  58. Salut Diana , de citeva samptamini am niste vise dela carema trezesc cu frica uneori chiar plingind. Visez ca o fosta colega cu care nu eram inrelatii prea bune imi taie parul si se ride punindusil ei pe cap eu pling si tot intreb de ce si asa ma trezesc , in alta seara l-am visat pe bunicul meu decedat care s-a apropiat de mine si cu ofoarfece maremi-a taiat parul si laluat cu el.Am paruldestul de lung si deja ma simt ingrijorata de asa vise, te rog sa ma ajuti daca poti. Multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salut. Parul din vis semnifica frumusetea ta. Daca visul cu bunicul reprezinta teama ta generala fata de acest lucru, visul cu fosta colega poate sugera ca ti-e teama ca o femeie din apropierea ta (nu neaparat acea colega) ar putea incerca sa te "urateasca," si mai mult decat atat, sa-si asume lucrurile frumoase facute de tine, sa se impopotoneze cu meritele tale.

      Ștergere
  59. Buna Diana am avut si eu un vis in care incerca un barbat sa ma omoare cu cutitul deja de vreo 3 seri numi amintesc tot doar atat

    RăspundețiȘtergere
  60. Buna diimineata. Am avut un vis fugeam cu un barbat drag mie ,imi faceam bagajul sa fugim cu avionul el ma astepta in aeroport furisanduse de sotia lui eu imi stransesem cateva lucruru ,haine cateva rochi lenjrrie intima intro plasa de plastic apoi se facea ca incercam sa ma furisez de tata apoi am esit afara din casa ,abia am gasit o masina sa ma duca tot la aeroport iam spus soferului cai platesc ,dar nu iam platit ceva de genul trebuie sa imi platesti 40 de lei o zi de munca asa spunea soferul apoi ceva pe fundul mari parca eram in apa era o vizibilitate ca, si cand sar ingana ziua cu noaptea .va multumesc foarte mult as fi bucuroasa sa imi raspundeti si mie

    RăspundețiȘtergere
  61. Buna dimineata Diana,
    De ce va timp am inceput sa destul de multe vise, in general in anii trecuti mai exact dinainte de 2012-2013 aveam perioade cand visam apoi perioade cand nu visam, sau ce-l putin nu mi-le aduceam aminte.
    Nu sunt speriat dar totusi doresc sa inteleg de ce visez de o perioada atat de mult si de ce atat de clar, pot descrie foarte bine multe dintre visele care le am.
    Acum sa incep si eu cu primul din ultimele 3 vise care le-am avut.
    1. Am visat ca eram intr-o clasa de liceu ( ne cunoscuta pentru mine) si earu doar cativa elevi de liceu, eu eram acolo ca si un sistent la o lectie de engleza, afara era frumos soare, calsa avea perdele ( gen depascani). profesoara de engleza este o cunostinta de amia care ea chair este profa de engleza ea era fericita ca asistam la oara ei. Ea imbrcata in trun costum calsic roz cum este culoarea din fundalul acestui Blog, sa facut ca a trebuit sa iasa la table o fata cu parul blond dar ondulat sa scrie ceva, atunci mam ridicat si am spus scrie pe table cuvantul in engleza "holiday", la scris si dupa aia ia-m spus acum desparte cuvantul "holi-day", si dupa aceia I-am spus ei acum vedeti ce mai inseamna acest cuvant?
    Radeam in acest moment simteam ce gandeau toti din clasa, un simt extreme de complex, copii erau uimiti dar tot nu au prins idea dar incelasi timp liseparea kool aceasta smecherie care ii invatasem, profesoara o simteam ca era putin stnjenita de situatie dar nici nu dorea sa actioneze in acest sens. Dabla rea vedre dar nu era pe perete era pe un support de lemn care era pozitionata la colt ( nu se vedea coltul clasei) eu eram in clasa undeva pe la mijlac langa perete dar pozitia clasei era cumva spre apus. Poti sa ma ajuti cu acest vis Diana?
    Pe profa o cunosc personal chiar am ajutat-o la o inspectie de engleza in ai da sfaturi din domniul in care eu imi desfasor activitatea ( domeniu Modei). pentru ca ia tocmai aceasta era tema lectiei despre moda.
    Sper sa nu plictisesc pe nimeni dar stiu ca in vise conteaza fiecare detaliu pecare il tii minte tocmai ca persoana care il interpreteaza sa poata cat mai bine sa-l interpreteze.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Nu in ultimul rand, acest vis poate fi o reflectie deformata a legaturii pe care ai avut-o cu profa (sfaturile pe care i le-ai dat) sau una a unei atractii neconstientizate a tale fata de aceasta profa. Intr-o alta interpretare, visul tau poate exprima impulsul tau de a-ti afirma originalitatea, unicitatea, gandurile sau experientele tale de viata.

      Ștergere
  62. Da, interesant adoua interpretare este adevarat pentru ca stiu si mi-sa spus ca sunt mai complicat.

    RăspundețiȘtergere
  63. Aldoilea vis pe care l-am avut.
    Mam visat calere pe cal ( o femela ) de culoare inchisa intre rosu si negru, era vara eu eram imbracat in pantaloni scurti fara tricou sau maieu, eram la bustul gol, se petrecea la tara locatie de origine de unde vin eu, calul era al parintilor mei.
    Calaream acest cal dar aveam in mana o funie de culoarea inului natural destul de groasa funia, am coborat de pe cal am prin sun om care era un om de la oras un om de afaceri ( nu-l cunosteam) era imbracat in costul gri doar ca sacoul il tinea in mana, eram inbracat intr-o camasa de culoare lila, am prim acest om care stiam eu ca este un om certat cu legea morala dar si cea legala, era un om tepar care facuse multe fapte de acest gen si era cautat eu sa intamplat sa-l gasesc intamplator si sa-l prind, I-am legat mainile in fata ( parca avea catuse)cu funa si I-am spus ca trebuie sa merga cu mine sa-l predau, se ruga ca nu il predau sa ii dau drumu si ca nu este edvarat ce se auzise, am uract pe cal si el mergea in urma calului tras de mine sa mearga, am inceput sa cobor pe o poteca, am oprit am coborat si mam dus la el si l-am intrebat daca recunoaste in timp ce eu ma gandeam daca acest om imi va recunoaste eu o sa ii dau drumul doar pentru ca a recunoscut ca a gresit si insemna ca ii pare rau dar el nu a facut-o atunciam urcat pe cal si am mers mai departe mergeam la pas dar " prizonierul nu dorea sa merga cu cat el se forta cuatta eram mai determinat sa nu ii dau drumu pentru ca urma sa ajungem la o poarta din capatul ulitei, era soara dar spre apus. Cand am ajuns aproape de poarta omul se zbatea sa scape atunci calul il lovea cu picioarele din spate , ciudat ca nu avea rani acest om si el se tot zbatea iar calul iar il lovea, imi eram teama putin si foarte muta mila ca prizonierul era lovit si ca nu intelegea ca eu nu ii voi da drumu orcat va incerca sa ii dau drumu. in fata calului aparut cativa copii cu mama lor se uita la mine umiti de ce seintampla si care va fi rezultatul am tipat la ei sa se dea la o parte sa nu fie loviti din greseala, am plecat mai departe si mam trezit brusc ne stiind daca am ajuns nici macar la poarta respective sau daca am intrat pe ia. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  64. Buna! Am visat ca ma urmarea un bărbat gen monstru dar nu îmi dau seama ce vroia de la mine....eu eram cu inca vreo 3 4 persoane pe care nu le cunosc dar acel monstru avea ceva doar cu mine, am reușit sa il înfrunt adică m-am bătut cu el dar el tot continua sa ma urmărească si apărea peste tot așa dintr-o data....am reușit sa ma îndepărtez de el si tot am fugit...stiu doar ca nu eram in romania dar locurile îmi erau destul de cunoscute, menționez faptul ca as vrea sa plec din tara r vreo legătură cu asta? Mulțumesc

    RăspundețiȘtergere
  65. Buna, prietenul meu m-a visat moarta si m-a băgat in frigider iar eu am înviat, poți sa îmi spui te rog ce îi seamănă asta?

    RăspundețiȘtergere
  66. buna , imi poti spune ce insemna daca m-am visat in cartierul meu cu un baiat pe care-l cunosc si niste caii in jur

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Acest vis poate oglindi atractia ta (poate subconstienta) fata de acel baiat, sau aspiratia de a avea un prieten puternic, in stare sa te protejeze.

      Ștergere
  67. Buna Diana, asta noapte am avut un vis care ma bulversat recunosc si nu stiu ce a vrut sa-mi transmita. Imi amintesc ca era un bulgare de lumina asemeni unei papadii dar de marimea unei portocale si era vie avea picioruse fine si trecea din palma in palma la mai multe persoane, stiam ca ma vizat si simteam o oarecare frica si am stat mai la distanta, la un moment dat m-am apropiat de un recipient cu apa si in el era faptura aceea care in acel moment sa transferat in mine, dupa care am plecat spre aeroport dar drumul ducea printr-o toualeta care mirosea iar in aeroport am intalnit o femeie cu care m-am imprietenit si vroiam sa-i dau o carte de vizita dar nu o aveam la mine si i-am scris nr de tel pe un biletel.
    Nu stiu ce reprezinta si poate ma ajuti sa inteleg ce mi-a transmis.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Dora. Bulgarele de lumina reprezinta un ideal sau un nou drum in viata care te atrage dar de care iti este si teama si pe care, pana la urma ti-l asumi. Aeroportul simbolizeaza plecarea, angarea ta in respectivul ideal sau drum. Femeia din aeroport poti fi tu insati; trebuie sa comunici cu tine insati, sa tii legatura cu tine pe noul parcurs ales de tine, sa iti constientizezi idealul sau noul drum. Toaleta urat mirositoare poate fi barfele sau parerile gresite ale altora in privinta noului itinerar al existentei tale.

      Ștergere
  68. Buna Diana! As vrea sa te intreb ce semnificatie are acest vis: deci eu eram in padure cu cativa colegi, iar eu am scrijelit pe un copac satana, iar apoi una dintre colegele mele si-a taiat ochii intr-o forma foarte ciudata si ziceai ca e satana, dupa de undeva din padure a venit o fantoma sa ne urmareasca dupa ce am scris pe copac acel cuvant. Noi am inceput sa fugim de ea si de acolo nu imi mai amintesc nimic. E ceva de rau? Multumesc pentru raspuns

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate insemna ca te simti impovarat de responsabilitatile zilnice sau de monotonia cotidiana, si incerci sa-ti afli un drum propriu in viata prin explorarea a ceva misterios, inedit, poate chiar interzis. Aceasta explorare poate insa sa te aduca aproape de ceva rau, amenintator, asa ca este necesar sa fii cat mai prudent sau sa nu-ti fortezi calea spre necunoscut fara a avea un indrumator, o calauza.

      Ștergere
    2. Iti multumesc enorm! Te pup :* Succes cu blog-ul!

      Ștergere
  69. buna diana! am o prietena care are doua vise frecvent: 1. o pisica neagra care sta pe pieptul ei, nu face nimic decat sa se uite la ea cum doarme si cand se trezeste este foarte speriata pentru ca tot timpul se intampla in jurul orei 3 noaptea;
    2.viseaza ca este rapita de doi oameni, bagata intr.o masina, dusa pe un deal.acolo reuseste sa scape si fuge spre casa iar rapitorii nu o urmaresc, doar se uita la cum fuge. As fi tare recunoscator daca ai putea sa imi dai ceva explicatii. Multumesc! Gabriel

    RăspundețiȘtergere
  70. buna diana! am o prietena care are doua vise frecvent: 1. o pisica neagra care sta pe pieptul ei, nu face nimic decat sa se uite la ea cum doarme si cand se trezeste este foarte speriata pentru ca tot timpul se intampla in jurul orei 3 noaptea;
    2.viseaza ca este rapita de doi oameni, bagata intr.o masina, dusa pe un deal.acolo reuseste sa scape si fuge spre casa iar rapitorii nu o urmaresc, doar se uita la cum fuge. As fi tare recunoscator daca ai putea sa imi dai ceva explicatii. Multumesc! Gabriel

    RăspundețiȘtergere
  71. buna seara, daca ma poti ajuta si pe mine, am visat ca cineva vrea sa ma stringa de git cu un lat din sfoara, mă tot alerga pe niste holuri, incercam sa tip sa caut ajutor dar nu aveam voce, eram ragusit...

    RăspundețiȘtergere
  72. Buna Diana!Iti scriu din nou.Te rog sa ma ajuți cu un sfat.In fiecare seara,de mai mulți ani visez ca sunt urmărită de ceva rău si ma ascund in tot felul de încăperi,cămăruță.Ma trezesc mereu obosită si m-am saturat de acelasi vis mereu.Ma poți ajuta măcar sa inteleg care e problema?In vis îmi este foarte frica si trebuie sa ma ascund mereu de tot felul de forțe rele.Întru dintr-o cameră în alta fara sfarsit sau scăpare.Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Carmenuta. Poate ca incerci cat poti de mult sa eviti o problema interioara sau exterioara. Daca ai curajul sa privesti adevarul in fata sau sa-l recunosti, poti scapa de astfel de vise.

      Ștergere
  73. Buna Diana, am visat ca eram urmarit dar eram impreuna cu mai multe persoane, dintre care una imi e cunoscuta si a fost evidentiata pentru ca ea e cea care parca era urmarita si m-a luat si pe mine cu inca vreo cateva prezente in fuga ei de niste urmaritori. Toate astea s-au intamplat intr-o casa si doar urcand in sus pe niste scari pana la un moment dat cand ne-au inconjurat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Ionut. Probabil ca te-ai implicat in problemele unei persoane apropiate, incerci sa o sprijini, insa ai de suferit din aceasta pricina. Intr-o alta interpretare poate fi vorba chiar despre tine, despre oameni care nu inceteaza sa incerce sa treaca peste convingerile tale si sa-ti impuna propriile lor pareri.

      Ștergere
  74. Bună Diana! Un vis misterios care mă frămînta. Fusesem intr-o casă a unor prieteni de familie și eram singură, la un moment dat am auzit un sunet la ușă și am merg să deschid. Avea persoană prezentindu-se ca verifica contoarele la apă,așa ca i-am permis să între. Dar de fapt fusese o persoan ă care dorea să jefuiască și cum fiind el mai slabut de felul lui ai eu nu , la balcon l-am pus jos la balcon și m-am așezat pe minele lui și îl țineam. Strigam la geam la vecini ,poliția să vie. După aia m-am trezit.. Ce ar fi însemnând????

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Valentina. Simti (la nivel subconstient) ca ai puterea sa te lupti cu cei care doresc raul tau si al oamenilor apropiati tie, si, in cele din urma, sa ii infrangi. Tine-o tot asa!

      Ștergere
  75. Buna Diana
    Am visat ca ma urmarea un cal negru.initial eram cumasina dupa careveram pe jos.ma tot ascundeam dupa miste panouti asezate ca niste obsracole de la cursele de cai dar ma tot gasea.ma gandeam sa alerg dar imi dadeam seama ca ma va ajunge si poate ma va si lovi de nervi.am hotarat sa strig dupa ajutor.a venit un politist sibimediat calul s-a calmat.parea la un moment dat turbat cand il vedeam langa mine.la inceput chiar mi-a placut dar incet incet necheza si-si arata dintii

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Calul negru poate simboliza misterul, salbaticia sau necunoscutul. Poate ca simti o mare atractie fata de o fateta necunoscuta a vietii, care te atrage cumva dar presupune si niste riscuri deloc neglijabile, riscuri ce te pot urmari multa vreme. Politistul din vis semnifica nevoia sau necesitatea de a-ti controla avanturile si impulsurile, de a nu neglija valorile/regulile tale si/sau ale societatii atunci cand esti pe cale sa te arunci cu capul inainte intr-o circumstanta de viata atractiva dar poate periculoasa.

      Ștergere
  76. Buna diana...te rog raspunde.mi fiindca sunt foarte ingrijorata..am visat ca urmaream un infractor iar cand l am prins avea in mana un cutit cu care a comis multe crime... mi l.a infipt in mana iar eu omiteam sa l scot penttu nu a mi lasa amprentele.... pana la urma l a scos o prietena si apoi am fugit de el... am ajuns acasa in cele din urma dar acasa nu mai erau parintii mei in cameea lor ci alte rude de parca nu era casa mea... dar totusi era a mea... deodata aveam numai luminite pe mine si acel om rau m a sunat si mi a spus ca ma vede si m a ochit cu acele luminite amenintandu ma iar eu nu stiam unde e... mersi anticipat..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Loredana. Vusul tau poate fi o reflectare a unor evenimente prin care ai trecut sau prin care continui inca sa treci. Cineva despre care stii sau crezi ca a facut rau si altora incearca sa iti faca si tie rau, sa te controleze eventual, sa iti imobilizeze vointa ori liberul arbitru (cutitul infipt in mana), dar nu indraznesti sau nu poti sa te eliberezi de una singura de controlul sau asupra ta si ai nevoie in acest sens de altcineva, de un om apropiat, care te intelege (prietena ta din vis). Casa era a ta si nu era a ta intrucat persoana reavoitoare de mai sus iti poate afecta viata familiala si pare sa fie cu ochii pe tine chiar atunci cand te astepti mai putin, chiar atunci cand esti acasa. Daca vorbele mele se identifica cu o situatie din viata ta, ar fi indicat sa le ceri ajutorul parintilor.

      Ștergere
    2. Am avut inca un vis .... Dupamasa ,am adormit nici nu stiu cum si am avut inca un cosmar... Se facea ca eram eu soramea i o verisoara mai mica in casa bunicilor... Bunicii au devenit niste oameni rai si vroiau sa ne omoare... Bunicul era si bolnav ,pe langa faptul ca devenise un demon si ca sa nu mi omoare verisoara mai mica am fost nevoita sa l sugrum in vis... Apoi a inceput sa arfa casa si trebuia sa iesim de acolo am scos o pe soramea si m am intors dupa varamea in timp ce bunica venea spre noi... Sa ne omoare... Atunci am reusit sa o scot pe varamea si am impins o pe bunica in flacari... Am zarit brusc doi pisici care era sa arda ... I am scos si pe aceia si am iesit .... Brusc m am trezit ca eram in casa unei prietene in care se aflau doar bunicii prietenei si soramea... Prietena nu era nicaieri, si erau si acei 2 pisici pe care i am salvat... Dintr o data pisicii au intrat intr un lighian cu apa , le a disparut blana si erau de fapt 2 bebelasi micuti, .. Imediat dupa au venit stapanii casei pe care ii cunosteam si camera era plina de albine cu stupi imensi... M.a muscat o albina, mi am revenit dar bunicii pietenei s au transformat si ei in niste oameni rai... Pe bunica fetei au omorat o albinele imense iar bubicul s a electrocutat incercand apoi sa ne atace.. Dintr o data a vebit prietena mea ,a intrat intr o alta camera iar bunicul ei s a dus dupa ea sa o ucida.... Nu mai avea o mana ,bunicul fetei... Si casa asta a incendiat si trebuia sa iesim.... Soramea a ramas sa o salveze pe prietena noastra dar n am lasat o fiindca murea si ea .. Si am tras o dupa mine pana in afara casei ... Ne am urcat in masina unei prietene si in fata casei erau numai masini de politie ... O voce imi repeta : trebuie sa dezlegi misterul... Daca nu treci de masinile de politie te vei intoarce in casa.... Am trecut de primele 9 iar a 10 ne a oprit semn ca trebuia sa ma intorc in casa fiindca uitasem ceva... Fix atunci m a trezit mama ... Tin sa mentionez ca mama s a chinuit sa ma trezeasca iar eu o puteam auzi in vis... Dar nu reuseam sa ma trezesc... Te rog ajuta ma si cu visul asta... Mersi frumos,te pup!

      Ștergere
    3. Buna, Loredana. Cred ca cineva ma in varsta din apropierea ta (un vecin,o ruda un profesor) incearca sa abuzeze de tine sau sa iti faca rau. Poate ca inca nu ai constientizat despre cine este vorba, dar trebuie neaparat sa o faci si sa le dai de veste despre asta parintilor tai/mamei tale sau chiar politiei! Straduieste-te sa realizezi despre ce/cine este vorba si nu ezita sa faci ce ti-am recomandat cat mai repede!

      Ștergere
  77. Buna Diana, am avut un nou vis ciudat. Eram intr-o biserica si era un fel de slujba sau ceremonial in care trebuia sa trecem ceva peste niste lumanari care erau situate destul de sus dupa care ajungeai in altar. Stiu ca m-am chinuit si chiar am atins flacara cu ceva material si rasturnand una dintre lumanari. Ceva s-a aprins imediat dar flacara nu a luat proportii mari si a foststinsa imediat dar cineva, mai exact o femeie murise arsa. Cumva era vina ei pentru foc dar ma simteam ca si cum eu as fi putut fi vinovat si ca eu as fi putut sa mor. Sentimentul era unul foarte ciudat ca si cum cineva sau ceva ma tragea in lumea de dincolo. Dupa aceea o voce mi-a spus ca trebuie sa merg in fundul cimitirului unde o sa gasesc ceva mercur si sa-l prepar intr-un fel in care nu am inteles si sa-l beau. Cimitirul era unul de groaza, intunecat si foarte vechi iar cumva eram cu inca vreo cateva persoane care au vrut sa vina cu mine. Simteam o presiune si stiam ca eram contra timp. La un moment dat din cimitir s-a transformat intr-un fel de catacombe cu usi vechi si pasaje secrete. Tot am ratacit asa pana am iesit la suprafata la un magazin. In mod ciudat stiam ca ce cautam era acolo in magazin dupa un perete cu carti si jucarii. Am spart peretele ala si dincolo era o incapere foarte veche cu un fel de pocal si o carte. Cred ca aici m-am trezit si nu mai stiu ce s-a intamplat dar am avut sentimentul ca pana la urma am baut ce era in pocal desi imi era frica si nu aveam incredere ca fac 100% ce trebuie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Ionut. Poate ca treci printr-o faza mistica a vietii tale sau poate ca tocmai ai avut o experienta trista legata de biserica si/sau cimitir. Oricum, simti ca un pacat al tau te ameninta ori ar putea sa-i faca rau cuiva (unei femei/fete) din imediata ta apropiere. In acelasi timp, ai senzatia (subconstienta) ca esti la un pas de descoperirea unui secret vital pentru tine, un secret care te atrage si te sperie in acelasi timp. Poate fi vorba despre un secret legat de despartirea de o anumita perioada a vietii tale si intrarea intr-una noua, mai matura ori mai serioasa.

      Ștergere
  78. Buna.. am visat aseara ca cineva ma injunghiat in inima nu simteam nici o durere ...eram intr-o incapere unde un om necunoscut ma urmarea pe mine si inca niste persoane ..va rog ajutatima spunetim ce ar insemna visul meu.Multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
  79. Buna Diana !Te rog sa ma ajuti cu un sfat. Am visat ceva ciudat si anume ca un barbat strain imi tot spunea ca isi doreste un copil cu mine , iar eu l-am refuzat si el nu ma lasa in pace si imi tot spunea acelasi lucru.

    RăspundețiȘtergere
  80. Buna Diana! Eu ma numesc Alexandra, am si eu un blog, dar e pe wordpress. Vreau sa iti povestesc despre un vis pe care l-am avut aseara. De fapt a fost un cosmar. Mama urmarea sa imi puna capat vietii, cu un cutit. Eu tot fugeam, si stateam deoparte. In timpul cosmarului era si ideea de a nu ramane insarcinata, nu sunt sigura dar, mama are o frica sa nu raman insarcinata si prin asta se decide sa imi puna mie capat vietii, desi iau anticonceptionale, in ciuda faptului ca sunt single. Le iau ca asa a vrut ea. Nici asa nu are incredere. La un moment dat, ma intreb singura daca aceste pastile ma vor proteja...si simt ca ceva ma trage brusc spre cer...foarte repede si o voce imi spune ceva in gen: "Un copil este un miracol, o binecuvantare, cuvantul lui Dumnezeu si chiar daca iei sau nu pastile, numai Dumnezeu decide cand sa isi dea cuvantul". Apoi aud ceva de miel sau magarus, nu mai tin minte si regret. In timp ce auzeam aceste cuvinte, eu cadeam brusc din cer, si aterizam in siguranta. Mama ma gaseste si vede ca sunt bine. Vine langa mine si deschide un sertar, ia un cutit si sare spre mine. In timp ce incercam sa ma apar, m-am trezit. M-am trezit cu o senzatie ca si cum as fi o bucata mare de fier, o teava foarte mare atarnata pe un fir de ata normala, de cusut. E aeeasi senzatie pe care o am de mica, de fiecare data cand visez chestii legate de mama. Acea senzatie ca si cum viata mea atarna pe un fir de ata. Ce inseamna asta oare? Ai mai avut asa cazuri?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Alexandra. Acest vis poate avea trei sensuri: unul strict individual, unul despre destinul tau viitor si unul spiritual. Cel de-a treilea sens se poate referi la nazuinta ta sau chemarea ta catre Dumnezeu, catre o componenta spirituala a existentei tale. Al doilea sens are de a face cu un aspect nou sau un traseu nou al vietii tale, spre care esti impiedica sa accezi din cauza presiunii directe ori indirecte (gandite in mintea ta) a mamei tale. In fine, al treilea sens poate oglindi nevoia ta de a avea un copil dar, si greutatea (sufleteasca) de a ajunge sa il ai din pricina interdictiilor infiltrate de mama ta in subconstientul tau.

      Ștergere
  81. Buna as dori da stiu si eu ce ar însemna visul asta:eram cu un coleg dea lui Tati veneam
    Acasă ca era seara si cand intru in scara un vagabond se da la mine colegul asta sare la el scoate un brceag dar reușește sa ii ia vagabontul ( boschetar ) imediat el dupa ce la luat se taie pe fata cand văd s-ar la el si i-l iau.apoi o iau la fuga fericita ....cand scoate si rel un cuti mai mare de Bucătărie si iar se taie pe fata apoi arunca cu el dupa mn iar eu ma trezesc din somn in țipete ce i vrea da spună va rog frumos

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Eseese. Atat colegul tatalui, cat si vagabondul sunt deghizari ale altor persoane din viata ta. Astfel, colegul tatalui poate simboliza insasi tatal, iar vagabondul un om din apropierea ta care incearca sa ajunga la tine prin santaj, amenintandu-te intr-un fel sau altul. Cel de-al doilea om poate fi unul care isi ascunde cumva intentia de a te acapara sub un val de ipocrizie, dar (cel putin la nivel subconstient) ai reusit sa iti dai seama de intentiile lui rauvoitoare. Straduieste-te sa constientizezi despre cine ar putea fi vorba.

      Ștergere
  82. Buna...as dorii sa stiu ce semnificatie are visul in care mai multe pers printre care si eu, am castrat un cal , l-am legat de picioare , dupa care l-am castrat....

    RăspundețiȘtergere
  83. Buna Diana...te rog sa-mi explici visul asta ciudat...se face ca eram urmarit de 2 oameni inarmati..pasii lor erau marunti si siguri, exact ca al unui vanator care este sigur ca nu II scapa prada,pe Jos la ceva distanta era o pusca, stiam ca daca ajung la Ea pot scapa de cei doi,eliminandui bineinteles, insa urmarirea lor ma indeparta de pusca ,Cand erau foarte aproape am scos si eu un pistol si cand sal folosesc se blocase,atunci cu o furie oarba ma-am napustit asupra celor doi reducandui cu lovituri de pistol in fata...(nu sunt o persoana violenta si duc o viata relativ linistita,nu am conflicte cu alte persoane care pot Duce la situatii de genul asta) Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Razvan. Chiar daca nu esti o persoana violenta, nu mai suporti ca cineva din viata ta reala sa te tracaseze. Vrei sa iei o masura sa impiedici o persoana (sau doua) sa te mai persecute, insa tocmai firea ta blanda te determina sa nu mai ajungi la "pusca" sau ca "pistolul" sa ti se blocheze. Atitudinea ta prea defensiva din existenta lucida incearca totusi sa isi afle un echlibru printr-o atitudine agresiva in vis. Nu mai sovai, si ia o decizie hotarata in privinta cuiva care iti da batai de cap chiar si in mod indirect.

      Ștergere
  84. buna.....as dorii sa stiu ce semnificatie are visul in care mai multe persoane printre care si eu , am castrat un cal , l-am legat de picioare cu franghii , si l-am castrat...

    RăspundețiȘtergere
  85. Buba diana ....te rog ajutama si pe mine....de cateva zile am niste cosmaruri foarte intense ...am visat ca am batut o persoana pe o plaja pana lam omorat ..apoi am visat o persoana moarta care la un momendat ma urmarea cu o arma ...un copil mic care era al unu prieten si gangura foarre tare si ma aflam pe u bloc foarte inalt si aveam tendinta de a cadea de la inaltime ....

    RăspundețiȘtergere
  86. Buna ziua!Toata noapte am avut un vis care m-a afectat foarte tare!Am visat ca ma aflam intr-o cladire inalta si ma aflam la ultimul etaj cu anumite persoane cunoacute dar nu imi aduc amine cine si eram in sala mea de clasa si erau televizoare peste tot si se spunea va va exploda nu stiu ce(ca cineva va face asta) si ca toata lumea va muri si se facea o numaratoare inainte sa se intample si eu m-am aruncat de pe geam in gol si nu ajungeam niciodata jos de vreo 5 ori am tot auzit acea stire in clasa,se numara si ma aruncam si iar reveneam...Apoi m-am trezit dintr-o data la mine acasa(in vis stiam ca aproape toata lumea a murit si ca eu am reusit cumva sa scap dar nu stiam cum si am ajuns la mine acasa care o vedeam ca pe un loc secret si foarte indepartat de acel loc cu sala de clasa.Si acolo eram doar eu mama si tata si la un moment dat am vazut doi oamnei foarte ciudati(barbat si femeie)care se ascundeau dupa un gratar,ea a iesit si era foarte prietenoasa si mie si la tata ne era frica doar mama parca era incantata sa o vada,dupa acea femeie voia sa ne duca undeva cu masina ei si eu stiam ca are legatura cu acea bomba si ca voia sa o declanseze si la noi...Si imi era foarte foarte frica de acea femeie...Apoi,i am spus mamei mele ca nu vreau sa merg si sa nu se duca nici ea si a spus ca e de treaba dar eu stiam ca si ei ii era la fel de frica...Apoi,mama s a dus pe blaconul de la casa sa ude florile si eu am mers cu tata in parte de curte cu balconul si noi aveam impresia ca acea femeie ne urmarea si ne am tot invartit prin curte prin acelasi traseu si tata a spus "gata!Acum s a prins ca numai traseul asta il facem"(eu nu o vedeam nici unde,eu il vedeam daor pe barbat care a stat ascuns in tot acel timp dar tata se comporta de parca stia unde e)Si se uita spre curtea bunicii mele mai mereu(e in aceeasi curte)Dupa ce am facut o si pe asta mama uda florile si plangea dar nu stiu de ce si eu cu tata ne am intors la gratar si ne jucam intr un fel cu acel barbat care tot acolo statea ascuns...Noi il vedeam inofensiv...Si asa s a terminat visul...Nu am inteles nimic din el si te rog frumos cand poti sa imi traduci si mie ca te pricepi❤️multumesc anticipat

    RăspundețiȘtergere
  87. Buna Diana!Ma numesc Ariana!Si am cateva probleme cu contul,sper ca imi vei raspunde asa!Am visat ca m am aruncat de mai multe ori in gol de pe geamul unei cladiro deoarece se tot spunea la tv ca cineva va detona o bomba si toata lumea va muri si de fiecare data cand se numara eu saream si s a intamplat de vreo 4 ori...(nu ajungeam niciodata jos)apoi,dintr o data,de acolo,am ajuns la mine acasa si am visat ca eram eu cu mama si tata si erau un barbat si o femei care se ascundeau dupa un gratar si dupa femeia a inceput sa ne vorbeasca si doar mama parea incantata ca o vede,eu si tata simteam ca avea o leg cu bomba si imi era foarte foarte frica de ea...apoi a disparut si eu cu tata ne tot plimbam prin curte prin acelasi traseu pt a o induce in eroarea(nu stiu de ce dar stiu ca era indeva acolo)Dupa,mama uda florile si plangea si eu cu tata ne tot prosteam uitandu ne la acel barbat ascuns dupa gratar care parea inofensiv.Atat imi amintesc!Multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Ariana. Bomba din vis marturiseste despre nevoia ta de a scapa de o problema iminenta, ce tinde sa se declanseze in curand. Poate fi vorba despre o problema legata de viata de familie, iscata probabil de o femeie cunoscuta sau prietena cu mama ta. Oamenii de dupa gratar, mai ales femeia ce va vorbeste pot reprezenta, surse ale conflictului iminent din familie. Finalul visului, in care mama plange, semnifica dorinta ta ca ea sa fie cuprinsa de remuscare, sa isi reafirme atasamentul fata de tine si tatal tau.

      Ștergere
  88. Buna Diana, Ma numesc Petruta si am avut un cosmar, niciodata nu am fost asa speriata si a fost foarte scurt, eu stateam pe canapeaua de zi si umblam pe telefon ,in fata mea era floarea din camera si vazusem ca frunzele se misca ,eu nu bagasem de seama si am continuat sa umblu pe telefon, apoi frunzele florii sa miscat foarte rau, eu m.am uitat speriata si nu spirit ma tragea de picioare de pe canapea si am inceput sa ţip. Cand m.am trezit in acel moment am simtit acelasi lucru cum ma tragea cineva de spate. Am inceput sa plang si respiram foarte greu... ce inseamna? In camera in realitate poate fi vreun spirit ?..

    RăspundețiȘtergere
  89. Stii sa interpretezi vise? Eu ma joc foarte mult pe PC si am cosmaruri. Mai mereu visez ca sunt intr-un joc (de ex. zombii contra oameni , unde eu sunt om si trebuie sa fug de zombii) si n-am cum sa ies din joc pentru ca n-are buton de iesire. In jocurile astea in care ma visez mereu sunt urmarit de cineva. Acum cateva zile am visat ca eram intr-un joc cu impuscaturi si stateam dupa zid cu arma sa nu ma vada nimeni sa ma omoare.Mai visasem si ca eram urmarit de un vampir, si eu ma straduiam sa fug deoarece aveam privirea foarte incetosata nu vedeam nimic si simteam ca lesin. Ce poti explica despre visele cu jocuri? Am foarte multe..Am avut si cu oameni vs vampiri..Si zic iar ca eu sunt in joc, nu ma joc uitandu-ma la monitor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Ady. Dincolo de jocurile care iti plac atat de mult, la mijloc este cu totul altceva. Este senzatia ta subconstienta ca nu esti lasat sa iti vezi de ale tale sau ca esti amenintat de o primejdie. Poate fi o primejdie interioara sau exterioara. In primul caz, poate fi vorba despre o latura a personalitatii tale pe care ti-o reprimi, ti-o neglijezi dar care, cu atat mai mult te poate da peste cap daca nu contenesti sa te feresti de ea. In al doilea caz, este posibil sa te ascunzi de cineva caruia nu ii este pe plac ceea ce faci si ti se pare ca, din acest motiv, este pe cale sa te raneasca.

      Ștergere
  90. Buna Diana,stiu ca interpretezi foarte bine visele tocmai de asta vreau sa ma ajuti sa imi inteleg acest vis.
    Se facea ca eram la o prietena acasa,era luna iunie si eram afara langa o mare cu culori inchise.In acea curte vedeam pisici..multe pisici cu puii acestora,pisicile erau agresive si puii lor foarte slabi.La un moment dat ne am asezat la o masa plasata in aer liber langa o apa..stiu ca cineva mi a zis ca un caine se inneaca iar in acel moment am fugit foarte repede fara sa vreau spre acea mare,aruncandu ma acolo..simteam ca este adanca si ma luau curentii,dar am fost ajutata sa ies de acolo.
    Dupa un moment vad cainele la vreo 20 de m. langa niste oameni ce l supuneau unor ritualuri (in apa) .
    M.am dus impreuna cu prietena mea spre acel loc si ne a oprit langa o "casuta" gen pravalie cu usi din lemn ascultand incantatiile rostite de ei.
    Am zarit o femeie care i pazea pe acei oameni si i am zis prietenei mele sa taca dar ea a strigat semnalizand prezenta noastra acolo,panicata am inceput sa deschid usile din lemn grabita.
    O femeie si un barbat s au apropia de noi si ne au intrebat daca stim ce se petrece iar de frica sa nu ni se intample ceva am zis "nu,nu stiu".
    Mi au cerut nr de telefon al tatalui meu,i l am dat,neincrezatoare.
    Am ajuns acasa si mi am dat seama ca femeia aceea i ar putea face rau tatalui meu si am incercat sa l sun,dar nu puteam parca cineva mi ar fi sters definitiv nr din lista si nu puteam sa l contactez,apelul stergandu se la fiecare incercare.M am panicat si mi am dat seama de prezenta femeii "necurate",mi am facut Semnul.Crucii si apoi l am sunat pe tatal meu nu stiu cum,incercand sa i zic ca e in pericol dar nu parea ffoarte increzator.
    Apoi am vazut o fata cunoscuta ce purta un lantisor cu o amuleta ci mi a zis ca mi va face rau,aceasta avand o privire usor malefica facandu i pe cei din incapere sa tremure inconstienti
    Atat imi amintesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ti-am raspuns la acest vis aici: http://www.diane.ro/2014/07/Care-este-diferenta-dintre-e-liquid-si-tutun-pro-vaping.html?showComment=1454774514299#c2410675170518626676

      Ștergere
  91. Salut Diana, nu prea visez eu deobicei sau nu-mi amintesc, poate de asta iti scriu acum.Visul meu nu incepe la un punct anume, stiu doar ca sunt in masina si merg la magazinul din colt, parchez in fata si ma uit spre intrare.Atunci am vazut ca un individ anume arunca cu pietre intr-o masina parca pararel cu intentia de al lovi pe un om anume, vazand asta nu vreau sa ma implic si plec spre casa dar m-am trezit pe o bicicleta si cu individul dupa mine, arucand cu pietre marunte dar si cu unele mari..cele mari nu m-au nimerit, nu prea puteam sa prind viteza cu bicicleta(era ca si cum uitasem)in fine.Tot asa o tine visul pana ajung in fata blocului unde erau:verisorul meu, cumnatul meu si tatal meu.Ajung la ei si vad ca individul care ma urmarea avea intentia de a trece pe langa mine fara nicio grija, moment in care le-am spus celor 3 sa mergem sa ii aplicam o corect.Ma duc primul curajos(stiind ca suntem 4vs1) dar cand ma apropii individul devine atat de inalt si masiv incat nu pot sa ajung sa-l pocnesc nici sarind :)) Dupa aceea se mai linisteste treaba, nu mai tin minte cum.Da mana cu noi dar il impinge cu palma peste fata pe tatal meu moment in care iar sar la el. Intr-un final se termina pasnic visul dar totusi e ciudat, am incercat eu sa-mi dau seama de prin ce am citit dar evident as vrea parerea ta, Multumesc!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salut. Acest vis poate fi oglindirea subconstienta a unui agresiuni fizice ori verbale careia ai fost suspusa in ultima vreme. Intr-o alta interpretare, poate reprezenta teama fata de un eveniment apropiat sau o imprejurare apropiata, peste care poti trece cu succes daca ai incredete in tine insuti si in sprijinul acordat tie de oamenii apropiati.

      Ștergere
  92. Buna Diana,
    Am descoperit, nu demult, blog-ul tau.E fascinant cum reusesti sa descifrezi tot ce tine de partea asta a noastra , adanc ascunsa in subconstient.Cu siguranta e si multa pregatire in spate..,dar cel mai mult apreciez disponibilitatea ta. Visele mele sunt de multe ori complexe, dar in cea mai mare parte nu-mi pot aduce aminte foarte clar detaliile. M-am decis sa-ti scriu , pentru ca sunt intr-o perioada de cautari si vreau sa-mi curat un pic "campul":). Stiu ca in masura in care timpul iti va permite , imi vei trasa o linie de cautare. Voi incerca sa-ti descriu in mare cel mai recent vis, pe undeva simt ca trebuie sa ii dau ceva mai multa atentie. Eram intr-un loc cunoscut , ca un local, descrierea locului in sine nu o pot face , dupa cum am spus eu in mare parte raman cu senzatiile de ansamblu, nu cu cele vizuale , ce tin de descrieri. Locul imi era familiar, eram intr-un grup de oameni dragi, nu familie , dar era vorba despre iubitul meu , si cel putin alti doi barbati fata de care am simtim atractie , in trecut si stiu sigur ca si ei au simntit fata de mine , dar cu toate astea, nu s-au concretizat in relatii. Erau si fete/femei..nu foarte apropiate de mine , doar cunostinte. Imi aduc aminte ca iesisem afara cu fetele si din senin , aparuse o vulpe mica , ce topaia la propriu si se indrepta spre noi. Fetele au inceput sa strige si sa fuga spunand ca vine sa ne muste. Initial nu am simtit frica,dar m-am lasat panicata vazandu-le reactia lor. Am dat sa intru , dar nu am mai avut timp pentru ca m-a muscat. Nu mi-a facut rau, nu-mi aduc aminte sa fi existat repercursiuni. In acelasi vis, la un interval ce nu-mi e foarte clar , eram langa unul din acesti baieti ,ce nu-mi fusese iubit, si una dintre fete, care-mi cerea sa-i arat niste poze copilarie ce le aveam in mana. Apoi el s-a intins si uitandu-se m-a rugat sa-i arat ce scrie pe spatele pozelor. I-am aratat fara niciun fel de retinere , aveam un sentiment de deschidere chiar si bucurie ca-mi cere sa le vada. Apoi alergam cu totii de ceva, nu stiu cum am ajuns intr-o masina decapotabila , la volan era un prieten foarte bun, tinea drumul ce dadese intr-unul mai ingust, de tara dar oarecum abrupt. Si am trecut pe langa un taran, care avea langa el o vaca , neobisnuit de mare , alba cu pete negre. Toti au intuit ca urma sa ne impunga , mai putin eu..Si ,evident ca a sarit sa ne impunga , masina si noi , devenind prin comparatie cu ea destul de mici , neputinciosi aproape..Apoi m-am trezit..Iti multumesc mult , simt ca m-ar ajuta sa inteleg ce e in spatele lucrurilor ce le-am visat. Multumesc anticipat , Diana ! O seara frumoasa !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru aprecieri dar, asa cum am precizat pe blog, nu raspund decat rareori anonimilor. Pentru a-ti raspunde, te poti inscrie pe site-ul meu (vezi rubrica din subsolul paginii).

      Ștergere
    2. Imi pare rau , aveam certutudinea ca m-am inregistrat. Am facut-o inainte cu, aprox., o saptamana, de a-ti descrie visul, crezand ca datele se memoreaza automat. O sa incerc sa fac inregistrarea acum , desi inainte de a raspunde mi-a dat eroare, in cateva randuri. Multumesc oricum !

      Ștergere
    3. Buna Ligia, si scuze pentru intarziere. Cred ca visul tau incearca initial sa iti sintetizeze trecutul, sa te impace cumva cu el, inclusiv cu povestile tale de dragoste posibile si nerealizate. Simti nevoia sa tragi niste concluzii vizavi de trecut, de aici si cuvinetele inscrise pe spatele pozelor. Vupea din vis, care te musca dar simti ca nu-ti face rau poate simboliza necesitatea de a-ti exprima clar in lume intelgenta si resursele interioare neglijate poate de unii. Vaca visata pare sa oglindeasca o problema personala mai veche, originara, care te ameninta, iti face rau cu atat mai mult cu cat ii dai o importanta prea mare.

      Ștergere
    4. Iti multumesc tare mult ! Desi am tot rasfoit mai toate link-urile tale,incercand sa-mi descifrez singura cateva dintre simboluri, n-as fi ajuns la o explicatie atat de cuprinzatoare ,fara ajutorul tau ! Multumesc tare mult! Succes in tot ceea ce faci !

      Ștergere
  93. Bună , Diana ! De fiecare dată când am câte un vis apelez cu încredere la articolele tale . În această dimineață am avut un vis ciudat ... care m-a trezit transpirată și fără dorința de a mai dormi ... Se făcea că eram cu familia și voiam să ne așezăm la masă , dar o prezență ne tot speria ... Știam că este acolo , cu noi , dar ne deranja doar când ne speria ... Punea broaște în fesuri iar dacă încercam să luăm fesul făcea scântei . Apoi se făcea că era stătea de vb cu tata pe stradă . Îl puteam vedea . Arăta puțin mutilat . Ce m-a pus pe gânduri este că era un verișor de-al meu (în vârstă de vreo 4-5 ani) care îmi tot arăta spiritul ... Am simțit oarecum că o făcea intenționat știind că-mi este frică . Te rog , dacă ai timp , să-m răspunzi ... Abia m-am liniștit și sper să găsesc răspuns ... Mulțumesc tare mult !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru aprecieri dar, asa cum am precizat pe blog, nu raspund decat rareori anonimilor. Pentru a-ti raspunde, te poti inscrie pe site-ul meu (vezi rubrica din subsolul paginii).

      Ștergere
  94. Buna Diana .
    Am avut doua vise ce m-au pus pe ganduri si care m-au facut sa cred ca au o semnificatie in sine ....
    Primul. Eu cand eram mic (pana la varsta de 5 ani) am locuit intr-un oras , intr-un apartament la parter foarte aproape de un loc de joaca ( liceul il fac in acelasi oras , liceul fiind foarte aproape de apartament si locul de joaca ) , practic incepe asa , o prietena de la tara are un soricel alb in mana si spune ca vrea sa il arunce pe mine si deodata cand dau sa ma feresc , din acel soricel iese un sarpe cu 7 capete, si incepand sa ma alerge , am trecut de apartament , si ajung la locul de joaca , acolo eu sar gardul iar ea vine pe usa si ma alearga incontinuu , cand ajung defapt la locul de joaca (dupa ce sar gardul) dau peste o prietena a fetei care ma urmareste si de o colega a ei (fata cu care am avut o relatie de 5 luni) si cand am vazut-o m-am oprit si ne-am privit in ochi dupa care ma tot alergat aceea persoana cu sarpele acela ...
    Al doilea vis . Se facea ca stau la bloc intr-un bloc dintr-o zona mai rea ( foarte multi rromi) iar alaturi o fata dintr-o familie mai modesta , care se indragostise de mine si facea orice doream eu , doar ca tatal ei de cate ori il vedem incercam sa fug sa ma ascund , mama ei nu avea nici o problema.... Eu fiind a 12a era logic sa visez banchetul , unde am ajuns nepregatit , ne-nimic ...aveam un ghiozdan in spatele meselor , in care aveam niste haine , m-am imbracat eu cu ce am gasit acolo , dupa care ma suna o fosta colega care a abandonat scoala (era putin mai "rebela"cu relatiile,ea) am iesit am luat-o si pe ea inauntru dupa care a inceput o lupta intre profesori si parinti ( transformandu-se in copaci , lupte ca-n desenele animate , imi plac anime-urile japoneze , privesc ori de cate ori imi permite timpul cate unul ) iar noi elevi stam deoparte si ne distram , la o poza , cand faceam o poza cu 2 colege apare o alta fata (foarte draguta) care nu se mai dezlipea de mine , se tinea nu numai dupa mine , dar nu-mi dadea drumul la brat , scap intr-un final plec de acolo si ma duc la fata de la inceput din zona in care stateam , urc eu 4 etaje , ajung la ea , il aud pe tatal ei venind (baut bine) pe scari , ma ascund si plec , dandu-mi seama ca nu are rost , nu o sa ne intelegem niciodata din cauza tatalui ei . Multumesc frumos daca poti sa-mi dai o explicatie (daca au vreuna) .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Mayusika. Soricelul transformat in sarpe semnifica o temere din ce in ce mai mare de a ta. Poate fi vrba despre o temere legata de dragoste, de un posibil esec in dragoste (de aceea apare in vis si fata cu care ai avut o relatie timp de cinci luni). Incerci, poate, sa intri intr-o relatie cu altcineva si nu esti sigur pe tine ori te temi sa nu se repete un lucru pe care l-ai trait in relatia ta dinainte cu acea fata?
      Al doilea tau vis insista pe legaturi cu fetele. Tatal fetei "modeste" poate fi o reprezentare a propriului tau tata, cu care poate nu te intelegi mai ales in legatura cu viitorul tau. Lupta dintre profesori si parinti poate reflecta, la fel, o dezorientare asociata cu ce vei face in curand in viata. pe de alta parte, toate aceste fete care apar in visul tau marturisesc despre preocuparea ta a de a fi intr-o relatie de cuplu.

      Ștergere
  95. Salut,Diana.Mai demult am avut un vis tare ciudat.Totul era alb negru.Eram fugarita de un barbat aici,nu departe de strada in care stau,dar daca ma gandesc mai bine ma fugarit putin si aici.A alergat dupa mine.Am fugit de el dar parca se apropia si cred ca ma si prins.Nu stiu de ce am incercat sa strig dupa ajutor dar nu am putut.E destul de ciudat si inca dupa atata timp dupa ce am visat acest lucru inca imi pun un semn de intrebare.Sper sa reusesti sa deslusesti acest mister.Te pup.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pare rau, dar asa cum am mentionat pe blog, daca vrei sa-ti raspund, iesi din anonimat si inscrie-te pe site-ul meu (vezi rubrica de la subsolul paginii).

      Ștergere
    2. Mulțumesc foarte mult ori cum.O să încerc să mă înscriu pe siteul tău.Te pup.

      Ștergere
  96. Buna, Diana! Am avut un vis legat mai mult de... familie. Mama e divortata de tata, dar ea a reusit totusi sa is gaseasca pe altcineva (informatii elementare). Sunt de asemenea singur la parinti. In vis, se facea ca am o sora (prin alianta, dar nu ma intreba de unde stiu... pur si simplu simt asta) si ca eram spre sfarsitul vacantei de vara cu familia. Visul intruchipa o zi obisnuita, pana cand, am mers in camera sorei mele (parea ca e de varsta cu mine, 14-15 ani) si vad ca is facea bagajele. In acel moment, a inceput sa planga si m-a luat in brate. Nici eu nu m-am putut abtine si am inceput sa plang. Nu am mai lasat-o, o tineam in brate si plangeam. Iti multumesc anticipat pentru ca stiu ca imi vei da un raspuns bun.

    RăspundețiȘtergere
  97. Buna Diana. Am avut un vis destul de infiorator, ce m-a facut la ora 5 dimineata sa-ti scriu. Eram pe holurile liceului meu si de odata intru intr-o sala unde o gasesc pe mama care parea posedata, iar eu am inceput sa spun o rugaciune,dar am fost intrerupta de faptul ca ea ma muscase de spate. M-a speriat foarte tare visul si durerea parea reala. Si ideea e ca am o relatie foarte buna cu mama.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Diana. Chiar daca ai o relatie buna cu mama ta, esti afectata un indiciu (perceput subconstient) fata de o posibila schimbare a ei, o schimbare cumva negativa, care te-ar putea rani. Gandeste-te eventual la ceva nou aparut sau pe cale sa apara in viata mamei tale.

      Ștergere
  98. Salut, Diana. Mai demult am avut un vis tare ciudat. Totul era alb negru. Eram fugarita de un bărbat aici nu departe in strada in care stau,dar daca mă gândesc mai bine cred ca ma fugărit putin si aici. A alergat după mine. Parca se apropia de mine încet si cred ca ma si prins,nu sunt sigura. Nu stiu de ce am încercat sa strig după ajutor dar nu am putut. E destul de ciudat si după atâta timp,după ce am visat acest lucru încă îmi pun un semn de întrebare. Sper sa reusesti sa deslusesti acest mister. Te pup si iti multumesc pentru răspunsurile de pe celelalte pagini.😘

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salut, Irisz. Acest vis in alb si negru poate descrie impulsul tau de a vedea in alb si negru, adica foarte transant, un baiat care te hartuieste cumva in viata reala, dar care nu iti da totusi motive clare pentru a cere un ajutor fata de el. Intr-o alta interpretare, poate fi vorba despre o circumstanta a vietii, asociata cu un barbat, cu care trebuie te confrunti de una singura, fara a putea cere ajutorul altcuiva.

      Ștergere
    2. Multumesc ca tiai făcut timp sa îmi scri. Sunt foarte fericita. Îmi place enorm ceea ce faci si aceste lucruri sunt chiar adevărate. Te pup.😘

      Ștergere
  99. Am visat ca eram cu tatal meu si fugeam de o persoana . Eram infricosata la un momendat omul ma vazut si ma impuscat in spate ...era sa mor ....dar am zis catre tatal meu: Tati Te Iubesc . A venit la mine ma imbratisat si am plecat...dar rana mea nu sa vindecat....era tot asa...atat ca traiam...apoi m-am trezit dintr-o data...
    ce inseamna?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ca sa iti interpretez visul ar trebui sa te inscrii pe site-ul meu (vezi rubrica de la subsolul paginii).

      Ștergere
  100. In ultimul timp am probleme cu relatia si visez din ce in ce mai des chestii de genu ( piton care sugruma 2 oameni, ii musca, ii face sa sangereze apoi unul din ei isi taie singur gatu ca sa-si curme suferibta... Un alt vis in care 2 persoane da buzna peste mine si incearca sa ma lege... ) te rog sa-mi interpretezi acest vis, inseamna mult pebtru mine. MULTUMESC!

    RăspundețiȘtergere
  101. In ultimul timp am probleme cu relatia si visez din ce in ce mai des chestii de genu ( piton care sugruma 2 oameni, ii musca, ii face sa sangereze apoi unul din ei isi taie singur gatu ca sa-si curme suferibta... Un alt vis in care 2 persoane da buzna peste mine si incearca sa ma lege... ) te rog sa-mi interpretezi acest vis, inseamna mult pebtru mine. MULTUMESC!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Omul care se omoara pentru a-si curma suferinta pare sa fie o reflectie a ta, a suferintelor carora vrei sa le pui cumva capat. Visul cu persoanele care incearca sa te lege oglindeste, in mod asemanator, simtamntul tau ca esti legat de maini si de picioare la figurat in relatia ta, ca nu poti face nimic pentru a o schimba in bine. Daca este cazul,poate ca ar fi mai bine sa iei taurul de coarne, sa nu-ti mai prelungesti agonia, si, eventual sa te desprinzi de aceasta relatie. Muta bafta!

      Ștergere
  102. Buna Diana.. Am revenit pe blogul tau si-ti multumesc inca o data pentru prima interpretare. Sper ca-ti vei mai face timp si in ceea ce priveste ultimul meu vis, care trebuie sa recunosc ca m-a lasat cu semne de intrebare. Desi am incercat sa caut simbolistica unora dintre elementele ce apar in visul meu, nu reusesc sa le leg intr-un mod coerent , sa extrag ce probabil , ar trebui sa-mi insusesc. De aceea apelez cu toata increderea la tine. Stiu sigur ca a fost un vis de ..mai spre dimineata. Eram acasa la ai mei , probabil intr-o vacanta si-mi doream sa ies in club , aveam un dor mare de a dansa. Tot incercam sa gasesc prietene , din adolescenta , cu care as putea iesi , si foarte greu am dat de una dintre ele care intr-un final nici nu a putut ramane foarte mult.(Poate ar trebui sa precizez , ca prietena despre care-ti vorbesc, este o persoana cu o puternica credinta si legatura cu Dumnezeu, care tine posturile in mod regulat, merge mereu la slujbe, se spovedeste se impartaseste si toate astea , pentru ea sunt un ritual de regenerare permanenta.) M-am intors dezamagita acasa , sperand ca intre timp sa mai apara ocaia sa ma intorc in aceeasi seara. Apoi totul se compunea parca din franturi. O rugam pe mama sa ma duca ea , cu masina , desi nu are permis, imi aduc aminte ca era o noapte de iarna si senatia de frig. Apoi fratele meu care s-a intors dupa mine acasa, ar mai fi putut ramane dar nu mai avea motive sa ramana si nici aceeasi dorinta,sau ii pot zice, chiar nevoie, ca si mine. Intr-un final m-am intors , am dat de aceeasi prietena , de data asta , desi nu am visat la propriu o rochie de mireasa , am trait senzatia ca trebuie sa fim imbracate cumva in rochii de mirese , ca si cum ar fi fost vorba de un concurs cu tematica asta, desi abstract aveam tinute de club,intre sumar si decent, si erau daca nu ma insel negre. Am retinut ca ma priveam intr-o oglinda si aveam parul lung , negru, si prietena mea imi pusese pe cap , "voalul ei"(senatia clara ca era voal, desi nu a arata a voal) , mai degraba o cununa din care plecau in jos , pe lungimea parului , flori medii , ce semanau cu crinii, si albe. Retin de asemenea si incantarea cu care ma priveam in oglinda cand am vazut cat de frumos se aseaza. Mai departe, nu mi-e foarte clar. Stiu doar ca m-am trezit brusc , si cum de la un timp incoace cred ca visele au un rol esential in a ne descifra interiorul, m-am apucat sa caut pe internet simbolistica. Evident m-am panicat , ideea de rochie de mireasa , de culoare neagra, florile din par , albe , iarna toate astea , luate asa independent , m-au speriat destul de tare . Mi-e teama inclusiv de vise premonitorii, desi nu am avut , decat cu foarte mult timp in urma , intr-o noapte cand a murit bunica. De aceea apelez iarasi la tine . Sper ,sa ma ajuti inca o data , in masura in care iti va permite timpul. Iti multumesc mult pentru rabdare, si-ti doresc o zi frumoasa !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Ligia. Cred ca visul tau oglindeste o lupta interioara, infruntarea a doua tendinte interioare. Pe de o parte, nazuiesti sa te bucuri cat mai mult de viata, sa te simti bine si, pe de alta parte, ceva din tine, un complex, o prejudecata, poate chiar interdictiile de alta data ale tatalui (ramase cumva inradacinate in subconstient) se opun, nu iti ingaduie sa faci asta. Atat prietena credincioasa, cat si culoarea neagra a rochiei visate sugereaza acest lucru. Din punct de vedere simbolic, rochia de mireasa poate reprezenta si trecerea intr-un alt stadiu al vietii tale, un stadiu al indepedentei fata de parinti, tata) si nu numai unul al casatoriei.

      Ștergere
    2. Iti multumesc mult, Diana ! Weekend minunat !

      Ștergere
  103. As vrea sa mai adaug ceva, in cazul in care visul are legatura cu un aspect al adolescentei mele..m-am gandit si la posibilitatea asta. Tatal meu a fost un tata, credeam eu pe atunci, excesiv de protectiv( cel putin cu mine, ca fata) in conditiile in care ieseam destul de rar in discoteci, si aveam o ora limita la care trebuia sa ajung acasa, pe cand , fratele meu , desi mai mic nu se "confrunta"cu retineri de genul asta:). Cei din anturajul meu, la fel au avut mai multa liberatate in perioada adolescentei, lucru,pe care atunci nu il priveam cum o fac acum. Cu siguranta am ceva reminiscente,de comunicare deficitara cu tata, din perioada aceea.Poate acum, incearca sa-si spuna cumva cuvantul si sa se limpezeasca , in vise, desi, constient traiesc cu convingerea ca, asa cum a actionat tata, a fost cel mai bine pentru mine. Iti multumesc! Astept cu nerabdare raspunsul tau!

    RăspundețiȘtergere
  104. Hey diana...aseara am visat ca eram toata clasa la sala de sport mai mare si ca erau si niste indieni uriasi..si baietii se bateau cu ei..iar eu cu inca 2 colege stateam intr-o parte..una din ele plangea si au venit doi indieni si a luat-o intr-un fel de pat cum se carau reginele pe-atunci...si aia erau mazgaliti pe fata..si, si eu cu colega mea o caram ca eram 3 in total...si dupa au lasat-o jos pe cea din "patul" ala si dupa a zis unu de acolo ca cea din stanga are inima mai puternica ....adica eu..ce-o fii insemnand?te rog raspunde.mi te pup paa :*

    RăspundețiȘtergere
  105. Buna! Poate ma ajuti cu interpretarea visului. Este a 3oara cand visez ceva asemanator. Ma pun in pat si adorm. In vis se inampla acelasi lucru si anume ma pun in pat si adorm dar ma trezesc si mi-e frica, ma simt usor paralizata, mi se inmoaie picioarele, abia pot vorbi, incerc sa caut ajutor, sa sun pe cineva sau sa aprind lumina. Cad pe jis, ma tarasc dupa telefon si intrerupator.Telefonul cade, butonul de la intrerupator mi se sfarama in mana, incerc sa fac lumina cu telefonul dar nu-l gasesc. Sunt speriata si parca astept sa intre pe usa sau geamul deschis vreun strigoi. Titul se intampla in camera in care dorm. Ma trezesc real, mi-e frica dar adorm la l9c si visul se reia. Asta secintamola mai bine de jumatate de noapte. Sunt epuizata fizic dar si psihic.

    RăspundețiȘtergere
  106. Buna. Se facea ca eram la propria mea nunta si la o masa mai indepartata era o tipa care ma privea insistent, in vis era amanta sotului meu. Acea femeia mi-a spus ca pana la terminarea nuntii ma va omori si a inceput sa-mi arunce cu sticle in cap aveam capul spart. Parca nimeni nu vedea ce se intampla nu ma ajuta nimeni. Spre sfarsit au venit cateva persoane sa imi sara in ajutor. Ce semnificatie are?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Nicoletta. Poate fi vorba despre senzatia ca o alta femeie iti pune in pericol casnicia sau despre banuiala sau teama (neconstientizata) ca sotul tau te-ar putea insela.

      Ștergere
  107. buna. aseara am visat ca niste oameni ma urmareau inclusiv una sau 2 femei eram urmarit intrun bloc foarte mare ba ma urcam pe scari ba coboram cand alergam si ma uitam pe jeam vedeam o padure verde si jos o parcare si o masina alba noua cand alergam ajungeam in locuri unde nu era lumina deloc si in locuri unde era foarte multa lumina incercam sa gasesc iesirea dar nu o gaseam dupa mult timp in care am alergat in timp ce coboram pe scari fugind de cei care ma urmareau am intrat pe o usa in acel bloc si am vazut o fata ce fugea era o parte a blocului cu foarte multa lumini si scari foarte lungi si frumoase fata era foarte frumoasa. si ea fugea de cineva dupa putin timp in care alergam cu ea de mana am gasit iesirea cand am iesit parcarea era plina de masini rosi si albe (fata avea o fusta mini rosie sau alba nu imi mai amintesc bine si vreau sa precisez ca oameni care fugeau de mine erau foarte distanti de mine nu reuseau sa fie aproape de mine) te rog sa imi spui ce semnificatie are acest vis multumesc foarte mult

    RăspundețiȘtergere
  108. BUNA ZIUA. Nu gasesc articol scris de dvs legat de vise serpi,balaur,a taia gatul cuiva.Tata a avut visul azi noapte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. http://www.diane.ro/2014/10/vise-sarpe-interpretare-semnificatie.html

      Ștergere
  109. Bună ziua. în dimineața asta m-am trezit îngrijorată. Am vvisat ca eram la sat cu o sora de a mea și ne-am dus sa luam ceva ( nu mai țin minte exact) și în drum eu trebuia sa plec pana acasă . Ea a rămas în locul ăla și în timp ce mergeam a trecut o mașină mare cu lemne . lemnele erau în mari și erau în mai multe remorci și omul ăla conducea mai tare . era sa cada lemnele pe mine de m-am ferit . După aia a trecut o vaca turbată pe dumul ăla și eu încercam sa iau o nuia ca voia sa vina spre mine și a plecat
    eu m-am speriat de ea și plec acasă . Și aud țipete . vaca încerca s-o omoare pe sora mea și îmi aduc aminte ca încerc sa o sperii și sora mea țipa și mai tare . 😯

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.