Horoscop Fecioara septembrie 2014

Horoscopul Fecioarei septembrie 2014 prefigureaza o perioada favorabila impunerii personalitatii si intereselor tale prioritare, integrarii in lumea din jur si regasirii sinelui in mijlocul celor dragi.

Horoscop Fecioara septembrie 2014  - Horoscop general

Horoscop septembrie 2014 - Fecioara
Horoscop Fecioara septembrie 2014
Trigonul dintre Soare si Pluton de pe 3 septembrie 2014 iti ofera posibilitatea sa descoperi miezul ascuns al circumstantelor si lucrurilor din imediata ta apropiere, sa gasesti raspunsurile la intrebari care te-au framantat in ultima vreme. Forta personala si perseverenta te ajuta sa-ti creezi propriile oportunitati. Nu te lasa coplesit de aspecte din trecut care nu-si mai au rostul in dezvoltarea ta actuala.

Din 5 septembrie, tranzitul lui Venus in Fecioara te face adeseori sa te simti cat se poate de bine in propria ta piele si sa ai senzatia ca esti cumva in centrul lumii. O impresie justificata avand in vedere  ca, in mod constant, reusesti sa atragi aprecierea si bunavointa celorlalti. Ai inclinatia de a lua mai des intiativa in viata sociala si in cadrul unor activitati de grup. Iti poti scoate la iveala creativitatea in special intr-un domeniu artistic.

O irezistibila tentatie de a te inalta deasupra detaliilor, spre o cat mai inalta viziune de ansamblu, pare a-si face aparitia pe 9 septembrie 2014, sub impactul Lunii pline rasarite in cerurile Pestilor si a saptea casa a Fecioarei. Aceasta Luna plina are capacitatea de a isca probleme in relatiile tale personale si sociale, dar si de a-ti deschide drumul spre noi oameni. Preocuparea dezinteresata de a ajuta, precum si generoasele tale visuri si idealuri reprezinta repere de baza ale inchegarii unor conexiuni umane avand darul de a-ti insenina sufletul.

Pe 10 septembrie, ca urmare a opozitiei lui Venus cu Neptun, esti gata sa te lasi in voia placerilor si distractiei. Viata te poate seduce in diverse feluri in aceasta zi. Unii oameni par a te sprijini sa iesi din carapace si sa iti scoti la lumina unicitatea fiintei interioare. Extrem de flexibil si sensibil, esti capabil sa te faci placut oricui iti iese in cale. Cu toate acestea, inalta ta sensibilitate te poate determina, uneori, sa ai dificultati in a aprecia cu obiectivitate mediul tau inconjurator. Pentru a te bucura cu adevarat de viata, nu ezita sa dai deoparte perdeaua inselatoare a aparentelor.

Marea capacitate de concentrare cu care esti inzestrat gratie sextilului dintre Soare si Saturn din 11 septembrie 2014 iti permite sa reiei niste proiecte amanate ori intrerupte, sa te apleci asupra unor lucruri de amanunt care de cele mai mule ori iti displac. Daca respecti niste reguli consacrate, poti avea parte de reale succese. Aceasta zi iti daruieste oportunitatea de a duce la bun sfarsit un demers important din viata ta personala, sa te angajezi intr-un plan pe termen lung ori sa-ti asumi o responsabilitate avand potentialul de a-ti intari caracterul.

Impulsul de a-ti gasi timp pentru ceea ce-ti place si ocazia de a trece printr-un eveniment in stare sa-ti improspateze bucuria de a trai sunt de asteptat sa se iveasca pe 14 septembrie, atunci cand are loc un trigon intre Venus si Pluton. Probabil ca vei petrece mai mult timp alaturi de prieteni, deschizandu-te intr-o sporita masura si fiind dispus sa iti impartasesti niste secrete bine pastrate pana acum. Intrucat oamenii par a-ti aprecia cuvintele si ideile, ai prilejul de a exercita o mare influenta asupra lor.

Incepand cu aceeasi zi de 14 septembrie 2014, calatoria lui Marte in Sagetator si a patra casa a Fecioarei te imboldeste catre confortul caminului si mediului familiar. Pari a nu fi amator sa incerci noi lucruri, preferand mai curand ceea ce cunosti deja si ai facut si mai inainte. Tinzi sa-ti pierzi apetitul pentru interactiunea sociala si sa petreci mai multa vreme in preajma celor dragi. Este posibil sa fii pus in situatia de a-ti apara familia, dar si de a avea dispute cu aceasta. Nu este exclus sa iti gasesti de lucru acasa, sa vinzi, cumperi o locuinta, sau sa-ti schimbi domiciliul. Purtat de valurile unui acerb subiectivism, iti poate fi greu sa privesti existenta din perspectiva altora.

Sextilul lui Venus cu Saturn din 21 septembrie pogoara asupra ta o atitudine extrem de responsabila fata de lume. Cei din jur par sa te ia foarte in serios si esti inclinat sa te simti satisfacut de indeplinirea unor obligatii majore. Responsabilitatile nu te mai apasa atunci cand le intelegi menirea in viata ta. Pari a fi in largul tau mai degraba intr-un cerc restrans de amici decat intr-un mare grup de oameni.

Influentele lui Marte sunt accentuate odata cu 23 septembrie 2014, datorita revenirii lui Saturn in tranzit direct in Sagetator si a patra casa a Fecioarei. Inca o data, viata de familie capata intaietate, la fel ca si nazuinta de transformare a locuintei intr-un mic paradis personal / familial in mijlocul existentei involburate din plan social si profesional. De fapt, poti fi treversat de aspiratia de a te dedica intru totul persoanelor dragi, lasand deoparte vicisitudinile si aparenta desartaciune a implicarii sociale. Acest aspect astral are harul de a-ti inspira consolidarea relatiilor familiale si a telurilor tale cele mai de pret.

Pe 28 septembrie, Mercur patrunde in sectorul astrologic al Scorpionului si al celei de-a treia tale case, vestind o agenda zilnica incarcata cu diverse sarcini, obligatii si intalniri. Comunicarea cu rudele, prietenii si colegii devine tot mai cordiala si mai sincera. Ii poti surprinde pe cei din preajma ta prin abilitatea de a-ti imbraca ideile in cuvinte si cea de a duce pana la capat mai multe activitati in acelasi timp.  Cu toate acestea, nu este de recomandat sa te ocupi de proiecte de mare anvergura, intrucat pari sa nu ai rabdarea de a te concentra asupra unor semnificative detalii. Fereste-te, de asemeni, sa dai importanta unor chestiuni insignifiante si sa cazi prada unei stari de intensa nervozitate.

Horoscop Fecioara septembrie 2014 - Horoscopul dragostei

Prezenta planetei Venus in prima casa a Fecioarei te aureoleaza odata cu 5 septembrie 2014 cu un subtil dar puternic farmec, ce tinde sa se rasfranga benefic in viata amoroasa. Ai sansa de a atrage spre tine un mult dorit partener de cuplu, dar trebuie sa-ti supraveghezi inclinatia narcisista de a te atasa excesiv de propria ta persoana si a neglija sentimentele si mandria eventualului tau tovaras de viata.

Din 30 septembrie, vizita planetei Venus in Balanta si a doua ta casa iti sugereaza sa te apropii de cineva capabil sa iti ofere siguranta zilei de maine, sa iti mareasca increderea in tine insuti si sa iti aprecieze resursele interioare. Stabilitatea relatiei de cuplu conteaza acum mai mult decat o spontaneitate care nu stii incotro te duce si cum se va finaliza.

Horoscop Fecioara septembrie 2014 - Horoscop munca si bani

Incepand cu 2 septembrie 2014, Mercur in Balanta si a doua casa a Fecioarei te focalizeaza catre valorile personale, bani si posesiuni. Poti fi strabatut de inspirate idei de a-ti mari veniturile si a-ti asigura stabilitatea financiara, iar responsabilitatea care te caracterizeaza iti faciliteaza lansarea intr-o serie de afaceri de succes. Este posbil sa pleci in niste calatorii asociate cu profesiunea sau interesele tale financiare.

Tranzitul Soarelui in Balanta si a doua ta casa reia, din 23 septembrie, la un mai inalt nivel, influentele anterioare. Finantele, balanta personala de venituri si cheltuieli, si chiar achizitionarea unor importante bunuri pentru locuinta reprezinta clare prioritati. Soarele poate aduce la lumina noi si neasteptate mijloace de a castiga bani ori metode de a-ti mari valoarea casei prin intermediul unor transformari si renovari.

Parcursul financiar al existentei tale pare sa treaca printr-o notabila cotitura pe 24 septembrie 2014, sub efluvile Lunii noi din Balanta si a doua casa a Fecioarei. Desi poti fi nevoit sa faci fata unor mari si surprinzatoare cheltuieli, ai potentialul de a-ti dezvalui niste surse de fnantare ale acestora, ce vor putea fi accesate insa numai prin intermediul studierii si incorporarii unor noi tehnici de abordare a domeniului tau profesional.

Tranzitul lui Venus in Scorpion, ce debuteaza pe 30 septembrie 2014 in Balanta, isi pune amprenta asupra ta mai cu seama in horoscopul lunii octombrie 2014. In decursul acestui aspect astral, ai predispozitia de a arunca cu bani in stanga si in dreapta, fara nici o socoteala, numai si numai pentru a-ti satisface niste placeri mult timp refuzate! In pofida acestui lucru, nu iti lipsesc, pemai departe, oportunitatile de a face niste bani in plus chiar atunci cand ai mai mare nevoie de ei.

Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile

Horoscop dragoste 2014 - Fecioara

Horoscop Fecioara august 2014
Horoscop Fecioara septembrie 2014 Horoscop Fecioara septembrie 2014 Reviewed by Diana Popescu on august 19, 2014 Rating: 5

11 comentarii:

  1. foarte interesant blog,esti foarte,...citita si inteligenta fata.!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim pentru horoscop, ne incarca cu energie pozitiva, eu deja ii simt efectele, sunt in Londra, am gasit sa ma angajez.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumim pentru horoscop......poti face si pentru gemeni septembrie 2014.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In cateva zile o sa apara si horoscopul gemenilor septembrie 2014.

      Ștergere
  4. Asteptam si pentru Leu! ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. Horoscopul de luna asta ma binedispune. Multumim!

    RăspundețiȘtergere
  6. Esti foarte buna Diana ca si astrolog.felicitari

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.