Horoscop Gemeni septembrie 2014

Horoscopul Gemenilor septembrie 2014 aduce in prim plan o atitudine responsabila fata de viata, intarirea relatiilor cu familia, o sporita creativitate si imaginatie, numeroase oportunitati de a degusta placerile existentei si o viata sentimentala foarte bogata si, in general, fericita.

Horoscop Gemeni septembrie 2014 - Horoscop general

Horoscop septembrie 2014 - Gemeni
Horoscop Gemeni septembrie 2014
Preocuparile si hobby-urile tale capata o tenta intelectuala si artistica incepand cu 2 septembrie 2014, sub impactul tranzitului lui Mercur in Balanta si a cincea casa a Gemenilor. De asemeni, pari a a avea mai mult de a face cu copiii tai ori ai cuiva apropiat, cu educatia lor. Mintea tinde sa ti se remarce prin creativitate, inventivitate speculativa si capacitate de organizare.

Venus patrunde pe 5 septembrie in sectorul astrologic al Fecioarei, determinandu-te sa reflectezi mai adanc la relatiile tale cu familia si cu parintii. Treci printr-o perioada favorabila unor petreceri si intalniri cu rudele acasa, infrumutesarii ori redecorarii locuintei. Pacea si armonia par a domni asupra casei tale.

Din 14 septembrie, tranzitul lui Marte in Sagetator si a saptea casa a Gemenilor te imboldeste sa recurgi mai frecvent la compromisuri si sa iti recunosti cu luciditate responsabilitatile. Pari sa-ti doresti sa te dedici din tot sufletul atat in parteneriatele personale, cat si in cele profesionale ori sociale.

Exprimarea inspirata si sugestiva a personalitatii si gandurilor tale, proiecte si initiative incarcate de creativitate, distractiile, placerea de a trai si copiii sunt repere recunoscute ale calatoriei Soarelui in Balanta odata cu 23 septembrie. Nu ezita, asadar, sa te lasi in voia inspiratiei si imaginatiei, sa profiti de o invigorata incredere in tine insuti si sa te delectezi cu toate darurile pe care ti le pune la dispozitie, cu generozitate, viata.

Pe 24 septembrie 2014, Luna noua din Balanta si a cincea casa a Gemenilor este oportuna lansarii in planuri si demersuri personale, precum si dezvaluirii unor proaspete modalitati de a te bucura de viata. Se pot isca, totusi, o serie de conflicte cu prietenii sau colegii. Supravegheaza-ti cu grija marea impulsivitate, astfel incat sa nu-ti tai singur craca de sub picioare.

Tranzitul pornit de Mercur, pe 28 septembrie, in zona astrologica a Scorpionului, te sprijina sa desparti graul de neghina detaliilor din traiul cotidian. Ai inclinatia de a-ti pune la punct mai multe treburi marunte neglijate in ultima vreme. Pari a-ti indrepta gandurile catre starea ta de sanatate, programandu-ti eventual un control medical cat mai cuprinzator sau investigand noi metode de ameliorare a tonusului tau fizic si psihic.

Horoscop Gemeni septembrie 2014 - Horoscop dragoste

Din 2 septembrie, parcursul lui Mercur in a cincea ta casa te insufleteste cu nazuinta de a-ti exprima cat mai mult si mai original simtamintele de dragoste. Relatiile de cuplu sunt pe cale sa castige in sinceritatea comunicarii si realismul configurarii unor planuri pe termen lung.

Unii nativi din Gemeni au inclinatia, odata cu 5 septembrie 2014, sa se indeparteze de o viata sentimentala superficiala si sa-si ia mult mai in serios relatia de cuplu si persoana iubita. In acest fel se manifesta tranzitul lui Venus in a patra ta casa. Responsabilitatea si loialitatea in dragoste constitue valori supreme in aceasta perioada.

Marte strabate teritoriile celei de-a saptea tale case incepand cu 14 septembrie, starnind violente furtuni in relatiile afective in doi. Pari sa te certi mai des cu fiinta indragita, dar ai capacitatea de a gasi mereu, cu repeziciune, o cale de compromis, astfel incat sa nu va indepartati prea mult unul de altul. Gemenii singuri sunt decisi inca o data sa se orienteze catre seriozitate in demersurile lor de a inchega o relatie de cuplu.

Viata amoroasa se remarca prin seninatate si claritate din 23 septembrie 2014, ca urmare a tranzitului Soarelui in a cincea casa a Gemenilor. Disputele si contrazicerile cu partenerul tau dispar ca prin minune, facilitand instaurarea armoniei si stabilitatii in dragoste.

Odata cu 30 septembrie, escala lui Venus in Balanta si a cincea ta casa isi arata influentele cu precadere in horoscopul Gemenilor octombrie 2014. Ai sansa de a fermeca o persoana la inima careia aspiri de mult timp. De fapt, in acest ciclu venusian, pari a fi mai degraba vanatul decat vanatorul in jocurile dragostei si ale flirtului. Poti fi atras intr-o poveste de iubire alaturi de cineva care lucreaza intr-un domeniu creativ sau iti impartaseste o pasiune.

Horoscop Gemeni septembrie 2014 - Horoscop bani si munca

Mintea limpede si agila care te caracterizeaza pe 9 septembrie, sub efluviile Lunii pline din Pesti si a zecea casa a Gemenilor, reprezinta un atu incontestabil in viata ta profesionala, dar simtamintele legate de jobul tau sunt cu mult mai importante decat esti tentat sa crezi. Pentru a aduce un plus de inspiratie in munca ar trebui sa iti descatusezi imaginatia si creativitatea.

Pluton revine odata cu 23 septembrie 2014 in aspect direct in Capricorn si a opta casa a Gemenilor. In acest context astral, banii ar trebui sa nu mai reprezinte o problema daca ii folosesti judicios si nu apelezi la imprumuturi. Ai prilejul de a-ti ierarhiza obiectivele si a inlatura tendintele negative din existenta ta. O persoana apropiata, un partener din sfera personala, profesioanala sau de afaceri pare sa treaca printr-o perioada de bruste suisuri si coborasuri financiare, presarate de neasteptate succese dar si esecuri.  Poti fi motivat sa le dovedesti unor oameni de la serviciu puterea ta de focalizare si capacitatea de a te inalta deasupra superficialitatii.

Mercur parcurge a sasea ta casa din 28 septembrie, vestind satisfactii in munca atata vreme cat iti pastrezi siguranta si nu pierzi din vedere imaginea de ansamblu a responsabilitatilor tale. Te poti simti mobilizat sa inveti noi lucruri despre jobul tau ori sa-ti perfectionezi abilitatile profesionale. Contactul si conlucrarea cu colegii se intetesc, iar simtul tau organizatoric iti ingaduie sa faci fata unor numeroase si laborioase sarcini.


Copyright © diane.ro.2014

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile

Horoscop dragoste 2014 – Gemeni

Horoscop Gemeni august 2014
Horoscop Gemeni septembrie 2014 Horoscop Gemeni septembrie 2014 Reviewed by Diana Popescu on august 30, 2014 Rating: 5

9 comentarii:

  1. Unde-i Leul? cred ca e pe aproape,,,Multumim DIANA!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc Diana!ce bine ar fi sa fie asa ,

    RăspundețiȘtergere
  3. De la in inceputul anului astept sa se scimbe ceva in viata mea personala sau profesionala , nici septembrie nu imi spune sigur pe ce drum ma voi indrepta, noi gemenii am fost cei mai loviti in ultimii trei ani de greutati si schimbari nedorite, nu mai stiu ce sa zic , planetele au luat-o razna nu mai iese nimic bun din traiectoria lor.....cind o fi mai bine si pentru noi?

    RăspundețiȘtergere
  4. Da asa este,dar va iesi soarele si pe strada noastra
    !

    RăspundețiȘtergere
  5. da subcriu cu cei 2 de mai sus. La mine ultimii 5 ani au fost groaznici. Iar anul asta in dragoste si serviciu dezastru. Sper sa se schimbe ceva si la noi in curand ca e greu rau.Multumim Diana.

    RăspundețiȘtergere
  6. La fel si la mine ultimii 5 ani au fost groaznici, si profesional si dragoste...tot citesc dar nu se observa nici o schimbare...multumim oricum

    RăspundețiȘtergere
  7. Si eu mi-as dori sa dea Dumnezeu sa fie asa cum spune la Gemeni..de bani nu ma plang dar de dragoste...
    Gemenii au planeta dominanta Mercur iar Mercurul nu prea le are cu dragostea cred :))
    Poate va rasari soarele si pe strada mea intr-un final..

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu sunt genul de om care sa dau vina pe astre pentru neajunsurile din propria viata.
    Insa ma surprinde coincidenta si nu ma pot abtine sa nu ma cufund in mister.
    La fel ca si cei de mai sus, nu pot arata multumire fata de ultimii 3/5ani.
    Banuiesc ca nu este ceva tipic si altor zodii.

    Ne poti spune Diana, daca ai timp si bunavointa, mai multe despre aceasta perioada?

    Sarutmana.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.