Horoscop octombrie 2014 - Toate zodiile

Horoscopul octombrie 2014 pune la incercare nativii din toate zodiile prin tranzitul retrograd al lui Mercur in nu mai putin de doua sectoare astrologice. Este vorba despre influente trecatoare si cumva benefice daca stim cum sa le abordam sau cum sa ne conformam lor. Revenirea lui Mercur in aspect direct si focalizarea Lunii noi, a Soarelui si a planetei Venus asupra zonei Scorpionului ne scoate adeseori din impas si ne ofera nu numai oportunitatea de a ne regasi fagasul obiectivelor noastre, ci si de a face clare progrese in materializarea lor.
Horoscop octombrie 2014
Tranzitul lui Marte in Capricorn ne ofera combativitate, dar ne pune in garda si asupra unei tendite paguboase de a ii domina pe altii sau a ne impune cu de-a sila punctele de vedere.
Iata in ce fel isi pun amprenta aceste evenimente astrologice (si nu numai ele) asupra destinului fiecarei zodii (pentru a vedea in amanuntime horoscopul zodiei care te intereseaza da click pe linkul colorat corespunzator acesteia)...

Horoscopul Balantei octombrie 2014 ia in considerare o sumedenie de aspecte astrale, prefigurand focalizarea spre propriul sistem de valori, o oportuna comunicare cu oamenii gratie si unei mari puteri de convingere, o fortificatoare incredere in tine insuti, abilitatea de a-ti intari aliantele si, spre finalul lunii, tendinta de a da intaietate relatiilor familiale. Daca sfera financiara pare a-ti prilejui consistente satisfactii, subiectivismul si o intensa impulsivitate pot pune piedici in implinirea aspiratiilor tale.

Horoscopul Scorpionului octombrie 2014 insista inca de la inceputul lunii asupra regandirii impactului pe care infatisarea exterioara si modul de abordare al oamenilor te sprijina in impunerea personalitatii si intereselor tale. Spre finalul lui octombrie, deruta si indoielile dispar, lasand loc unei atmosfere de bun augur, favorabila castigarii aprecierii si respectului celorlalti, comunicarii fertile cu cei din preajma ta si asumarii unei atitudini increzatoare si chiar temerare fata de viata.

Horoscopul Sagetatorului octombrie 2014 lasa sa se intrezareasca benefice si lamuritoare imersiuni in trecut si in lumea subconstienta, ce nu exclud deloc satisfacerea setei de a trai clipa si a te lasa in voia distractiilor. Ai mare grija cui ii daruiesti increderea ta, cultiva-ti cu prudenta relatiile de prietenie, planifica-ti cu discernamant actiunile, si vei putea profita din plin de siguranta si stabilitate in viata cea de toate zilele.

Horoscopul Capricornului octombrie 2014 anticipeaza o ferventa mobilizare spre obiectivele tale, o invigorare a relatiilor de prietenie, dar si tendinta de a fi mai individualizat, mai cu seama din cauza nazuintei de a-ti implini pana la capat obiectivele si a te impotrivi incercarilor unor persoane de a te manipula ori a profita de tine. Este nevoie sa-ti patrezi seninatatea, sa eviti certurile si sa fii cat mai flexibil in interactiunea sociala si profesionala.

Horoscopul Varsatorului octombrie 2014 marturiseste despre necesitatea identificarii oamenilor care continua sa iti sustina interesele, analizarea succeselor si rateurilor tale, preocuparile si focalizarea fata de aspecte de detaliu ale proiectelor si oportunitatilor tale furnizate de straduintele strict personale. Dificultatile din zona ta profesionala de la inceputul lunii dispar pe parcurs, facand loc unor circumstante favorabile fructificarii eforturilor de pana acum si obtinerii unor beneficii mult asteptate.

Horoscopul Pestilor octombrie 2014 pune accentul asupra cladirii unei baze solide a viitorului, a credintelor personale, a necesitatii de a intelege si a te plia tendintelor sociale si profesionale, precum si a prudentei in tranzactiile financiare. In ultima parte a lunii octombrie, poti fi motivat sa imbratisezi largi si incitante perspective despre viata si sa fii ispitit de promitatoare calatorii. Ai posibilitatea de a intalni oameni originali, capabili sa-ti releve noi dimensiuni ale lumii, de a da curs unor generoase si inovatoare idei si idealuri, si de a te bucura de marii beneficii in proiectele si activitatile de grup.

Horoscopul Berbecului octombrie 2014 anunta o evidenta lipsa de apetit fata de treburile cotidiene si nazuinta navalnica de a te elibera de trecut, conventii ori restrictii sociale. Perspectiva obiectiva despre lume este insotita de dorinta transformarii esentiale a vietii si/sau personalitatii. Invigorarea relatiilor de parteneriat iti conditioneaza succesele din toate planurile existentei, inclusiv in activitatea profesionala si cea financiara.

Horoscopul Taurului octombrie 2014 lasa sa se intrevada o favorabila interactiune cu cei din jur, mai cu seama in relatiile de parteneriat evaluate cu mare grija, deschiderea spre noi dimensiuni ale existentei prin intermediul studiului, calatoriilor sau socializarii cu oameni de pe alte meridiane ale lumii.

Horoscopul Gemenilor octombrie 2014 scoate in evidenta o necesara preocupare fata de starea de sanatate, reevaluarea unor relatii de prietenie, o creativitate capricioasa si posibilitatea unei transformari majore a vietii, facilitate de intelegerea profunda a oamenilor din imediata ta apropiere. Viata sentimentala si cea profesionala sunt caracterizate de fluxuri si refluxuri, dar tind a lua o intorsatura favorabila catre sfarsitul lunii.

Horoscopul Racului octombrie 2014 prefigureaza o inaltare a creativitatii de la un major impas la o fertila punere in valoare, precum si preocuparea de a strange si a consolida relatiile de familie. Esti strabatut de nazuinta de a trai cu intensitate si a degusta placerile vietii, dar si de a te responsabiliza in aspiratille tale cele mai importante. Dragostea isi afla numeroase oportunitati, fiind indrumata, in cele din urma, spre echilibru si seriozitate.

Horoscopul Leului octombrie 2014 pune in vedere necesitatea unei sporite adaptabilitati in interactiunea sociala si o constanta preocupare fata de casa si ameliorarea conexiunii cu familia. Abilitatea de a-ti crea puternice aliante si inalta ta stare energetica iti faciliteaza atingerea obiectivelor esentiale.

Horoscopul Fecioarei octombrie 2014 prezice o necesara prudenta in relatiile cu oameni din sfera personala si profesionala, precum si o serie de probleme asociate cu comunicarea din toate planurile existentei, ce sunt depasite in ultima decada a lunii, lasand loc unei fericite interactiuni sociale si unei promitatoare vieti sentimentale.
Horoscop octombrie 2014 - Toate zodiile Horoscop octombrie 2014 - Toate zodiile Reviewed by Diana Popescu on septembrie 26, 2014 Rating: 5

3 comentarii:

  1. .. de ce paradoxal..? ne nastem poeti.., poezia exista in noi..., dar nu ne concentram asupra ei..., decat in anumite momente din viata... Daca mintea noastra ar aseza fiecare simt.., fara amestec, pe culoarul potrivit.., am ajunge la concluzia ca suntem dotati din nastere cu echilibru, ce elimina multe negativitati..! Sorin Pavel.., Constanta..!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu stimă și respect , mult timp măreț succes !

    RăspundețiȘtergere
  3. ai scris foarte frumos, hei si eu am un site de horoscop zodiamea.com , arunca o privire cand ai timp :P ceau

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.