Horoscop Rac octombrie 2014

Horoscopul Racului octombrie 2014 prefigureaza o inaltare a creativitatii de la un major impas la o fertila punere in valoare, precum si preocuparea de a strange si a consolida relatiile de familie. Esti strabatut de nazuinta de a trai cu intensitate si a degusta placerile vietii, dar si de a te responsabiliza in aspiratille tale cele mai importante. Dragostea isi afla numeroase oportunitati, fiind indrumata, in cele din urma, spre echilibru si seriozitate.

Horoscop Rac octombrie 2014 - Horoscop general

Horoscop octombrie 2014 - rac
Horoscop Rac octombrie 2014
Forta creativa pare sa iti slabeasca sau sa ia intorsaturi nesteptate incepand cu 4 octombrie 2014, atunci cand Mercur devine retrograd in Scorpion si a cincea casa a Racului. De vina poate fi o crescanda neincredere in tine insuti sau/si tentatia de a te compara cu altii, neglijand originalitatea care te defineste. Se impune sa cauti noi surse de inspiratie, sa-ti regasesti spontaneitatea, pofta de joaca a copilului din interiorul sufletului tau.

Din 10 octombrie, Mercur retrograd traverseaza meleagurile Balantei si ale celei de-a patra tale case, sugerandu-ti sa te ridici o vreme deasupra involburarii cotidiene si sa iti reevaluezi parcursul vietii, in special in domeniul familial. Pentru a ajunge la miezul lucrurilor si a rezolva eventualele conflicte ce mocnesc in relatiile cu rudele, cu persoanele indragite, nu ar trebui sa eziti sa iti pui niste intrebari fundamentale. Micile, dar semnificativele indicii pe care le ai la dispozitie te pot ajuta sa iti armonizezi pe termen lung interactiunea cu familia. Daca lasi evenimentele din imediata ta apropiere sa decurga de la sine, fara a interveni in nici un fel, Mercur le poate intoarce cu usurinta impotriva ta!

Luna noua ivita pe 23 octombrie 2014 in Scorpion si a cincea casa a Racului iti este de folos in deslusirea cu claritate a caii spre care sa iti indrepti creativitatea. Chiar daca exista riscul aparitiei unor rateuri in indeplinirea telurilor tale, este important sa nu te dai batut si sa inlaturi cu fermitate tot ce iti stanjeneste exprimarea personalitatii si a bucuriei de a trai.

Tranzitul Soarelui si cel al lui Venus initiate in aceeasi zi de 23 octombrie in sectorul astrologic al Scorpionului dau amploare tendintelor anterioare. Inspiratia si ingeniozitatea continua sa iti fie buni aliati in drumul spre obiectivele tale si in relationarea cu ceilalti. Conventionalismul si seriozitatea de fatada nu te mai satisfac. Placerile si distractiile, uneori asociate cu o forma artistica, mai elevata, ajung la ordinea zilei. Pari a fi atras de hobby-urile tale preferate, a iesi in oras si a discuta mai frecvent cu prietenii, si a participa la numeroase si incitante petreceri si evenimente sociale. Iti doresti sa fii in centrul atentiei, si tinzi a sti foarte bine cum sa te pui in cea mai favorabila lumina si sa faci o impresie buna celor din jur.

Marte patrunde pe 26 octombrie 2014 in Capricorn si a saptea casa a Racului, focalizandu-te catre angajamente si compromisuri. Nazuiesti sa aduci un plus de responsabilitate in viata ta, atat in relatiile personale, in cele profesionale ori de afaceri, cat si in proiectele si demersurile carora te dedici. Dezideratul de a mentine la inaltime potentialul tau energetic te poate convinge sa iti oferi mai mult echilibru, o sporita armonie in existenta ta.

Tot pe 26 octombrie, revenirea lui Mercur in aspect direct in Balanta poate sa marcheze inceperea fructificarii eforturilor tale de a fortifica legaturile familiale. Daca te-ai conformat mesajelor transmise de Mercur de-a lungul calatoriei sale retrograde, ai prilejul de a constata evidente semne ale progresului in reconstruirea unor mai vechi conexiuni ale trecutului. Ai, cel putin, oportunitatea de a nu mai repeta inverate greseli si gafe.

Horoscop Rac octombrie 2014 - Horoscop dragoste

Nu trece cu vederea aspectele astrologice din ultima parte a lui septembrie, ce isi reverbeaza influentele si in aceasta luna!

Parcursul lui Mercur in a cincea ta casa poate reaprinde, din 4 octombrie, flacara unei vechi iubiri. Un fost partener de cuplu are potentialul de a-ti reaminti clipele de fericire traite alaturi de el. Pe de alta parte, acest aspect astral este prielnic relansarii unei legaturi in doi macinate de obisnuite ori dezamagiri. Oricum, nu este timpul potrivit angajarii intr-o noua poveste de dragoste!

Dragostea nu isi mai cauta drumuri ocolite odata cu 23 octombrie 2014, gratie vizitei planetei Venus in a cincea casa a Racului. Atractivitatea iti ajunge la inalte cote, iar jocurile flirtului si ale tachinarii amoroase par a-ti fi oferite pe tava, fara a misca nici un deget pentru asta. Daca nu te lasi ispitit de superficialitate si te avanti intr-o veritabila poveste de iubire, aceasta are darul de a fi una senina, fericita si promitatoare.

Din 26 octombrie, tranzitul lui Marte in a saptea ta casa te indeamna sa cladesti o baza solida a legaturii tale de cuplu. Cu toate ca pot exista niste frecusuri intre tine si persoana iubita, ai ablitatea de a gasi cu repeziciune o cale de compromis, astfel incat disputele voastre sa nu ajunga prea departe. Daca esti singur, poti cauta si avea sansa sa te implici intr-o relatie sentimentala serioasa, de durata.

Horoscop Rac octombrie 2014 - Horoscop bani si munca

Viata profesionala poate lua o turnura imprevizibila sub influentele Lunii pline rasarite pe 8 octombrie 2014 in Berbec si a zecea casa a Racului. In cazul in care ai fost supus unor mari presiuni ori ai fost impovarat cu numeroase responsabilitati in ultima vreme, pari a avea nevoie de un sprijin consistent. Este necesar sa o lasi mai moale si sa le permiti si altora sa te ajute. Ajustarile de moment ale unei indraznete initiative de afaceri par a fi incununate de succes!


Copyright © diane.ro.2014

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile

Horoscop dragoste 2014 - Rac

Horoscop Rac septembrie 2014
Horoscop Rac octombrie 2014 Horoscop Rac octombrie 2014 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 24, 2014 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.