Horoscop Rac septembrie 2014

Horoscopul Racului septembrie 2014 vesteste o fertila conlucrare cu oamenii, mai multe prilejuri de a-ti face noi aliati, o constanta preocupare fata de familie, perspectiva plecarii intr-o calatorie si o promitatoare viata sentimentala.

Horoscop Rac septembrie 2014 - Horoscop general

Horoscop Rac 2014 - Rac
Horoscop Rac septembrie 2014
Mercur isi face intrarea pe 2 septembrie 2014 in Balanta si a patra casa a Racului, punandu-ti la dispozitie un bogat aflux intuitiv si indreptandu-ti preocuparile catre radacinile tale materiale, familiale si spirituale, mediul din imediata ta apropiare si ameliorarea comuncarii cu oamenii apropiati. Este posibil sa stai mai mult pe acasa, acaparat poate de studiu ori invatatura. O eventuala mutare intr-o alta locuinta iti poate pune la incercare adaptabiltatea.

Interactiunea sociala si cea din afaceri pare a necesita tact si diplomatie incepand cu 5 septembrie, atunci cand Venus isi initiaza tranzitul in sectorul astrologic al Fecioarei. Este un aspect astral favorabil relatiilor cu publicul si unor demersuri legate de mediile de comunicare. Ai abilitatea de a te face placut celorlalti si de a-i atrage de partea planurilor tale personale. Aprecierea pentru placerile simple dar pure ale vietii se imbina cu oportunitatea de a face niste scurte si placute calatorii.

Vise despre locuri indepartate, incarcate de farmec sau exotism, sunt redesteptate in sufletul tau pe 9 septembrie 2014, sub vibratiile Lunii pline din Pesti si a noua casa a Racului. Studierea unui subiect care te pasioneaza de ceva vreme iti poate prilejui niste descoperiri neasteptate. Extinde-ti orizonturile printr-o calatorie sau prin planificarea uneia ce iti promite conectarea cu oameni deosebiti ori dedica-te unei lecturi despre alte regiuni geografice, capabile sa isi starneasca imaginatia si sa aduca mai multa frumusete in viata ta.

Din 23 septembrie, parcursul Soarelui in Balanta si in a patra ta casa iti indreapta gandurile catre chestiuni prezente sau trecute privitoare la familie, casa si viata personala. Acest aspect astral este asociat adeseori cu cumpararea sau vanzarea unei case, cu schimbarea domiciliului, redecorarea sau renovarea locuintei. In acelasi timp, poti fi strabatut de nevoia de a-ti asigura un sporit timp de calitate pentru tine insuti, in special daca obligatiile profesionale te-au solicitat peste masura in ultimul timp.

Relatiile de parteneriat in plan personal, social si profesional iti aduc din ce in ce mai multe satisfactii odata cu aceeeasi zi de 23 septembrie 2014, ziua in care Pluton se intoarce in aspect direct in Capricorn si a saptea casa a Racului. Oamenii din imediata ta apropiere sunt mai dornici decat de obicei sa-ti fie de ajutor, sa te inteleaga si sa ti se alature in materializarea unei majore aspiratii personale.

Luna plina rasarita pe 24 septembrie in Balanta si a patra ta casa accentueaza tendintele solare, dar poate isca si un mic cutremur in viata familiala. Poti avea o confruntare cu o ruda sau cineva apropiat, si pentru a nu arunca gaz pe focul acestei neintelegeri ar trebui sa lasi balta niste  batatorire cai de abordare. Stapaneste-ti impulsul de a reactiona pe loc si trece din nou, cu calm, in revista situatia. Schimbarea modului cum privesti lucrurile poate rezolva niste vechi probleme, lasandu-ti drum liber spre noi proiecte legate de camin ori familie.

O viguroasa luare de contact cu resursele creative de exprimare a sinelui are loc din 28 septembrie 2014, gratie tranzitului lui Mercur in Scorpion. Pari a fi mandru de ideile tale si foarte priceput sa ti le expui altora. Gandirea iti este mult mai creativa decat de obicei, si ai harul de a-i incita pe oameni prin turnura pe care o dai conversatiilor si prin simtul umorului. Placerile existentei tind sa fie mult mai ispititoare decat altadata, dar ai si inclinatia de a cauta noi si neobisnuite ocazii de a-ti stimula intelectul.

Horoscop Rac septembrie 2014 - Horoscop dragoste

Din 5 septembrie 2014, calatoria planetei Venus in a treia casa a Racului are darul de imbunatati comunicarea din relatiile de cuplu, mai ales pe plan afectiv. In acest context astral, iti poti marturisi mai usor si mai inspirat sentimentele fata de persoana iubita, dar poti fi luat prin surprindere si de o declaratie de dragoste a cuiva din preajma ta.

In cazul in care ai fost afectat de o despartire in trecutul apropiat, revenirea planetei Pluton in tranzit direct in a saptea ta casa odata cu 23 septembrie iti poate lua povara de pe suflet, oferindu-ti oportunitatea de a te angaja intr-o poveste de dragoste alaturi de o persoana speciala, capabila sa iti intredeschida portile catre noi perspective de viata.

Incepand cu 28 septembrie, prezenta lui Mercur in a cincea casa a Racului poate prilejui debutul unei legaturi de cuplu impreuna cu o persoana cu o infatisare exterioara nu neaparat foarte frumoasa, dar care pare a te fermeca prin bogatia sa intelectuala si sufleteasca.

Tranzitul inceput de Venus, pe 30 septembrie, in Balanta si a patra ta casa isi va arata efectele mai cu seama in horoscopul Racului octombrie 2014. Planeta dagostei te face mult mai sentimental decat in trecut, iar inalta ta sensibilitate emotionala iti impune sa cauti sa fii alaturi de cineva in stare sa te protejeze si sa-ti fie credincios dincolo de orice indoiala. Poti fi prezentat unei astfel de persoana de catre un membru al familiei ori o poti intalni intr-o imprejurare asociata cu o casa, o locuinta.

Horoscop Rac septembrie 2014 - Horoscop bani si munca

Tranzitului lui Marte in Sagetator si a sasea casa a Racului te focalizeaza din 14 septembrie 2014 catre munca. Pari sa ai o multime de facut in viata profesionala si te simti mobilizat sa iti duci toate sarcinile la bun sfarsit. Tinzi sa te concentrezi asupra responsabilitatilor tale, a unor proiecte si indatoriri multiple. Uneori, pari sa fii imprastiat, insa iti doresti cumva sa fii ocupat, sa-ti pui la treaba un exces de energie care daca ar ramane nefolosit ar putea da nastere unei stari de neastampar, unei senzatii de inutilitate. Este posibil sa ai cateva probleme cu colegii ori colaboratorii, sa ai niste certuri cu ei sau sa fii pe punctul de a avea un accident. Pe de alta parte, aceasta perioda este prielnica obtinerii unei noi slujbe.


Copyright © diane.ro.2014

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile

Horoscop dragoste 2014 - Rac

Horoscop Rac august 2014
Horoscop Rac septembrie 2014 Horoscop Rac septembrie 2014 Reviewed by Diana Popescu on august 30, 2014 Rating: 5

2 comentarii:

  1. Mersi tare mult, Diana ! Mi-a placuuut....

    RăspundețiȘtergere
  2. excelent horoscop. top quality. il citesc in fiecare luna si regasesc multe aspecte in realitatea cotidiana. bravo bravo bravo Diana

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.