Horoscop Leu septembrie 2014

Horoscopul Leului septembrie 2014 anticipeaza o fericita interactiune sociala, o gandire creativa, inovatoare, o mare putere de convingere, o ameliorare a relatiilor din familie, si o intensa viata sentimentala.

Horoscop Leu septembrie 2014 - Horoscop general

Horoscop septembrie 2014 - Leu
Horoscop Leu septembrie 2014
Comunicarea cu ceilalti se intensifica din 2 septembrie 2014, sub influenta tranzitului lui Mercur in Balanta si a treia casa a Leului. Ti se faciliteaza in acest fel accesul la numeroase informatii si vesti de care poti profita in viata sociala si cea profesionala. Pari sa acorzi un sporit timp lecturii, scrisului, studiului ori invataturii. Ai mai multe conversatii cu rudele, colegii si prietenii, precum si prilejul de a face multe vizite si calatorii. Competitia, in special cea mentala, cu cei din jur iti ofera mari satisfactii.

Luna plina rasarita pe 9 septembrie in Pesti si a opta ta casa te sprijina sa intelegi mecanismele ascunse ale relatiilor tale de parteneriat din sfera personala, sociala si profesionala. Astfel de asocieri tind sa se invigoreze gratie respectului reciproc si increderii dintre parteneri.

Sextilul dintre Mercur si Jupiter din 10 septembrie 2014 este oportun trasarii unor planuri pentru viitorul apropiat si punerii la punct a detaliilor legate de acestea. Ai incredere in ideile tale si posezi abilitatea de a ajunge la concluzii logice, fara a te lasa influentat de un pagubos subiectivism si fara a pierde imaginea de ansamblu. Puterea de convingere te ajuta sa atragi oamenii de partea proiectelor tale. Discutiile cu prietenii si persoanele apropiate sunt eliberate de conventii si ipocrizie, si par a se axa mai cu seama asupra unor subiecte generoase, departe de trivialitatea sau vulgaritatea lumii. Niste oameni de pe alte meleaguri iti pot deschide noi perspective, calauzindu-te spre nebanuite dimensiuni ale realitatii.

Impulsul de a-ti exprima neingradit, plenar personalitatea iese la lumina incepand cu 14 septembrie, sub impactul tranzitului lui Marte in sectorul astrologic al Sagetatorului si al celei de-a cincea case a Leului. Creativitatea iti ajunge la inalte cote, punandu-si amprenta asupra tuturor domeniilor existentei tale. Distractiile si placerile capata intaietate in defavoarea muncii, si pari a reusi sa te concentrezi cu greu asupra datoriilor si responsabilitatilor tale. Incearca, asadar, sa iti iei un mic concediu sau niste zile libere. Copilul din interiorul tau iese navalnic la suprafata, sugerandu-ti sa iei viata mai putin in serios.

Soarele patrunde pe 23 septembrie 2014 in Balanta si a treia casa a Leului, vestind inca o data oportunitatea reimprospatarii relatiilor cu rudele. Aceasta conjunctura astrala pune accentul pe comunicare, comert, gandire, exprimare orala si in scris, planificare si organizare. Sunt favorizati mai ales nativii care lucreaza intr-o profesiune ce necesita o directa interactiune ori comunicare cu oamenii.

Daca ai tinut cont de unele avertismente din decursul tranzitului retrograd al lui Pluton in Capricorn si a sasea ta casa, tot din 23 septembrie, revenirea acestei planete in aspect direct te poate indruma sa adopti un nou regim alimentar sau/si un program de exercitii fizice avand scopul de a-ti imbunatati tonusul fizic si psihic.

Pe 24 septembrie 2014, Luna noua din Balanta si a treia casa a Leului iti poate inspira niste idei stralucite si originale. Discutiile cu cei din jur par a lua o turnura neasteptata, ducand la inchegarea unor bruste prietenii dar si inamicitii. Mentine-ti mintea deschisa si adapteaza-te la nivelul de intelegere al celor cu care vorbesti.

Trigonul lui Jupiter cu Uranus de pe 25 septembrie este prielnic in mai multe sectoare ale existentei tale. Norocul ti se alatura prin aparitia unor surprinzatoare oportunitati. Pastrarea unei atitudini receptive, neconformiste faciliteaza ivirea unor surprize de bun augur si indeparteaza tot ceea ce este insipid si monoton in traiul cotidian. Aceasta zi iti mijloceste o importanta realizare, poate chiar de acolo de unde te astepti mai putin.

O mare putere de concentrare, ce poate fi exploata mai ales in singuratate, iti sta la dispozitie din 28 septembrie 2014, drept urmare a tranzitului lui Mercur in Scorpion si a patra casa a Leului. Memoria iti este un bun aliat, si tinzi sa ai ca prioritati viata personala, familia si persoanele iubite. Te poti bucura de discutii de despre trecut si evenimente familiale. Mintea pare sa iti fie directionata catre probleme ori chestiuni tinand de camin sau locuinta. Este posibil sa-ti iei de munca acasa, sa ai multe treburi in gospodarie sau sa-ti vina pe cap numerosi musafiri.

Vizita lui Venus in Balanta, ce debuteaza pe 30 septembrie, isi va arata cu precadere efectele in horoscopul Leului octombrie 2014. Convorbirile cu oamenii iti stimuleaza iarasi gandirea, mai cu seama atunci cand presupun un inalt nivel intelectual. Comunicarea, relationarea cu altii iti ofera mari satisfactii si ai harul de a spune cuvintele potrivite la momentul potrivit.

Horoscop Leu septembrie 2014 - Horoscop dragoste

Din 5 septembrie, Venus in a doua ta casa iti poate scoate la iveala resurse interioare avand potentialul de a-ti intensifica atractivitatea si a te aduce in preajma unei noi povesti de dragoste. Ai sansa de a te apropia de cineva special, care iti impartaseste valorile si idealurile.

Intuitia conferita de Luna plina ivita pe 9 septembrie 2014 in a opta casa a Leului iti este de folos in lamurirea unor dileme din viata sentimentala. Poti reusi sa intrezaresti adevaratele intentii si simtaminte ale persoanei iubite, sa deslusesti ce anume o face uneori sa se poarte altfel decat de obicei.

Ca efect al prezentei lui Marte in a cincea ta casa, din 14 septembrie pari a te implica mai des in jocurile flirtului si ale dragostei. Ai ocazia de a intalni multi oameni dornici sa iti intre gratii si sa-ti devina parteneri. Daca esti deja intr-o legatura de cuplu, ai capacitatea sa reaprinzi flacara iubirii si  a pasiunii.

Venus paseste odata cu 30 septembrie in a treia casa a Leului, starnindu-ti nazuinta de a fi alaturi de o persoana cu aceleasi interese si pasiuni ca si tine, in stare sa te inteleaga si sa te inspire. Cea de-a treia casa este guvernata de Gemeni, o zodie a dualitatii, asa ca este posibil sa fii atras catre doi oameni in acelasi timp. Ai sansa de a intalni un astfel de potential partener de-a lungul unei calatorii, prin intermediul unei rude sau a unui amic, ori prin mijlocirea internetului.

Horoscop Leu septembrie 2014 - Horoscop bani si cariera

Aspiratia de a-ti asigura un sporit confort material si o stabila securitate financiara poate fi implinita prin intermediul unor oportunitati de afaceri odata cu 5 septembrie, ca urmare a parcursului lui Venus in Fecioara si a doua ta casa. Pe de alta parte, pari a fi tentat sa faci cheltuiesti multi bani pentru obiecte de lux atat pentru tine cat si pentru partenerul tau de cuplu.

Intoarcerea lui Pluton in tranzit direct in a sasea casa a Leului iti da posibilitatea sa remarci noi aspecte ale carierei tale, noi modalitati de a te remarca la serviciu si chiar de a gasi un nou loc de munca, cu mai multe avantaje financiare si cai de perfectionare profesionala.



Copyright © diane.ro.2014

 Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile

Horoscop dragoste 2014 - Leu

Horoscop Leu august 2014
Horoscop Leu septembrie 2014 Horoscop Leu septembrie 2014 Reviewed by Diana Popescu on august 30, 2014 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.