Horoscop dragoste 2014 - Leu

Horoscopul dragostei 2014 anticipeaza pentru Leu o vreme a desprinderii de superficialitate, a implicarii responsabile si serioase in viata sentimentala, si mari oportunitati pentru cei singuri mai ales in cea de-a doua parte a anului.

Neptun ramane si in 2014 in a opta casa a Leului, sectorul astrologic dedicat intimitatii si pasiunii in dragoste. Continua, asadar, o vaga inclinatie de a transcede prin impartasirea erotica intr-o alta lume sau intr-un alt timp, sau de a fi tentat sa vezi persoana iubita ori una la a carei inima aspiri printr-o oarecare ceata de idealism.

Tendinta de mai sus este, totusi, contracarata spre sfarsitul anului, odata cu 16 noiembrie 2014 , data revenirii lui Neptun in aspect direct, si 23 decembrie 2014, atunci cand Saturn intra in Sagetator si a cincea ta casa. Mai ales cea de-a doua influenta te determina sa privesti cu un sporit realism si cu o mare seriozitate tot ceea ce se petrece in actuala sau potentiala relatie de cuplu. Ti se poate parea ca ai parte de mai putina dragoste in viata, si nu este exclus ca unii Lei sa se desparta sau chiar sa divorteze, dar, cel putin, au sansa sa estimeze ce inseamna cu adevarat dragostea pentru ei. Pe de alta parte, nativii implicati intr-o autentica impartasire afectiva se bucura de mai multa stabilitate in legatura de iubire, se pot simti indemnati sa faca un sacrificiu pentru persoana iubita, sa se casatoreasca sau sa se mute impreuna cu ea sub acelasi acoperis.

Potrivit horoscopul dragostei Leului din 2014, incepand cu 16 iulie, patrunderea lui Jupiter in prima lor casa ofera nativilor singuri o extrem de favorabila conjunctura pentru intalnirea unei persoane speciale si a infiriparii, impreuna cu aceasta, a unei fericite si promitatoare idile. Jupiter te invaluie intr-o aura de intensa atractivitate, fiind astfel in stare sa iti implineasca vise la care erai pe punctul de a renunta.

Venus intarzie mai mult decat de obicei (pana pe 6 martie 2014) in zona Capricornului si a sasea ta casa. Intrata in aceasta zona astrologica inca din 2013, planeta dragostei poate da nastere unui proiect profesional sau de afaceri alaturi de partenerul de cuplu, sau avantarii intr-o noua poveste de iubire cu cineva avand de a face cu munca, cu cariera sau ocupatia ta predominanta. Atentie, totusi, la interval de timp 5 februarie - 13 februarie 2014, de-a lungul caruia Mercur retrograd in Pesti si a opta ta casa poate genera neintelegeri intr-o fierbinte relatie amoroasa, dar si reintoarcerea in viata ta a unei vechi si pasionale iubiri.

Intre 12 august  si 5 septembrie 2014, Venus strabate teritoriile Leului si primei tale case, invigorand efluviile favorabile transmise de Jupiter. Farmecul personal te sprijina in atragerea catre tine a cuiva de care esti interesat sau chiar indragostit de multa vreme.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre viata ta sentimentala din 2014 in functie de ziua ta de nastere in Horoscop dragoste 2014 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Femeia Leu - Prietena, iubita, sotie si mama

Barbatul Leu - Dragoste si cucerire

Horoscop Leu 2014
Horoscop dragoste 2014 - Leu Horoscop dragoste 2014 - Leu Reviewed by Diana Popescu on octombrie 30, 2013 Rating: 5

11 comentarii:

  1. Draga Diana, citesc de foarte mult timp previziunile tale si cred ca pe undeva am citit ca si tu esti Leoaica!Anul 2013 a fost un an prea greu pentru mine, o schimbare a adus cu ea si alte schimbari nedorite, unele schimbari au fost bune, altele nu. Incerc sa imi invat lectiile de viata desi uneori e foarte greu pentru ca sunt o persoana ce iubeste siguranta si stabilitatea iar 2013 nu a fost deloc sigur pentru mine. Sper ca 2014 sa fie un an bun in care sa se deschida drumurile atat pe plan profesional cat si pe plan personal, caci noi, Leii, avem nevoie de prieteni, iubire si intelegere, in caz contrar, ne pierdem ambitia si pofta de viata!

    RăspundețiȘtergere
  2. Avem nevoie de incredere,nadejdea la d zeu sa ne o punem in toate,ca daca asteptam de la oameni asta,sigur vom fi dezamagiti deprimati si fara pofta de viata!conteaza si viata asta normal,dar cine nu are incredere deplina in d zeu,ca el ne rezolva toate probl.toata viata,atunci e ,,mort,,!daca,D ZEU ne ghideaza,ne merge bine in toate,si daca suntem incercati,sa nu disperam ca tot de EL,vine rezolvarea!!!!!!oamenii?????te pot insela,trada,profita,te omoara,te pot distruge!ce sa astepti de la oameni????un simplu ex.nU VEDETI CA OMUL DE LANGA TINE<CU CARE IMparti painea,bune si rele,te poate trada,si insela dupa ce ai av.incredere in el ani de zile!!!!si atunci,ce ne ofera OMUL?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Viata ti se poate prabusi cand cel mai iubit om te inseala! Dumnezeu dar si alti adevarati oameni iti sunt mereu pe aproape!

      Ștergere
    2. Viata mi s-a prabusit când am realizat ca omul pe care il iubeam cel mai mult m-a dezamagit enorm. M-am simtit si ma simt in continutare un titirez ce se invarte intr-o lume nebuna....

      Ștergere
    3. OMNUL ne ofera: dezamagirii, suferinta, dradarii si neincredere......................................

      Ștergere
    4. si va mai mirati sau blamati calugaritele?credeti ca ele sunt nefericite,ca sunt izolate de lume si duc viata care o duc?deloc!

      Ștergere
  3. asa este!sunt si oameni cu suflet doar ca sunt din ce in ce mai putini!

    RăspundețiȘtergere
  4. am crezut ca omul pe care-l iubesc, ma iubeste si el...,DAR ma-m inselat ca este omul care credeam ca ma iubeste.

    RăspundețiȘtergere
  5. frumos blog, e tareeeeeeee,dar in legatura cu dragostea e foarte dificil, la inceput ti se pare ca totul este asa cum crezi tu, dar nu este asa, in legatura cu persoana iubita, trbuie sa petreci timpul liber cu ea, sa-i acorzi atentia meritata...........o sa mai dau si alte sfaturi......va rog, sa-mi raspundeti SAU SA MAI TRIMITETI INTREBARI!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. /absolut orice relatie la inceput pare,frumoasa,reusita,el,ea sunt sufletele pereche,dar.......timpul doar poate sa spuna asta!si toate relatiile in timp se,,ruginesc,,ca si noi de altfel care imbatranam,incet,ideea este sa putem sa acceptam tramsformarea relatiei noastre treptate,nu gata;dupa2,3ani nu mai e pasiunea de la inceput si alta,altul la rand!din cauza asta se distrug relatiile in ziua de azi,din lipsa rabdarii si acceptarii evolutiei lor,pe fagasul normal de fapt!dupa 10ani de relatie normal ca FLUTURASII,,din stomac si au mai ,,ofilit,,aripile,dar ramane iubirea in alt grad si forma!am vz.ffffffffffff.multi oameni singuri,divortati care nu si gasesc partener!e f.greu nu sa l gasesti,sa duci relatia,,la drum lung,,!asta este f.greu!

    RăspundețiȘtergere
  7. cand persoana in care iti pui toata increderea ta' te minte d ingheata apele iar knd iti dai seama d asta ii mai dai o ultima incercare sa îti spuna km stau lucrurile ea si in ultimul moment minte iar u dak greseşti odata ti se reproreaza d kte ori se iveste okzia ti se taie şi d viata sî d tot

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.