Horoscop Leu octombrie 2014

Horoscopul Leului octombrie 2014 lasa sa se intrezareasca necesitatea unei sporite adaptabilitati in interactiunea sociala si o constanta preocupare fata de casa si ameliorarea conexiunii cu familia. Abilitatea de a-ti crea puternice aliante si inalta ta stare energetica iti faciliteaza atingerea obiectivelor esentiale.

Horoscop Leu octombrie 2014 - Horoscop general

Horoscop octombrie 2014 - Leu
Horoscop Leu octombrie 2014
Incepand cu 4 octombrie 2014, ca efect al intrarii lui Mercur in tranzit retrograd in Scorpion si a patra casa a Leului, poti fi tentat sa iti vezi casa ca pe un sanctuar. In acest context astral, pari a fi traversat de intrebari precum: "Imi reflecta locuinta autentica mea personalitate?", "Nu cumva ingradirile cu care am de a face in viata isi au sursa si in blocajele energetice favorizate de o neinspirata amenajare a casei?" Incearca sa-ti privesti caminul cu ochii cuiva strain si sa-ti dai seama ce marturiseste despre tine. Casa a patra este si cea a fundatiilor, radacinilor, si copilariei. Mai sunt viabile pentru tine credintele insuflate in copilarie? Care sunt consecintele negative ale modului cum te-ai format?
Oricum, se impune sa faci pace cu trecutul tau si sa te reconectezi afectiv si mental cu familia.

Trigonul dintre Marte si Jupiter de pe 8 octombrie iti pune la dispozitie o clocotitoare, intensa energie pozitiva care, bine canalizata, te sprijina spre mari impliniri. Pari sa poti realiza orice, indiferent de gradul de dificultate cu care te confrunti, si sa ai o nemarginita incredere in tine insuti. Tinzi sa evaluezi extrem de judicios realitatea inconjuratoare, avand, in acest fel, prilejul sa iti pui in aplicare niste ambitioase proiecte pe termen lung. Posezi capacitatea de a mentine un stabil echilibru intre avansarea spre telurile tale si nevoia de a fi onest in actiunile tale, un lucru ce atrage dupa sine respectul celorlalti.

Planurile legate de o calatorie pot trece prin neasteptate, chiar dramatice schimbari, sub vibratiile Lunii pline ivite tot pe 8 octombrie 2014 in Berbec si a noua casa a Leului. Daca trebuie neaparat sa pleci de acasa, pregateste-te de drum cu mare grija! Totodata, este posibil sa iti reajustezi aspiratiile asociate cu un demers educational.

Mercur retrograd paseste pe 10 octombrie in sectorul astrologic al Balantei si al celei de-a treia case a Leului, vestind o perioada de instabilitate in viata sociala. Evenimentele favorabile se impletesc cu cele ghinioniste, iar partenerii din plan social si profesional se pot dovedi mai putin de incredere decat de obicei. Are loc un fel de reconfigurare a sferei sociale, a carei finalitate pare a fi greu de ghicit! In aceasta imprejurare, este de dorit sa fii cat mai flexibil, sa te adaptezi pas cu pas si sa inlaturi cu diplomatie obstacolele din calea ta.

Pe 14 octombrie 2014, Venus in sextil cu Jupiter indulceste cafeaua prea amara oferita de Mercur, punandu-ti la indemana mari oportunitati pe plan social. Oamenii tind sa iti aprecieze compania, pozitivismul si optimismul, si ai ocazia sa-i aduci de partea planurilor tale sau sa-i convingi asupra punctelor tale de vedere.

Sextilul lui Mercur cu Jupiter din 20 octombrie este de bun augur trasarii unor planuri de viitor si analizarii stadiului actual al demersurilor tale cele mai importante. Ai incredere in ideile tale si in abilitatea de a le materializa cu acuratete, fara ca aplecarea asupra detaliilor sa-ti prejudicieze vederea de ansamblu. Inca o data, vorba-ti mestesugita are harul de a-ti alatura aliati de nadejde. Intalnirea unor persoane de pe alte meleaguri sau din alte cercuri culturale te stimuleaza si te calauzeste spre invatarea unor lucruri noi despre lume si despre tine insuti.

Luna noua rasarita pe 23 octombrie 2014 in cerurile Scorpionului si ale celei de-a patra case a Leului aduce in prim plan viata de familie. Poate apare o problema domestica pe care ar fi mai bine sa o rezolvi de indata decat sa te lasi in voia comoditatii sperand ca va dispare cu vremea. Nu cade in capcana unei exagerate emotivitati. Infruntarea temerilor si dorintelor tale ascunse te poate invigora, permitandu-ti sa faci niste schimbari capabile sa reziste timpului.

Odata cu aceeasi zi de 23 octombrie, tranzitul initiat de Soare si de Venus in Scorpion insista asupra tendintelor anterioare. Continui sa dai intaietate casei si familiei, si poti fi motivat sa aduci o imbunatatire locuintei. Unii nativi din Leu pot fi preocupati de vanzarea ori cumpararea unei case, sau de o schimbare a domiciliului. Pari sa iti petreci mai multa vreme cu familia, compensand astfel o perioada de-a lungul careia profesia sau studiile te-au tinut mereu prea departe de cei dragi. Daca lucrurile o iau razna acasa, esti gata sa faci orice pentru a reinstaura pacea si armonia intre membrii familiei.

Starea de sanatate nu (mai) poate fi neglijata din 26 octombrie 2014, ca urmare a parcursului lui Marte in Capricorn si a sasea ta casa. Ai perseverenta de a te ocupa cu seriozitate de tonusul tau fizic si psihic, si te poti convinge sa adopti un nou stil de viata, mai curat si mai sanatos.

Revenirea planetei Mercur in aspect direct in Balanta si a treia casa a Leului indica o eliberare de deruta si confuzie, o limpezire a imprejurarilor si evenimentelor sociale din preajma ta, ce iti ingaduie sa iti insusesti o fortificanta incredere in tine insuti si in aspiratiile tale. Poate ca barierele puse in drum pana acum ti-au servit drept invatatura de minte si de actiune. Profita la maximum de marea calma si navigheza cu cutezanta spre porturile esentiale ale destinului tau.

Horoscop Leu octombrie 2014 - Horoscop dragoste

Influentele astrale ale planetelor Marte si Venus din luna trecuta isi pun pe mai departe amprenta asupra ta (da mai jos click pe linkul Horoscop Leu septembrie 2014).

Din 23 octombrie 2014, calatoria lui Venus in a patra casa a Leului pare sa te inspire sa fii mai receptiv si mai afectuos in relatia de cuplu, sa devii mai sentimental, si chiar mai nostalgic. Loialitatea si impartasirea emotionala in conexiunea cu persoana iubita reprezinta un reper important in aceasta perioada.

Horoscop Leu octombrie 2014 - Horoscop bani si munca

Sextilul dintre Venus si Jupiter din 14 octombrie 2014 este oportun tranzactiilor financiare, cu atat mai mult cu cat ai capacitatea de a-i incredinta pe altii de onestitatea ta si bunele tale intentii. Creativitatea iti este de folos, dar proiectele tale pot lua o mare anvergura, pe care nu ai anticipat-o. Supravegheaza-ti inclinatia de a face cumparaturi costisitoare si extravagante!

Munca iti acapareaza atentia odata cu 26 octombrie, sub impactul tranzitului lui Marte in a sasea casa a Leului. Pari sa ai o multime de treburi la serviciu si sa te focalizezi sa le duci pe toate la bun sfarsit. Incearca totusi sa prioritizezi, sa te ocupi mai intai de ceea ce este cu adevarat mai important. Intensul potential energetic care te caracterizeaza acum nu te lasa sa stai locului nici o clipa. Exista posibilitatea sa ai niste dispute infierbantate cu colegii si sa iti aperi opiniile profesionale pana in panzele albe. Acest tranzit este auspicios nativilor care isi cauta un nou job.


Copyright © diane.ro.2014

 Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile

Horoscop dragoste 2014 - Leu

Horoscop Leu septembrie 2014
Horoscop Leu octombrie 2014 Horoscop Leu octombrie 2014 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 25, 2014 Rating: 5

3 comentarii:

  1. Draga Diana, iti urmaresc de ceva vremea postarile si trebuie sa afirm ca sunt cat se poate de exacte.
    In octombrie voi avea de indeplinit ceva care nu era prevazut pt acesta luna dar care apare in blogul tau .....Iti voi scrie la sfarsitul lunii exact cum vor sta lucrurile. Iti multumesc si astept in continuare postarile tale. Cu drag, Paula

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Paula. te astept si eu cu drag sa imi vizitezi blogul si sa discutam despre tot ce te intereseaza.

      Ștergere
  2. Buna Diana,

    Sunt nascuta in zodia leului si am de efectuat o calatorie cu avionul in aceasta saptamana si saptamana viitoare. Esti de parere ca ar trebui sa anulez calatoria?
    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.