Horoscop Fecioara octombrie 2014

Horoscopul Fecioarei octombrie 2014 anticipeaza o necesara prudenta in relatiile cu oameni din sfera personala si profesionala, precum si o serie de probleme asociate cu comunicarea din toate planurile existentei, ce sunt depasite in ultima decada a lunii, lasand loc unei fericite interactiuni sociale si unei promitatoare vieti sentimentale.

Horoscop Fecioara octombrie 2014 - Horoscop general

Horoscop octombrie 2014 - Fecioara
Horoscop Fecioara octombrie 2014
Intrarea lui Mercur in tranzit retrograd in Scorpion si a treia casa a Fecioarei tinde sa afecteze toate formele de comunicare, transport si gandire. Poti avea senzatia ca mintea iti este suprasolicitata de probleme si responsabilitati. Uneori, acest parcurs mercurian amplifica temerile si consumul nervos. Rezerva-ti timp pentru a-ti clarifica gandurile. Esti tentat sa te ocupi de ceea ce stii mai bine, sa pasesti pe cararile batatorite, existand astfel riscul sa nu mai fii atent la niste vitale informatii de ultima ora.
Verifica-ti starea tehnica a masinii, telefonul mobil si ai grija ca nu cumva calculatorul sa nu-ti fie napadit de virusi! In acest context astral, este bine, de asemeni, sa te asiguri ca oamenii iti recepteaza la timp si iti inteleg mesajele verbale, scrise, transmise prin emai sau telefon. In convorbirile personale, discerne daca ai deslusit cu limpezime punctele de vedere ale cuiva inainte de a aprofunda cu acesta un anumit subiect ori interes. Fereste-te de certuri si nu promite ceea ce nu poti duce la indeplinire. Reia legatura cu o ruda, in special daca o disputa te-a distantat de ea de prea multa vreme.

Pe 8 octombrie, Luna plina din Berbec si a opta ta casa are potentialul de a-ti pune la incercare relatiile personale si cele profesionale. Nu te lasa cuprins de impulsivitate si controleaza-ti cu minutiozitate comportamentul pentru a nu provoca conflicte ce germineaza de mult timp. Cultivarea si initierea unor contacte umane este benefica atata vreme cat iti pastrezi o minima prudenta, care iti poate ingadui sa-ti reajustezi conexiunile sau chiar sa le pui punct daca iti inseala asteptarile.

Mesajele celorlalti catre tine si ale tale spre ei pot ajunge distorsionate ori cu intarziere la destinatar sub efluviile Lunii noi rasarite pe 23 octombrie 2014 in Scorpion si a treia casa a Fecioarei. Totodata, aceasta Luna noua pare a prilejui niste conversatii serioase cu cei din jur. Fii cat se poate de atent la ceea ce spui intrucat vorbele tale tind sa aiba consecinte cu mult mai mari decat anticipezi. Nu-ti pierde rabdarea in relationarea cu cei care par a avea o minte mai lenta decat a ta sau carora le este foarte greu sa-si exprime adevaratele simtaminte fata de tine.

Odata cu aceeasi zi de 23 octombrie, tranzitul Soarelui si cel al lui Venus in Scorpion atenueaza si chiar anihileaza in timp influentele anterioare, daruindu-ti numeroase oportunitati in comunicarea cu ceilalti. Mintea iti este din ce in ce mai activa, si iti este cutreierata de o gramada de ganduri si idei, carora doresti sa le dai glas fara sa ti le impui cu orice pret. Apreciezi opiniile altora si pretuiesti schimbul liber de idei. Esti extrem de sociabil si ai posibilitatea sa inchegi multe contacte si prietenii. Dezvoltatul tau simt diplomatic te ajuta sa mediezi conflictele dintre oameni si sa le pui capat. Pari sa te axezi pe sarcini ori responsabilitati mai mici, ce pot fi finalizate rapid. Ai dificultati in abordarea proiectelor si activitatilor de mare anvergura intrucat puterea de concentrarea nu iti ajunge la inalte cote si tinzi sa fii imprastiat. Poti avea parte de importante beneficii prin intermediul comunicarii, rudelor si scurtelor calatorii.

Marte isi face intrarea triumfal, pe 26 octombrie 2014, in Capricorn si a cincea casa a Fecioarei, imboldindu-te sa iti exprimi din plin personalitatea. Creativitatea iti iese din matca, revarsandu-se in aproape toate aspectele existentei tale. Energia pare a ti se focaliza mai curand catre distractii decat spre munca, si poti fi ispitit sa iti neglijezi obligatiile si responsabilitatile cotidiene. Straduieste-te sa-ti iei o vacanta, astfel incat sa nu faci vreo gafa la serviciu si sa acorzi cat mai mult timp lucrurilor care te satisfac. Copilul din interiorul tau iese la iveala si este de asteptat sa-ti descoperi un nou hobby.

Horoscop Fecioara octombrie 2014 - Horoscop dragoste

Tranzitul planetei Venus in Balanta descris in horoscopul septembrie 2014 (vezi linkul de mai jos) continua sa isi puna amprenta asupra ta si in aceasta luna.

Vizita lui Venus in cea de-a treia casa a Fecioarei netezeste, odata cu 23 octombrie 2014, calea spre o sincera si onesta comunicare cu persoana iubita. Gandurile si sentimentele nu-si mai cauta nici un ascunzis, parand, uneori, sa fie impartasite direct, nemijlocit, printr-o simpla privire sau printr-un aparent gest marunt, fara a mai fi nevoie de nici un fel cuvinte.

Din 26 octombrie, prezenta lui Marte in a cincea ta casa anunta un interval de timp prielnic vietii sentimentale. Daca esti singur, pari sa te angajezi in mai multe flirturi si sa ai sansa de a te intalni cu numeroase persoane capabile sa-ti starneasca interesul ca potentiali parteneri de cuplu. Daca esti deja implicat intr-o legatura amoroasa, ai putinta de a reaprinde flacara pasiunii si a redescoperi dragostea din neasteptate si incitante perspective!

Horoscop Fecioara octombrie 2014 - Horoscop bani si munca

Mercur retrograd patrunde pe 10 octombrie 2014 in Balanta si a doua casa a Fecioarei, marcand o perioada in decursul careia este intelept nu numai sa-ti micsorezi cheltuielile, ci si sa le regandesti prioritatile. Creaza-ti o rezerva baneasca in loc sa te bazezi pe niste sume de bani incerte sau ce pot intarzia generand astfel probleme in achitarea obligatiilor tale financiare periodice.

Recastigarea sigurantei financiare si stabilitatii balantei personale de venituri si cheltuieli reprezinta odata cu 26 octombrie semne clare ale aspectului direct recapatat de Mercur in a doua ta casa. Asta nu inseamna, totusi, sa renunti la o minima prudenta si sa te lansezi in costisitoare cheltuieli!


Copyright  2014© diane.ro

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile

Horoscop dragoste 2014 - Fecioara

Horoscop Fecioara septembrie 2014
Horoscop Fecioara octombrie 2014 Horoscop Fecioara octombrie 2014 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 25, 2014 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.