Lista neagra cu adrese de email de spammeri

Aceasta lista cu spammeri, adica cu oameni care va trimit mesaje nedorite si "puturoase," ori nesimtite, pe adresa voastra de email sau in comentariile de blogurile si siteurile voastre, va fi reactualizata pe masura ce astfel de gandaci de bucatarie ai internetului vor continua sa-mi ia cu asalt blogul. Am mai vorbit despre ei in articolul meu, Diana va cere o mana de ajutor | Spamuri din comentarii pe diane.ro. Ei continua sa dea navala peste blogul meu, asa ca i-am reclamat la Google si voi continua sa o fac pana vor fi intru totul deratizati. Pentru a sti cat mai bine cu ce spamate si imbecilizate ganganii de pe web puteti avea de a face, va redau, in randurile de mai jos, o lista cu adresele de email ale lor (o lista pe care o voi completa in timp):

Locuri de munca in toata tara: ioanheredea@yahoo.com, iulianaorza@gmail.com, mariano_ghidia@yahoo.com

Cele mai noi locuri de munca: lightangel2310@yahoo.com, oanatudor.80@gmail.com

Cele mai sigure locuri de munca: blondyna_1969@yahoo.com, oanatudor.80@gmail.com, teodoraartemiza@yahoo.com, new.marya@yahoo.com
Oferta locuri de munca pentru toti: profir_razvan@yahoo.com

Locuri de munca absolut serioase: ioanherea@yahoo.com

Cautam persoane dinamice, ambitioase si organizate... inffocomp@gmail.com

Cand vedeti aceste adrese de email, dati spam pe ele fara a mai sta mult pe ganduri. In acest fel, veti economisi timp si rabdare!

Desigur, daca aveti cunostiinta despre alte adrese de email apartinand un astfel de fiinte daunatoare internetului, va rog din inima sa le adaugati la acestea lista!


Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Ce este spam | Spam prin email si spam pe site/blog
Lista neagra cu adrese de email de spammeri Lista neagra cu adrese de email de spammeri Reviewed by Diana Popescu on octombrie 04, 2014 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.