Ce face un om al strazii cu 100 de dolari? | Video viral de Craciun

Atunci cand starul YouTube Josh Paler Lin i-a daruit 100 de dolari unui om al strazii si l-a urmarit apoi cu o camera video ascunsa pentru a vedea cum cheltuieste banii, era bantuit de cele mai pesimiste suspiciuni, pe cale sa i se confirme. Omul fara adapost s-a dus direct la un magazin de bauturi alcoolice!

Video viral de Craciun
Ce face un om al strazii cu 100 de dolari
La primirea celor 100 de dolari, omul strazii, pe nume Thomas, i-a marturisit lui Josh Paler Lin: "Incep sa plang, este incredibil... nu am avut atat niciodata in viata mea."

Oricum, dupa ce Thomas a iesit din magazinul de bauturi, creatorii filmului pareau sa fie convinsi ca banii au fost cheltuiti intru totul pe alcool. Ceea ce s-a intamplat, de fapt, aduce cu o poveste de Craciun...



Omul fara adapost s-a dus direct catre un parc local, unde a inceput sa imparta hrana cumparata cu cei 100 de dolari familiilor dezavantajate material asemeni lui, chiar daca nu le cunoscuse pana atunci.

Paler Lin s-a apropiat din nou de Thomas, si i-a cerut scuze, spunandu-i ca a fost filmat cu o camera video ascunsa.

"Oh, ai crezut ca o sa sparg totii banii pe bautura," i-a zis Thomas, adaugand, "Exista lucruri pe care banii nu le pot cumpara si ma simt fericit de ceea ce am facut acum."

Thomas a explicat, dupa aceea, ca devenise om al strazii dupa ce traise impreuna cu parintii sai si trebuise sa se lase de munca pentru a avea grija de tatal sau vitreg care era bolnav. Tatal sau vitreg a murit in cele din urma, fiind urmat la scurt timp de mama sa, iar locuinta parinteasca a fost vanduta, Thomas ramanand astfel pe drumuri.

"Exista o multime de oameni care nu sunt decat victime ale circumstantelor si ei nu au ajuns fara casa din cauza ca sunt lenesi... exista numeroase persoane bune ajunse pe strazi," a mai declarat Thomas.

Dupa ce, induiosat, Paler Lin i-a mai daruit lui Thomas inca 100 de dolari, el a scris pe canalul sau YouTube: "Nu ma asteptam la un astfel de deznodamant. Ca sa fiu sincer, credeam ca, in primul rand, ca acest video va da de gol slabiciunile oamenilor strazii. Dar sunt mandru ca am putut sa fiu martor la ceea ce s-a intamplat si ca am putut sa capturez un moment atat de frumos."


Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Bine-ai venit in jungla femeilor!- via Majoritee Oprimee- viral video

Bailamos? Dansezi cu tatal tau? - Un video viral, plin de sensibilitate

Descopera-ti puterile supranaturale - Video viral | Avanpremiera la filmul Carrie
Ce face un om al strazii cu 100 de dolari? | Video viral de Craciun Ce face un om al strazii cu 100 de dolari? | Video viral de Craciun Reviewed by Diana Popescu on decembrie 25, 2014 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.