Rochia-paianjen care ataca pe oricine se apropie prea mult

Femeile nu trebuie sa se mai teama ca cineva le-ar mai putea invada spatiul personal daca poarta aceasta complicata rochie printata 3D, care isi extinde niste brate animatronice de tip paianjen atunci cand detecteaza prezenta altei persoane prin apropiere. "Spider Dress 2.0" (rochia paianjen 2.0), creata de designerul Anouk Wipprecht, raspunde cu gesturi defensive atunci cand cineva se apropie prea repede de femeia care o poarta, sau, din contra, face niste gesturi de invitatie fata de oamenii perceputi ca prietenosi, caracterizati de miscari mai lente.

Rochia-paianjen care ataca pe oricine se apropie prea mult
Rochia-paianjen printata 3D
Echipata cu monitoare de proximitate si respiratie, precum si cu un procesor Intel Edison, aceasta rochie actioneaza ca un scut intre cea care o poarta si lumea din jur. Componentele albe printate 3D aduc cu partile unui schelet, iar luminile LED-urilor ii adauga un "farmec" science-fiction.

Miscarile realiste ale bratelor de paianjen pot sa-ti transmita niste fiori de teama. Designul este o imbunatatire a unei creatii anterioare a lui Anouk Wipprecht, "Spider Dress 1.0," care avea o infatisare cumva mecanica din cauza unor brate in forma de sageata.


Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Rochia rosie de mireasa

Hainele dezvaluie personalitatea femeilor

Rochia de mireasa in superstitii, legende si traditii
Rochia-paianjen care ataca pe oricine se apropie prea mult Rochia-paianjen care ataca pe oricine se apropie prea mult Reviewed by Diana Popescu on decembrie 26, 2014 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Sarbatori fericite! Multumim pentru efortul depus -pentru unii dintre noi conteaza.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.