Horoscop chinezesc 2015 - Sarpe

Potrivit horoscopului chinezesc 2015, nativii din Sarpe trebuie sa contureze granite cat mai distincte intre aspectele principale ale existentei lor. Sfera profesionala nu le aduce beneficii directe, asa ca nu ar fi rau, in acest caz, sa imbrace armura stocismului, a rabdarii si calmului, dar viata amoroasa ii solicita sa se deschida cat mai mult sufleteste si sa nu se fereasca sa isi marturiseasca si dovedeasca sentimentele.

Horoscop sarpe 2015
Horoscop chinezesc 2015 - Sarpe
Sarpele se scrie in chinezeste 蛇, este o zodie Yin si un semn zodical fix de foc . Conform astrologie chinezesti, cei care fac parte din zodia Sarpelui s-au nascut (se vor naste) in intervalele: 4 februarie 1905-24 ianuarie 1906, 23 ianuarie 1917-10 februarie 1918, 10 februarie 1928-29 ianuarie 1930, 27 ianuarie 1941-14 februarie 1942, 14 februarie 1953-2 februarie 1954, 2 februarie 1965-20 ianuarie 1966, 18 februarie 1977-6 februarie 1978, 6 februarie 1989-26 ianuarie 1990, 24 ianuarie 2001-11 februarie 2002, 10 februarie 2013-30 ianuarie 2014, 29 ianuarie 2025-16 februarie 2016, 15 februarie 2037-3 februarie 2038, 2 februarie 2049-22 ianuarie 2050.

Horoscop chinezesc 2015 - Sarpe| Horoscop general 

Anul chinezesc al Oii/Caprei de Lemn va fi pentru Serpi unul mai bun decat cel anterior, dar nu vor lipsi obstacolele si problemele ce isi vor cere cu insistenta rezolvarea. Calea catre implinire si fericire este pavata cu perseverenta in indeplinirea sarcinilor si responsabilitatilor, focalizarea asupra chestiunilor personale si evitarea implicarii in treburile altora. Serpii vor trebui sa apeleze mai des decat de obicei la diplomatie, sa evite sa le spuna celorlalti adevarul verde in fata si sa isi infraneze tendintele catre criticism. In 2015, ei sunt vegheati de Steaua Calului calator, asa ca au posibilitatea sa faca o serie de calatorii sau sa aiba niste contacte in strainatate ce le pot schimba in bine viata. Oricum, nativii din Sarpe se pot confrunta cu necesitatea de a face niste schimbari radicale in toate planurile existentei. Astfel, multi dintre ei vor tinde sa cheltuiasca mai mult timp si energie pentru a-si transforma aspectul exterior si a se autoperfectiona astfel incat sa isi largeasca sfera de influenta atat in viata sociala, cat si in cea amoroasa.

Horoscop chinezesc 2015 - Sarpe| Horoscop dragoste

Semnul zodiacal chinezesc al Sarpelui si cel al Oii/Caprei sunt conectate amandoua cu elementul foc, si, desi nu par a se ivi contradictii intre ele, nu sunt caracterizate nici de o relatie strabatuta de o foarte mare atractie. Din aceasta cauza, viata sentimentala a Sarpelui din 2015 nu se remarca nici printr-o extrema intensitate, nici printr-o extrema saracie, ea depinzand de spiritul de initiativa si capacitatea fiecaruia de a depasi niste bariere mentale ori afective. Nativii singuri isi pot petrece multa vreme in 2015 pentru a-si afla sau alege jumatatea pe placul lor. Ca urmare a prudentei lor specifice, ei nu se pot atasa de orice persoana atractiva intalnita in cale si nu se lasa impresionanti de orice compliment adresat lor. Serpii nu pot uita ca aroma delicioasa a unei flori poate dovedi ca este carnivora si nu au cum sa cada prada dragostei numai de dragul dragostei. Incercand sa se fereasca de devastatoare dezamagiri sau deceptii, ei tind sa avanseze catre o eventuala relatie de cuplu cat pot de lent, cu privirea si mintea mereu atintite asupra gesturilor si cuvintelor posibilului lor partener. Probabil ca numai dupa ce se vor convinge 100% ca o persoana este cu adevarat sufletul lor pereche vor apela, cu darzenie, la intregul lor arsenal amoros. Inainte de a-si revendica calitatea de iubiti, ei vor pare, mai curand, prietenii, tovarasii sau colegii cuiva la care se gandesc ca le poate fi tovaras de viata. Cu toate ca aceasta strategie poate fi incununata cu succese pe termen lung, ea poate fi uneori paguboasa. Prudenta excesiva a Serpilor poate fi interpretata uneori ca nehotarare, lipsa de afectiune ori interes fata de cineva! Oricum, daca Serpii solitari vor face o alegere ferma in dragoste in acest an, nu va trece multa vreme pana cand vor fixa data logodnei si cea a casatoriei! In anul Caprei/Oii de Lemn, cuplurile deja inchegate ori casatorite vor avea ocazia sa parcurga nenumarate si fericite trasee ale atasamentului reciproc, sa continue sa isi aprofundeze conexiunea afectiva. Sarpele nu trebuie insa sa isi otraveasca propria fericire cu veninul neincrederii! Este necesar sa isi invinga extrema posesivitate, sa isi tina in frau gelozia si sa nu-si raneasca partenerul cu acuzatii nefondate.

Horoscop chinezesc 2015 - Sarpe| Horoscop bani si cariera

Conform astrologiei chinezesti, apa reprezinta zona carierei Serpilor, dar, din pacate, acest element nu este prezent in anul Oii/Caprei de Lemn. Asta nu inseamna ca nu vor avea succese in sfera profesionala, ci ca vor trebui sa recurga la un sir de fine strategii legate de munca. Daca elementul de baza al Sarpelui este focul, cel al Caprei/Oii este pamantul. Pamantul constitue Steaua faimei pentru Serpi, adica imaginea lor exterioara, expresivitatea in comunicare, performantele in cariera si relatiile cu subordonatii. Se poate presupune, asadar, ca marile tale realizari depind de ajutorul acordat colaboratorilor mai noi ori mai vechi de la serviciu. Pe de alta parte, daca ajungi sa fii coplesit de prea multe obligatii in sfera profesionala, este de asteptat ca nativii din Oaie/Capra sa iti fie aliati de nadejde. In acelasi timp, cea mai buna tactica recomandata Serpilor in acest an este sa se lase in voia unei aparente nemiscari, incalzindu-se sub razele soarelui competentei lor, pandind momentul cel mai oportun pentru a ataca! Ei trebuie sa-si stabilizeze succesele de pana acum, sa se fereasca de riscuri inutile, de certurile si misculatiile de la serviciu. Daca au puterea de a-si pastra rabdarea, vor avea posibilitatea sa prinda din zbor oportunitatile si sa isi surprinda inamicii chiar atunci cand ei dau dovada de cea mai mare slabiciune.
Intrucat metalul este elementul reprezentativ al banilor Sarpelui, iar acesta nu este definitoriu in 2015, nu par a se infiripa mari conjuncturi norocoase in domeniul financiar, cu exceptia lunilor august si septembrie. Nativii din aceasta zodie chinezeasca nu trebuie sa se aventureze in anul Oii/Caprei de Lemn in investitii ce promit castiguri rapide pe termen scurt, ci sa se orienteze spre proiecte stabile pe termen lung. La sfarsitul anului 2015 se pot ivi niste bonusuri semnificative si neasteptate asociate cu jobul.

Horoscop chinezesc 2015 - Sarpe| Horoscop sanatate

O stea cumva ghionista pluteste deasupra Serpilor in ceea ce priveste sanatatea, asa ca nativii din acest semn zodiacal trebuie sa fie cat se poate de precauti fata de posibilitatea unor accidente asociate cu sofatul, ciclismul, inotul sau munca manuala. De asemeni, este indicat ca ei sa supravegheze cu grija starea de sanatate a rudelor lor, mai ales a celor in varsta. In anul Caprei/Oii de Lemn, se impune ca Sarpele sa acorde o sporita atentie stomacului, digestiei, intestinelor si sistemului cardiovascular.


Articole asemanatoare din blogul Dianei:

Numerologie 2015 - Destinul tau in 2015

Horoscop 2015 - Toate zodiile

2015 - Anul chinezesc al Oii / Caprei de Lemn | Previziuni horoscop 2015
Horoscop chinezesc 2015 - Sarpe Horoscop chinezesc 2015 - Sarpe Reviewed by Diana Popescu on decembrie 26, 2014 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.