Samsung: Ai grija ce spui in fata televizorului!

Pe masura ce gadgeturile (inclusiv televizoarele) devin din ce in ce mai inteligente, este necesar sa cercetezi cat mai in amanunt ce pot face, pentru a nu te trezi ca gafezi sau te dedai unei boroboate mai mari decat tine!

Televizor Samsung
Una din recomandarile Samsung pentru televizorul inteligent (smart tv) al acestei firme suna asa: "Va rugam sa fiti constienti ca daca vorbele dumneavoastra contin informatii intime sau delicate, aceste informatii vor fi incluse in datele inregistrate si transmise catre o a treia parte prin folosirea serviciului Recunoastere a Vocii (Voice Recognition)"!

Aceasta este una din componentele tehnologiei Samsung de recunoastere a vocii, care are abilitatea sa transforme cuvintele rostite in text.


Alte articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Mancare/gustari pentru microbistii televizorului

De ce sa fii recunoscator pauzelor publicitare de la televizor?
Samsung: Ai grija ce spui in fata televizorului! Samsung: Ai grija ce spui in fata televizorului! Reviewed by Diana Popescu on februarie 07, 2015 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Interesant. Din seria "ai grija ce postezi pe facebook", "fii atent ce vorbesti in dormitor, in masina... etc". Intimitatea va fi o adevarata problema pe viitor.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.