Eveniment de exceptie in Romania- Conferinte gratuite de Marketing Bussiness Builder cu Daniel Zarnescu si Gratian Sonu | Cum sa pornesti o afacere de la zero si sa ai succes?

Daniel Zarnescu si Gratian Sonu sunt acei marketing bussiness builders,  primii specialisti in branding, marketing si marketing online din Romania, care vor desteleni mediul de afaceri din Romania, in 2015.

Cum?

Prin turneul- eveniment de Marketing Bussiness Builder al domniilor lor,  in care vor sustine conferinte extraordinare, vei putea sa inveti urmatoarele lucruri importante:

Marketing Bussiness Buider Romania
- cum sa cum să pornești practic o afacere de la zero;
- ce tip de afacere ți se potrivește personal (o sectiune a conferintei  va cuprinde teste de aptitudine)
- care sunt canalele de marketing ale anului 2015 prin care sa te promovezi,

sa te faci cunoscut pentru a-ti vinde produsele eficient si sa ai mai multi clienti;
- cum sa ai un parteneriat sau o echipa durabila și performantă.

Aceste lucruri ti se pot aplica si tie daca esti blogger|freelacer, trainer, coach, artist, sportiv, nutriționist, terapeut, scriitor, designer, consilier, fie te gandesti sa iti dai demisia și să pornești o afacere de la zero sau ai deja un bussiness si vrei sa iti crești cifra de afaceri sau vrei mai multe contracte.

Turneul celor doi specialisti va avea loc in perioada perioada 9 martie-24 martie, in  sapte orase mari din tara: Timisoara, Oradea, Cluj, Iasi, Galati, Brasov si Bucuresti.

Iata si locatiile aferente oraselor:

Timișoara, 9 martie, ora 18:00 (Locație sală - Hotel Lido Timișoara)

Oradea, 11 martie, ora 18:00 (Locație sală - Hotel Continental Forum)

Cluj, 12 martie, ora 18:00 (Locație sală: în curând)

Iași, 16 martie, ora 18:00 (Locație sală - Hotel Traian)

Galați, 17 martie, ora 18:00 (Locație sală - Complexul muzeal de stiintele naturii "Rasvan Angheluta")

Brașov, 19 martie, ora 18:00 (Locație sală - Hotel Kronwell)

București, 24 martie, ora 18:00 (Locație sală - Crystal Palace Ballrooms)


Am uitat sa-ti spun ca trebuie sa-ti rezervi locul din timp!
Acest lucru il poti face pe site-ul Construim Imperii, in care vei putea gasi informatii  valoroase despre marketing, marketing online si branding.


Sursa info|foto: www.construim imperii.roEveniment de exceptie in Romania- Conferinte gratuite de Marketing Bussiness Builder cu Daniel Zarnescu si Gratian Sonu | Cum sa pornesti o afacere de la zero si sa ai succes? Eveniment de exceptie in Romania- Conferinte gratuite de Marketing Bussiness Builder cu Daniel Zarnescu si Gratian Sonu | Cum sa pornesti o afacere de la zero si sa ai succes?  Reviewed by Diana Popescu on februarie 16, 2015 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.