Game of Thrones, sezonul 5 | Trailer in romana

Dupa sapte luni lungi de asteptare, serialul HBO Game of Thones revine la inceputul lui aprilie 2015 in SUA cu sezonul 5! Primul trailer al filmului TV (tradus si subtitrat de mine in limba romana) lasa sa se intrezareasca principalele intrigi din noul sezon Game of Thrones.

Razbunarea pare a fi una in temele prioritare. Lordul Petyr Baelish (Littlefinger) ii spune inca de la inceput lui Sansa Stark, indemnand-o sa isi razbune rudele moarte: "Nu exista dreptate pe lumea asta. Nu exista pana cand nu ne-o facem singuri."

Trailer Game of Thrones, sezonul 5
Game of Thrones, sezonul 5
Cersei Lannister continua sa fie inversunata de ura fata de fratele ei Tyrion, pe care il acuza pentru moartea fiului sau, Joffrey, si il numeste "micul monstru." Tyrion fuge pentru a-si salva viata si este departe de curtea regala (King's Landing). El apare intr-o discutie cu Lordul Varys despre cine merita sa castige tronul. "Cele 7 regate au nevoie de un conducator iubit de milioane de oameni, cu o armata puternica si numele de familie cuvenit." Acest cuvinte ale Lordului Varys se refera, se pare, nu la un viitor rege, ci la o viitoare regina.

In trailerul sezonului 5 al filmului Game of Thrones apare si Daenerys Targaryen, la fel de neinduplecata ca si pana acum: "Nu am de gand sa opresc roata. Vreau sa o zdrobesc." In acest video isi fac cate o scurta aparitie Jon Snow (in mijlocul unei batalii incrancenate), si Arya (in fata casei negrului si albului) si Ser Jorah Mormont (implicat intr-un duel).

Pentru a vedea trailerul tradus/subtitrat in limba romana, da click aici: Game of Thrones, sezonul 5

Maisie Williams, actrita care o interpreteaza pe Arya, a dezvaluit deja ca personajul sau va trece printr-o schimbare, devenind membru al legendarei organizatii de asasini "Oamenii fara fata din Braavos." Cu toate acestea, nu stie nici ea tot ce se va petrece pe mai departe in Game of Thrones: "Chiar si pentru un membru al echipei, acest an este atat de plin de secrete. Am pus un milion de intrebari si niciodata nu am primit vreun raspuns adevarat, deoarece vor sa mentina atat de multe lucruri nedestainuite... Acest nou sezon ma incita atat de mult... nu numai pentru rolul meu, ci si pentru altele, de asemeni."

Serialul Game of Thrones, sezonul 5 va incepe sa fie difuzat in SUA din 12 aprilie 2015.


Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

FUNDATIA lui Isaac Asimov: Un nou serial SF marca HBO

Serialul Penny Dreadful sezonul 2 - Trailer

Game of Thrones, sezonul 5
Game of Thrones, sezonul 5 | Trailer in romana Game of Thrones, sezonul 5 | Trailer in romana Reviewed by Diana Popescu on februarie 01, 2015 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.