Serialul Penny Dreadful sezonul 2 - Trailer

Showtime a difuzat recent un nou trailer al serialului "Penny Dreadful" pentru sezonul 2, punand si mai mult gaz pe focul sufletesc al fanilor impatimiti de acest film.
Trailer penny Dreadful sezon 2
Serialul Penny Dreadful sezonul 2 
In acest scurt pasaj din serial,  Vanessa (interpretata de extraordinara actrita Eva Green) marturiseste: "A time came when I learned to be cursed was also something of a blessing. I learned to make use of the gifts I had been given. Will you do the same?" (in traducerea in limba romana: "A venit o vreme cand am invatat ca a fi blestemata era totodata un fel de binecuvantare. Am invatat sa ma folosesc de darurile care mi-au fost date. Tu ai face la fel?").


Intrebarea finala a Vanessei este adresata cuiva nevazut, in timp ce este infatisata privind printr-o fereastra iar Ethan (Josh Hartnett) isi lasa privirea sa rataceasca intr-o camera ciudata. In trailerul serialului apar si Sir Malcolm Murray (Timothy Dalton) intr-o trasura, precum si Dorian Gray (Reeve Carney) privind o fotografie a Vanessei.

Catre sfarsitul acestui video, Vanesa cade in genunchi in zapada, apare o frantura din imaginea lui Victor Frankenstein (Harry Treadaway) si una din cea a Creaturii acestuia, interpretata de Rory Kinnear. In final, dintr-un fel de cada se iveste o mana bajbainda (poate cea a perechii promise de Frankenstein creaturii sale).

Showtime nu a anuntat inca data premierei pentru "Penny Dreadful" sezonul 2.

Nota. O scurta explicatie pentru cei care se intreba de unde vine numele serialului. Un "penny dreadful" a fost un tip de publicatie britanica de fictiune din secolul al XIX-lea. Acest gen de publicatie, constand din mai multe seriale, si-a facut aparitia in anii 1930, fiind, la origine, o varianta mai ieftina a unor opere precum cele ale lui Charles Dickens, rezervata tinerilor barbati din clasa muncitoare. Astfel de povestiri erau retipariri, uneori rescrieri, ale unor proze de groaza (horror) ori ale unora despre faimosi criminali. "Penny dreadful" ingloba texte prost scrise si exagerat de melodramatice. Nu intamplator, prin ele a fost introdus personajul vampirului in cultura occidentala.


Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

FUNDATIA lui Isaac Asimov: Un nou serial SF marca HBO

Da Vinci's Demons - Demonii lui Da Vinci

Game of Thrones, sezonul 5
Serialul Penny Dreadful sezonul 2 - Trailer Serialul Penny Dreadful sezonul 2 - Trailer Reviewed by Diana Popescu on decembrie 25, 2014 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.