Horoscop Balanţă iulie 2015

Horoscopul Balanţei iulie 2015 are iniţial drept repere principale o intensă comuniune cu prietenii şi o integrare fericită în plan social. În ultima parte a lunii, este necesar să-ţi recunoşti cu realism amicii şi duşmanii, să îţi reevaluezi şi reclădeşti relaţiile de parteneriat, să nu te laşi prins în capcanele vanităţii, a oamenilor lipsiţi de onestitate şi a unui eventual dezechilibru în viaţa sentimentală.

Horoscop Balanţă iulie 2015 | Horoscop general 


Balanta
Luna plină răsărită pe 2 iulie 2015 în Capricorn şi a patra casă a Balanţei anunţă o împlinire legată de casă sau familie. Cearta cu o rudă apropiată este pe cale să se aplaneze din cauza atitudinii tale binevoitoare sau a intervenţiei diplomatice a partenerului tău de viaţă.

Începând cu 23 iulie, atât Soarele, cât şi Mercur străbat tărâmurile Leului şi a XI-a ta casă, insistând asupra valorilor şi oportunităţilor prieteniei. Comunicarea cu amicii,  cu membrii grupului tău social capătă un loc tot mai important în existenţa ta şi îţi furnizează satisfacţii şi avantaje deloc neglijabile. Agenda ta zilnică este încărcată cu o mulţime de petreceri, întâlniri şi evenimente sociale. Prezenţa ta de spirit, sinceritatea şi farmecul care te caracterizează îţi măresc popularitatea şi îţi permit să îţi faci noi prieteni, să îţi măreşti numărul de contacte folositoare. Străbătut de o avalanşă de idei inspirate, intuitive, eşti căutat frecvent pentru a oferi sprijin şi îndrumare.

Tranzitul retrograd în care se înscrie Venus în Fecioară din 25 iulie 2015 are forţa să îţi dea peste cap lista de priorităţi, să te aducă în pragul derutei în privinţa năzuinţelor tale autentice. Nu este o vreme potrivită pentru luarea unor decizii majore ci, mai degrabă, una prielnică introspecţiei, analizării lucrurilor şi oamenilor ce ţi-au susţinut evoluţia personală şi au potenţialul de a face asta în continuare.

Tot pe 25 iulie, Uranus începe să îşi croiască un drum retrograd în Berbec şi a şaptea casă a Balanţei, provocându-te să verifici stabilitatea şi viabilitatea relaţiilor de parteneriat din plan personal, social şi profesional. Uneori, în acest context, este mai bine să păstrezi alături de tine un asociat căruia îi cunoşti foarte bine defectele decât să te lansezi într-o colaborare împreună cu o persoană promiţătoare la prima vedere, dar care te poate lua prin surprindere la un moment dat printr-o acţiune necugetată sau chiar răuvoitoare. Ia seama, cu vigilenţă, la iniţiativele duşmanilor şi competitorilor tăi, şi nu încheia cu ei un pact ori o alianţă atâta timp cât nu ai în mâna toate atuurile, pentru a nu le îngădui să-ţi afle călcâiul lui Ahile şi să comploteze împotriva ta.

Acceptarea fără nici un fel de criteriu a unor oameni mai noi sau mai vechi în viaţa ta îţi poate rezerva surprize neplăcute din 31 iulie 2015, ca urmare a călătoriei lui Venus în sens invers în Leu şi a unsprezecea ta casă. Nu trebuie să te laşi în voia unor circumstanţe şi prietenii cu care te-ai obişnuit, dar care îţi stânjenesc dezvoltarea. Fereşte-te de cei care profită de tine sau abilităţile tale, ori îţi fură meritele bârfindu-te în acelaşi timp pe la spate. Pot ieşi totodată la iveală probleme iscate de individualismul tău sau al unor persoane de care te care te leagă interese comune.

În aceeaşi zi de 31 iulie, creativitatea ţi se înalta până la ceruri sub vibraţiile Lunii pline din Vărsător şi a V-a casă a Balanţei. Dacă nu treci cu vederea avertismentele venusiene anterioare, ai la dispoziţie un prilej nemaipomenit de a te remarca prin cordialitatea, prietenia şi ingeniozitatea de care dai dovadă. Răbdarea şi autodisciplina nu ţi se mai par împovărătoare, şi se fac simţite în mod pozitiv în toate demersurile tale.

Horoscop Balanţă iulie 2015 | Horoscop dragoste 


Viaţa sentimentală îţi este marcată de o idilă neobişnuită, inacceptabilă pentru unii, cumva secretă, sau de înclinaţia să-ţi ascunzi sentimentele de iubire ori să ţi le deghizezi în straiele indiferenţei. Sub impactul tranzitului lui Venus în Fecioara şi a douăsprezecea casă a Balanţei, din 19 iulie 2015 nativii din această zodie sunt pândiţi de pericolul de a-şi transforma dragostea într-un bal mascat şi de a se identifica prea mult cu masca pe care o poartă. Nu minimaliza rolul cuvintelor şi gesturilor tandre, uneori aparent nesemnificative, din relaţia cu persoana iubita!

Turnura retrogradă preluată de Venus în a XII-a ta casă odată cu 25 iulie te pune în gardă asupra unor tendinţe nefaste. Unele Balanţe par să atragă către ele persoane guvernate de o nesiguranţă interioară sau de o instabilitate emoţională, în stare să le rănească sufleteşte. Pe de altă parte, dragostea lor poate deveni atât de puternică şi nesăbuită încât să le determine să fie dependente de partenerul lor, să se agaţe cu orice preţ de el, indiferent cât de nocivă ar fi conexiunea cu acesta. În această conjunctură astrală, este indicat să-ţi înfrânezi o timiditate excesivă, o năzuinţa amoroasă imposibilă sau avântul de a face prea mari sacrificii pentru cel/cea pe care o iubeşti, călcandu-ţi astfel în picioare personalitatea!

Din 31 iulie 2015, planeta Venus retrogradă în a XI-a casă a Balanţei învălmăşeşte haotic, la nimereală, legăturile de dragoste cu cele de prietenie. Nu ceda tentaţiei de a te angaja într-o poveste de iubire ratată chiar de la început împreună cu un bun amic (şi atât) doar pentru că ai trecut (poate) recent printr-o decepţie în amor. De asemeni, străduieşte-te să nu încurajezi un prieten să îndrăgostească de tine dacă simţi că nu îi poţi răspunde sincer cu aceeaşi moneda.

Horoscop Balanţă iulie 2015 | Horoscop bani şi muncă 


Dornic să îţi lămureşti dilemele ţinând de parcursul tău profesional şi orientarea ta generală în viaţă, tinzi să dai tonul unor discuţii înfierbântate pe acest subiecte împreună cu amicii şi colegii tăi. Din 8 iulie 2015, Mercur tranzitează sectorul astrologic al Racului şi a zecea casă a Balanţei, stârnindu-ţi impulsul de a-ţi revedea ţelurile şi modul de ţi le pune în aplicare. Întrucât reuşeşti să desluşeşti cu realism imaginea de ansamblu a existenţei, treci printr-o perioada de bun augur trasării unor planuri pe termen lung. Ştii cu exactitate ce ai de făcut şi abordezi cu simt practic sarcinile şi responsabilităţile tale. Poţi avea o conversaţie utilă cu un şef ori o persoană influentă. De-a lungul acestui tranzit, sunt favorizaţi în special nativii având de a face cu publicistica, comunicarea şi IT-ul.

Pe 16 iulie, Luna nouă din Rac vesteşte un nou început în carieră, găsirea unui nou şi avantajos job, un transfer, o schimbare a locului de muncă sau chiar implicarea într-un domeniu profesional cu totul diferit de cel de până acum. Este posibil să demarezi un demers lucrativ pe cont propriu, asociat eventual cu casa ta.


Articole din acelaşi domeniu în Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2015 - Toate zodiile

Horoscop Balanţă 2015

Horoscop Balanţă iunie 2015
Horoscop Balanţă iulie 2015 Horoscop Balanţă iulie 2015 Reviewed by Diana Popescu on iunie 15, 2015 Rating: 5

2 comentarii:

  1. Gemenii in iulie oare ce fac..?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vine si randul lor. Daca in iunie cel dintai horoscop a fost cel dedicat lor, in iulie am inceput (asa cum este normal) cu Racul, asa ca gemenii au ramas la urma.

      Ștergere

Un produs Blogger.