Horoscop Leu august 2015

Horoscopul Leului august 2015 evidenţiază îmbunătăţirea relaţiilor familiale, o împăcare a îndrăznelii cu prudenţa, a spontaneităţii cu organizarea, şi a impulsivităţii cu planificarea. Focalizarea către sfera socială şi cea profesională adumbresc cumva o viaţă sentimentală care nu mai îngăduie compromisuri.

Horoscop Leu august 2015 | Horoscop general 


LEU
Odată cu 1 august 2015, graţie revenirii lui Saturn în Scorpion şi a patra casă a Leului, viaţa de familie câştigă în armonie şi împărtăşire afectivă, mai ales dacă ţi-ai însuşit bine lecţiile uneori dure cu care ai avut de a face de-a lungul tranzitului retrograd al acestei planete în acelaşi sector astrologic. Tinzi să conştientizezi într-o sporită măsură importanţă persoanelor îndrăgite în existenţa ta şi responsabilităţile tale faţă de ele. Relaţia cu părinţii se ameliorează, iar eventualele probleme legate de casă sunt pe cale să îşi găsească o rezolvare.

Cuadratul lui Mercur cu Uranus din 2 august îţi pune mintea pe jar. Gândurile năvalnice care te stăpânesc par să te scoată de pe cărările bătătorite ale traiului zilnic şi să-i îndepărteze pe cei din jur de zona lor de confort. Întrucât nu te poţi împiedica să fii mereu în mişcare, să comunici cu nesaţ cu ceilalţi, trebuie să iei în calcul riscurile stresului sau a unei epuizări mentale. Stăvileşte-ţi zorul şi străduieşte-te să descifrezi semnificaţiile evenimentelor de astăzi.

Încrederea în tine însuţi îţi este pusă la încercare pe 3 august 2015, sub impactul cuadratului lui Jupiter cu Saturn. Poţi afla cu uşurinţă oportunităţi de a te dezvolta, de a evolua, dar este totodată posibil să fii forţat să analizezi la rece dacă eşti pregătit sau nu să profiţi de ele. Nesiguranţa legată de experienţa ori cunoaşterea ta îţi poate încetini demersurile esenţiale, aşa că ar fi cazul să-ţi întrezăreşti lacunele şi să ţi le elimini. De asemeni, problemele nesoluţionate din trecut îşi pot pune o amprenta negativă asupra iniţiativelor din această zi. Scoate-ţi la iveală punctele forte şi nu te mai lăsa în voia amânărilor.

Prietenii îţi oferă mari satisfacţii, te încurajează şi te ajută să scoţi la lumină aspectele pozitive ale destinului tău, indiferent dacă eşti în mijlocul unor dificultăţi sau nu. Venus în conjuncţie cu Jupiter pe 5 august marchează o vreme a generozităţii tale faţă de oameni, şi a acestora faţă de tine, atâta timp cât nu permiţi să fii influenţat prea mult de cuadratul dintre Saturn şi Venus din aceeaşi dată de 5 august 2015. Acest din urmă aspect astral te poate predispune unui oarecare egoism şi impulsului de a le impune altora standarde prea înalte.

Pe 6 august, Mercur în conjuncţie cu Venus şi în cuadrat cu Saturn îţi rezervă o nouă serie de tendinţe contradictorii. Dacă reuşeşti să-ţi imprastii dubiile despre tine însuţi, cel puţin în plan personal şi social, ai prilejul să te guşti deliciile vieţii şi să îţi creezi avantaje datorită interacţiunii nemijlocite, neîngrădite cu oamenii. Beneficiezi de o atitudine binevoitoare din partea celorlalţi şi, dacă eşti împovărat de griji, eşti înclinat să faci haz de necaz.

Ziua de 7 august este dedicată debutului tranzitului lui Mercur în Fecioară şi cea de 9 august 2015 a celui a lui Marte în Leu. Deşi aparent aceste două evenimente astrale se bat cap în cap, ele sunt de fapt complementare, tind să-şi anuleze reciproc efectele negative. Dacă Marte amplasat în prima casă a Leului te înzestrează cu un potenţial energetic efervescent şi te îndeamnă să te lansezi, cu entuziasm şi temeritate, spre noi începuturi, Mercur situat în a II-a ta casă te inspiră să îţi astâmperi graba şi să estimezi cu minuţiozitate consecinţele posibile ale acţiunilor tale. Dacă prima planetă încearcă să-ţi dicteze să începi prea multe lucruri în acelaşi timp, cea de-a două te atenţionează să te apuci de cât mai puţine, şi să te ocupi numai de cele care sunt cu adevărat însemnate sau profitabile. Impulsivitatea, pofta de ceartă şi competitivitatea excesivă generate de Marte sunt contracarate de prudenţa şi răbdarea spre care te călăuzeşte Mercur.

Luna plină răsărită pe 14 august 2015 în Leu şi întâia ta casă îţi dă ghes să te îndrepţi, cu îndrăzneală, spre noi piscuri ale personalităţii tale. Nu mai vrei să trăieşti după preceptele şi sfaturile altora!Traversat de noi idei de a-ţi promova interesele şi idealurile, ajungi fără vreo dificultate în centrul atenţiei. Năzuieşti să îi dezvălui lumii unicitatea ta pe căi inovatoare, ieşite din comun. Această Luna plină îţi şopteşte, asemeni unui poet contemporan: "Nu te ruşina să fii genial!"

Trigonul lui Venus cu Uranus din 19 august vesteşte închegarea unor noi prietenii sau/şi obţinerea unui favor important de la cineva pe care nu îl credeai în stare de un astfel de gest. Gustul pentru laturile inedite ale existenţei te determină să faci lucruri pe care de obicei le eviţi ori le treci cu vederea. Plăceri ori preocupări extravagante te smulg din monotonia cotidiană. Admirat de alţii pentru ceea ce te deosebeşte de ei, ai pornirea de a-ţi extinde libertatea personală.

Mercur îşi croieşte drum, odată cu 27 august 2015, în Balanţă şi a treia casă a Leului, aducând în prim plan o veritabilă avalanşă informaţională şi relaţională, ce îţi poate zgudui echilibrul fizic şi emoţional. Eşti nevoit dar şi dornic să te implici într-o comunicare intensă cu cei din jur, să călătoreşti frecvent în locuri diverse dar nu foarte îndepărtate, să faci nenumărate vizite, să îţi creezi noi contacte umane, să iei parte la multiple evenimente sociale. Ai prilejul să culegi informaţii preţioase din mediul înconjurător, însă nu trebuie să neglijezi să le selectezi şi să le foloseşti în favoarea ta.

Pe 29 august, Luna nouă din Peşti şi a VIII-a ta casă are darul de a arunca o lumină nouă, a speranţei, peste zonele umbrite ale vieţii tale. Nişte vechi răni sufleteşti, uneori subconştiente, sunt pe punctul de a se vindeca. Energiile tale spirituale erup şi îţi pun la îndemână o perspectivă proaspătă despre fiinţa ta. Eşti astfel gata să îţi recunoşti şi să îţi pui în evidenţă talentele, resursele interioare.

Horoscop Leu august 2015 | Horoscop dragoste 


Parcusul retrograd al lui Venus pe tărâmurile Leului continuă să te influenţeze şi în această lună, aşa cum am precizat în Horoscopul dragostei Leului iunie 2015.

Dacă viaţă sentimentală ţi-a fost întunecată în ultima vreme de dispute şi certuri cu partenerul tău, întoarcerea lui Saturn în aspect direct în a IV-a ta casă pecetluieşte, din 1 august, o despărţire sau, dimpotrivă, înălţarea pe un nou nivel a relaţiei tale de cuplu. Tranzitul retrograd al lui Saturn a avut rolul de a testa autenticitatea iubirii tale şi a celui/celei de lângă tine, capacitatea amandorura de a vă ridica deasupra vanităţii şi individualismului. Acolo unde nu există o reală comuniune afectivă, dragostea nu are cum să supravieţuiască!

Horoscop Leu august 2015 | Horoscop bani şi muncă 


Pe 5 august, Saturn în cuadrat cu Venus îţi dă mari bătăi de cap din cauza măritelor tale responsabilităţi financiare. Afluxul veniturilor tale pare să se încetinească şi, cu atât mai mult, se impune să îţi gestionezi cu prudenţă resursele personale. Deşi creativitatea tinde să-ţi scadă, te poţi apleca cu folos asupra aspectelor practice ale proiectelor tale profesionale.

Cuadratul dintre Saturn şi Mercur din 6 august 2015 îţi sugerează iarăşi să-ţi revezi planurile de afaceri, să le examinezi în amănunţime, dar şi să-ţi eficientizezi eforturile din carieră. Este bine să nu te judeci cu o severitate exagerată şi să-ţi păstrezi optimismul în înfruntarea unor provocări profesionale.

Odată cu 7 august, prezenţa lui Mercur în a doua casă a Leului este prielnică evaluării bugetului tău personal, examinării sale detaliate, punerii în ordine a finanţelor tale. Poţi fi tentat să investeşti într-un costisitor obiect de folosinţă îndelungată.

Abilitatea ta de a face bani şi sistemul tău de valori reprezintă repere de bază ale tranzitului iniţiat de Jupiter din 11 august 2015 în Fecioară şi a II-a ta casă. Sosirea lui Jupiter în acest sector astrologic anunţă, de obicei, o perioada productivă, profitabilă. Eşti capabil să-ţi îmbunătăţeşti vizibil situaţia materială, mai cu seamă prin punerea la treabă a înzestrărilor tale native. Deoarece ai ocazia să te debarasezi de probleme financiare din trecut, poţi să achiziţionezi o proprietate de preţ, să te angajezi într-o tranzacţie foarte avantajoasă. Dacă nu în august, atunci în lunile următoare este probabil să primeşti un cadou însemnat, o mărire de salariu sau un împrumut în condiţii extrem de favorabile. Ceea ce primeşti sau ţi se dăruieşte acum este cât se poate de tangibil. Încrederea în tine, în valoarea ta personală aduce norocul de partea ta! Cu toate acestea, este indicat să încerci să-ţi înfrânezi impulsul de a-ţi risipi banii, de a face cheltuieli nesăbuite.

Vizita Soarelui în Fecioară şi a două casă a Leului te focalizează din 23 august pe mai departe asupra chestiunilor financiare. Eşti preocupat de noi, inedite posibilităţi de a-ţi mări contul din banca. Poţi fi mobilizat să ridici valoarea locuinţei tale printr-o investiţie majoră, prin reparaţii ori reamenajări. Nu este exclusă vânzarea sau cumpărarea unei case.


Articole din acelaşi domeniu în Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2015 - Toate zodiile 

Horoscop Leu 2015

Horoscop Leu iulie 2015
Horoscop Leu august 2015 Horoscop Leu august 2015 Reviewed by Diana Popescu on iulie 13, 2015 Rating: 5

4 comentarii:

  1. Multumesc !!! Sunt intr-o perioada de blocaj de mai bine de 2 ani , sanatatea deja fiindu-mi afectata ...AM INCREDERE ca universul a pregatit si pentru mine ceva bun ! Multumesc !

    RăspundețiȘtergere
  2. Fotografia atașată textului spune de "Horoscop Leu Iulie 2015".

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.