Horoscop Leu noiembrie 2015

Horoscopul Leului noiembrie 2015 prefigurează necesitatea de a te ocupa fără ezitări şi amânări de probleme din relaţiile cu familia, abilitatea de a-i aduce pe oameni de partea intereselor şi convingerilor tale, îndrăzneala de a-ţi afirma cu limpezime personalitatea şi opiniile, o creativitate efervescentă, dorinţa de a nu rata nici un deliciu al existenţei şi o viaţă sentimentală fericită.

Horoscop Leu noiembrie 2015 | Horoscop general 


Horoscop Leu noiembrie 2015
Conştientizarea lumii tale emoţionale şi a modului cum te-ai format ca personalitate de-a lungul timpului te ajută să-ţi înţelegi cu limpezime sinele şi mediul înconjurător. Din 2 noiembrie 2015, prezenţa lui Mercur în Scorpion şi a patra casă a Leului tinde să te îndepărteze de ceilalţi, să te determine să te retragi în tine însuţi şi să scoţi la lumină în acest fel chestiuni incomode legate de relaţiile familiale. Deşi ai putinţa să întrevezi ce ai de făcut în această privinţă, uneori, mai ai nevoie de timp înainte de a-ţi pune concluziile în aplicare.

Graţie tranzitului lui Venus în Balanţă şi a III-a ta casă, odată cu 8 noiembrie ai abilitatea de a-ţi găsi cuvintele potrivite la momentul potrivit, a-ţi exprima cu persuasiune convingerile şi interesele. Înzestrat cu o atitudine prietenoasă, caldă, carismatică, ai darul de a le cere altora ceea ce îţi doreşti fără să îi deranjezi ori să-i scoţi din sărite. Ştii cum să-ţi pui la treabă simţul diplomatic, să îi transformi în aliaţi chiar şi pe cei mai vechi sau aprigi duşmani ai tăi.

Sub vibraţiile Lunii noi răsărite pe 11 noiembrie 2015 în cerurile Scorpionului şi a IV-a casă a Leului, eşti predispus să te faci că nu vezi o problemă din viaţa de familie şi să nu te ocupi de ea, sperând că se va rezolva de la sine. Acest lucru nu este de bun augur! Străduieşte-te să elimini orice fel de orientare negativă din relaţionarea cu cei dragi, şi viitorul nu-ţi va mai rezerva nici o surpriză neplăcută din acest punct de vedere. Înfruntarea temerilor şi îndoielilor tale te sprijină să faci esenţiale schimbări în bine!

Din fericire, jena, complexele şi timiditatea nu îşi mai au locul în interacţiunea ta cu oamenii începând cu 13 noiembrie, ziua de debut a tranzitului lui Marte în Balanţă şi a treia ta casă. Nu te mai ascunzi în spatele aparenţelor şi convenţiilor şi, decât să fii perceput greşit, îţi spui răspicat părerile, indiferent cât de mult îi şochezi ori îi superi pe alţii. "Ce-i în guşă, şi-n căpuşă!" Mintea nu-ţi are astâmpăr şi îţi dă ghes spre diverse idei şi subiecte, fără de care te-ai putea simţi inutil, ba chiar stresat. Călătoriile, mai cu seamă cele scurte, sunt la ordinea zilei. Ai o agendă extrem de încărcată, însă eşti dornic să iei parte la toate evenimentele, întâlnirile şi petrecerile la care eşti invitat. Fereşte-te să te angajezi în prea multe demersuri ori activităţi deodată, întrucât, în acest mod, rişti să nu duci nimic la bun sfârşit!

Mercur îşi croieşte drum din 20 noiembrie în Săgetător şi a V-a casă a Leului, dând frâu liber unei intense creativităţi ce pare, totuşi, să fie pusă cu greu în slujba unor aplicaţii practice. Nu prea ai chef de muncă, vrând mai degrabă să te distrezi, să fii în mijlocul oamenilor şi să trăieşti împreună cu ei clipe plăcute, memorabile. Nu este exclus să te reapuci de un hobby neglijat în ultima vreme.

Pofta de a trăi din plin şi a înşfăca orice oportunitate de a te delecta, a te simţi bine este înteţită după 22 noiembrie 2015, de Soarele în vizită şi el în acelaşi sector astrologic al Săgetătorului. Încrederea sporită în propriile tale forţe se împleteşte din nou cu un aflux creativ îmbelşugat.

Pe 26 noiembrie, Luna plină din Gemeni şi a unsprezecea casă a Leului dă naştere unui program zilnic şi mai aglomerat decât până acum, fiind necesar să îţi reconsideri obligaţiile sociale, şi să le selectezi pe cele mai importante ori mai satisfăcătoare.

Horoscop Leu noiembrie 2015 | Horoscop dragoste 


Ziua de 8 noiembrie marchează debutul călătoriei lui Venus în a treia casă a Leului, un aspect astral ce pune accentul pe comunicarea din dragoste. Dacă eşti singur, ai la dispoziţie o perioadă auspicioasa pentru a face o declaraţie de dragoste, a-ţi exprima cu elocventă sentimentele pentru o persoană la inima căreia aspiri. Poţi înfiripa o poveste de iubire îndeosebi cu cineva dintr-un cerc social pe care îl frecventezi. În cazul când eşti deja parte a unui cuplu, eşti dornic să depăşeşti o eventuală neînţelegere cu persoana iubita, iar conexiunea ta cu aceasta devine tot mai deschisă, mai sinceră şi mai afectuoasă.

O idilă senină, nedeformată de vreo umbră de suspiciune sau dezamăgire poate fi pe cale să înceapă din 20 noiembrie 2015, datorită călătoriei lui Mercur în a V-a ta casă. Este posibil să cunoşti un potenţial partener prin intermediul unei rude, a unui vecin sau a unui prieten.

Soarele, înscris pe traiectoria celei de-a cincea case a Leului odată cu 22 noiembrie, este corelat, de asemeni, cu o viaţă amoroasă limpede, luminoasă, scutită de orice urmă de gelozie sau posesivitate.

Horoscop Leu noiembrie 2015 | Horoscop bani şi muncă 


O vreme oportună promovării iniţiativelor şi demersurilor profesionale sau de afaceri, negocierii unor contracte şi depunerii unor CV-uri este vestită din 8 noiembrie, ca urmare a parcursului lui Venus în a treia ta casă. Par să se bucure de importante beneficii mai ales nativii din Leu angajaţi în activităţi ori afaceri online.


Articole din acelaşi domeniu în Blogul Dianei: 



Horoscop Leu noiembrie 2015 Horoscop Leu noiembrie 2015 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 30, 2015 Rating: 5

2 comentarii:

  1. Buna, Diana. Multumesc pt sfaturile de atunci. Chiar mi-au fost de folos. Am o singura intrebare: Cand o sa fie mai bn pt lei in ceea ce priveste dragostea? In ultimul timp, e capitolul la care stau cel mai prost. Nimic nu se leaga, nimic nu are sens..si baietii pe care ii intalnesc...sa fereasca Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, NightQueen. Poate ca din cauza tranziturilor lui Neptun si Saturn din ultimii ani, esti inclinata sa iti impui standarde foarte inalte in dragoste sau sa ai o imagine idealizata a unui potential partener de cuplu. In acelasi timp, pentru a intalni baieti mai putin dezamagitori, ar trebui sa incerci sa frecventezi si alte cercuri sociale sau alte grupuri de oameni centrate pe preocupari ori interese de ale tale pe care le-ai neglijat cumva in ultima vreme.

      Ștergere

Un produs Blogger.