Ardei iute intoxicat cu sare la greu de la Univer Product Baia Mare

Un prieten bun de-al meu m-a invitat sa gustam niste sunculita de tara si, amator de senzatii tari, a cumparat si un borcan de ardei iute tocat Eros Prista, produs de SC Univer Product SRL Baia Mare. Desigur, sunculita a fost nemaipomenit de gustoasa, dar asa zisul "mic, dar iutee!" s-a dovedit a fi doar o saramura! Continea sare incat abia puteai intrezari vreun gust de ardei iute! Este vorba despre un lucru mic, dar datoria bloggerilor este sa atraga atentia asupra unor nereleguri atat mari, cat si mici care nu sunt aduse in discutie de presa "mare" si calatoare de la un partid la altul.

Ardei iute intoxicat cu sare la greu de la Univer Product Baia Mare
I-am recomandat prietenului meu sa mearga la Protectia consumatorului. Desi, relativ scump, ardeiul tocat ingramadit cu sare cat cuprinde i-ar fi luat prea mult timp pentru a face o plangere. Eu nu ma dau batuta cu una cu doua, asa ca am sa-l pistonez la cap sa faca totusi acest lucru.

Oricum, nu va recomand sa achizionati vreodata vreun produs venit de la Univer Product Baia Mare! Cine stie ce surprize ne mai asteapta! Neplacute, desigur! Le voi trimite acest articol si celor de la Univer Product Baia Mare, prin singura modalitate pe care am gasit-o de a-i contacta pe net: comenzi@univer.ro. Le pot trimite o mostra din "bunatatea" lor, prin care se poate constata in laborator ca marfa lor a fost "infestata" cu sare chiar de la ei de acasa, si ca nu a intervenit nimeni dupa aceea, pentru a-i denigra degeaba! Apropo, ce este mai grav este ca firma Billa le comercializeaza produsele. Trebuie sa-i anunt si pe ei!
Ardei iute intoxicat cu sare la greu de la Univer Product Baia Mare Ardei iute intoxicat cu sare la greu de la Univer Product Baia Mare Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 24, 2015 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.