Horoscop Balanţă decembrie 2015

Horoscopul Balanţei decembrie 2015 sugerează o viaţă de familie stabilă, fericită, dar şi necesitatea de a-ţi stăpâni impulsivitatea în interacţiunea cu cei din preajma ta. Legăturile de parteneriat se ameliorează, relaţia ta de cuplu este străbătută de seninătate şi o veritabilă împărtăşire afectivă, iar spre sfârşitul anului activitatea socială te acaparează şi te împlineşte.

Horoscop Balanţă decembrie 2015 | Horoscop general 


Horoscop Balanţă decembrie 2015
Dacă îţi ştii cu precizie obiectivele, poţi iniţia cu uşurinţă un demers în vederea materializării lor. Ca efect al sextilului Soarelui cu Marte de pe 6 decembrie 2015, profiţi de oportunităţi neanunţate de nimic. Înzestrat cu un instinct fin, însufleţit de curaj şi perseverenţă, iei fără nici o şovăială cele mai bune decizii.

Tot pe 6 decembrie, Marte în cuadrat cu Pluton îţi insuflă totuşi un egocentrism înfocat, impulsul de a te agăţa cu orice preţ de opiniile tale şi a-ţi sări ţandăra ori de câte ori eşti contrazis. Pentru a fructifica aspectul astral anterior, este necesar aşadar să te străduieşti să-ţi menţii calmul şi să nu te avânţi în certuri păguboase, neproductive.

Viaţa de familie este tot mai armonioasă şi reprezintă un reper de bază al existenţei tale ca urmare a tranzitului pornit de Mercur, pe 10 decembrie 2015, în Capricorn şi a patra casă a Balanţei. Vechi neînţelegeri cu rudele sunt pe cale să fie aplanate, iar comunicarea deschisă, sinceră cu cei dragi te ajută să îţi explici cu putere de convingere opţiunile şi să înţelegi cu limpezime alegerile lor din viaţă. Mercur îţi netezeşte în acest fel drumul spre o caldă interacţiune cu familia, într-o tendinţă ce reflectă adevăratul spirit al Crăciunului.

Cuadratul lui Marte cu Uranus din 11 decembrie îţi stârneşte iarăşi nervozitatea şi dă apă la moară unei nerăbdări de rău augur. Poţi avea senzaţia că totul îţi merge prost, lăsându-te pradă iritării din pricina unor lucrări mărunte, nesemnificative. Încăpăţânarea îţi pune beţe în roate în aproape orice întreprinzi, iar graba te poate predispune unor accidente!

Sub vibraţiile Lunii noi apărute în aceeaşi zi de 11 decembrie 2015 în Săgetător şi a III-a casă a Balanţei, ai putinţa să contracarezi influenţele negative de mai sus, să îţi stăpâneşti impulsivitatea, să nu te lansezi în confruntări inutile, să fii flexibil în relaţionarea cu alţii. În acelaşi timp, pari să pui prea mult la inimă circumstanţe politice sau economice de anvergură pe care nu ai posibilitatea să le transformi cât de cât. Este indicat mai degrabă să te focalizezi asupra mediului tău înconjurător, să te ocupi de detalii practice având potenţialul să-ţi optimizeze traiul individual.

Soarele pătrunde pe 22 decembrie în Capricorn şi a IV-a ta casă, înteţind orientările imprimate de Mercur. Viaţa socială nu te mai ispiteşte peste măsură, aşa că pari să apelezi la nişte subterfugii pentru a te sustrage acesteia. Căminul îţi dăruieşte un simţământ de siguranţă, stabilitate într-o lume răvăşită de schimbări uneori haotice, neprevăzute. Poţi fi inspirat să te dedici trasării unor planuri ambiţioase pe termen lung, către care te vei concentra în noul an.

Ziua de Crăciun concide cu două evenimente astrologice: Luna plină din Rac şi finalizarea parcursului retrograd al lui Uranus în Berbec.

Luna plină poposită pe 25 decembrie 2015 în a zecea casă a Balanţei îţi poate atrage atenţia asupra unor responsabilităţi sau probleme nesoluţionate încă. Totodată, în cazul în care găzduieşti o petrecere de Crăciun, poţi fi preocupat până peste cap de cât de bine se simt invitaţii, fără să te mai gândeşti la tine însuţi. Descreţeşte-ţi fruntea, eliberează-te de griji inutile sau care nu îşi au locul în acesta zi, şi bucură-te din plin de evenimentul naşterii lui Iisus!

Tranzitul direct în care se reînscrie Uranus în a VII-a ta casă favorizează echilibrarea şi întărirea relaţiilor de parteneriat din toate planurile existenţei tale. Deşi acestea nu vor înceta să îţi rezerve surprize pe mai departe, ele sunt pe punctul să-ţi ofere in prezent avantaje substanţiale. Nu este exclus să primeşte o invitaţie la masa de Crăciun de la un partener profesional ori de afaceri.

Din pricina cuadratului lui Mercur cu Marte, pe 29 decembrie 2015 limba ţi se ascute şi eşti incitat să te implici în crâncene bătălii verbale. Uneori, atunci când ţi se încalcă teritoriul ori îţi este ameninţată poziţia socială, eşti îndreptăţit să te aperi sau chiar să recurgi la o contraofensivă. În caz contrar, este nevoie să-ţi păstrezi cumpătul, să asculţi cu receptivitate ceea ce au alţii de spus înainte să faci o declaraţie de război!

Din fericire, acest cuadrat nu este de durată, lăsând loc, odată cu 30 decembrie, tranzitului lui Venus în Săgetător şi a treia casă a Balanţei. Planeta dragostei îţi făgăduieşte un sfârşit şi un început de an stând sub semnul cordialităţii şi căldurii afective. Deşi influenţele solare persistă cumva, nu te mai baricadezi în viaţa de familie, socializezi cu fervoare şi îţi face plăcere să fii cât mai des în mijlocul prietenilor, rudelor şi cunoştiinţelor. Nu te dai înapoi să-ţi arăţi preţuirea şi afecţiunea faţă de oamenii îndrăgiţi. Se întrevede, aşadar, un revelion reuşit, purtând amprenta unei comuniuni autentice cu cei din jurul tău.

Horoscop Balanţă decembrie 2015 | Horoscop dragoste 


O vreme învăluită de romantism, marcată de preţuirea reciprocă a partenerilor din cuplu este inaugurată pe 5 decembrie, ziua de debut a vizitei lui Venus în Scorpion şi a doua casă a Balanţei. Atât tu cât şi tovarăşul tău de viaţă vă reconfirmaţi că aţi făcut alegerea potrivită în dragoste şi nu încetaţi să va demonstraţi acest lucru în traiul de zi cu zi. Este posibil să primeşti cu ocazia Crăciunului un cadou neaşteptat de frumos de la persoana iubita!

Viaţa amoroasă este învăluită de bune auspicii la trecerea dintre ani! Venus guvernează din 30 decembrie tărâmul celei de-a III-a tale case, demolând orice fel de bariere dintre tine şi partenerul tău. Aveţi oportunitatea să comunicaţi într-o deschidere totală unul faţă de celălalt, să va desluşiţi unul altuia cu acuitate gândurile şi simţămintele, şi să păşiţi în anul 2016 încrezători în împlinirea destinului vostru comun!

Horoscop Balanţă decembrie 2015 | Horoscop bani şi muncă 


Din 5 decembrie 2015, graţie prezenţei lui Venus în a doua ta casă, este de aşteptat ca veniturile să-ţi crească simţitor, în special dacă ai o afacere pe cont propriu. Dacă nu ai un job, poţi găsi o sursă inedită, surprinzătoare de a face un ban în plus. De asemeni, pari să achiziţionezi un bun de folosinţă îndelungată profitând de o reducere semnificativă. Cu atât mai mult cu cât încep pregătirile pentru sărbătorile de iarnă, supraveghează-ţi cu străşnicie înclinaţia să fii prea risipitor!


Articole din acelaşi domeniu în Blogul Dianei:

Horoscop Balanţă 2015

Horoscop Balanţă 2016

Horoscop Balanţă noiembrie 2015
Horoscop Balanţă decembrie 2015 Horoscop Balanţă decembrie 2015 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 20, 2015 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Cel mai corect ar fi sa publici predicţiile deodata ptr. toate zodiile, nu pe rând. LA MULTI ANI FERICITI!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.