Horoscop chinezesc 2016: Cal

Horoscopul chinezesc al Calului din 2016 sugerează obţinerea de beneficii importante graţie inventivităţii şi agerimii minţii şi necesitatea de a-ţi struni cu grijă ambiţia astfel încât să nu le aduci prejudicii celor din jurul tău. În anul Maimuţei de Foc sunt avantajaţi mai ales Caii implicaţi într-o relaţie de cuplu, iar sfera profesională şi cea financiară îţi sunt înconjurate de bune auspicii atâta timp cât nu eziţi să-ţi pui umărul la treaba şi nu te aventurezi în întreprinderi riscante.

Calul (în scrierea chinezească 馬 午) este o zodie Yang şi una de foc. Aparţii zodiei Calului dacă te-ai născut în perioadele: 25 ianuarie 1906-12 februarie 1907, 11 februarie 1918-31 ianuarie 1919, 30 ianuarie 1930-16 februarie 1931, 15 februarie 1942-4 februarie 1943, 3 februarie 1954-23 ianuarie 1955, 21 ianuarie 1966-8 februarie 1967, 7 februarie 1978-27 februarie 1979, 27 ianuarie 1990-14 februarie 1991, 12 februarie 2002-31 ianuarie 2003, 31 ianuarie 2014-18 februarie 2015.

Horoscop chinezesc 2016: Cal | Horoscop general 


Horoscop chinezesc 2016: Cal
Calului îi place să alerge către faimă, succes, victorie şi avere. Maimuţa este atrasă de provocări incitante, subiecte şi căi de a-şi satisface orgoliul. Pentru a reuşi să se alieze cu Maimuţa, Calul trebuie să dea dovadă de o adâncă înţelepciune şi de competenţă profesională. În acest parteneriat, Calul se poate ocupa de dezvoltarea unei afaceri sau a unui demers lucrativ, în veme ce Maimuţa are potenţialul de a furniza bani şi resurse. Acest tip de înţelegere reciprocă reprezintă o sursă de avere pentru Cal şi Maimuţă.

Deşi anul Maimuţei de Foc îţi poate facilita bruşte evenimente şi circumstanţe norocoase, precum şi beneficii consistente dacă nu te culci pe o ureche, trebuie să te aştepţi la pericole ascunse în cele mai neaşteptate locuri, mai ales că nu te poţi abţine câteodată să-ţi asumi riscuri uriaşe şi să pui la punct stratageme nu întotodeauna atent elaborate. Păstrează-ţi, aşadar, mereu o cale de scăpare în cazul în care un plan ambiţios ţi se împotmoleşte iremediabil.

În astrologia chinezească, Calul este asociat cu focul, iar Maimuţa cu metalul. Metalul este corelat cu cerul, şi focul cu cultura şi inteligenţa. Focul stăpân peste cer sugerează că puterea este în mâinile unui om inteligent. Drept urmare, în 2016, mintea îţi este mai inspirată, mai inventivă şi mai activă, netezindu-ţi drumul afirmării în viaţa socială, ascederii spre o poziţie înaltă într-o colectivitate şi către creşterea averii. Nu galopa totuşi prea mult, prea repede pe panta ambiţiei! Dacă nu colaborezi cu alţii, dacă nu te înscrii într-un efort colectiv şi te laşi în voia egoismului, Maimuţa de Foc te aşteaptă la o cotitură, cu surprize deloc plăcute!

Interacţiunea socială îţi este centrată îndeosebi spre carieră şi bani. Ai ocazia să înveţi de la alţii cum să te descurci cel mai bine în aceste planuri ale existenţei tale. Contactele utile pe care le iniţiezi şi prietenii vechi îţi dăruiesc atuuri importante în evoluţia profesională.

Horoscop chinezesc 2016: Cal | Horoscop dragoste 


În anul chinezesc la Maimuţei de Foc, nativii din zodia Calului angajaţi într-o căsătorie sau o relaţie de cursă lungă sunt predispuşi să-şi vadă casa drept un castel inexpugnabil, în care se pot bucura în linişte, cu seninătate şi pasiune de împărtăşirea afectivă, erotică cu tovarăşul lor de viaţă. Ei nu trebuie să neglijeze totuşi eventuala nevoie a partenerului lor de a-şi infuza în viaţa sentimentală cu un plus de romantism şi inedit.

Dacă eşti singur, pari să fii atras de cineva echilibrat, serios, stabil, care nu se lasă guvernat de capricii şi de un dramatism ieftin, de telenovelă. Te aştepţi să fii tratat cu respect de persoana iubita şi eşti gata să o respecţi şi tu în aceeaşi măsură. Oricum, este probabil să închegi o idilă promiţătoare, împlinitoare de-a lungul anului 2016! Unii Cai par să fie presaţi de familie să se căsătorească, dar, pentru a nu fi sortiţi unor dezamăgiri amare, nu trebuie să-şi aleagă în pripă un viitor partener. Alţi nativi solitari tind să fie ei însuşi mânaţi de grabă în formarea unui cuplu, însă, având în vedere temperamentul fierbinte şi nestatornicia caracteristice Calului, nu este oportun să-şi aprofundeze o legătură amoroasă până când nu sunt convinşi că sunt stăpâniţi de veritabile sentimente de iubire. Bărbaţii din acest semn zodiacal chinezesc par să îşi găsească cu o mai mare uşurinţă decât femeile un suflet pereche în acest an.

Horoscop chinezesc 2016: Cal | Horoscop bani şi muncă 


Munca pare să te solicite mai mult, iar responsabilităţile profesionale sunt pe punctul să se înmulţească în anul Maimuţei de Foc. De obicei, acest lucru îţi permite să-ţi dezvolţi cariera şi competenţa. În orice caz, veniturile provenite de la serviciu tind să-ţi crească direct proporţional cu eforturile pe care le depui. În acest an te poţi aştepta la promovare ori la un nou job într-o firmă care îţi preţuieşte experienţa şi priceperea.

Metalul Maimuţei este temător faţă de focul Calului. Metalul înseamnă bani pentru Cal. Din acest motiv, climatul din 2016 este propice demersurilor tale financiare. Banii nu îţi pică însă din cer, ci din investiţii bine plasate şi estimate. Nu te lăsa ademenit de oameni care îţi promit câştiguri spectaculoase peste noapte şi nu te aventura în iniţiative prea riscante!

Horoscop chinezesc 2016: Cal | Horoscop sănătate 


Străduieşte-te să nu te suprasoliciţi în muncă şi fereşte-te de posibile accidente asociate cu serviciul. Conform astrologiei chinezeşti, este indicat să fii atent mai cu seamă la probleme de sănătate legate de sistemul nervos, de muşchi, tendoane şi oase.


Articole în acelaşi domeniu în Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2015: Cal

Horoscop 2016 - Toate zodiile

2016: Anul chinezesc la Maimuţei de Foc / Previziuni horoscop 2016
Horoscop chinezesc 2016: Cal Horoscop chinezesc 2016: Cal Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 29, 2015 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.