Horoscop Fecioară decembrie 2015

Horoscopul Fecioarei decembrie 2015 reliefeza o activitate socială intensă ce îţi promite crearea de alianţe şi avantaje în drumul spre ţelurile tale, o atitudine însufleţită de veselie, optimism şi spontaneitate cu prilejul sărbătorilor de iarnă şi o viaţă sentimentală bogată, propice dezvoltării ori iniţierii unei conexiuni de cuplu.

Horoscop Fecioară decembrie 2015 | Horoscop general 


Horoscop Fecioară decembrie 2015
Ca efect al cuadratului dintre Mercur şi Jupiter de pe 9 decembrie 2015, poţi avea de a face cu o multitudine de amănunte, în stare să-ţi epuizeze energia şi să-ţi răpească viziunea de ansamblu a preocupărilor tale. Pari să nu mai suporţi discuţiile frivole, superficiale, fiind înclinat să te concentrezi pe subiecte cât mai importante în comunicarea cu ceilalţi, fără să renunţi cu una cu două la opiniile şi crezurile tale.

Ai abilitatea de a rosti cuvintele potrivite la momentul potrivit şi de a intra pe sub pielea celor din jur graţie simţului tău diplomatic. Din 5 decembrie, tranzitul lui Venus în Scorpion şi a treia casă a Fecioarei îţi conferă o aură de bunăvoinţa şi carismă, instinctul de a cere ceea ce crezi că ţi se cuvine fără să-i deranjezi sau iriţi pe ceilalţi.

Mercur reia şi amplifică începând cu 10 decembrie 2015 influenţele venusiene de-a lungul parcursului său în Capricorn şi a V-a ta casă. Pe de altă parte, efluviile creative îţi sunt din ce în ce mai îmbelşugate datorită sporitei încrederi în tine însuţi şi a convorbirilor fertile, incitante cu oameni asemeni ţie. Ai oportunitatea să îţi promovezi şi să-ţi pui în practică ideile şi proiectele ingenioase, fiind sprijinit în acest sens de persoane influente, convinse de viabilitatea şi eficacitatea lor.

Pe 11 decembrie, Luna nouă răsărită în cerurile Săgetătorului şi ale celei de-a patra case a Fecioarei te îndeamnă să-ţi urmezi neîntârziat un gând ce adastă de mult timp în mintea ta. Nu mai eşti dispus să-ţi ascunzi dorinţele arzătoare în spatele unor cuvinte de circumstanţă, iar Luna nouă îţi insuflă optimism în materializarea lor. În acest context, limpezirea a ceea ce este cu adevărat important pentru tine capătă întâietate şi te poţi bucura de succes dându-ţi deoparte o raţiune prea riguroasă, avantandu-te încotro te îmboldeşte inima!

Gândirea pozitivă şi năzuinţa să progresezi şi să-ţi lărgeşti sfera de influenţă pun stăpânire peste tine de pe 14 decembrie 2015, sub impactul cuadratului Soarelui cu Jupiter. Credinţă în tine însuţi şi în visurile tale te determină să îţi asumi riscuri mai mari decât de obicei şi, dacă recurgi la planificare şi organizare, beneficiile nu vor întârzia să apară. Fii cât mai realist şi nu te angaja în mai mult decât poţi duce!

Spiritul Crăciunului te însufleţeşte încă din 22 decembrie, atunci când Soarele îşi începe tranzitul în Capricorn şi a cincea casă a Fecioarei. Distracţiile sunt mereu la ordinea zilei, şi nu ai chef să te apleci asupra unor treburi serioase. Punerea la punct a petrecerilor de Crăciun şi Anul Nou devine prioritară, dar pari să nu mai ai răbdare până atunci, şi găseşti cât multe pretexte de a te distra împreună cu prietenii. Sociabilitatea şi cordialitatea ta îi face pe oameni să-ţi caute compania, să se molipsească de efuziunile tale de voioşie şi umor.

Venus în sextil cu Jupiter pe 24 decembrie 2015 îţi stimulează iarăşi o socializare intensă, o abordare plăcută şi extrovertită a lumii. Te integrezi de minune printre ceilalţi şi comunicarea ta cu ei străluceşte prin optimism şi bună credinţă, convingându-i să se alăture planurilor tale.

Ziua Crăciunului stă sub semnul a trei evenimente astrologice: trigonul dintre Mercur şi Jupiter, Luna plină din Rac şi ieşirea lui Uranus din aspectul său retrograd în Berbec.

Cei dintâi aspect astral netezeşte calea unei interacţiuni pozitive cu cei din preajma ta. Oamenii te înţeleg, iar tu le desluşeşti cât se poate de bine dorinţele. Deşi este sărbătoare, poţi să nu te dai înapoi să culegi de la ei nişte informaţii preţioase pentru dezvoltarea carierei tale.

Luna plină găzduită pe 25 decembrie 2015 de a XI-a casă a Fecioarei te îmboldeşte să trăieşti din plin fiecare clipă, să dai fru liber impulsului de a te simţi cât mai bine. Dacă ai copii, eşti capabil să pătrunzi în universul lor şi să te minunezi împreună cu ei de magia Crăciunului.

Din 30 decembrie, Venus tranzitează sectorul astrologic al Săgetătorului şi a patra ta casă, aducând în prim plan armonizarea relaţiei cu părinţii. O petrecere de revelion sau pe 1 ianuarie poate încununa această tendinţă. Având în vedere ataşamentul sporit faţă de cămin din această perioadă, nu este exclus să organizezi chiar în casa ta această reuniune cu rudele.


Horoscop Fecioară decembrie 2015 | Horoscop dragoste 


Dragostea îşi află căile cele mai sugestive, mai inspirate de a se exprima, a se întrupa ca urmare a calatorei demarate de Venus pe 5 decembrie în a III-a ta casă. Dacă Fecioarele angajate deja într-o relaţie de cuplu îşi pot lua prin suprindere în mod plăcut partenerul prin mijloace inedite, originale de a-şi mărturisi iubirea faţă de acesta, cele singure pot face o declaraţie de dragoste revelatoare şi ispititoare unei persoane de care se simt atrase. Cele din urmă au şansa de a închega o idilă mai ales cu cineva din cercul lor social ori din grupul lor de prieteni.

Viaţa sentimentală continuă să aibă de câştigat din 10 de decembrie prin eficientizarea comunicării din legăturile în doi. Tranzitul lui Mercur în a cincea casă a Fecioarei mijloceşte un schimb de mesaje deschis, sincer, onest cu persoana iubita, facilitând astfel învigorarea conexiunii tale afective. Dacă eşti singur, încă o dată eşti capabil să îţi înfrângi timiditatea şi să îţi transmiţi dragostea faţă de cineva la inima căruia/căreia aspiri. În acest fel, ai cel puţin prilejul să ştii cu claritate ce sorţi de izbândă ai în naşterea unei poveşti de iubire, dacă este laie sau bălaie.

Soarele, poziţionat odată cu 22 decembrie 2015 în a V-a ta casă insistă pe tendinţele venusiene şi te înzestrează cu şi mai multă îndrăzneală în demersurile tale amoroase. Fecioarele căsătorite ori aflate într-o legătură de cuplu de cursă lungă posedă un plus de spontaneitate, ce dezgheaţă banchizele obişnuinţelor şi inerţiei din conexiunea cu partenerul lor.

Senzualitatea îşi face loc năvalnic în viaţa amoroasă din 25 decembrie, atunci când Uranus se întoarce în tranzit direct în a opta casă a Fecioarei. Nevoia de intimitate, de a se delecta în jocurile de artificii ale erotismului îi poate convinge pe unii nativi să-şi petreacă noaptea Anului Nou departe de lume, având alături numai persoana îndrăgită.

Horoscop Fecioară decembrie 2015 | Horoscop bani şi muncă 


Odată cu 5 decembrie 2015, prezenţa lui Venus în a treia ta casă este prielnică negocierii ori renegocierii unui contract, scrierii şi aplicării unui CV. Beneficiază de acest aspect astral în special nativii care lucrează pe internet sau într-un domeniu ţinând de relaţiile cu publicul.


Articole din acelaşi domeniu în Blogul Dianei:

Horoscop Fecioară 2015

Horoscop Fecioară 2016

Horoscop Fecioară noiembrie 2015
Horoscop Fecioară decembrie 2015 Horoscop Fecioară decembrie 2015 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 19, 2015 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.