De ce mă enervează zâmbetele de pe afişele electorale!

Zâmbetele, surâsurile de pe afişele electorale, ale oamenilor ce încearcă în acest fel să ne momească să îi alegem mă enervează, mă scot din sărite şi mă amuză cumva... România devine iarăşi ţara zâmbetelor de doi lei pentru cei care aspiră să îşi bage mâinile in buzunarele noastre pentru măcar câteva miliarde!

În spatele zâmbetului meu este ceva ce sper că nu vei înţelege niciodată
Este o chestie paradoxală, recunosc... Dar e tare mişto să descoperi ce se ascunde în spatele zâmbetelor lor! Ele vor să ne transmită (culmea!), "băi copii, noi suntem singura cale de a vă împlini! Împliniţi-ne pe noi şi a-ţi pus-o!"

Deşi mulţi dintre "cantidaţi" au fost deja aleşi, se străduiesc, chipurile, să ne demonstreze că eşecurile lor vor fi sau sunt împliniri!

Cum poţi să zâmbeşti ca boul la o poartă nouă (a alegerilor) când te-ai dovedit a fi degeaba? Acest lucru demonstrează nu numai aroganţă dar şi sfidare a celor pe care mizezi că te vor alege.

Deja au început solicitări ale unor candizi candidaţi să îşi bage reclame pe diane.ro. Mai băieţi şi fetiţe căutaţi-va în alte locuri culcuşul ipocriziei, minciunii, şi nu mă mai deranjaţi. Oricum, nu mă mai uit la televizorul vostru prostesc de ani de zile!
Îmi pare rău, am divagat... Oricum firmele, agenţiile de publicitate la care apelează candidaţii noştri sunt la baie! Sunt zâmbete şi iar zâmbete! Sunt gesturi şi iar gesturi de complezenţă! Iar afişele electorale sunt atât de stângace, de prosteşti! Dacă mă încurajaţi, am să vă dezvălui ce secrete se ascund în afişele candidaţilor noştri! Un amănunt aparent nesemnificativ din poza lor electorală le scoate la iveală ipocrizia, adevăratele intenţii. "În spatele zâmbetului meu este ceva ce sper că nu vei înţelege niciodată!"


Vezi de pe diane.ro şi:

Teoria mărului stricat 

Citate despre politică şi politicieni
De ce mă enervează zâmbetele de pe afişele electorale! De ce mă enervează zâmbetele de pe afişele electorale! Reviewed by Diana Popescu on martie 31, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.