Gențile purtate de femei și personalitatea lor



N-ai să crezi că se poate "citi" o femeie, în funcție de felul cum îsi poartă genta!
Genţile preferate de fiecare femeie, fie că  sunt genți din piele sau alte materiale, exprimă indicii preţioase despre personalitatea acesteia, despre lucrurile pe care, adeseori, aceasta vrea să le ascundă, să nu fie întrevăzute de cei din jurul său.
Pe de o parte, exteriorul genţilor reprezintă ceea ce vor ele să fie văzut de oameni, însă interiorul lor poate scoate la iveală felul cum sunt cu adevărat purtătoarele lor, care este personalitatea lor autentică.
De ce crezi că majoritatea femeilor nu acceptă nici în ruptul capului ca cineva, în special un bărbat, să îşi bage nasul şi să iscodească în genţile lor?!? 

Un alt aspect interesant legat de geanta pentru femei este modul cum această o poartă, prin prisma limbajului corpului, un limbaj ce oglindeşte subconştient personalitatea acesteia. 

Geanta purtată pe un umăr, pe o parte, foarte aproape de trup sau strânsă de acesta 

În cazul în care geanta are curele lungi, înseamnă că femeia care o poartă este practică şi motivată în viaţă de ţeluri cât se poate de tangibile, materiale. 
Ea vrea să aibă mâinile libere, ceea ce reflectă dorinţa sa de a avea, în general, libertate de mişcare. 
Un astfel de accesoriu feminin dovedeşte că nu îi pasă ce gândesc alţii despre ea, atâta vreme cât se simte bine în pielea sa. 
O femeie de acest tip nu face compromisuri în iubire, nu acceptă căsătorii aranjate şi se angajează într-o relaţie de cuplu numai împreună cu un bărbat pe care îl iubeşte fără tăgadă. 
O geantă cu un cordon/mâner scurt, amplasată sub braţ poate oglindi totuşi un simţământ de frustrare, jenă.


Geanta purtată pe umăr, pe o parte, dar lăsată liber, deoparte de corp 

O femeie căreia îi place să-şi ducă geanta în acest fel, lasă să se întrevadă nonşalanţa, libertatea interioară şi detaşarea faţă de grijile, obligaţiile cotidiene. 
Nu îi este teamă să le arate altora cine este cu adevărat, nu se împiedică de lucruri convenţionale pentru a-şi afirma personalitatea, opiniile şi preferinţele. 
Este o femeie directă, uneori chiar agresivă, care nu îşi refuză distracţiile plăcerile, şi chiar flirturile. 

Geanta ţinută de curele 

Femeia care îşi poartă geanta pe un umăr şi îi ţine constant cu mâna curelele, adeseori între degetul mare şi cel arătător, este extrem de realista, de practica. Cumva inconştient, ea îşi apară geanta şi ceea ce are înăuntrul ei. Probabil că este foarte prudentă în dragoste! 

Geanta purtată pe umăr, în diagonală peste piept şi în faţă trupului 

Acest stil de a duce geanta, cumva asemeni unui scut, sugerează o atitudine de apărare, de protecţie faţă de cei din preajmă, câteodată chiar reticenţă ori timiditate. 
În viaţă amoroasă, femeile de acest gen îşi mărturisesc cu greu sentimentele. 

Geanta cu mânere mici sau cu cureluse scurte ţinută în mâini, în faţă 

Şi această postură indică o personalitate cu tendinţe defensive, marcată de timiditate. 
Într-o anume situaţie, denotă stinghereala, jenă, teamă. 

Geantă purtată pe umăr, în diagonală peste piept şi în spatele corpului 

O modalitate de a purta geantă caracteristică unei femei combative, războinice, unei amazoane, care ştie bine ce vrea şi cum să-şi pună în aplicare planurile. 
Îşi dezvăluie fără ezitări independenţa şi preferă funcţionalitatea şi nu suportă ornamentele doar de dragul lor. De obicei, preia iniţiativa într-o poveste de dragoste. 

Genta purtată între braţ şi antebraţ 

O geantă ale cărei bretele trec peste încheietura braţului, deasupra cotului, este specifică unei femei care vrea să-şi sublinieze înalta poziţie socială sau profesională. Ea dă de înţeles că nu are nevoie de ambele braţe pentru a se descurca în lume, că are un spate, că este deasupra altora şi a conjuncturilor lumeşti ale vieţii. 
Chiar dacă se lasă în voia patimii dragostei, o astfel de femeie este gata să-şi sacrifice iubirea pentru a rămâne înălţată pe un piedestal social ori material. 

Geanta ţinută în mână 

Femeile ce poartă astfel de genţi sunt îndeosebi cele de afaceri sau cu un statut înalt în sfera profesională. Ele semnalează celor din preajma lor că, dincolo de frumuseţea sau feminitatea lor, au un cap pe umeri, că se descurcă cât se poate de bine în lumea bărbaţilor şi uneori chiar le-o pot lua înainte acestora. 
Uneori, seriozitatea lor afişată ascunde  slăbiciune emoţională. Sunt în stare să îşi neglijeze relaţia de cuplu pentru a avansa într-o ierarhie sau a se realiza din punct de vedere profesional. 

Femeile care nu poartă genţi 

Astfel de femei se încadrează în două tipare. Unele semnalează că au ajuns pe o treaptă socială în care alţii trebuie să se ocupe de problemele lor curente ţinând de bani ori agenda zilnică. 
Altele îşi reflectă o personalitate desprinsă de responsabilităţi, dau de înţeles că singurul lor bagaj, cu adevărat preţios este ceea ce poartă în mintea şi/sau în sufletul lor. Femeile de acest tip îşi caută o dragoste autentică şi nu se lasă atrase în aventuri superficiale. 

Articole cu același subiect in blog:

Gentile femeilor si codul bunelor maniere

Femeile si gentile lor fermecate


Gențile purtate de femei și personalitatea lor Gențile purtate de femei și personalitatea lor Reviewed by Diana Popescu on martie 16, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.