Scurt ghid pentru încălzirea apei calde cu panouri solare

Sistemele solare actuale pot converti energia solară în energia electrică sau pot folosi energia solară pentru încălzirea apei din casă. Sistemele solare pentru apă caldă sunt populare din mai multe puncte de vedere. În primul rând sistemele solare se adaptează uşor, nu poluează şi folosesc energie regenerabilă. Pe lângă acest lucru, majoritatea sistemelor pentru apă caldă se instalează pe acoperişul casei şi completează design-ul acesteia într-un mod plăcut.




Un sistem solar pentru apă caldă este o investiţie substanţială dar cu multe beneficii, primul şi cel mai important fiind reducerea costurilor de încălzire a apei calde, care pe timp de vara pot fi reduse şi cu 70%. Găseşti la E-acumulatori mai multe modele de sisteme solare pentru apă caldă, de diferite capacităţi.

Aceste sisteme pot fi folosite în orice climat şi îţi asigura o sursă gratuită de apă caldă, pe termen lung. Pentru a profită cât de mult de razele soarelui, panourile solare trebuie să fie îndreptate spre sud sau sud-est, sud-vest. Există câţiva factori care diferenţiază sistemele solare pentru încălzirea apei calde, printre care sunt tipul de colector (pasiv sau activ), modul în care va funcţiona sistemul, şi alte considerente legate de instalaţie. Pentru a află cel mai potrivit sistem de încălzire a apei calde pentru locaţia ta echipa E-acumulatori te poate ajuta cu informaţii. Desigur, găseşti în acelaşi timp, detalii despre fiecare sistem solar în parte. O instalaţie solară pentru apă caldă are mai multe elemente, precum panouri solare, grup de pompare pentru apă, vas de expansiune pentru apă caldă, boiler, precum şi elemente şi ţevi pentru montaj.

Un mare avantaj în sistemele solare pentru apă caldă este sistemul în sine, adică ai toate elementele necesare într-un singur pachet, nu trebuie să cumperi panourile solare, boilerul, vasul pentru apă şi toate elementele separat. În acelaşi timp fiecare pachet este desemnat pentru un anumit număr de persoane, că şi capacitate de funcţionare, deci poţi să alegi uşor sistemul potrivit pentru familia ta. Intră acum pe site-ul E-acumulatori.ro şi vezi oferta lor de sisteme solare pentru apă caldă şi panouri solare.

Alte articole in blog:
De ce vreau o tara cu panouri solare ca afara?
Lumea fara electricitate si generatoare electrice
Scurt ghid pentru încălzirea apei calde cu panouri solare Scurt ghid pentru încălzirea apei calde cu panouri solare Reviewed by Diana Popescu on martie 26, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.