Lumea fără electricitate și generatoarele de curent


Nu-mi plac viziunile catastrofale, filmele populate cu tot felul de apocalipse mai mult sau mai puţin realiste, dar ţi-ai putea imagina ce te-ai face dacă, dintr-o dată, o pană mondială de curent te-ar lipsi de energia electrică de toate zilele?

generatoare de curent

"Si Dumnezeu a spus: Sa fie lumina!
Dar conducerea companiei de electricitate i-a pus in vedere ca trebuie sa astepte pana joi, pentru a fi conectat la retea."
                                                                                                             Spike Milligan


Cum te-ai putea descurca fără televizor, calculator, internet, maşina de spălat, frigider, aer condiţionat, fără telefon mobil sau iPhone, după ce le vor fi murit bateriile? 

Panicaţi de un iminent sfârşit al lumii, unii oameni îşi clădesc bunkare, adăposturi antiatomice subpământene, fără a uita, desigur, să aibă în dotare cel puţin un generator de curent electric şi cât de mult combustibil pot stoca pentru a-l alimenta. 

Eu una prefer să mă gândesc la aplicaţiile practice ale generatoarelor de curent electric din viaţa de toate zilele. 
Ele sunt, în primul rând, mobile. Le poţi duce cu uşurinţă dintr-un loc în altul, oriunde ai nevoie şi să poți să le comuţi la aparatele sau dispozitivele pe care vrei să le pui în funcţiune. 
Sunt nemaipomenit de utile într-o gospodărie, atunci când eşti lovit direct sau indirect de o avarie a sistemului centralizat de energie electrică sau în cazul în care pleci cu mașina într-o excursie, în mijlocul naturii şi nu vrei să îţi refuzi confortul de acasă. 

Dacă ai o afacere ori o firmă ce te face dependent de curentul electric, graţie generatoarelor nu mai ai probleme legate de discontinuităţi în producţie sau întârzierea unor comenzi și contracte. 

O gamă largă de generatoare electrice, aflate în pas cu cele mai noi tehnologii, portabile, silenţioase, cu greutăţi şi consumuri reduse, capabile să îţi furnizeze un curent de calitate găseşti aici: www.generatoaredecurent.info


"Dacă nu ar fi electricitatea, ne-am uită cu toţii la televizor, la lumina lumânărilor." 
George Gobel 


Cum îţi alegi un generator de curent? 

Trebuie să te decizi ce anume ai nevoie sau vrei să menţii în funcţiune, atunci când există posibilitatea să rămâifără electricitate, stabilind, în acest fel, puterea generatorului. 

Aşadar, trebuie să treci în revista puterea tuturor consumatorilor pe care îi vei folosi, dar şi tipul acestora. De ce şi tipul? 
Întrucât există două categorii de consumatori: inductivi şi rezistivi. 
Cei dintâi care se folosesc la pompele de apă, aparatele de aer condiţionat, maşinile de spălat, frigidere și neoane, au un curent de absorbţie la pornire mult mai mare decât cel nominal de funcţionare. Cei rezistivi, care pun in funcțiune radioul, televizorul, cuptorul electric, reşourile electrice, caloriferele electrice, becurile cu filament, au curentul de pornire identic cu cel de funcţionare. 
Drept urmare, la aprecierea puterii generatorului pe care îl vei achiziţiona este necesar să iei în calcul puterea necesară la pornirea consumatorilor inductivi şi cea de funcţionare nominală a consumatorilor rezistivi. 

Există, desigur, şi alte aspecte importante în alegerea unui generator, aşa că cel mai bine este să apelezi la îndrumările unor specialişti din domeniu, 
cum ar fi firma SC TEO MAR MANAGEMENT SRL, din Şoseaua Viilor 92, Bucureşti, Sector 5, ce îţi oferă consultaţie gratuită și o mână de ajutor la calcularea puterii consumatorilor, racordarea la reţeaua electrică, punerea în funcţiune a generatorului electric şi automatizarea instalaţiei acestuia.
Ca să nu-ți mai bați, tu, capul!

Nu pot să nu spun, fir'ar să fie!
Unul dintre voi, prieteni, mi-a readus aminte că, în Romania din 2015, există tinuturi în care electricitatea este un lux sau nu a existat niciodată și că oamenii din acele locuri rezistă..! 
Ar trebui să facem ceva..!
Oare ce?

Ai o versiune piratata a lui Windows? Poti upgrada gratuit la Windows 10Prefixe telefonice din toata lumea
Mark Zuckenberg Internet gratuit pentru miliarde de oameni




Lumea fără electricitate și generatoarele de curent Lumea fără electricitate și generatoarele de curent Reviewed by Diana Popescu on iunie 17, 2015 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.