Cum transformi spaţiul într-o casă închiriată?

Una din cele mai mari probleme pe care le întâmpini atunci când cauţi o locuinţă de închiriat e faptul că nu vei putea să o decorezi şi să o transformi aşa cum îţi doreşti tu. Indiferent că vei căuta case de inchirat în Cluj sau un apartament, vei fi extrem de limitat în ceea ce priveşte modificările prin casă, nu vei putea agăţa nimic pe perete, nu vei putea schimba culoarea pereţilor şi unii proprietari nu vor fi prea încântaţi dacă te apuci să muţi mobilă prin casă.

De cele mai multe ori se întâmplă să vedem case închiriate cu un decor superb. Probabil vom spune că aceştia au fost extrem de norocoşi şi au găsit o locuinţă decorată într-un mod plăcut, însă adevărul poate fi că şi-au pus imaginaţia în funcţiune şi au îmbunătăţit spaţiul cu elemente la îndemână. Trebuie să ştii că poţi transforma întreagă casă cu anumite elemente care nu sunt interzise când locuieşti în chirie. Cu siguranţă nu te-ai gândit, însă un covor bine ales şi câteva decoraţiuni inspirate pot transforma aspectul casei tale.

Nimic nu se compară cu sentimentul de moale, de ceva pufos sub picioarele tale. Sigur, de cele mai multe ori ne ferim de covoare deoarece necesită mai multă întreţinere comparativ cu un spaţiu fără covor, cum este parchetul gol. Nimic nu se compară cu confortul şi efectul pe care un covor îl poate da camerei tale.


Cu atât de multe culori şi modele disponibile cu siguranţă va fi greu să-l alegi pe cel potrivit pentru casa ta. Unele s-ar putea să necesite mai multă atenţie şi îngrijire, altele vor fi foarte scumpe, iar altele pot fi din materiale de slabă calitate care se vor uza într-un timp scurt, iar casa ta nu va arată la fel de spectaculos.

Datorită faptului că locuieşti într-o casă închiriată nu vei investi foarte mult în ea, de aceea îţi poţi permite un covor mai scump. De cele mai multe ori, un covor ieftin înseamnă că se va uza mai repede. Materialele din care sunt confecţionate sunt de proastă calitate. Îţi doreşti să îmbunătăţeşti decorul casei tale, nu să înrăutăţeşti situaţia.

Cu atât de multe culori şi nuanţe vei dori să le iei pe toate. Nu te lasă condus de impuls. Analizează puţin situaţia şi vezi care model, care nuanţă se potriveşte cel mai bine stilului în care casă este decorată, şi cum ai vrea să transformi acel spaţiu. Încearcă albastru sau verde pentru a crea un cadru calm şi liniştit, nuanţe de roşu calde sau aurii pentru un spaţiu primitor. Culorile luminoase pot face camerele mici să pară mai mari şi mai deschise.

O cameră fără covor poate fi de cele mai multe ori un spaţiu rece şi neprimitor. Aşadar, dacă locuieşti într-o casă închiriată şi nu ai prea multe posibilităţi pentru a schimba aspectul casei în care locuieşti, nu uită de covor. Şi acesta este un element care te poate ajută să transformi spaţiul de locuit în ceva mai apropiat gusturilor tale.

Eden Imobiliare str. Dorobanţilor nr 42 Ap 14 Et 1 Cluj-Napoca, România 400117 Phone: 0371376027
Cum transformi spaţiul într-o casă închiriată? Cum transformi spaţiul într-o casă închiriată? Reviewed by Diana Popescu on aprilie 14, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.