TE IUBESC în citate şi aforisme | Mesaje şi declaraţii de dragoste

A spune aşa cum trebuie te iubesc înseamnă totul în dragoste! Aceste două cuvinte au nevoie de timp, de săptămâni, luni sau chiar ani pentru a fi mărturisite şi sunt, poate cele mai frumoase pe care le spui ori le auzi. Am căutat cele mai expresive citate, aforisme, mesaje, declaraţii TE IUBESC pentru a te ajuta să-ţi transmiţi sentimentul de iubire într-un mod cât mai deosebit, mai sugestiv şi mai impresionant. Îţi rămân îndatorată dacă ştii alte forme speciale de a spune te iubesc şi le împărtăşeşti pe acest blog. De asemeni, de ce nu, ai putea să îi transmiţi de pe diane.ro persoanei iubite cât de mult o iubeşti...

"Te iubesc cu adevărat, cu fiecare celulă din corpul meu, cu fiecare respiraţie a mea. Cred că meriţi asta. Cred că merităm asta. Cred că ai putea fi marea dragoste a vieţii mele..."
Victoria Michaels

"Te iubesc pentru că mă iubeşti: acesta este un schimb, dar nu iubire. Te iubesc pentru că te iubesc şi nimic mai mult; te iubesc numai pentru că te iubesc: aci începe iubirea. Îţi mulţumesc din suflet că te iubesc: acesta e cântecul iubirii."
Liviu Rebreanu

"Te iubesc şi te voi iubi până când voi muri şi, dacă există o altă viaţă după moarte, te voi iubi şi atunci."
Cassandra Clare

"Dragostea imatură zice "Te iubesc pentru că am nevoie de tine." Dragostea matură spune "Am nevoie de tine pentru că te iubesc."
Erich Fromm

"Te iubesc nu numai pentru ce eşti, ci şi pentru ceea ce sunt când suntem împreună."
Elizabeth Barrett Browning

"Când te-am văzut, mi-a fost teamă să mă întâlnesc cu tine. Când te-am întâlnit, mi-a fost frică să te sărut. Când te-am sărutat, mi-a fost teamă să te iubesc. Acum, când te iubesc, mi-e frică să nu te pierd."
Anonim

Mesaje de dragoste / SMS-uri de iubire

"Te iubesc mai mult decât natura
Pentru că tu eşti însăşi natura,
îmi eşti mai dragă decât libertatea."
Evgheni Evtuşenko

"Nu am altceva să-ţi spun altceva decât te iubesc, ceea ce, mă tem, vei gândi că este mai curând banal."
Benjamin Disraeli
Te iubesc

"Ştii, iubită, că te iubesc, şi te voi iubi totdeauna."
Thomas Hardy

"Te iubesc fără să ştiu cum sau când sau de unde. Te iubesc, pur şi simplu, fără complexitate sau mândrie, te iubesc pentru că nu ştiu altă cale."
Pablo Neruda

"Regretul cel mare al vieţii mele este că nu am spus te iubesc îndeajuns de des."
Yoko Ono

"Vezi tu, în fiecare zi te iubesc mai mult, astăzi mai mult decât ieri, şi mai puţin decât mâine."
Rosemonde Gerard

"Dacă iubeşti pentru un motiv anume, eşti frumos, deştept, bun, dragostea devine comercială: te iubesc pentru că te iubesc. Te iubesc mult, cum nu am mai iubit vreodată şi, tocmai de aceea plec, întrucât, dacă aş rămâne, visul s-ar preschimba în realitate, în dorinţa de a poseda, de a dori ca viaţa ta să fie a mea. În cele din urmă, toate lucrurile care schimbă iubirea în sclavie. Este bine să avem grijă de ceea ce extragem din viaţa noastră."
Paulo Coehlo

"Tu eşti cel mai bun prieten al meu, jurnalul meu lumesc, cealaltă jumătate a mea. Însemni lumea pentru mine şi te iubesc."
Anonim

"Te iubesc şi voi conţinuă să te iubesc toată viaţa, iar dacă după moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna."
Dante Alighieri

"Te iubesc şi, pentru că te iubesc, mai vei urî curând întrucât ţi-am spus adevărul în loc să mă adori fiindcă îţi spun minciuni."
Pietro Aretino

"Te iubesc mai mult decât viaţa, frumoasa mea, minunea mea."
Duff Cooper

"Te iubesc la fel cum un copil grăsan iubeşte prăjiturile."
Scott Adams

Citate, aforisme, maxime, expresii despre dragoste în limba latină

"Te iubesc şi nu vreau să te pierd. Căci viaţa mea a devenit mai bună din ziua când mi-am dat seama de asta."
Anonim

"M-ai vrăjit, în trup şi suflet, şi te iubesc... Te iubesc... Te iubesc... Nu vreau să fiu despărţit vreodată de tine începând cu această zi."
Darcy către Elizabeth în filmul "Mândrie şi prejudecată"

"Te iubesc fără început şi fără sfârşit. Te iubesc ca şi cum ai fi devenit un organ în plus şi necesar din trupul meu. Te iubesc cum numai o fată poate iubi un băiat. Fără aşteptări, fără să vreau ceva în schimb, cu excepţia de a-mi îngădui să te păstrez aici, în inima mea, de a putea întotdeauna să îţi ştiu tăria, ochii şi spiritul care mi-a dat libertate şi m-a lăsat să zbor."
Coco J. Ginger

"Am murit în fiecare zi aşteptându-te.
Dragă, nu-ţi fie teamă, te-am iubit
Vreme de o mie de ani
Şi am să te iubesc încă o mie de ani."
Cristina Perri

"Şi dacă te iubesc, ce te priveşte pe tine?"
Goethe

"Muzica este cea mai bună cale pentru mine ca să spun te iubesc."
Mireille Mathieu

"Am încredere în tine. Asta este enorm. Asta este devărat. Aceasta este dragostea adevărată. Toată lumea obişnuieşte să spună "te iubesc" cu atâta nonşalanţă."
Justin Chatwin

"Chiar şi în cea mai profundă relaţie de dragoste - când îndrăgostiţii îşi declară te iubesc unul altuia - nu ştim cu adevărat ce spunem, pentru că limbajul nu este egal cu complexitatea emoţiilor umane."
Duane Michals

"Soţia mea au auzit de la mine "te iubesc" de o mie de ori, însă nu m-a auzit nici măcar o dată spunând "Îmi pare rău.""
Bruce Willis

"Dacă o relaţie merge prost, dacă o căsătorie merge prost, răspunsul nu poate fi, pur şi simplu "Nu-ţi permiţi să te desparţi pentru că ai pierde astfel casa." Răspunsul poate fi doar unul, adică "te iubesc.""
Rory Stewart

"Dacă spui te iubesc, atunci te-ai îndrăgostit deja de limbaj, care este deja o formă a despărţirii şi infidelităţii."
Jean Baudrillard

"Îmi doresc o persoană cu mintea deschisă, dedicată faţă de orice face şi căreia să nu îi fie frică să declare te iubesc. Cât despre înfăţişarea ei, n-ar trebui să aibă trei capete. Îmi doresc o fiinţă umană normală."
Kevin Eubanks

"Îmi este foarte greu să spun te iubesc, însă să cant "te iubesc" îmi este mult mai uşor."
Neil Diamond

"Dragostea necondiţionată există în fiecare din noi. Este o parte a fiinţei noastre adânci. Nu este atât o emoţie activă, cât o stare a fiinţei. Nu este "te iubesc" din acest motiv, nici "te iubesc dacă mă iubeşti." Este dragoste fără motiv, dragoste fără obiect."
Ram Dass

"Te iubesc cu atât mai mult cu cât cred că m-ai plăcut pentru mine însumi şi nu pentru altceva."
John Keats

"Am să te iubesc până la sfârşitul lumii
Aşteptând apoi ca facerea să mai aibă loc o dată."
Marius Tucă

"Trebuie să-ţi aminteşti că a declara te iubesc este doar un început. Trebuie să spunem asta, să credem în asta şi, cel mai important, tebuie să o dovedim din plin. Avem nevoie atât să ne exprimăm, cât şi să ne demonstrăm dragostea."
David A. Bednar

Mesaje / SMS-uri de dragoste in limba engleză
TE IUBESC în citate şi aforisme | Mesaje şi declaraţii de dragoste TE IUBESC în citate şi aforisme | Mesaje şi declaraţii de dragoste Reviewed by Diana Popescu on aprilie 13, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.