Horoscop Scorpion iulie 2016

Horoscopul Scorpionului iulie 2016 lasă să se întrezărească o preocupare precumpănitoare faţă de activitatea profesională, numeroase oportunităţi dar şi unele provocări în acest sector al existenţei tale, şi o viaţă sentimentală călăuzită către stabilitate şi maturitate.

Horoscop general Scorpion iulie 2016 


Cântecul de sirenă al unor tărâmuri îndepărtate şi incitante te ademeneşte pe 4 iulie 2016, sub vibraţiile Lunii noi răsărite în Rac şi a noua casă a Scorpionului. O nemărginită sete de aventură te împinge spre noi frontiere ale lumii şi cunoaşterii, te îndeamnă să-ţi extinzi orizonturile existenţei. Acest aspect astral este corelat adeseori cu o plecare iminentă într-o călătorie sau cu oportunitatea de a face una în viitorul apropiat, cu intrarea în contact cu oameni de pe alte meridiane, capabili să-ţi releve dimensiuni insolite ale vieţii.

Mercur în trigon cu Marte pe 11 iulie îţi infuzează curaj şi încredere în tine în cadrul comunicării cu ceialalţi, fiindu-ţi astfel mai uşor să-ţi păstrezi focalizarea şi să îţi impui punctele de vedere. Energia fizică îţi ajunge la cote înalte şi te îmboldeşte să faci mişcare, să practici un sport ori să porneşti într-o drumeţie. Temeritatea minţii te poartă spre discuţii înfocate în contradictoriu cu cei din preajma ta. Nu depăşi măsura şi nu transforma astfel de dezbateri în certuri neproductive!
Scorpion

Atitudinea ta încrezătoare, energică şi spiritul competitiv îţi făgăduiesc victorii răsunătoare în bătălii ce păreau până mai ieri să fie fără sfârşit, în urma trigonului Soarelui cu Marte din 17 iulie 2016. Vitalitatea ce te străbate te poate determina să forţezi nota în activităţile fizice şi intelectuale. Rezervă-ţi pauze cât mai dese de odihnă şi relaxare!

Horoscop Scorpion 2016 

În ziua de 20 iulie, Luna plină din Capricorn şi a III-a casă a Scorpionului îţi diminuează înclinaţia de a vedea lumea numai în alb şi negru. Treci printr-o gamă largă, variată, chiar contradictorie de emoţii şi sentimente. Această efervescenţă interioară te poate deruta, dezorienta. Cu atât mai mult este necesar să fii cât se poate de atent ce şi cui vorbeşti, să ai grijă să nu te ia gura pe dinainte şi să nu faci în acest fel nişte gafe ori să-ţi deschizi inima în faţa unor oameni răuvoitori.

Cuadratul lui Mercur cu Marte din 29 iulie îţi ascute limba şi te impulsionează să te angajezi în numeroase dueluri verbale. Vrei să ai mereu dreptate, inclusiv în chestiuni mărunte, nesemnificative! Fereşte-te să consideri remarcile nevinovate ale altora drept atacuri la propria-ţi persoană. Ascultă cu adevărat ceea ce au de spus oamenii, fără să vezi vorbele lor din perspectiva unei subiectivităţi exagerate!

Într-un tranzit ce-şi va pune amprenta asupra ta mai ales în luna august, Mercur în Fecioară şi a unsprezecea casă a Scorpionului are potenţialul să-ţi confere o agilitate nemaipomenită a minţii. Ideile originale, chiar excentrice ce-ţi trec prin cap îşi pot găsi aplicaţii practice cu mult mai fructoase decât ţi-ar veni să crezi. Acum ai răbdare în cadrul convorbirilor cu ceilalţi, mai cu seamă că poţi descifra în spusele lor ceea ce vor să ascundă.

Horoscop Scorpion iulie 2016 - Dragoste 


Uşurinţa şi pasiunea cu care comunici în sfera socială te ajută să îi captivezi pe oameni, în special persoane de sex opus, sub influenţa trigonului lui Venus cu Marte din 6 iulie 2016. Eşti gata să te implici în flirturi jucăuşe şi nevinovate, dar trebuie să dai clar de înţeles că nu eşti dornic să iei dragostea în serios şi nici să te lansezi într-o aventură superficială.

Viaţa amoroasă îşi caută stabilitate, siguranţă şi seriozitate odată cu 12 iulie, ziua de debut a tranzitului lui Venus în Leu şi a zecea casă a Scorpionului. Tinzi să atragi sau să fii atras către o persoană emanând încredere, mai în vârstă decât tine ori dând dovadă de maturitate atât în activitatea socială, cât şi în cea profesională. Este posibil să întâlneşti un astfel de partener potenţial cu prilejul unui eveniment sau a unei împrejurări ţinând de serviciu ori de principalul tău domeniu ocupaţional. Cuplurile căsătorite sau aflate într-o relaţie consacrată se focalizează pe ţeluri pe termen lung, asociate câteodată cu un copil sau cu achiziţionarea unei case.

Horoscop Scorpion iulie 2016 - Bani şi muncă 


Trigonul dintre Venus şi Marte de pe 6 iulie îţi stimulează creativitatea în muncă, te sprijină să faci progrese în demersurile financiare şi te motivează să depui eforturi consistente pentru a-ţi atinge obiectivele înalte atât din plan profesional, cât şi din afaceri.

Din 12 iulie 2016, prezenţa lui Venus în a X-a ta casă instaurează un climat de armonie şi bună înţelegere la serviciu. Efluviile creative îmbelşugate pe care le ai la dispoziţie îţi permit să ieşi în evidenţă şi chiar să impresionezi o persoană influentă.

Sfera profesională continuă să fie înconjurată de bune auspicii ca efect al tranzitului demarat de Mercur, pe 14 iulie, în aceeaşi zonă astrologică a Leului şi a zecea casă a Scorpionului. Competenţa îţi iese la iveală, iar acest fapt îi determină pe superiorii şi colegii tăi să îţi ceară mai des sfatul şi îndrumarea. Nişte veşti neaşteptate îţi oferă oportunităţi ieşite din comun. Pe de altă parte, responsabilităţile sporite îţi pot solicita o eficienţă mai mare şi perfecţionarea abilităţilor tale.

Horoscop Scorpion iunie 2016

Soarele îşi croieşte şi el drum, începând cu 22 iulie 2016, în Leu, inspirându-ţi o ambiţie fierbinte în muncă, în general, în ascensiunea ta profesională, în special. Ai capacitatea să îţi optimizezi felul cum eşti privit de ceilalţi, iar acest lucru contribuie la recunoaşterea şi aprecierea meritelor şi realizărilor tale.

Atmosfera din sectorul profesional devine tensionată sau descumpănitoare din 29 iulie, sub impactul turnurii retrograde preluate de Uranus în Berbec şi a şasea casă a Scorpionului. Există posibilitatea ca rutină zilnică de la sericiu să fie destrămată de evenimente surprinzătoare, situaţii imprevizibile. În acest context astral, este de aşteptat să-ţi fie încredinţate sarcini nemaiîncercate, ce îţi pot testa flexibilitatea mentală şi ingeniozitatea. Pe de altă parte, se impune să-ţi ţii în frâu înclinaţia de a respinge convenţiile de la serviciu şi a te revolta împotriva lor.
Horoscop Scorpion iulie 2016 Horoscop Scorpion iulie 2016 Reviewed by Diana Popescu on iunie 21, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.