Hoţii din vise | Interpretarea şi semnificaţia viselor

Hoţii văzuţi în vise pot da de înţeles că posezi ceva de valoare în viaţa reală, ceva pe care cineva încearcă să ţi-l ia profitând de neatenţia, naivitatea sau buna ta credinţă. Ţi se semnalează astfel că poţi pierde timp, energie, chiar o relaţie umană preţioasă dacă nu eşti cu ochii în patru şi te laşi în voia neglijenţei.

Pe de altă parte, când visezi un hoţ înseamnă că te simţi imobilizat, constrâns de o problemă ori o situaţie din traiul din starea de veghe şi că te vezi silit să "furi" nişte oportunităţi, să te ocupi pe furiş de adevăratele tale ideale, obiective. Hoţul visat îţi sugerează, aşadar, să te descătuşezi de rutină şi să-ţi rezervi timp pentru ceea ce-ţi place sau ceea ce contează în mod autentic pentru tine.

Cumva asemănător, sarcinile şi obligaţiile covârşitoare întâmpinate în plan real te pot determina să visezi hoţi tocmai pentru că eşti însufleţit de dorinţa subconştientă de a scăpa de ele ori a le ocoli.
Hoţii din vise

Câteodată, hoţul dintr-un vis, în special dacă-l simţi că te pândeşte din spate, îţi scoate la iveală temerea că cineva te poate manipula ori poate profita de tine. Acest simbol oniric întruchipează uneori şi o persoană reală, care atentează să te înşele, vrea să-ţi răpesca meritele, să-ţi păteze reputaţia,să-ţi seducă iubitul/iubita, care te bârfeşte ori te vorbeşte pe la spate.

Preotul din vise | Interpretarea şi semnificaţia viselor

Dacă visezi că tu însuţi eşti hoţ şi te umăreşte, eventual, poliţia, înseamnă că eşti afectat de o criză în viaţă ori că ai necazuri în afaceri. Faptul că eşti urmărit dovedeşte că vrei să evadezi din mijlocul dificultăţilor. Într-o altă interpretare, un astfel de vis reflectă nevoia ta de linişte, pace interioară şi îţi făgăduieşte că vei avea şansa, în curând, să te bucuri de seninătate. Dintr-o a treia perspectivă, atunci când te identifici în vise cu un hoţ denotă că îţi este frică să nu pierzi o posesiune sau o poziţie socială, profesională. Poate că ai senzaţia (subconştientă) că nu meriţi aşa ceva...

Adeseori, hoţii care te jefuiesc de-a lungul unui vis reprezintă un avertisment faţă de oameni răuvoitori sau delăsători în care nu trebuie să te încrezi. Nu îţi da în vileag secretele decât unor persoane a căror onestitate ai verificat-o până acum.

Când visezi că îţi intră un hoţ în casă ţi se pune în vedere că trebuie să-ţi corectezi cât de repede greşelile trecute, în caz contrar acestea putând să te marcheze pentru toată viaţa!

Un vis pe parcursul căruia prinzi un hoţ este unul favorabil, ce îţi vesteşte că străduinţele şi demersurile tale îşi vor găsi împliniri. Este vremea să fii vigilent şi să nu ratezi o serie de oportunităţi ivite pe neaşteptate!

În acelaşi timp, dacă te-ai visat ca un poliţist sau un detectiv de succes, care aduce după zăbrele numeroşi tâlhari, înseamnă că vei avea parte de fericire şi realizări pe plan financiar.

Dacă ai visat că un hoţ fuge de la locul faptei, este un indiciu că ai ajuns la o încrucişare de drumuri în viaţă. Este necesar să conştientizezi cu mare grijă şi realism pe ce cale o să te îndrepţi!

Casa din vise | Interpretare şi semnificaţie vise

Visele în care un hoţ se furişează în linişte, nevăzut şi neauzit, dintr-o casă, este asociat cu încrederea în tine însuţi şi cu succese în afaceri.

Când un hoţ visat reuşeşte să-ţi subtilizeze bijuteria preferată ţi se atrage atenţia că trebuie să examinezi cu luciditate oamenii din jurul tău, în stare să ta trădeze ori să îţi aducă un prejudiciu.

Se spune că visul despre un hoţ care-şi face mendrele într-un loc public este de rău augur, fiindcă prezice o pierdere importantă de bani sau un eşec în afaceri.

Dacă eşti martor la o tâlhărie din vise, înseamnă că cineva te face să-ţi iroseşti timpul sau că pune la cale să-ţi fure ideile, meritele.

Un vis în decursul căruia cumperi lucruri furate este considerat uneori ca un semn bun, ce îţi făgăduieşte că vei intră în graţiile cuiva important din preajma ta!

"Frica este hoţul viselor."
Brian Krans
Hoţii din vise | Interpretarea şi semnificaţia viselor Hoţii din vise | Interpretarea şi semnificaţia viselor Reviewed by freelancergabe2 on iulie 06, 2016 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Am visat ca am jefuit un om al strazii. Intamplarea face ca am vazut un schimb de valuta intre doi oameni ai strazii( cel putin asa pareau, acum nu stiu sigur daca erau simpli oameni ai strazii sau chiar alti mafioti). Vazand cati bani ii inmana unul celuilalt eu si cu prietenul meu cu care eram(in viata reala nu stiu nici macar cine e persoana aia, dar in vis, punand un jaf la cale banuiesc ca imi era apropiata) am cazut de comun acord ca eu sa l alerg pe cel care a primit banii si sa i-i iau. Exact asta am facut, l am alergat pe omul ala si in timp ce l fugaream i am bagat mana n ghiozdan, care era deschis si am luat banii. In ghiozdan tinea banii, de unde a aparut si ghiozdanul? nu stiu?!..precizez ca si eu aveam ghiozdan. Fiind cu atatia bani in mana, multe bancnote mari, chiar unele si n euro, am alergat disperat pana am ajuns intr o baie suburbana, aproape ca la metrou, dar nu cunosc baile de la metrou, nici nu stiu macar daca exista bai la metrou. Fiind in baie am bagat banii im ghiozdan, dupa care am plecat.. Am tras un zambet de reusita si parca ma mustra constiinta, dar in acelasi timp eram multumit de banii pe care i dobandisem, chiar si prin furt ce i drept. Acum stiu ca toate personajele din vis sunt reprezentarea propriei persoane..dar ce sa insemne acest vis? Aa da si imi amintesc ca era imbracat cu o haina lunga si in stil clasic cel pe care l am alergat. Iar eu cu haine normale, trening si geaca, adidasi. Visul meu este sa ajung perfomer in sportul pe care l iubesc, dar pe care de cand am inceput fac l am cam neglijat. Sa aiba vreo legatura? Va rog, ajutati ma cu un sfat!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.