Telefonul din vise | Interpretarea şi semnificaţia viselor

Telefonul văzut sau auzit în vise semnifică abilitatea ta de a-i aborda pe alţii, a interacţiona cu ei. Poate că ai probleme în înţelegerea unei situaţii (sociale) ori în comunicarea cu ceilalţi, sau eşti pe cale să te implici într-un demers care necesită îmbunătăţirea felului cum relaţionezi cu cei din imediata ta apropiere. Totodată, este posibil să primeşti o veste importantă sau să înfiripezi o relaţie umană, eventual una de cuplu.

Într-o altă interpretare, când visezi un telefon, acesta înseamnă uneori un mesaj trimis de subconştientul tău, intuiţia ta, sau o comunicare cu sinele tău spiritual, călăuza ta spirituală, îngerul tău păzitor, ori un semnal profetic, "telepatic," despre un eveniment apropiat, îndeosebi despre întâlnirea cuiva, discuţia cu cineva notabil pentru tine.

Dacă ai visat că telefonul nu are ton, este blocat, nu are semnal sau este "mort," nu funcţionează, se poate presupune că te închizi peste măsură în tine însuţi, te îndepărtezi mult prea mult de lume. Poţi avea dificultăţi în exprimarea gândurilor şi sentimentelor tale.
Vise telefon

De asemeni, un vis în care formezi un număr greşit mărturiseşte despre piedici (interioare şi/sau exterioare) în relaţionarea cu ceilalţi, despre o atitudine excesiv de prudentă ori grijulie în conexiunea cu oamenii.

Atunci când un telefon sună în vise, înseamnă că cineva încearcă să intre în contact cu tine în viaţa reală. Pe de altă parte, se spune că ţi se semnalează în acest fel că nu te vei bucura de succesul scontat într-o afacere, că poţi fi pândit de o boală sau nişte supărări.

Un vis pe parcursul căruia nu vrei să răspunzi la un telefon indică carenţe în comunicare. Există o împrejurare ori o relaţie umană de care vrei să te distanţezi. În acelaşi timp, poate fi vorba despre cineva care încearcă să te controleze, să te folosească, un lucru care te nemulţumeşte, te revoltă.

Prietenii din vise| Interpretarea şi semnificaţia viselor

Problemele în utilizarea unui telefon sau întreruperi ale unei convorbiri telefonice sugerează că ai de lămurit o chestiune (delicată) cu persoană cu care încerci să vorbeşti.

Un telefon din vise care sună îndelungat, neîncetat denotă că nu receptezi corect un mesaj al cuiva, că nu interpretezi cu acurateţe o situaţie în care eşti implicat.

Dacă visezi că vorbeşti la telefon cu cineva cunoscut, ţi se semnifică o discuţie ce trebuie neapărat să o porţi cu acea persoană. Trebuie să vă lămuriţi nişte lucruri încurcate sau tulburi, ori se impune să faci un compromis, să laşi de la tine.

Visele de-a lungul cărora telefonul tău este ascultat, pus sub urmărire, semnifică aspecte ale subconştientului tău cu care trebuie să te confrunţi. Într-o interpretare diferită, poţi avea simţământul că eşti vulnerabil, că ţi-a fost descoperit un secret, poate unul stânjenitor.

De ai visat un telefon roşu, acesta simbolizează o pasiune, o dragoste pătimaşă ce este pe punctul să te acapareze. Un telefon negru este corelat cu o moarte sau cu mari necazuri.

Când vorbeşti în vis de la un telefon public, ţi se subliniază o comunicare defectuoasă sau săracă cu cei din mediul tău înconjurător.

În cazul când te-ai visat dezbrăcat, gol puşcă, într-o cabină telefonică, înseamnă că nişte oameni se străduiesc să profite de tine şi că singură cale de a evita asta este să-ţi intensifici conexiunea cu prietenii, să le ceri ajutorul.

Dezbrăcat în vis | Interpretarea şi semnificaţia viselor

Un vis în care zăreşti mai multe telefoane îţi vesteşte câteodată o schimbare importantă din viaţă.

Atunci când visezi că nu poţi auzi bine sau deloc ceea ce îţi spune cineva într-o convorbire telefonică eşti pus în gardă asupra unor bârfe, calomnii despre tine ori asupra unei certe sau chiar despărţiri în relaţia de cuplu.

În cărţile de vise se spune că o carte de telefoane este un simbol oniric ce prevesteşte oportunitatea de a flirta cu cineva care îţi place sau de a te apropia de această persoană. Nu împinge, totuşi, lucrurile prea departe!

Visele în decursul cărora vezi încărcătorul unui telefon pot reflecta că eşti lipsit de energie, pasiune sau motivare. Trebuie să te revitalizezi într-un fel ori altul. Într-o interpretare diferită, ţi se oglindeşte în subconştient dorinţa fierbinte de a fi sunat de cineva, ca o anumită persoană să ia legătură cu tine.

Un număr de telefon visat pe care ţi-l aduci aminte îţi poate transmite un mesaj asociat cu cifrele acestuia. Încearcă să desluşeşti dacă acestea au un înţeles aparte pentru tine. Pe de altă parte, un număr de telefon pe care nu ţi-l aminteşti când te trezeşti poate vesti o perioadă de derută, presărată cu surprize neplăcute în interacţiunea cu alţii.

Numerele din vise | Interpretarea şi semnificaţia viselor
Telefonul din vise | Interpretarea şi semnificaţia viselor Telefonul din vise | Interpretarea şi semnificaţia viselor Reviewed by Diana Popescu on august 03, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.