Horoscop Gemeni 2017

Horoscopul Gemenilor 2017 scoate în relief transformări interioare ţintind spre dezvăluirea sinelui şi a resurselor interioare, necesitatea de a te mobiliza către ţeluri înalte, răsturnări de situaţie în relaţiile de parteneriat şi prietenie, o serie de evenimente norocoase ce trebuie să fie exploatate din plin, o viaţă amoroasă insistând pe loialitate şi autenticitate afectivă şi o activitate profesională ale cărei succese sunt condiţionate de realism, îndrăzneală, conştientizarea potenţialului tău şi al meritelor tale.

Horoscop Gemeni 2017- Horoscop general 


Îl regăsim şi în 2017 pe Pluton în Capricorn şi a opta casă a Gemenilor, într-un tranzitiv ce te focalizează asupra transformării personale, a înţelegerii tărâmurilor profunde ale sinelui şi a echilibrării lumii tale conştiente cu cea subconştientă. Trebuie totuşi să iei în seamă aportul altora în desluşirea personalităţii tale. Câteodată, oamenii apropiaţi au capacitatea să descopere mai multe despre tine decât eşti tu însuţi în stare!
Horoscop Gemeni 2017

Neptun, găzduit şi în acest an în sectorul astrologic al Peştilor, continuă să-ţi dăruiască abilitatea de a-ţi întrezări viitorul. Nu ar trebui să te mulţumeşti însă numai cu acest lucru, fiind necesar să ieşi din relativa imobilitate neptuniană şi să îndrăzneşti să-ţi pui în practică măcar câteva din idealurile la care visezi. Chiar dacă ţi se par a fi prea înalte, poţi fi luat prin surprindere de căile eficiente pe care şi le găsesc în materializarea lor.

Relaţiile de prietenie par a fi cutremurate şi 2017 de schimbări imprevizibile sub impactul tranzitului lui Uranus în Berbec şi a unsprezecea casă a Gemenilor. Fii pregătit să fi pus în faţa unor gesturi şi fapte neaşteptate ale amicilor, a unor veşti şocante despre unii din ei. Mai mult decât atât, poţi închega o prietenie cu cineva care părea să-ţi fie duşman sau să uneltească împotriva ta!

Saturn, amplasat în Săgetător, poate să-ţi creeze probleme în relaţiile parteneriale din plan personal, social şi profesional. Din fericire, acest tranzit se încheie în luna decembrie, aşa că vei profita odată cu această luna de beneficii în astfel de conexiuni datorită deciziilor inspirate pe care le-ai luat în decursul ultimilor ani.

Norocul tinde să te întovărăşească constant sub oblăduirea lui Jupiter aflat în Balanţă şi a cincea casă a Gemenilor. Asta nu înseamnă că îţi pică o grămadă de bani din cer sau că devii miliardar peste noapte! De fapt, cu cât te mobilizezi mai tare în demersurile tale principale, cu atât mai uşor atragi norocul de partea ta. Motorul vieţii tale nu merge în gol atâta vreme cât îl accelerezi, şi ai posibilitatea să obţii rezultate peste aşteptările tale dacă nu te abandonezi comodităţii.

Încă de la debutul anului, în perioada 4 ianuarie- 8 ianuarie 2017, se pot ivi dileme în legăturile de asociere din pricina înclinaţiei tale sau a unui partener de-al tău de a fi prea individualist sau orgolios. Avantajele conlucrării trebuie să primeze, fiind nevoie de un compromis acceptat de comun acord.

Marte învigorează influenţele plutoniene în răstimpul 10 martie -21 aprilie, când străbate aria astrologică a Taurului. Explorarea pădurilor virgine al subconştientului îţi permite să descoperi comori fabuloase, resurse interioare valoroase nebănuite sau neexploatate sistematic. Ai capacitatea să înţelegi în ce fel opţiunile tale aparent minore au un impact major asupra traiului tău.

Tranzitul retrograd în care se înscrie Venus, în a unsprezecea casă a Gemenilor, din 4 martie până pe 12 aprilie 2017, accentuează tendinţele lui Uranus, prilejuind revelaţii deloc plăcute despre nişte persoane apropiate. În cazuri extreme, acest aspect astral este corelat cu trădarea unor prieteni, cu demascarea intenţiilor răuvoitoare sau a ipocriziei acestora.

Evenimente astrologice în horoscopul 2017

Mişcarea inversă preluată de Mercur pe meleagurile Taurului din 9 aprilie te orientează către alte probleme din viaţa ta. Comunicarea cu o persoană pe care nu ai mai întâlnit-o de multă vreme te poate face să-ţi pui întrebări tulburătoare despre turnura luată de destinul tău.

21 aprilie- 4 iunie 2017 este una din cele mai însemnate, hotărâtoare perioade din acest an. Ca urmare a tranzitului lui Marte în Gemeni eşti traversat de o energie fierbinte, ce te îmboldeşte să nu mai umbli cu jumătăţi de măsură în proiectele tale, să porneşti cu dreptul într-o iniţiativă temerară, ce va fi fertilă pe termen lung. Mingea este în terenul tău, aşa că nu trebuie decât să o manevrezi cu atenţie.

Planeta războiului parcurge sectorul astrologic al Leului şi al celei de-a treia case a Gemenilor între 20 iulie şi 5 septembrie, dăruindu-ţi agilitate şi creativitate în gândire. Poţi izvodi câteva idei ingenioase, având potenţialul să te scoată dintr-un punct mort, dintr-o fundătură şi să te ajute să preschimbi un eveniment negativ într-o oportunitate.

Dificultăţile anterioare pot fi eliminate odată pentru totdeauna mulţumită vizitei lui Marte în intervalul 5 septembrie- 22 octombrie în Fecioară. Această planetă are putinţă să-ţi sprijine preocuparea de a-ţi optimiza relaţia cu familia. Căminul reprezintă în acest context astral o oază de linişte, revitalizare şi siguranţă.

Parteneriatele îţi sunt puse din nou la încercare spre sfârşitul anului, de pe 3 decembrie până pe 22 decembrie 2017, când Mercur îşi asumă un aspect retrograd în a şaptea casă a Gemenilor. Un asociat de afaceri poate încerca să tragă spuza pe turta sa, să te tragă pe sfoară. Este necesar să-ţi păstrezi sângele rece, să-ţi spui părerea tare şi răspicat, fără să ocoleşti posibilitatea destrămării acestei relaţii.


Horoscop Gemeni 2017- Dragoste şi cuplu 


Pluton poziţionat în Capricorn are năravul să dea frâu liber unei pasiuni erotice clocotitoare, în stare să-ţi întunece ochii şi raţiunea. Drept urmare, nativii singuri trebuie să se ferească să se lanseze într-o aventură amoroasă înfocată fără să cunoască îndeajuns de bine persoana de care se ataşează. Unora din cei aflaţi deja într-o legătură de cuplu li se recomandă să nu amâne o decizie importantă, chiar una privind o despărţire, din cauza dorinţei de a-şi menaja peste măsură partenerul. La urma urmei, în acest fel nu ar face decât să-şi prelungească agonia, să sufere nejustificat de mult.

Nici Saturm în a şaptea casă a Gemenilor nu aduce veşti prea îmbucurătoare. Această conjunctură astrală este asociată câteodată cu probleme în căsătorie sau într-o conexiune în doi de cursă lungă. Saturn testează trăinicia, compatibilitatea din viaţa sentimentală şi nu se dă înapoi să sancţioneze orice superficialism, falsitate sau minciună. Cuplurile în cadrul cărora domneşte maturitatea şi voinţa de a face compromisuri ies călite, învigorate din încercările iscate de Saturn. Deşi nativii solitari sunt stăpâniţi de o seriozitate ce se opune influenţelor negative ale lui Pluton, este necesar să nu o împingă prea departe, riscând în caz contrar să-şi refuze oportunitatea de a se angaja într-o idilă promiţătoare.

Partea bună în horoscopul dragostei Gemenilor din 2017 este că Jupiter sălăşuieşte până în octombrie în Balanţă şi a cincea ta casă, contracarând cât de cât efectele mai puţin auspicioase de mai sus. Planeta norocului aduce tot mai mult dragostea în calea ta, chiar şi în cele mai sordide împrejurări ale existenţei. Dacă eşti încă singur, atractivitatea oferită de Jupiter îţi înlesneşte îmbogăţirea vieţii amoroase, ataşarea de o persoană specială, a cărei frumuseţe fizică se împleteşte cu cea interioară, sufletească. Conexiunea afectivă din cuplurile consacrate se împrospătează, revine spre fiorii iubirii dintâi.

Mercur, retrograd până pe 4 ianuarie în a opta casă a Gemenilor poate să redeschidă o rană veche în relaţiile în doi. O persoană dintr-o idilă trecută pare să intervină în viaţă ta, punând pe jar gelozia actualului tău partener. Nu-i acorda, aşadar, acestuia nici un motiv ca să nu se încreadă în tine, fii cât mai sincer, mai deschis în comunicarea cu acesta.

Una din perioadele cele mai prielnice vieţii amoroase se desfăşoară între 22 octombrie şi 9 decembrie 2017, când Marte mărşăluieşte în regatul Balanţei. Înzestrat cu aplomb, ştii cum să-ţi expui, cu expresivitate, sentimentelor faţă de cineva îndrăgit, să îi cucereşti inima. În cazul în care ai un partener, eşti motivat să te azvârli în orice fel de bătălii pentru a-l proteja, a-l pune la adăpost faţă de relele lumii.

În pofida unor piedici subiective în relaţionarea din cuplu generate între 3 decembrie şi 22 decembrie de Mercur retrograd în a şaptea casă a Gemenilor, Soarele aflat în acelaşi sector astrologic începând cu 22 noiembrie aduce la lumină tot ce este autentic, are baze sănătoase în legătură cu persoană iubita.

Horoscop Gemeni 2017- Muncă şi bani 


Zona profesională nu conteneşte să fie întrucâtva înceţoşată în urma tranzitului lui Neptun în a zecea casă a Gemenilor. Se impune să veghezi asupra eventualei tendinţe de a visa cu ochii deschişi, a construi castele de nisip în tot ce ţine de carieră. Uneori, poţi avea parte de întorsături norocoase neaşteptate, neobişnuite la serviciu dar, şi în acest caz, este necesar să te asiguri că sunt veritabile, ancorate în realitate. Creativitatea continuă să fie un atu în demersurile tale profesionale.

Până pe 28 ianuarie 2017, Marte cutreieră sectorul Peştilor şi a zecea ta casă, ceea ce te ambiţionează să pui un fundament solid întreprinderilor tale din carieră din acest an. În acest ciclu marţian, ai abilitatea să îţi materializezi rapid, cu mult mai repede decât te aşteptai, nişte obiective referitoare la dezvoltarea ta profesională.

Venus capătă un aspect retrograd în Peşti în intervalul 3 aprilie - 15 aprilie 2017, într-un tranzit ce te poate face să simţi că înaintezi într-o direcţie greşită din punct de vedere profesional. Nu trebuie să te laşi pradă dezamăgirii sau pesimismului, ci să-ţi analizezi de-a fir-a-păr ţelurile, perspectivele legate de jobul tău actual şi, eventual, să te îndrepţi către un alt loc de muncă ori domeniu profesional.

Activităţile financiare tind să-ţi fie încununate de succes îndeosebi în răstimpul 4 iunie - 20 iulie, datorită vizitei lui Marte în Rac. Ai posibilitatea să faci o afacere profitabilă prin asumarea mai multor riscuri decât de obicei, să câştigi bani frumoşi printr-o iniţiativă nemaipomenit de îndrăzneaţă.

2017 - Anul chinezesc al Cocoşului de Foc

Munca îţi stă într-o măsură tot mai mare sub semnul eficienţei şi a unor circumstanţe de bun augur sub impactul tranzitului iniţiat de Jupiter, pe 10 octombrie, în Scorpion şi a şasea casă a Gemenilor. Ai şansa să faci o figură bună la serviciu graţie competenţei şi sârguinţei de care dai dovadă. Eşti avantajat în special dacă lucrezi într-un domeniu care-ţi place cu adevărat ori găseşti satisfacţii nebănuite până acum în activităţi de rutină la prima vedere.

Marte intensifica beneficiile create de Jupiter începând cu 9 decembrie 2017, ca efect al deplasării sale în aria astrală a Scorpionului. Poţi să te înscrii într-o etapă nouă, mai înaltă a evoluţiei profesionale, printr-o avansare sau accederea la o poziţie superioară într-o altă firmă. Ştii cum să-ţi promovezi punctele forte, să-ţi pui într-o lumina calităţile şi priceperea, şi să primeşti în acest fel ceea ce meriţi, ţi se cuvine.
Horoscop Gemeni 2017 Horoscop Gemeni 2017 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 10, 2016 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Bună seara, ma numesc Romica Soare și sunt foarte mulțumit de serviciile oferite.Multe mulțumiri și puterea de munca, să aveții zile frumoase și să fiți iubită.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.