Nascut pe 25 septembrie– Horoscop general | Profil astrologic

Daca ti-ai facut intrarea in lume in ziua de 25 septembrie, zodia ta este Balanta si esti sub stapanirea planetelor Venus si Neptun.

Conjunctura astrala a zilei tale de nastere iti daruieste mari puteri si abilitati psihice si spirituale.Poate ca te-ai surprins adesea vazand , simtind si remarcand lucruri pe care altii nu le pot observa sau ghici.
De multe ori , ai nevoie de cineva apropiat in viata , fiind in stare sa faci aproape orice pentru o persoana draga , pana la a–ti neglija propriile interese.Incearca sa constientizezi faptul ca nevoile tale sunt la fel de importante ca si cele ale altora.Este necesar sa-ti rezolvi problemele legate de lipsa de incredere in oamenii de care te atasezi de-a lungul existentei.
Orienteaza-te catre progres , hotarare si bucuria de a trai.
Nu te lasa atras de limitari personale si relatii sociale pline de complicatii.

Culoarea ta norocoasa este verde inchis.

Pietrele tale norocoase sunt turcoazul , ochiul tigrului si ochiul pisicii.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt luni si joi.

Numerele tale norocoase si anii tai de mari transformari sunt : 7, 16, 25, 34, 43, 52, 61, 70, 79.

Personalitati nascute pe 25 septembrie : Alfred Vail , Catherine Zeta-Jones, Christian Flechtenmacher , Christopher Reeve, Dmitri Shostakovich , Francesco Castelli Borromini , Heather Locklear, Ileana Sararoiu , Jean-Philippe Rameau , Maria Tanase , Mark Hamill, Michael Douglas, Panait Cerna , Robert Bresson , Sarah Bernhardt, Serghei Bondarciuk , Scottie Pippen , Will Smith , William Faulkner .



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Mesaje zi de nastere | Felicitari, SMS-uri si urari aniversare

Nascut pe 23 septembrie– Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 24 septembrie– Horoscop general | Profil astrologic
Nascut pe 25 septembrie– Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 25 septembrie– Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on septembrie 25, 2011 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Astazi este duminica! Cred ca este cea mai frumoasa zi din sapamana in care sa-ti serbezi ziua de nastere alaturi de cei dragi tie.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.