Horoscop Berbec octombrie 2011

In luna octombrie 2011 , horoscopul Berbecului lasa sa se intrezareasca un interval strabatut de o mare incarcatura si excitabilitate emotionala , avand capacitatea de a te face foarte vulnerabil dar si de a-ti darui o viata amoroasa de exceptie.

Incepand cu 9 octombrie 2011 , Venus , planeta dragostei , ajunge in Scorpion si cea de-a opta casa a Berbecului , casa a sexualitatii si datoriilor.Acest sector al zodiacului are multiple fatete si straturi de profunzime.Pe plan fizic, cea de-a VIII-a casa reprezinta sexualitatea si finantele ori resursele impartite cu altii.Pe plan psihologic , este un camp de batalie cu obisnuintele sau structura noastra mentala , ori un loc de intalnire cu eul tau intunecat.La nivel spiritual, aceasta casa semnifica viata si renasterea , transformarea, regenararea , nevoia de a muri pentru a reveni iarasi la viata.Calatoria lui Venus in acest sector anunta , de obicei , o perioada dificila , dar avand potentialul de a-ti cali si reinvigora fiinta.

Un interval traversat de intense reactii emotionale se intrezareste din 12 octombrie 2011 , ziua cand Mercur patrunde pe taramurile Scorpionului . Relatia cu cei din jur tinde adeseori sa starneasca vii pasiuni si sentimente , si , in acest fel , comunicarea se indeparteaza cumva de zona rationala daca nu reusesti sa stabilesti cu claritate granitele dintre tine si ceilalti .

Luna plina ivita pe 12 octombrie in Berbec si intaia ta casa (casa vietii personale si a aspectului exterior) te determina sa acorzi o mai mare atentie propriilor tale nevoi .Ti se pare ca faci prea multe pentru ceilalti si nimeni nu iti daruieste ceva important.Straduieste-te sa iti innabusi izbucnirile temperamentale infantile si descopera ce ai de facut pentru a te afirma cu o sporita forta in lume.Luna plina te indeamna sa gasesti un echilibru benefic intre dependenta si independenta ta fata de oamenii din preajma.

Starea ta emotionala este pe cale sa devina si mai sensibila odata cu 23 octombrie 2011 , sub impactul tranzitului Soarelui in regiunile Scorpionului.Vrand-nevrand , esti strabatut de dorinta de a-ti expune dorintele si temerile cele mai ascunse oamenilor apropiati sau celor dragi.Probleme izvorate dintr-un trecut ce parea ingropat de mult isi fac loc intr-un mod dureros ori apasator in viata ta.Pe de alta parte , suprasensibilizarea poate da cale libera si unui impuls irezistibil de a-ti imbogati cunoasterea despre tine insuti.

Luna noua rasarita pe 26 octombrie in cerurile Scorpionului te poate face sa constientizezi intr-o mai mare masura decat altadata individualitatea persoanelor din jurul tau , precum si motivatiile tale interioare .Forta primara a fiintei tale iese dintr-o data la iveala , favorizandu-ti dezvoltarea abilitatilor native si dezvaluirea lumii intunecate a instinctelor.


Horoscopul dragostei Berbecului in octombrie 2011


Tranzitul initiat de Venus , pe 9 octombrie , in a opta ta casa , te sprijina in vindecarea unor rani si complexe legate de sexualitatea ta.Daca pana acum erai nesigur pe tine in aceasta privinta , planeta iubirii iti daruieste capacitatea de a te bucura din plin de contopirea senzuala dintr-o relatie de cuplu.

Vizita lui Mercur in cea de-a VIII-a casa a Berbecului , odata cu ziua de 12 octombrie , accentueaza emotionalitatea si afectivitatea ta si a partenerului din viata amoroasa.Modul cum ti se pare ca reactioneaza sau isi exprima sentimentele iubitul / iubita devine foarte important asupra felului cum ii percepi sau nu apropierea fata de tine.

O impartasire profunda a emotiilor si afectivitatii ce iti invaluie legatura de dragoste este de asteptat sa apara in preajma datei de 26 octombrie, cand Luna noua lumineaza sectorul celei de-a opta casa a Berbecului.Intimitatea erotica iti deschide dulci si nebanuite perspective .


Horoscopul carierei si banilor Berbecului in octombrie 2011


Pe plan financiar , prezenta planetei Venus in a opta ta casa te invata , incepand cu 9 octombrie, cum sa investesti cu intelepciune si scapi, macar partial , de povara unor imprumuturi.Mare atentie la felul cum gestionezi banii si resursele pe care le detii impreuna cu altii.

In jurul zilei de 26 octombrie , Luna noua din a opta ta casa anunta o conjunctura oportuna initierii unui nou plan financiar , de economisire, sau obtinerii unui imprumut in conditii foarte avantajoase.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna octombrie 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : octombrie 2011 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa

Horoscop Berbec 2012

Horoscop Berbec septembrie 2011
Horoscop Berbec octombrie 2011 Horoscop Berbec octombrie 2011 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 25, 2011 Rating: 5

3 comentarii:

  1. Sper ca luna octombrie sa-i ofere mamei mele mult mai mult noroc si sanatate.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa dea Dumnezeu sa fie bine ptr.toata lumea!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa dea Dumnezeu deoarece sanatatea si norocul sunt cele mai de pret.Mai presus ee sanatatea dar merg mai bn impreuna.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.