Horoscopul anului 2011 - Zodia Berbecului

Ca prima zodie a ciclului astrologic , Berbecul este una din cele mai inocente si mai entuziaste semne zodiacale , fiind impregnat de o energie si o puritate aparte.Nativii din zodia Berbecului isi insusesc orice sarcina sau obiectiv cu multa insufletire si dedicare. Berbecul este si semnul zodiacal al copilului , asadar oamenii nascuti sub acest semn sunt adeseori gelosi si egoisti , asemeni celor mici. Totodata , Berbecii sunt caracterizati de incapatanare , hotarare si curaj .Ei se pot lasa adesea in voia impulsivitatii , dand dovada de un spirit revoltat , alimentat de egocentrism.Increzatori in ei insisi si in actiunile lor , nativii din Aries au totusi si o predispozitie catre visare si ganduri utopice.


Horoscop Berbec 2011 - Previziuni generale


Horoscopul dragostei 2011 – Zodia Berbecului


Horoscopul carierei si banilor Berbecului in 2011

Munca si cariera vor fi domenii pline de efervescenta , aducand oportunitati mari in 2011 , mai ale in a doua parte a anului. Marte , planeta guvernatoare a Berbecului , are tendinta de a provoca o revelatie , presarandu-ti viata cu multe surprize. Berbecii obisnuiesc sa nu dea niciodata inapoi in fata unei lupte, si asa ar trebui sa procedezi si tu. Anul 2011 pare a-ti favoriza cateva succese notabile , cu conditia de a-ti canaliza efluviile ambitiei pe drumul indeplinirii obiectivelor tale. Fa apel la perseverenta si determinare , si aproape nimic nu iti va sta in calea realizarii profesionale. Foloseste-ti cu abilitate diplomatia pentru a-i aduce pe oameni in sprijinul intereselor tale si vei reusi sa duci pana la capat cateva proiecte importante.
In anul 2011 va trebui sa fii mult mai grijuliu decat de obicei cu finantele tale.Exista posibilitatea unor mari cheltuieli in chestiuni legale .Gandeste-te de doua ori inainte de a face cheltuieli majore. De fapt, ai putea sa iti creezi o strategie financiara sau un plan de economisire inca de pe acum. Nativii din Berbec care detin propria lor afacere sunt predispusi unor mari pierderi materiale in noul an. Totusi , o buna parte dintre ei vor avea parte de o balanta finaciara contradictorie : cu cat vor pierde mai mult cu atat mai mult vor castiga. Sfaturi folositoare privind investitiile si banii pot veni din partea rudelor sau unor prieteni apropaiti.

Horoscopul sanatatii Berbecului in 2011

Excesele temperamentale vor fi prezente de-a lungul intregului an , iar vitalitatea iti va fi influentata in mod direct de aceasta evolutie. Aceasta tendinta iti va necesita un mare consum de energie , mai ales in prima parte din 2011.Ar trebui sa dai o atentie deosebita sanatatii in special in martie si aprilie , cand Marte calatoreste prin semnul tau zodiacal. Vei avea poate nevoie sa iti acorzi un mai mare timp eliberarii tensiunii nervoase acumulate. Oamenii din jurul tau iti vor rapi intr-o mai mare masura energia sau vitalitatea decat de obicei, asa ca ar trebui sa nu te implici in discutii si argumentari sterile. Pierderea de energie fizica te predispune oboselii , astfel incat este necesar sa ajungi la un echilibru .Influentele lui Jupiter si Uranus nu sunt de natura a te ajuta sa iti mentii calmul , asadar ar trebui iti faci o prioritate din pastrarea unei atitudini relaxate. Vei avea o perioada foarte aglomerata si solicitanta mai ales in luna octombrie si vei ajunge la un maxim al starii de sanatate probabil in luna septembrie. In acest an , ai predispozitia de a incerca un nou sport sau de a da o mai mare atentie exercitiului fizic. Descopera o modalitate prin care sa iti canalizezi energia benefica a corpului , iar anul 2011 iti va oferi o forma fizica de invidiat.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop chinezesc 2011 | Anul Iepurelui alb /de metal

Horoscop Diana 2011 - Toate zodiile

Zodia Berbecului.Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase


Zodia Berbecului si Dragostea
Horoscopul anului 2011 - Zodia Berbecului Horoscopul anului 2011 - Zodia Berbecului Reviewed by Diana Popescu on decembrie 11, 2010 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.