Horoscop decembrie 2016 - Balanţă

Horoscopul decembrie 2016 anticipează pentru Balanţă o atitudine fertilă de încredere în tine însuţi, concentrarea asupra armonizării, ameliorării relaţiilor familiale, şansa de a te bucura din plin, alături de cei dragi, de sărbătorile de iarnă, o viaţă amoroasă auspicioasa şi una profesională uneori solicitantă, necesitând răbdare şi stăpânire de sine.

Horoscop decembrie 2016 - Balanţă: Horoscop general 


Încrezător în propriile forţe, înarmat o puternică energie pozitivă, poţi îndeplini aproape orice îţi doreşti ca urmare a trigonului dintre Marte şi Jupiter de pe 2 decembrie 2016. Poţi face paşi notabili înainte spre obiective pe termen lung, iar mobilizarea de a-ţi materializa propriile ţeluri nu te împiedică să dai o mână de ajutor, ori de câte ori poţi, celor din jurul tău.

Începând cu aceeaşi zi de 2 decembrie, Mercur tranzitează Capricornul şi a patra casă a Balanţei, determinându-te să regăseşti valorile familie, să comunici cu mare uşurinţă şi eficienţă cu membrii acesteia. Emotivitatea crescândă care te străbate îţi poate răpi uneori agilitatea minţii însă, ţi-o poţi recăpăta atunci când eşti într-un mediu familiar sau discuţi cu oamenii îndrăgiţi. Fereşte-te să ai o discuţie sau o întâlnire importantă într-un loc străin, cu care nu eşti acomodat!
Horoscop Balanţă decembrie 2016

Lumea pare să nu mai aibă nuanţe de gri şi negru, ci să fie plină de strălucire şi culori vii, sub impactul vizitei lui Venus în Vărsător odată cu 7 decembrie 2016. Copilul din interiorul tău iese la lumină şi se bucură cu ingenuitate de frumuseţile obliterate până acum ale existenţei. Creativitatea ţi se înalţă la cote înalte şi te poate îndrepta către un hobby neglijat în ultima vreme.

Horoscop Balanţă 2017

Soarele în sextil cu Jupiter pe 9 decembrie îţi infuzează iarăşi optimism şi face posibile succese datorate încrederii în destinul tău. Oportunităţile apar de la sine în această conjunctură astrală sau sunt generate chiar de tine însuţi!

Poate că tendinţa ta de a privi printr-o prismă prea roză relaţiile familiale te face să treci cu vederea sau să neglijezi unele probleme din cadrul acestora. Mercur, retrograd din 19 decembrie în a IV-a casă a Balanţei, scoate la iveală câteodată astfel de probleme, şi te îmboldeşte să le afli o rezolvare grabnică, pornind de la cauze şi nu de la efecte. Chiar dacă apelezi la compromisuri, faci sacrificii personale, acestea sunt neglijabile în comparaţie cu satisfacţia răsfrântă asupra ta a celor pe care îi iubeşti. Lasă-te pătruns de spiritul Crăciunului, fii cât mai generos, şi nu vei avea ce regreta din această cauză!

Tranzitul demarat de Soare, odată cu 21 decembrie 2016, în aceeaşi zona astrologică a Capricornului, are putinţa de a disipa influenţele de rău augur anterioare. Pari să fi depăşit nişte chestiuni controversate, să fi instaurat o atmosferă de armonie în familie, aşa că sărbătorile de iarnă au toate şansele să fie încununate de o împărtăşire a fericirii cu cei dragi.

Ziua de Crăciun stă sub semnul trigonului lui Venus cu Jupiter. Pe 25 decembrie, ai abilitatea să te integrezi cu uşurinţă printre oameni, să te relaxezi şi să distrezi, să îţi confirmi afecţiunea prietenilor şi ale persoanelor celor mai importante din viaţa ta.

Horoscop Balanţă noiembrie 2016

Pe 26 decembrie 2016, Jupiter se poziţionează în opoziţie cu Uranus, stimulându-te să te rupi de rutina zilnică, să faci ceva deosebit, prin care să-ţi demonstrezi independenţa şi libertatea. Se poate întâmpla, aşadar, să pleci brusc, fără vreo pregătire prealabilă, departe de casă, împreună cu amicii sau persoana iubită.

Mercur în sextil cu Neptun în ziua de 27 decembrie îţi măreşte receptivitatea faţă de cei din preajma ta, faţă de aspiraţiile ori necazurile lor. Eşti dornic să îi sprijini pe cei nedreptăţiţi de soartă, iar acest lucru îţi dăruieşte o senzaţie de o mare împlinire interioară.

Luna nouă apărută pe 29 decembrie 2016 în a IV-a casă a Balanţei accentuează tendinţele ciclului solar menţionat mai înainte. Trecerea dintre ani poate fi sărbătorită împreună cu familia sau sub amprenta unei foarte intense apropieri afective cu aceasta.

Tot din 29 decembrie, Uranus revenit în tranzit direct în Berbec dă cale liberă unei reînnoiri, învigorări a legăturilor de parteneriat. Avantajele reciproce izvorâte din astfel de conexiuni se vor face simţite chiar de la începutul anului 2017.

Horoscop decembrie 2016 - Balanţă: Dragoste şi cuplu 


Viaţa amoroasă ia un avânt rar întâlnit în acest an, se orientează spre efuziuni şi gesturi romantice năvalnice. Amplasarea lui Venus în a cincea casă a Balanţei te impulsionează să îţi revitalizezi relaţia de cuplu prin gesturi foarte spontane, apreciate de tovarăşul tău de viaţă. Dacă eşti singur, ai prilejul să te implici într-o idilă cu cineva original, căruia nu îi este teamă să ocolească cărările bătătorite ale existenţei şi să te farmece prin actiunile sale ieşite de comun prin care îşi mărturiseşte dragostea faţă de tine. Este de aşteptat ca mai mulţi pretendenţi la inima ta să te ia cu asalt, aşa că trebuie să cumpăneşti cu grijă care îţi este cu adevărat cel mai potrivit, în stare să se îmbarce într-o legătură în doi stabilă, de durată.

Horoscop decembrie 2016 - Balanţă: Muncă şi bani 


Cu toate că nu mai este mult timp până la Crăciun, pari să ai o grămadă de treabă la serviciu. Marte străbate din 19 decembrie 2016 tărâmurile Peştilor şi ale celei de-a sasei case a Balanţei, înteţind activitatea din plan profesional, inlesnindu-ţi realizări datorate cutezanţei cu care te lansezi în proiectele şi sarcinile tale. Ţinând cont şi de preocupările ce te solicită în plan familial, în urma aspectului retrograd a lui Mercur, poţi fi încărcat cu o tensiune nervoasă copleşitoare, pe care nu este indicat să ţi-o eliberezi în certuri păguboase cu colegii şi superiorii.
Horoscop decembrie 2016 - Balanţă Horoscop decembrie 2016 - Balanţă Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 27, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.