Horoscop Balanţă noiembrie 2016

În horoscopul Balanţei noiembrie 2016 se impun drept principale orientări pofta cumva destabilizatoare de a-ţi trăi din plin viaţa, dar şi statornicirea datorată ataşamentului faţă de familie şi a fortificării relaţiei cu aceasta. Interacţiunea socială intensă îţi poate aduce avantaje substanţiale, iar viaţa sentimentală are de profitat atât ca urmare a îndrăznelii, cât şi a tendinţei de a se echilibra, a castiga în profunzime.

Horoscop Balanţă noiembrie 2016 - Horoscop general 


Nimeni şi nimic nu pare să te împiedice să faci ce-ţi place, să culegi ispititoarele roade ale plăcerilor din pomul vieţii. Marte traversează din 9 noiembrie 2016 Vărsătorul şi a cincea casă a Balanţei, conferindu-ţi îndrăzneală în afirmarea opţiunilor tale şi în dorinţa de a te distra. Dacă unii oameni nu rezistă să nu ţi se alăture în joaca ta de-a vacanţă, alţii par să te privească cu suspiciune, fără a îndrăzni să iasă din carapacea lor. Cu atât mai rău pentru cei din urmă! Deşi responsabilităţile şi obligaţiile tind să fie neglijate în acest ciclu marţian, poţi avea realizări remarcabile graţie unei creativităţi nestânjenite de vreo urmă de conformism.
Balanţă noiembrie 2016

Odată cu 12 noiembrie, amplasarea lui Venus în Capricorn şi a lui Mercur în Săgetător liniştesc niţel tumultul creat în existenţa ta de cutezătorul Marte. Aceste două aspecte astrale te focalizează asupra căminului şi comunicării. Te simţi din ce în ce mai bine acasă, relaţia cu oamenii apropiaţi ţi se armonizează, şi pari să ai parte de numeroase petreceri sau evenimente în familie. Poţi, de asemeni, să faci nişte vizite şi scurte călătorii pentru a-ţi întâlni nişte rude pe care nu le-ai mai văzut de mult timp, ori să primeşti o veste nemaipomenit de bună de la una din ele.

Luna plină apărută pe 14 noiembrie 2016 în Taur şi VIII-a casă a Balanţei te călăuzeşte către o transformare profundă a sinelui, menită să-ţi scoată la lumină valori, talente neglijate. Posezi abilitatea de a întrezări ce se ascunde în aspecte ceţoase ale existenţei. Ai, astfel, şansa să desluşeşti care din relaţiile tale sunt benefice, promiţătoare, şi care sunt dăunătoare, te trag în jos şi îţi împiedică dezoltarea.

În curând pe diane.ro: Horoscop Balanţă 2017

Interacţiunea socială se înteţeşte, te solicită mai mult decât de obicei şi îţi făgăduieşte oportunităţi rare din 21 noiembrie, ca urmare a parcursului Soarelui în Săgetător. Acest tranzit se suprapune peste cel al lui Mercur, aşa că tinzi să comunici foarte bine, eficient cu cei din preajma ta, şi ai posibilitatea să cunoşti mulţi oameni influenţi sau în stare să-ţi deschidă ochii asupra unor noi căi de a-ţi valorifica resursele interioare. Mintea îţi este extrem de agilă, şi naşte idei novatoare, care îşi aduc şi ele aportul în mărirea popularităţii tale. Încă o dată, ai ocazia să călătoreşti, dar şi să te dedici unui studiu personal incitant, având potenţialul de a-ţi lămuri mecanismele esenţiale ale lumii.

Pe 25 noiembrie 2016, cuadratul lui Jupiter cu Pluton şi cel dintre Venus şi Jupiter te îmboldesc să acţionezi sub deviza "totul sau nimic," să iei taurul de coarne în aproape orice demers individual. Însufleţit de un optimism impetuos şi o ambiţie ieşită din ţâţâni, poţi să dai o amploare prea mare proiectelor tale ori să-ţi doreşti să le finalizezi prea repede. Impulsul de a le demonstra altora că numai tu ai dreptate sau de a-i critica acerb pe alţii îţi poate crea necazuri, stârnind ranchiuna şi duşmănia unor persoane de care probabil vei avea nevoie în viitorul apropiat.

Asociaţii şi prietenii apropiaţi te antrenează în discuţii fierbinţi, pasionante, pe teme serioase sau care sunt foarte importante pentru tine sub efluviile Lunii noi ivite pe 29 noiembrie în a III-a casă a Balanţei. Deşi aceste dezbateri nu au cum să conducă la o schimbare rapidă, ele îţi pot oferi indicii valoroase despre felul în care să-ţi atingi obiectivele cele mai de seamă. Ideile schimbate cu amicii pot fi splendide, dar materializarea lor presupune efort, şi poate chiar sacrificii.

Horoscop Balanţă noiembrie 2016 - Dragoste şi cuplu 


Dragostea stă sub semnul îndrăznelii, a unei atitudini directe şi încrezătoare începând cu 9 noiembrie, sub impactul tranzitului lui Marte în a V-a ta casă. Dacă eşti singur, timiditatea dă bir cu fugiţii din sufletul tău, eşti înclinat să te implici în mai multe flirturi decât de obicei sau să-ţi exprimi cu tărie şi forţă de convingere sentimentele faţă de cineva care ţi-a cucerit inima de câtăva vreme. În cazul că ai un partener, eşti capabil să dai o turnură proaspătă, inedită, conexiunii tale afective, să o revitalizezi printr-o revărsare fierbinte a senzualităţii.

Prezenţa lui Venus în a patra casă a Balanţei este favorabilă din 12 noiembrie 2016 îndeosebi cuplurilor statornicite, căsătorite, sau de cursă lungă. Iubirea înfloreşte şi se intensifică pe baze solide, prin creşterea încrederii şi preţuirii reciproce. Loialitatea ta faţă de tovarăşul tău de viaţă şi a acestuia faţă de tine reprezintă un reper inconfundabil al acestui aspect astral. Este vremea primeşti confirmări clare că ai făcut alegerea cea mai bună în dragoste! Nativii singuri nu se mai lansează în aventuri superficiale şi au ocazia să se angajeze într-o idilă cu cineva cunoscut prin intermediul unei rude ori cu prilejul unei reuniuni de familie.

Horoscop Balanţă noiembrie 2016 - Muncă şi bani 


Venus în cuadrat cu Jupiter pe 25 noiembrie îţi impune o prudenţă sporită în chestiunile sau tranzacţiile financiare, întrucât atitudinea prea optimistă te poate face să supraestimezi valoarea unor investiţii şi să le subestimezi riscurile. Evită să cheltuieşti peste măsură şi străduieşte-te să te menţii în limitele bugetului personal.

Horoscop Balanţă octombrie 2016
Horoscop Balanţă noiembrie 2016 Horoscop Balanţă noiembrie 2016 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 29, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.