Horoscop Balanţă octombrie 2016

Horoscopul Balanţei octombrie 2016 scoate în evidenţă o impulsivitate fierbinte şi o combativitate intensă, care-ţi sunt de folos în promovarea sinelui şi a intereselor atâta vreme cât ştii să le ţii în frâu, să le direcţionezi spre făgaşuri productive. În a doua parte a lunii, profiţi de o integrare fericită în sfera socială, oportunităţi în plan financiar şi în viaţa sentimentală.

Horoscop Balanţă octombrie 2016 | Horoscop general 


Luna nouă ivită pe 1 octombrie 2016 în Balanţă nu îţi infuzează armonie şi bună înţelegere în relaţiile personale ci, dimpotrivă, le zguduie din temelii, punându-le la încercare prin situaţii la limită, ieşite din comun. Oportunităţile sociale şi profesionale îşi fac apariţia numai dacă te dezrădăcinezi din obişnuinţe şi ai curajul să-ţi asumi o imagine personală sau o atitudine îndrăzneaţă, chiar provocatoare.

Lucrurile mărunte dar semnificative care te plictisesc de obicei capătă intreagă ta atenţie, focalizare, în urma sextilului Soarelui cu Saturn din 4 octombrie. Ai astfel ocazia să duci la bun sfârşit un demers important din viaţa ta sau să te achiţi de o sarcina amânată mereu până acum.
Balanţă octombrie 2016

Marte în cuadrat cu Jupiter în ziua de 6 octombrie 2016 îţi înteţeşte energia, vitalitatea, şi te ambiţionează să câştigi în bătălii cu duşmani declaraţi, fără să-ţi iei totuşi minime precauţii în a-ţi asigura apărarea. Din cauza impulsivităţii care te stăpâneşte este de dorit să îţi impui o sporită prudenţă atunci când eşti la volan sau te implici în activităţi fizice.

Potenţialul energetic şi dorinţa de a-ţi promova cu orice preţ interesele continuă să fie la cote înalte pe 7 octombrie, sub impactul cuadratului dintre Soare şi Pluton. Cu cât eşti aşadar mai înverşunat, mai pasional în interacţiunea socială şi profesională, cu atât mai mult ţi se împotrivesc cei din jur. Ţine-ţi sub control înclinaţia de a te lansa în certuri neproductive.

Horoscop Balanţă 2016

Pe 11 septembrie 2016, Mercur în conjuncţie cu Jupiter te sprijină să pui la punct, cu discernământ, un plan de o importanţă vitală în viitorul apropiat. Este o zi bună iniţierii unui program de autoperfecţionare, de dezvoltare personală. Nu-ţi dezvălui oricui năzuinţele intime şi nu te încrede în orice ţi se spune!

Cuadratul lui Mercur cu Marte din 13 august îţi infuzează din nou combativitate, mai cu seamă din punct de vedere verbal. Ţii neapărat să ai dreptate, chiar şi în discuţiile pe teme mărunte, triviale. Este nevoie să-ţi controlezi nerăbdarea, să asculţi cu adevărat ceea ce alţii au de spus înainte de a-ţi da cu părerea.

Puterea de concentrare furnizată de sextilul dintre Mercur şi Saturn de pe 14 septembrie 2016 te ajută să faci faţă unor probleme complexe, de detaliu. Chestiuni încurcate de demult par să se limpezească şi chiar să-şi afle o rezolvare.

Soarele se poziţionează în opoziţie cu Uranus pe 15 septembrie, aşa că este probabil să te reîncarci cu tensiune nervoasă, să-ţi ieşi din ţâţâni mai ales dacă te simţi îngrădit, obstrucţionat de cei din preajmă. Îţi apreciezi independenţa, ceea ce este unic, original în tine. Un om deosebit este pe cale să dea o turnură neaşteptată vieţii tale.

Horoscop Balanţă septembrie 2016

Ziua de 16 octombrie 2016 este marcată de cuadratul lui Mercur cu Pluton şi de Luna plină găzduită de Berbec şi a şaptea casă a Balanţei. Relaţiile parteneriale din toate domeniile existenţei capătă întâietate şi nu te poţi opri să le analizezi în adâncime, dincolo de aparenţe. Poţi fi preocupat de o conexiune de cuplu ori una profesională care trenează, nu duce nicăieri, fiind mobilizat fie să-i pui capăt odată pentru totdeauna, fie să o revitalizezi în cazul când îi descoperi resurse ascunse.

Te integrezi cu plăcere printre oameni, iar aceştia tind să-ţi aprecieze tot mai mult tovărăşia. Din 18 octombrie, prezenţa lui Venus în Săgetător îţi creşte prestigiul în sfera socială, te provoacă să-ţi împărtăşeşti cu fervoare şi forţă de convingere ideile. Ai parte de avantaje mai cu seamă prin intermediul unor călătorii scurte, a comunicării şi a intensificării relaţionării cu rudele.

Mercur în opoziţie cu Venus pe 20 octombrie 2016 accelerează ritmurile traiului cotidian şi îţi sugerează să fii mereu pe fază, atent la ceea ce se petrece în mediul tău înconjurător. O simplă clipire a ochilor te poate face să ratezi o oportunitate! Ai o mulţime de treburi dar, din fericire, te poţi achita de ele cu eficienţă datorită agilităţii mentale. Cu toate astea, trebuie să ai grijă să nu ajungi în pragul epuizării fizice sau a stresului.

Pe 26 octombrie, ca urmare a sextilului dintre Venus şi Jupiter, te bucuri iarăşi de beneficii în activităţile sociale. Însufleţit de optimism şi o atitudine pozitivă îţi este foarte uşor să-ţi creezi alianţe utile. Mai mult decât atât, proiectele tale abia începute par să se deruleze şi să se dezvolte de la sine, cu mult mai repede decât ai anticipat.


Horoscop Balanţă octombrie 2016 - Horoscop dragoste şi cuplu 


Dragostea se stabilizează şi se armonizează printr-o comunicare sinceră, incandescentă cu persoana iubită graţie tranzitului demarat de Venus, odată cu 20 octombrie 2016, în a III-a casă a Balanţei. Ştii cum să aplanezi, să înnăbuşi în faşă eventuale conflicte din relaţia de cuplu lăsând de la tine, apelând la compromisuri, la simţul tău diplomatic. Convergenţa ţelurilor tale cu cele ale partenerului tău promite împliniri notabile. Dacă eşti singur şi eşti atras de mai multă vreme de o persoană specială din apropierea ta, îţi dai deoparte complexele ori timiditatea şi ai sporiţi sorţi de izbândă să-i cucereşti inima prin expresivitatea cu care îţi expui simţămintele.

Horoscop Balanţă octombrie 2016 - Horoscop muncă şi bani 


Din pricina cuadratului lui Marte cu Jupiter de pe 6 octombrie ai pornirea să fii prea optimist în activităţile profesionale. Mânat de năzuinţa de a-ţi extinde proiectele ambiţioase trebuie, totuşi, să dai dovadă de prudenţă, îndeosebi în afaceri. Nu-ţi supraevalua câştigurile unor investiţii şi nu-ţi asuma riscuri bazându-te doar pe noroc.

Începând cu 23 octombrie 2016, periplul Soarelui în Scorpion şi a doua casă a Balanţei este asociat cu imboldul de a-ţi îmbunătăţi situaţia materială prin ajustarea balanţei tale de venituri şi cheltuieli ori prin angajarea într-o nouă afacere sau activitate pe cont propriu. Cu picioarele pe pământ şi cu o viziune practică asupra existenţei, nu mai eşti dispus să te arunci cu capul înainte în aventuri financiare imprevizibile.

Concentrarea către sfera financiară este înteţită odată cu 24 octombrie, ziua de debut a tranzitului lui Mercur în aceeaşi zonă astrologică a Scorpionului. Eşti traversat de idei ingenioase de a face bani în plus, ce pot fi stimulate şi chiar materializate graţie discuţiilor cu nişte persoane influente. La ordinea zilei sunt călătoriile de afaceri sau în interes de serviciu.
Horoscop Balanţă octombrie 2016 Horoscop Balanţă octombrie 2016 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 15, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.