Toaleta / veceul din vise | Interpretarea şi semnificaţia viselor

O toaletă, un closet, un veceu (WC) din vise simbolizează eliberarea, descărcarea, exprimarea unor emoții, sentimente. Ai nevoie să scapi de ceva care în viață reală îți este inutil, te împovărează. Pe de altă parte, ți se poate indica necesitatea de a avea mai multă intimitate, astfel încât să îți deslușeșți, înțelegi sentimentele. 

Când visezi un vas de toaletă înfundat poate însemna că există un aspect din existență care te trage înapoi, te împiedică să progresezi, să faci cel mai mic pas înainte spre obiectivele tale principale. Poți fi confruntat cu o serie de probeleme ce-și cer imperativ soluționarea! Dacă nu faci nimic în acest sens, nu ai cum să ajungi la rezultate pozitive. Dintr-o altă perspectiva, eșți atenționat că energia ta interioară este blocată sau să nu-ți mai ții numai pentru tine niște sentimente, că este necesar să te debarasezi de simțăminte negative.

Un vis în care desfunzi un veceu (WC) folosindu-ți chiar propriile mâini sugerează că încerci să adopți o abordare mai temerară a vieții, că ai posibilitatea să-ți faci ordine în viață!
Toaleta / veceul din vise | Interpretarea şi semnificaţia viselor

Dacă ai visat cum un instalator îți desfundă toaletă, vasul closetului, ți se exprimă astfel senzația că planurile tale nu sunt bine întemeiate. Pentru a-ți îmbunătăți situația se impune să recunoști că nu ai totul sub control, și că poate fi nevoie să ceri ajutor pentru a-ți eficientiza proiectele.

Trenul din vise | Interpretarea şi semnificaţia viselor

Visele de-a lungul cărora apare un veceu (WC) murdar, împuțit, urât mirositor, semnifică dezideratul unei schimbări imediate. Ești sigur că ai grijă de tine cum trebuie din punct de vedere fizic, sufletesc, spiritual? Poate că trebuie să iei o măsură hotărâtă în această privința. De asemeni, ți se poate da de înțeles că începi să ieși dintr-un fel de carapace, și că e musai să-ți infrangi unele emoții, sentimente.

În caz că te visezi cum cureți un closet, ți se reflectă dorința de a-ți curată, purifică existența, a te indepata de împrejurări ori persoane nocive. Totodată, poate însemna că ieși dintr-un fel de carapace, îți înfrangi inhibițiile, pesimismul.

Când ai visat un veceu (WC) din care apa dă în afară, ți se înfățișează, de fapt, o explozie emoțională, exprimarea bruscă a simțămintelor refulate până acum.

În eventualitatea în care te visezi într-un closet fără ușă sau cu pereți transparenți, din geam, prin care ești văzut de alții, ți se oglindește nevoia de a te bucura de o intimitate sporită ori senzația că ești într-o situație jenantă în viața reală. Într-o interpretare diferită, ți se scoate la iveală sentimentul că toată lumea este cu ochii pe tine, gata să te critice sau că o persoană încearcă să se vâre cu tot dinadinsul, neinvitată, în sufletul tău, în traiul tău.

Copiii din vis | Interpretarea și semnificația viselor
Toaleta / veceul din vise | Interpretarea şi semnificaţia viselor Toaleta / veceul din vise | Interpretarea şi semnificaţia viselor Reviewed by Diana Popescu on august 04, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.