Trenul din vise | Interpretarea şi semnificaţia viselor


Visele despre un tren denotă, în general, conformism. Poate că ai o atitudine convențională, respecți cu sfințenie regulile scrise și nescrise, faci exact ceea ce fac cei din jurul tău. Pe de altă parte, poate însemna că ești extrem de metodic, sistematic, minuțios, îți place să-ți impui ordine și disciplină în viață.

Într-o altă interpretare, când vezi un tren sau mergi cu el în vise, ți se semnalează că ți-ai pierdut controlul asupra existenței tale. Așa cum traseul trenului este prestabilit, impus de șinele de cale ferată, la fel viața ta poate fi ghidată strict de altcineva, eventual de unul dintre părinți sau de ambii!

Vise despre tren

Un tren de pasageri visat este asociat cu o activitate mentală febrilă, unul cu vagoane, cușete de dormit indică o confruntare cu o persoană autoritară, iar unul cu vagoane de marfă simbolizează afacerile tale ori problemele, poverile pe care ești nevoit să le porți în traiul de zi cu zi.

Visul de-a lungul căruia vezi un trenuleț, un tren în miniatură, sau te joci cu el, sugerează că-ți dorești să ai un control sporit asupra existenței tale, sorții tale, a direcției în care se îndreaptă aceasta!

Când visezi că auzi un trense poate presupune că ai ratat o mare oportunitate!

Un aspect esențial este cine este conductorul trenului visat! În caz că e altcineva, ți se dă de înțeles că nu ești stăpân pe destinul tău, că o persoană anume îți impune ce și cum să faci.
Dacă tu conduci locomotiva, înseamnă că ești la frâiele proprii tale vieți, că deții controlul asupra unei situații importante din starea de veghe.
În alte interpretări, ți se exprimă astfel tendința de a interfera prea mult în viețile altora, a-i conduce ori a-i manipula pe alții!

Un tren gol, fără călători, din vise, indică impresia că te simți singur în eforturile, demersurile tale esențiale. Poate fi vorba și despre simțământul că te-ai îndepărtat / ai fost îndepărtat de oameni, ori despre o viitoare problemă în relația cu familia.

Un vis în care pierzi un tren este corelat cu ratarea unei ocazii promițătoare (la serviciu, în dragoste ori afaceri) sau cu faptul că ai așteptări prea înalte într-o privință, că te avanti într-o "misiune imposibilă".  Totodată, ți se poate sugera că nu ești prea bine pregătit pentru un examen, o fază nouă a vieții tale, că amâni niște lucruri ce ar fi trebuit deja să fie puse la punct.

Copacii din vise | Interpretarea şi semnificaţia viselor

Când te visezi cum cobori dintr-un tren se semnalează că ai ajuns la un final, la un capăt de drum. Poate fi, totuși, necesar, să evaluezi dacă ai coborât cu adevărat la stația, gara dorită, dacă nu cumva ai părăsit trenul prea devreme. În acest ultim caz, poate să ți se semnifice că ești înclinat să-ți întrerupi o "călătorie", să-ți întrerupi drumul spre un obiectiv!




O stație, o gară zărită în vise dintr-un tren poate să-ți prezică plecarea într-o călătorie importantă!

Bagajele pe care le ai într-un tren visat se identifică cu trăsăturile personalității tale. Dacă ai probleme cu astfel de bagaje, este posibil să ți se reflecte dificultăți în acceptarea sinelui tău, în explorarea eficientă a atuurilor tale individuale.

Când visezi că ești într-un tren care se deplasează prea repede, cu o viteză excesiv de mare, ți se transmite că trebuie cumva să-ți neglijezi principiile, valorile, pentru a-ți atinge un țel. Acest lucru poate implica să ierți pe cineca care ți-a greșit grav ori să-ți dai deoparte alte interese.

Visul despre un accident de tren poate să-ți mărturisească că este necesar să-ți reiei guvernarea propriei vieți. Se impune să ieși dintr-o eventuală pasivitate, să preiei inițiativa. În caz că scapi nevătămat dintr-un astfel de accident, este un semn că vei întâlni un prieten vechi ori că vei închega o prietenie de nădejde.

Dacă ai visat cum o mașină se ciocnește de un tren, ți se pune în vedere că obiectivele tale sunt în conflict cu credințele tale, cu filosofia ta de viață. Poate că cineva încearcă să te îndrepte într-o direcție care-ți displace.

Un tren care deraiază în vise are semnificații diferite, în funcție de ace anume a provocat acest lucru. Dacă ți se pare că tu ai determinat acest fapt, ești avertizat că e necesar să te îndepărtezi de actuala ta orientare în existența, să-ți transformi radical viziunea despre lume, astfel încât să nu fii afectat de un eșec de mari proporții. Dacă deraierea a fost cauzată de altceva / altcineva, trebuie să te întrebi dacă nu cumva îi acuzi (nejustificat?) pe alții pentru nereușitele, neîmplinirile tale.

Un vis pe parcursul căruia este lovit / călcat de tren denotă că ceva ori cineva este pe punctul să-ți alunge brusc, violent, seninătatea, pacea viețîi. Într-o altă interpretare, ești atenționat că te afli pe un drum greșit, riscant al existenței și este nevoie să cauți îndrumarea cuiva înțelept, a unei persoane pe care o respecți și o îndrăgești.

Telefonul din vise | Interpretarea şi semnificaţia viselor

Trenul din vise | Interpretarea şi semnificaţia viselor Trenul din vise | Interpretarea şi semnificaţia viselor Reviewed by Diana Popescu on mai 11, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.