Horoscop Leu 2017

În horoscopul Leului din 2017 ies în prim plan dezideratele de a-ţi asuma nu nou stil de viaţă, a te cufunda în zona cea mai adâncă a personalităţii tale şi a extrage de acolo perlele preţioase ale înzestrărilor tale. Viaţa amoroasă şi cea profesională au drept orientări principale maturitatea şi stabilitatea, iar situaţia financiară îţi este înfloritoare cu condiţia de a nu te lansa în iniţiative prea riscante.

Horoscop Leu 2017 - Horoscop general 


Starea de sănătate continuă să fie un reper central în 2017. Pluton în Capricorn şi a şasea casă a Leului te îndrumă să-ţi îmbunătăţeşti tonusul fizic şi psihic, astfel încât să te bucuri din plin de existenţă. Chiar dacă nu-ţi este uşor să-ţi schimbi stilul de viaţă şi eforturile tale în această direcţie nu-şi arată efectele în scurt timp, este necesar să pui capăt unor obiceiuri ori tabieturi dăunătoare, autodestructive.

Mesajele subtile ale trupului şi subconştientului îţi sunt accesibile pe mai departe graţie amplasării statornice a lui Neptun în Peşti. Poţi, în acest fel, să descoperi comori neştiute ale sinelui şi să înţelegi sensuri revelatoare ale experienţelor tale de viaţă. Neptun îţi învăluie, totodată, traiul într-o penumbră de mister, având darul de a infuza un înţeles mai amplu, mai complex, relaţiilor tale cu oamenii apropiaţi, îndrăgiţi, şi a te călăuzi să le dezvolţi, îmbogăţeşti, inclusiv din punct de vedere spiritual.
Horoscop Leu 2017

Setea de inedit, de a explora faţete neobişnuite, insolite ale lumii te stăpâneşte şi în 2017 sub vibraţiile tranzitului lui Uranus în Berbec şi a noua casă a Leului. Aspiraţiei de a călători i se pun în cale, ce-i drept, piedici câteodată în acest an dar, dacă-ţi pui în cap cu încăpăţânare să vizitezi un loc îndepărtat, făcând chiar şi sacrificii pentru asta, ai mari sorţi de izbândă să-ţi împlineşti visul. Pe de altă parte, Uranus îţi poate juca nişte feste dacă te agăţi de conformisme şi îţi ţii încarcerată spontaneitatea. Ţi se poate întâmpla, de exemplu, să fii pus în faţa unor situaţii ieşite din comun chiar atunci când ţi-e lumea mai dragă, fiindu-ţi puse la încercare imaginaţia şi flexibilitatea minţii.

Saturn străbate sectorul astrologic al Săgetătorului, îngăduindu-ţi să deguşti deliciile vieţii, fără să-ţi permită însă să îţi neglijezi responsabilităţile. De fapt, această planetă insistă asupra echilibrării plăcerilor cu obligaţiile. Din această cauză, ai cele mai bune rezultate atunci când te ocupi de ceva care-ţi place, te pasionează. Creativitatea specifică celei de-a V-a case este păguboasă atâta vreme cât nu-şi află o ţintă, o cale de materializare. Ea poate fi îndreptată cu folos într-un hobby sau într-o activitate asociată cu un talent de-al tău, eventual şi în sfera profesională.

2017 - Anul chinezesc al Cocoşului de Foc

Neastâmpărul minţii, furnizat încă de la debutul anului 2017, de tranzitul lui Jupiter în Balanţă şi a treia casă a Leului, suprapus peste influenţele lui Uranus, te îmboldeşte să îţi extinzi orizonturile, să-ţi reinventezi perspectiva asupra vieţii. Până în luna octombrie, ai la dispoziţie o perioadă prielnică învăţării de lucruri noi şi obţinerii unor succese notabile în studii. Dotat cu meşteşugul de a spune cuvintele potrivite la momentul potrivit, îţi promovezi cu forţă de convingere ideile, idealurile şi interesele, aşa că ai parte de sprijinul de nădejde al unor oameni în aproape tot ce faci. În plus, ai capacitatea să selectezi informaţiile primite de la alţii şi să le pui în slujba ţelurilor tale.

Mercur, retrograd în Săgetător la începutul lui ianuarie şi între 9 şi 20 aprilie 2017 în Taur tinde să-ţi exacerbeze emotivitatea, să te facă extrem de sensibil faţă de gesturile şi cuvintele altora. În acest context, ţi se recomandă să îţi petreci timpul mai cu seamă alături de prieteni, persoane capabile să te înţeleagă, şi chiar să te protejeze la nevoie.

În intervalul 4 martie - 3 aprilie, Venus tranzitează retrograd Berbecul şi a IX-a casă a Leului, inoculandu-ţi un fel de lentoare mentală, oboseală sau chiar stres. Este o vreme oportună pentru o scurtă vacanţă, în care să te detensionezi, să evadezi din mijlocul obligaţiilor profesionale şi sociale.

Marte călătoreşte în Berbec din 20 iulie şi până pe 5 septembrie 2017, marcând o perioadă a anului excelentă pentru a-ţi afirma şi impune personalitatea şi obiectivele. Ai ocazia să demarazei un proiect îndrăzneţ, la care visezi de mult timp, să câştigi sprijinul unor persoane influente. Te poţi îmbarca pe un traseu nou al existenţei, ce-ţi promite mari realizări.

Între 31 august şi 5 septembrie, Mercur totuşi are un tranzit retrograd în aceeaşi zonă astraologica şi încearcă să-ţi pună beţe în roate. Îţi transmite, în acelaşi timp, o iritabilitate fierbinte care, împletită cu combativitatea lui Marte, te poate predispune unor explozii temperamentale, unor certuri şi confruntări cu cei care ţi se împotrivesc sau te contrazic. Străduieşte-te să îţi păstrezi calmul şi să nu te angajezi în bătălii inutile care-ţi pot aduce prejudicii importante în viitor.

În perioada 22 octombrie - 9 decembrie 2017, eşti străbătut de o energie vibrantă şi gândirea îţi devine tot mai agilă, mai frenetică, în urma tranzitului lui Marte în Balanţă şi a doua casă a Leului. Te exprimi sugestiv, deschis în discuţiile cu alţii, şi acest lucru îţi netezeşte calea spre lărgirea sferei de influenţă.

Către sfârşitul anului, în decembrie, Marte poposeşte în Scorpion, mijlocindu-ţi vitalizarea relaţiilor familiale, sugerându-ţi sau facilitându-ţi mutarea într-o casă nouă ori reamenajarea celei existente. Te înţelegi nemaipomenit de bine cu cei dragi, aşa că sărbătorile de iarnă au toate şansele să se desfăşoare într-o atmosferă fericită, împlinitoare.


Horoscop Leu 2017 - Dragoste şi cuplu 


Saturn găzduit în a V-a casă a Leului în cea mai mare parte a acestui an provoacă de obicei schimbări în felul cum gândeşti dragostea şi îţi apreciezi relaţia de cuplu. Este de aşteptat să îţi vezi viaţa sentimentală dintr-o perspectivă mai matură, mai serioasă. Sub efluviile saturniene, unii nativi care au senzaţia că nu sunt îndeajuns de iubiţi, respectaţi, trebuie să înveşte că dragostea presupune atât primire, cât şi dăruire, fiind nevoie să-şi dezvăluie ce înseamnă a iubi necondiţionat, fără a primi ceva în schimb. Oricum, în decembrie, la finalul acestui tranzit, Leii care au înţeles lecţia lui Saturn ar trebui să înceapă să fie împliniţi în iubire, ba chiar să planifice (dacă este cazul) o logodnă ori o căsătorie!

Printre primele zile ale anului 2017, între 4 şi 8 ianuarie, tranzitul retrograd al lui Mercur te poate stânjeni să-ţi demonstrezi cu elocvenţă dragostea faţă de cineva care ţi-a picat cu tronc sau să-ţi înceţoşeze, deformeze, împieteze comunicarea cu persoana iubită.

Din fericire, Marte, prezent în Peşti şi a opta casă a Leului până pe 28 ianuarie 2017, te ajută să depăşeşti cu uşurinţă astfel de probleme. Combativitatea, forţa acestei planete contribuie la învigorarea relaţiilor de cuplu existente şi înfiriparea unora noi şi pline de făgăduinţe.

Planeta Venus este înscrisă într-o traiectorie retrogradă din 3 şi până pe 15 aprilie în Peşti, într-un aspect astral care este corelat câteodată cu renaşterea unei vechi poveşti de dragoste, cu întoarcerea unei foste persoane iubite la tine, sau cu revenirea ta la aceasta.

O altă perioadă favorabilă vieţii amoroase se desfăşoară între 26 august şi 20 septembrie 2017, sub impactul tranzitului direct al lui Venus în Leu.

Mercur ajunge din nou retrograd pe traseul Săgetătorului în decembrie, iar Saturn îl părăseşte pe 20 decembrie, aşa că mai ai de trecut peste un hop în dragoste. Dacă ai putinţa să-ţi ţii în frâu impulsurile unei gelozii poate nejustificate, Crăciunul şi Revelionul vor beneficia de magia unui extraordinar ataşament afectiv.

Horoscop Leu 2017 - Muncă şi bani 


Temeritatea imprimată de Marte în Taur, între 10 martie şi 21 aprilie, te determină să ridici ştacheta aşteptărilor tale legate de serviciu, mai ales dacă ştii bine că nu ai primit ceea ce ţi se cuvine în urma eforturilor, realizărilor tale. Nu mai suporţi să-ţi fie trecute cu vederea meritele, şi poţi să iei o decizie de genul "totul sau nimic."

Parcursul retrograd asumat de Mercur în răstimpul 12 - 31 august 2017, în Fecioară şi a II-a casă a Leului, dă întâietate sferei tale financiare. Vrei să te asiguri că eşti în siguranţă din acest punct de vedere, fiind predispus să te înarmezi cu o sporită prudenţă, să nu te mai laşi purtat spre investiţii prea riscante. Ţi se impune să-ţi restrângi cheltuielile, să aduni cât mai mulţi bani albi pentru zile negre.

Tendinţele mercuriene sunt spulberate de Marte aflat în Fecioară din 5 septembrie până pe 22 octombrie. După parcursul retrograd al acestei planete, poate să ţi se pună la îndemână o grămadă de oportunităţi financiare, create adeseori chiar de tine însuţi, datorită spiritului tău ardent de iniţiativă.

Saturn păşeşte odată cu 20 decembrie 2017 în Capricorn, punând accentul pe o abordare cât mai serioasă a ţelurilor tale profesionale. În această conjunctură astrală, ce va fi simţită o perioadă mai îndelungată, Saturn îţi pune la încercare dedicarea şi chiar plăcerea faţă de ceea ce îţi cere jobul tău. Din această cauză, împrejurările vieţii te pot sili cumva să te orientezi spre o muncă care îţi este mai potrivită şi nu spre ambiţii personale sau idealuri păguboase ale părinţilor despre ce ar trebui să faci.

Pentru a descoperi în amănunt ce-ţi rezervă astrele urmăreşte Horoscopul lunar 2017, de pe diane.ro.
Horoscop Leu 2017 Horoscop Leu 2017 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 03, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.