Horoscop Fecioară 2017

Horoscopul Fecioarei 2017 scoate în evidenţă necesitatea reinventării, optimizării relaţiilor tale cu oamenii apropiaţi şi cu cei de care te leagă parteneriate, dezideratul de a te rupe de trecut şi a te elibera de inerţie, şansa de a-ţi fortifica conexiunea cu familia şi a descoperi ce înseamnă cu adevărat "acasă," o viaţă sentimentală care ar trebui să evite superficialitatea şi impulsivitatea, şi o activitate financiară norocoasă, care impune totuşi prudenţă.


Horoscop Fecioară 2017 - Horoscop general 


Pluton în Capricorn şi a cincea casă a Fecioarei şi Neptun în Peşti şi a şaptea ta casă şi în 2017 nu încetează să îşi reverse asupra ta influenţele, sugerându-ţi să îţi revezi relaţiile cu oamenii îndrăgiţi sau cu cei de care te leagă interese comune, să le găseşti un nou sens, o semnificaţie mai înaltă. Simţi că este nevoie să faci o schimbare de mare anvergură în acest domeniu, ce presupune să-ţi dai deoparte un anume individualism, şi să te dedici într-o mai mare măsură năzuinţelor lor.
Horoscop 2017 Fecioară
 Pe de altă parte, efluviile tale creative te îndeamnă să îţi reconsideri statul social şi cel profesional, să nu mai interacţionezi cu oameni care nu sunt pe aceeaşi lungime de undă cu tine. Nu întâmplător, este posibil să fii pus într-o situaţie tensionată cu persoane care până mai ieri păreau să-ţi fie apropiate şi care îşi dovedesc lipsa de loialitate faţă de tine. Dacă Neptun ţi-a creat iluzii deşarte asupra lor, Pluton încearcă să te trezească la realitate!


Dacă cele două planete de mai sus nu te-au convins de necesitatea unei transformări decisive în existenţa ta, Uranus în Berbec şi a opta casă a Fecioarei îţi relevă încă o dată acest lucru. Nu mai are rost să te încleştezi de legături umane şi conjuncturi ale vieţii care şi-au pierdut înţelesul, care îţi pot furniza eventual doar amintiri plăcute, însă nu îţi mai sunt deloc utile în actuala etapă a evoluţiei tale.

Saturn se îndreaptă în anul 2017 spre sfârşitul tranzitului său în Săgetător şi a patra zonă astrologică Fecioarei, aşa că poţi constata că unele probleme din relaţionarea cu familia sau corelate cu casa ta încep să se destrame de la sine, să-şi afle o rezolvare definitivă.
Pari să îţi fi dezvoltat o fundaţie solidă a stării emoţionale şi a legăturilor cu rudele, ori, dacă este cazul, eşti pe cale să te eliberezi de unele dificultăţi privind locuinţa, sau să ţi-o găseşti pe cea potrivită, chiar dacă acest lucru te determină să faci unele sacrificii, să te îndatorezi eventual la o bancă. Poţi să petreci mai mult timp de calitate împreună cu părinţii, cu persoana iubită, sau cu copiii, ori să-ţi îmbogăţeşti familia cu un nou născut! Totodată, dacă ai copii, unul dintre ei te poate solicita mai mult decât de obicei, fiind poate nevoie să îi asiguri o pregătire pentru un examen important din viaţa lui.

2017 - Anul chinezesc al Cocoşului de Foc

Unele dileme asociate cu circumstanţa astrală anterioară se pot acutiza la începutul anului, vreme de câteva zile, între 4 şi 8 ianuarie 2017, atunci când Mercur parcurge retrograd teritoriile Săgetătorului. Semnalele transmise de acest ciclu mercurian sunt totuşi de bun augur, întrucât te pun în gardă faţă de situaţiile cu care va trebui să te confrunţi în decursul acestui an!

În răstimpul 20 iulie - 5 septembrie, Marte vizitează prima casă a Fecioarei, stimulându-ţi încrederea în tine însuţi, şi chiar temeritatea în impunerea şi materializarea obiectivelor tale. Fii, totuşi, atent, să nu te războieşti cu morile de vânt ori cu oameni care, deşi te contrazic, sunt de partea ta!

Mercur, înscris în tranzit retrograd în întâia ta casă în intervalul 31 august - 5 septembrie încearcă să te facă să cazi în capcana nedumeririlor ori ezitărilor, dar planeta războiului nu are de gând să tolereze aşa ceva!

Jupiter se mută în Scorpion şi a treia casă a Fecioarei pe 10 octombrie 2017, fiind de aşteptat să fii luat prin suprindere de o grămadă de veşti bune, mai cu seamă din partea rudelor şi prietenilor. Jupiter dăruieşte efervescenţă minţii tale, te învaţă cum să comunici expresiv şi cu putere de convingere, să îţi fructifici ideile şi să îţi raliezi oameni importanţi în promovarea lor. Optimismul intens care te străbate şi capacitatea de a distinge rolul detaliilor semnificative în planurile tale de ansamblu îţi promit reuşite notabile.

Atitudinea pozitivă dăruită de Jupiter se înteţeşte din 9 decembrie, ca efect al pătrunderii lui Marte în Scorpion. Se întrevede un ciclu astrologic ce îţi permite să duci la bun sfârşit demersurile tale esenţiale din acest an, să te bucuri de împliniri de excepţie, şi să te laşi astfel întru totul în voia bucuriilor specifice sărbătorilor de iarnă!


Horoscop Fecioară 2017 - Dragoste şi cuplu 


Impulsul de a fi foarte pătimaş în viaţă amoroasă, generat de prezenţa lui Pluton în a V-a ta casă, are două tăişuri. Pe de o parte, poţi fi purtat spre aventuri imprevizibile, dar şi periculoase, care tind să-şi pună o amprenta negativă asupra viitorului apropiat. Pe de altă parte, atunci când energia plutoniană este direcţionată într-o relaţie de cuplu existentă, are capacitatea de a o reîmprospăta, a-i afla noi cai de comuniune afectivă, sau a o veşteji, din pricina unui comportament ieşit din comun al partenerului care te poate face să îţi pui întrebări dureroase despre continuarea sau nu a conexiunii cu acesta!

Ultimul aspect negativ îşi poate avea sursele şi în tranzitul lui Neptun din 2017 în a şaptea casă a Fecioarei. Este posibil ca tovarăşul tău de viaţă să aibă o revelaţie nesteptata despre destinul său, un lucru ce îţi poate da impresia că te deraiază de la un sens al existenţei cumva previzibil. Este nevoie, aşadar, să fii cât mai flexibil în tot ceea ce priveşte partenerul tău, să-i permiţi şansa unei reînnoiri care poate fi de bun augur inclusiv în relaţionarea cu el!

Marte tranzitează din 28 ianuarie până pe 10 martie regatul Berbecului, indicând o adâncire, aprofundare a legăturilor de dragoste, şi o senzualitate fierbinte în cadrul acestora! Această perioadă este, în acelaşi timp, auspicioasa întâlnirii unui suflet pereche, unei persoane care are o aură specială, ce tinde să fie asemeni uneia mult visate!

În intervalul 4 martie - 15 aprilie 2017, şi în cel 3 aprilie - 15 aprilie 2017, Venus îşi asumă un aspect retrograd în Berbec şi a VIII-a casă Fecioarei, respectiv în Peşti şi a şaptea ta casă. Se impune să nu mai iei lucrurile de-a gata în relaţia ta de cuplu, să te smulgi din inerţie şi să descoperi ceea ce are nevoie cu adevărat persoana ta iubită, chiar dacă acesta se străduieşte să îţi ascundă acest lucru. Dacă eşti singur, acest răstimp nu îţi este deloc recomandat initierii unei idile, deoarece poate să te copleşească în timp cu dezamăgiri şi decepţii!

Saturn păşeşte pe 20 decembrie în a cincea casă a Fecioarei, unde îşi face sălaş în următorii doi ani, semnalând dezideratul de a nu te mai juca cu dragostea, de a o lua cât mai mult în serios. Încă o dată, poate fi necesar să te ocupi de aspecte negative neglijate, trecute cu vederea în conexiunea ta sentimentală. Nu este exclus să fii pus din nou în faţa unei probleme amoroase trecute, dar şi să reiei o poveste de dragoste ce părea să fie încheiată odată pentru totdeauna.


Horoscop Fecioară 2017 - Muncă şi bani 


Uranus, în tranzit prin a opta casă a Fecioarei, te poate face să oscilezi între extreme în activitatea financiară. Dacă-ţi cad nişte bani din cer, printr-o moştenite ori o împrejurare foarte norocosa, ai grijă să-i cheltuieşti cu cumpătare, înţelepciune! Te poţi încăpăţâna să faci o cheltuială majoră numai şi numai pentru a-ţi satisface un capriciu!

Din ianuarie şi până în octombrie 2017, Jupiter poziţionat în Balanţă îţi pune la îndeamnă nişte surse băneşti excepţionale, de care nu trebuie însă să-ţi baţi joc! Traversezi o vreme de bun augur începerii unei afaceri sau unui demers lucrativ pe cont propriu. Asta nu înseamnă însă că nu va trebui să faci nişte eforturi pentru a-ţi mări contul din banca!

În intervalul 22 octombrie - 9 decembrie, Marte găzduit în acelaşi sector astrologic îţi facilitează o iniţiativa temerară, capabilă să îţi îmbunătăţească peste noapte situaţia financiară. Încă o dată, nu arunca pe fereastră cu banii iviţi dintr-o astfel de circumstanţă norocoasă, ci foloseşte-i pentru a-ţi stabiliza, a te pune în siguranţă faţă de întorsături vitrege ale sorţii.

Pentru a-ţi dezvălui în amănunţime viitorul urmăreşte Horoscopul lunar 2017, de pe diane.ro.
Horoscop Fecioară 2017 Horoscop Fecioară 2017 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 05, 2016 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Ești minunata! Predicție sau puterea predicției ... Mulțumesc! Cu admiratie. Citesc zilnic. Chiar zilnic. Singurul site care M a fascinat.❤️Raluca( Tia).

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.